Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δεν παίρνω θέση για το παιχνίδι βρε big boss.Ξαναδιάβασε τα ποστ μου.Υποστήριξα μια θέση γενικά και αόριστα χωρίς να μιλήσω για αυτό επειδή όπως είπες δεν το έπαιξα.Απλά θέλω να πω πως ΑΝ έχει προβλήματα,κάτι το οποίο υποστηρίζεται από πολλούς που γράφουν εδώ,τότε θα προτιμήσω ένα παιχνίδι μικρότερο σε μέγεθος και αρτιότερο.Το έγραψα αυτό σαν αντίλογο της δικής σου θέσης που θέλει 300 ώρες=value for money.

Αυτά από εμένα,δεν έχω τίποτα άλλο να πω.Απλά μπήκα στον κόπο να γράψω μπας και σου δώσω να καταλάβεις ότι ορισμένοι αρθρογράφοι δεν είναι τρολ (γιατί ολοφάνερα αυτό θεωρείς) που θάβουν τα αγαπημένα μας games αλλά προσπαθούν να προστατέψουν ΕΜΑΣ ως καταναλωτές.Κάποιοι από αυτούς.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

• straier δεν κρινω το review τους , κρινω την επιλογη τους για ενα απο τα απογοητευτικοτερα game της χρονιας, και παρεθεσα στα περισσοτερα (υποκειμενικα) τους μειονεχτηματα καποιον αντιλογο, επισης αν μπορεις να μου βρεις παιχνιδι που διαρκει 200 ωρες και δεν επαναλαμβανεται - πλατειαζει ως ενα βαθμο σε κερναω μπυρες
      Μα αυτό ακριβώς εννοώ. Αν επαναλαμβάνεται δεν έχει λόγο να διαρκεί 200 ώρες. Ώρες ώρες νομίζω πως το μόνο πράγμα που έμαθε η βιομηχανία από το SotC είναι το bloom.

ποιον ουρανό με άστρα είχε τάξει η Bethesda; λέγαν για το σύστημα perks και τα βάλαν, το σύστημα μάχης το βλέπαμε απο gameplay videos μήνες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, ύπαρξη δράκων απο τους οποίους πέρνεις dragon souls για shouts, όπλα και μαγείες και στα δύο χέρια.....γενικά απο τα βίντεος περιμέναμε πως θα είναι πάνω κάτω το game οταν θα κυκλοφορούσε.
      Αναφερόμουν στην οικονομία κυρίως. Το να λες πως το παιχνίδι έχει δράκους και δρακοψυχές για ουρλιαχτά είναι αστείο πάντως.

Τέλοσπάντων συμφωνώ με τον Deus. Απογοητεύτηκαν γιατί θεώρησαν πως το παιχνίδι δεν ήταν αυτό που θα μπορούσε να είναι. Προφανώς απογοήτευση της χρονιάς θα είναι ένα παιχνίδι από το οποίο περίμενες πολλά αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα (φυσικά σύμφωνα πάντα με τα δικά σου/τους γούστα). Δε θα πάρει τον τίτλο απογοήτευση της χρονιάς το τελευταίο τυχαίο party game... Για να το θέσω ακόμα πιο απλά, το Skyrim δεν ήταν απογοήτευση για μένα γιατί το θεωρούσα μούφα σύμφωνα με τα δικά μου γούστα ούτως ή άλλως.
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Eγω τελικά απ'οτι κατάλαβα (για να μην πολυλογούμε) το Skyrim όπως και κάθε Elder Scroll όπως άλλωστε και κάθε game είναι ένας τιτλος που άλλοι λάτρεψαν (η μεγάλη πλειοψηφεία) και σε άλλους δεν άρεσε, φυσιολογικό, καθως είναι πολύ δύσκολο ένα game να ικανοποιεί τους πάντες χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι κακό game ή να του λείπει κάτι απο την στιγμή που πάρα πολλοί έχουν χαθεί στον κόσμο του παιχνιδιού και το έχουν λιώσει και δηλώνουν ενθουσιασμένοι άρα και η Bethesda έχει καταφέρει να δημιουργήσει και να προσφέρει μια πλούσια rpg εμπειρία σε πάρα πολλούς. Όσοι έχουν λιωσει το Skyrim δεν επικεντρώνονται στα όποια αρνητικά του τίτλου (κανεις δεν είναι τέλειος) αλλά μιλάνε για ένα επικο game με τρομερή προσοχή στην λεπτομέρεια που σε απορροφά στον κόσμο του ενώ οι υπόλοιποι επικεντρωνονται στα κατά τη γνώμη τους αρνητικά τα οποία μπορεί καν να μην έχουν προσέξει ή να έχουν δώσει πολύ λίγη σημασία οι λάτρεις του παιχνιδιου γιατι ακριβώς το game τους έχει κερδίσει, γιατί οταν παίζεις sp game 100 και 200 ώρες σημαίνει πως γουστάρεις αλλιώς δεν θα το έπαιζες ουτε δεκάωρο, σωστά δεν λέω;
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Να πω κι εγώ δυό λόγια για το παιχνίδι. Είμαι κάπου στις 25 ώρες, lvl 14 νομίζω.
          Για μένα το καλύτερο σημείο του game και μάλλον και ο βασικός λόγος που ψηφίστηκε GOTY από τόσα sites δεν είναι το gameplay. Όχι ότι έχει άσχημο gameplay βέβαια. Απλά το κορυφαίο του σημείο ΙΜΟ είναι σίγουρα ο κόσμος του.
          Δεν είναι η έκταση, αλλά πόσο ρεαλιστικά είναι φτιαγμένος. Πχ χθες αποφάσισα να ασχολήθώ λίγο με το main quest και ανέβηκα τα 7.000 steps. Λοιπόν όπως ανέβαινα το βουνό πραγματικά ένoιωθα ότι ήμουν εκεί. Είναι φανερό ότι η bethesda έδωσε τεράστιο βάρος στο να δημιουργήσει ρεαλιστικά enviroments και αν και σίγουρα υπήρχε και πρόγραμμα για random creation (σιγά μην βάζανε ένα ένα τα θαμνάκια) σε κάποια μονοπάτια και δρομάκια είναι όλα εκεί που έπρεπε να είναι. Αν σε αυτό συνυπολογίσεις τα ρεαλιστικά καιρικά εφέ από ομίχλη μέχρι το αεράκι που φυσάει τα φύλλα τότε καταλαβαίνεις την φοβερή δουλειά που έχει πέσει.

Επίσης. Το αν ένας κόσμος σε απορροφά πλήρως εγώ το κρίνω από ένα πράγμα. Κατά πόσο αυτό που βλέπω με επηρεάζει και εμένα σαν player. Τι εννοώ;
          Όταν ανέβαινα το βουνό και πάτησα τα πρωτα χιόνια, ο άνεμος φύσαγε σαν τρελός και οι νιφάδες έπεφταν στα μάτια μου τότε ένιωθα κι εγώ ένα κρύο. Άσχετα αν ήμουν στο ζεστό δωματιάκι μου. Το καλύτερο είναι όταν μετά την βροχή και την γκριζάδα βγαίνει ο ήλιος μπορώ απλά να κάθομαι να απολαύσω την εικονική λιακάδα. Όταν αυτό συμβαίνει σε ένα ψηφιακό κόσμο τότε ναι! το πετύχανε. Θυμάμαι η πρώτη φορά που ένιωσα έτσι ήταν στο Wind Waker όταν μετά από τις τρικυμίες πήγαινα στο Windfall island και απλώς έκοβα βόλτες κάτω απ'την ντάλα.

Comment

• Δεν ξέρω αν είναι bug ή ακόμα μία προσπάθεια για την σεξουαλική απελευθέρωση των videogame characters αλλά χθες και αφού φόραγα το amulet of mara μου έκανε πρόταση γάμου ο ταβερνιάρης του Ivarstead!
            Ναι, ναι male χαρακτήρα έχω. :xp:
            Εννοείται έφαγε χυλόπιτα ο κωλόγερος, αλλά πολύ θα ήθελα να πατήσω ναι να δω gay marriage στο Skyrim.

edit:

Ε, όχι ρε φίλε! :kill:

Comment

• Γίνεται κανονικά, το Amulet of Mara σε μετατρέπει σε Γκρικ Καμάκι και ρίχνεις τους πάντες και τα πάντα. Αν ζευγαρώσεις Argonian με Khajiit τι βγαίνει?

Μου έχει σπάσει τα νεύρα ένα bug με τα quest items. Πολλές φορές τα κρατάει στο inventory μαρκαρισμένα σαν quest αλλά δε μπορώ να τα ρίξω παρά μόνο με εντολές κονσόλας. Τουλάχιστον δεν έχουν βάρος αλλά είναι πολύ σπαστικό. Το πρόβλημα είναι πως ένα Grand Staff of Charm που χρειάζεται σε quest είναι τώρα κολημμένο στο inventory, δε μπορώ να το κάνω κάτι και όταν πήρα το quest για να το επιστρέψω μου έδειξε ένα άλλο μπουντρούμι και δε μου έβγαλε επιλογή στο διάλογο. Δουλευόμαστε...
              Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Originally posted by Enpsty View Post
                Εννοείται έφαγε χυλόπιτα ο κωλόγερος, αλλά πολύ θα ήθελα να πατήσω ναι να δω gay marriage στο Skyrim.
                ως γενναίος @@δάτος πολεμιστής έπρεπε να τον σφάξεις με ένα απο τα δέκα σπαθιά σου:troll: δεν έπρεπε να αφήσεις έτσι την προσβολή

Originally posted by Titus View Post
                . Αν ζευγαρώσεις Argonian με Khajiit τι βγαίνει?
                ο Λιάκο επιβαιβεώνεται

Comment

• Comment

• The Giants Of Skyrim

What really struck me about the Giant wolf encounter though is that most of the times in NPC behavior, if you had a Giant protecting a Mammoth like this it would ignore the Mammoth after it died. But this Giant in Skyrim, once it finished pummeling the wolves put its club on its shoulder and walked over to the Mammoth I had found and simply looked down at it. This Giant had a memory, it knew it had purpose in the game world and it knew it had failed. This gave me a weird feeling about the gameworld, an NPC character had just displayed a sense of loss to me without saying a single word and on top of that its one of the most fearsome characters.

.......................

Comment

• Ωραία σκηνή αλλά πολύ υπερβολική ερμηνεία.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Μάλλον απλά κόλλησε πάνω από το μαμούθ.
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• skyrim αλα Ελληνικα
                          sigpic

Comment

• Αυτό το παιχνίδι ποτέ δε σταματά να σε εκπλήσσει...

Πέρασα μια βόλτα από τους Companions να δω τι κάνουν και...είδα μέσα το Skjor. Το περίεργο είναι πως έχω ολοκληρώσει το quest line τους, είμαι κανονικά Harbinger και ο Skjor θα έπρεπε να είναι ΤΕΖΑ.

Μάλλον τον ανέστησε ο ίδιος που ανέστησε τον παρακάτω κύριο, το Louis Letrouch, που τον σκότωσα σε ένα quest στο Riften. Από τότε που τον σκότωσα και μετά, την άραξε στους στάβλους του Whiterum μόνος του. Μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκε ένας ακόμα. Μετά κι άλλος. Μετά και τρίτος. Τώρα τα πράγματα έχουν κάπως έτσι...

Comment

• Titus διαβάζοντας τα ποστ σου για το game, έχω καταλήξει στα ότι θα αργήσω αρκετά ακόμα να ασχοληθώ με το game :xp:

Comment

• Mετά απο περίπου 140 ώρες παιχνιδιού έχοντας ολοκληρώσει πάνω απο 70 quests, έχοντας καθαρίσει πάνω απο 100 dungeons και έχοντας ανακαλύψει περί των 230+ τοποθεσιών φθάνοντας το level 46 έχω αποφασίσει να σταματήσω, προς το παρόν τουλάχιστον την ενασχόληση μου με τον τίτλο ο οποίος γενικά δεν έχει τελειωμό, τα quests είναι άπειρα και αν όχι άπειρα σιγουρα εκατοντάδες αλλά θέλω να παιξω και αλλα rpgs.

Η μοναδική πατάτα στην όλη ιστορία είναι πως δεν ολοκλήρωσα το κεντρικό quest το οποίο στην απατσάριστη τορεντική έκδοση που παιζω είναι παντελώς broken-μπαγκαρισμένο απο το σημείο που πας να μιλήσεις στον Esbern κάπου εκει στα μπουντρούμια που κατοικεί το Thieves Guild. Βέβαια ουτως ή αλλως εξαρχής ελάχιστα ασχολήθικa με το κυρίως quest. Πάντως έγινα archmage στο college of winterhold και αρχηγός/listener της Dark brotherhood δολοφονόντας τον αυτοκράτορα της Tάμριελ την στιγμή μάλιστα που ενεργούσα προς υποστήριξη των αυτοκρατορικών δυνάμεων στην κατάπνιξη της επανάστασης των stormcloacks κάτι που επιτεύχθει

Μιλάμε για double agent καταστάσεις....

Αργότερα θα αγοράσω καμιά GOTY edition ή κάτι τέτοιο με ότι πρόσθετο καλούδιο έχει μέσα, καιρός να ολοκληρώσω το Deus Ex: HR που άφησα στη μέση χάριν του Skyrim και μετά να ασχοληθώ με τα Witcher εκτός και αν με προλάβει το Mass Effect 3.

Comment

Working...
                                X