Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τα dragon bones και scales χρησιμεύουν κάπου ή τσάμπα τα μαζεύω;

Comment

• Αν ανεβάσεις το smithing το 100 φτιάχνεις heavy armor με τα bones και light armor με τα scales. Καλό είναι να μαζέψεις μέχρι κάποιο αριθμό αλλά υπάρχουν πάντα (πολύ μικρες) πιθανότητες να τα βρεις σε σεντούκια ή σε τοποθεσίες leveled αντικειμένων. Προσωπικά τόσα που έχω μαζέψει μπορώ να ντύσω εμένα, τους Blades και όλες τις Guilds.

Για κάποιο περίεργο λόγο μου κάνει spawn dragons πολύ σπάνια, και όχι μόνο αυτό αλλά είναι χαμηλού επιπέδου. Έχω φτάσει lvl 56 και μου βγάζει απλούς, Frost και Blood Dragon ενώ γύρω στο 35 - 40 μου έβγαζε Elder και Ancient. Εκεί που ήταν σχεδόν χρονομετρημένο τώρα όποτε βλέπω το σουλούπι τους νιώθω τυχερός. Δεν έχω καθαρίσει τα dragon lairs (ευτυχώς που τους κάνουν spawn αλλιώς θα ένιωθα σα να είχα εξαλείψει το είδος).

EDIT - Α, και δεν έχω ολοκληρώσει το main quest. Έχω βρει το Elder Scroll και πρέπει πάλι να τρέχω στα κορφοβούνια να το διαβάσω, έλεος...
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Λοιπόν κάτι το οποίο αν ισχύει τότε η bethesda σαν εταιρεία θα ανεβεί πολύ στην εκτίμησή μου και παίζει να αγοράσω και το παιχνίδι.

Στο παιχνίδι σε διάφορα σημεία βρίσκονται διάφορα βάζα με έντομα.Στην βάση τους υπάρχει κάποιος ρούνος.Κάποιοι πορωμένοι σε βαθμό αρρώστιας με τα elder scrolls μελέτησαν το lore,μετέφρασαν και καλά τους ρούνους και ισχυρίζονται ότι οι ρούνοι αυτοί είναι μέρος μιας διαδικασίας που,αν ξεκινήσει και ολοκληρωθεί,θα έχει ως αποτέλεσμα να φέρει τον αρμαγεδων και να εξαφανίσει την ανθρωπότητα από τον κόσμο των es!Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό,εσείς που χαίρεστε τον τίτλο νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.Ορίστε και τα λινκ.

We've talked endlessly about how amazingly massive the world of The Elder Scrolls V: Skyrim is, but do you need more evidence? Alright. Skyrim is so big that it has its own crackpot, tinfoil-hat-level, end-of-days conspiracy theorists!

Πολύ respect στην εταιρεία αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

• Ουφ, το έκανα uninstall και βάζω Mass Effect 2 για να παίξω τα DLC. Μου έβγαλε bug στο Daedric quest του Boethia και, έχοντας μάθει εδώ και καιρό τι παίζει στο φινάλε και έχοντας σκυλοβαρεθεί το περπάτημα (συν το ότι δεν είχα κανένα κίνητρο πια) το σούταρα.

Καλά ήταν όσο κράτησε αλλά ας παίξουμε και τίποτε άλλο.
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Τελος το main quest.

Μετα απο περιπου 80 ωρες και στο level 31 σκοτωσα τον Alduin. Δε μπορω να πω, το απολαυσα το παιχνιδι, αν και περιμενα καλυτερο (πολυ καλυτερο βασικα) τελευταιο encounter με τον World και καλα Eater. Δεκα ροπαλιες το ολο ζητημα. Περισσοτερο challenge ειχα με τους undead Lords παρα με αυτον. Anyway.

Το αλλο κακο ειναι το εξης: κανενας τερματισμος. Απλα καποιος σου λεει "μεγαλε μου μπραβο, τον σκοτωσες!". Πού εχουν παει τα first person encounters, καποιος να ερθει να κανει κατι, κατι να μου πει, καποιος να μου μιλησει... Εαν το Mass Effect 3 ειχε (οπως λενε) απογοητευτικο τελος, τι να πω κι εγω που για 80+ ωρες πολεμουσα σαν τον Thor και στο τελος πηρα ενα high five...

Κατα τα αλλα εχω αφησει ενα καρο απειρα πραγματα στην μεση, αλλα δεν με βλεπω να ασχολουμαι. Πολυς χρονος ο οποιος δεν υπαρχει πλεον. Παμε για αλλα.
            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• Coming this summer to Xbox 360. More details at E3.
              Τime exclusive λοιπόν για το 360, λογικά όπως και στο fallout 3 θα βγει μετά από κάνα μηνά και σε ps3,pc .

Δεν έχω παίξει το game ακόμα, οπότε δεν καίγομαι αλλά αυτήν την πολιτική με το τime exclusivity δεν μπορώ να την καταλάβω. Πληρώνει δηλαδή η MS την Bethesda για ένα μηνά exclusivity ; (κουλό μου ακούγεται) ή απλά η κάθε Bethesda αποφασίζει ότι είναι καλύτερα για τις άλλες κονσόλες να βγει το dlc/game μετά το marketing και το όλο hype ( ακόμα πιο κουλό ) ; ή θα κάνει καλύτερες πωλήσεις στο 360 τώρα ;

Όπως το βλέπω εγώ, όποιος γουστάρει και έχει το Skyrim στο 360 θα πάρει τα dlc στο 360, όποιος το έχει στο ps3 θα τα πάρει στο ps3.... οπότε ποια είναι η λογική ;

Comment

• Skyrim: Dawnguard DLC trailer

Comment

• Ισως να γινει αξιολογο το vampire mode επιτελους;

Comment

• Δύο από τα αγαπημένα μου παιχνίδια αυτής της χρονιάς μέχρι στιγμής βγάζουν DLC οπότε βρουμ μέσα στο πατσά. Το άλλο είναι το Dark Souls όπου θα δούμε τον Astoras να φοράει την προβιά του.

Comment

• Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
                      Δύο από τα αγαπημένα μου παιχνίδια αυτής της χρονιάς μέχρι στιγμής βγάζουν DLC οπότε βρουμ μέσα στο πατσά. Το άλλο είναι το Dark Souls όπου θα δούμε τον Astoras να φοράει την προβιά του.
                      μπράβο συνήθως σε όσους άρεσε το DS θάβουν το Skyrim, χαίρομαι που σου άρεσε γιατι αξίζει και το τελευταίο ευρώ.
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Λέγεται ότι στα Elder Scrolls γενικότερα όταν έχεις πολλά levels στο ενεργητικό σου γίνεται σφάχτης γδάρτης και δεν σου ξεφεύγει τίποτα. Εγώ που ξεκίνησα το Skyrim στο expert difficulty παρόλο που είμαι 43 level Redguard με full set Heavy Dragon Armor κτλ κτλ. τρώω πολύ ξύλο από πολύ δυνατούς αντιπάλους οπότε υπάρχει συνέχεια challenge.
                        Μετά από 139 ώρες gameplay μπορώ να πω ότι η Bethesda έκανε ΠΟΛΛΑ βήματα παραπάνω από ότι με το oblivion.Πραγματικά καμιά σχέση. Έχω παρατήσει όλα τα άλλα games για χάρη του.

Comment

• Έκανες την αρμορ legendary kai ta opla?

Eγω την 3η φορα που ξεκινησα το game εφτιαξα daedric armor(καλυτερη απο την dragon) μεσα στις πρωτες 17 ωρες (συνεχομενου playthrough) νομιζω και μετα αρχισα τα quests.
                          Αυτην την φορα παιζω σε adept περισσότερο.

Όλα είναι πανεύκολα πλεον δηλαδή στα liberate skyrim quests στα forts οι imperials παιθεναν με 1 hit γυρω στα 90 level one handed dual wielding daedric swords και καμποσα fortify one handed.

Comment

• Originally posted by Linkmastersword View Post
                            Έκανες την αρμορ legendary kai ta opla?
                            Daedric δεν έφτιαξα full set παρα μόνο το σπαθί αν και η διαφορά του damage με το ebony sword είναι ελάχιστο. Προτιμώ Dragon Armor διότι η Daedric δείχνει πολύ devilish και δεν μου αρέσει να φαίνομαι κακούλης. Επιπλέον, σου επιτίθονται οι οπαδοί του stendarr επειδή μοιάζεις με daedra και σε βαράνε στην ψύχρα. Werewolves, vampires και προσωπικότητες από daedra quests που αντιπροσωπεύουν το κακό τα αντιμάχομαι και πλέον με την έλευση του Dawnguard expansion ξέρω ποια παράταξη θα ακολουθήσω.

Comment

• Προτιμώ Dragon Armor διότι η Daedric δείχνει πολύ devilish και δεν μου αρέσει να φαίνομαι κακούλης.
                              Όλοι οι ψευτοπαλλαδίνοι τα ίδια λένε και μετά πάνε και βιάζουν μικρά παιδάκια.
                              με την έλευση του Dawnguard expansion ξέρω ποια παράταξη θα ακολουθήσω.
                              Team Jacob;
                              Originally posted by Squall Leonhart
                              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                              Originally posted by 丹野
                              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                              Originally posted by Ryu_gr
                              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by straier View Post
                                Όλοι οι ψευτοπαλλαδίνοι τα ίδια λένε και μετά πάνε και βιάζουν μικρά παιδάκια.
                                Team Jacob;
                                Οι Παλλαδίνοι έχουνε τη χάρη έχουνε και το παπάρι.
                                Όποιο καλό παιδί μου πάρει ένα νέο Xbox 360 του φτιάχνω σπανακόπιτα.

Comment

Working...
                                X