Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass Effect 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mass Effect 3

Mass effect 3 Exclusive Debut Trailer

[GT]708363[/GT]

It has begun!

Ώπα, όχι, αυτό είναι από το Mortal Kombat...

Αλλά όπως και να'χει, γουστάρω κάργα, αν το σενάριο στο 1 είχε να κάνει με αποκαλύψεις και το 2 με τον Cerberus και το καουμποιλίκι του Shepard, στο 3 προβλέπεται ο κακός χαμός. Ελπίζω να μην είναι ΠΟΛΥ σόλο το σενάριο, τύπου ο Shepard σκίζει όλους τους Reapers μόνος του.
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

α το εβαλες σε νεο thread οκ ναι επρεπε να το κανω απο την αρχη, anyway τωρα για το trailer δεν μπορω να πω οτι τρελεθηκα ουτε με το στησιμο του ουτε με την εξελιξη της ιστοριας αν και το τελος του 2 με τοσους reapers που δειχνει μας προιδεαζει για μια τετοια κατασταση, οχι πως με χαλασανε απλα ειδικα αυτο το οι reapers εισβαλανε στη γη και την καταστρεφουνε μου θυμιζει τις μηχανες που εισβαλουνε στην ζαιον στο ματριχ 3 σε καποια φαση νομιζα οτι θα πεταχτει και ο Nio στην οθονη,
      πωπω γκρινια

Comment

Τρέλα τρέλα τρέλα!! Μέχρι και οι τρίχες στην μύτη μου σηκώθηκαν στο τέλος που έδειξε τον partalo Shepard (το ονομα του χαρακτήρα μου!)
        Goty για μένα το ΜΕ2 (ναι τιμι ξεπερνάει και το reach!) για το 2010 και ελπίζω να ισχύει το ίδιο για το ΜΕ3 το 2011. Χαλαρή day one αγορά ακόμα και αν βγει την ιδια μέρα με το gears 3! (που ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο γιατί δεν θέλω να ρίξω ακυρο στο gears!)
        I attack sharks
        when i smell them bleed
        I dont go swimming
        water just wants to be around me.

Comment

Καλα δεν νομιζω οτι ηταν και καμια εκπληξαρα η ανακοινωση, ολοι ξερουμε οτι ενα τετοιο franchise θα πρεπει ανα "τακτα" χρονικα διαστηματα να δινει το παρον για να σταθει στην βιομηχανια.

Καποιοι ελεγαν περι spin-off, ομως ποτε δεν πιστεψα κατι τετοιο, κι αυτο γιατι τα ιδια τα παιχνιδια καλυπτουν πληρως τις απαιτησεις της fan base (δλδ τι να εκαναν; fps; strategy; ).

Παντως περιμενουμε ακομη εναν εξαιρετικο τιτλο απο την Θεά Bioware και λογικα το κλεισιμο ενος τεραστιου franchise.
          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Καλα δεν νομιζω οτι ηταν και καμια εκπληξαρα η ανακοινωση, ολοι ξερουμε οτι ενα τετοιο franchise θα πρεπει ανα "τακτα" χρονικα διαστηματα να δινει το παρον για να σταθει στην βιομηχανια.
            Σώωωωωωωπα ρε. Οι περισσότερες ανακοινώσεις που γίνονται είναι προβλέψιμες και ξέρουμε ότι αργά ή γρήγορα θα γίνουν. Αυτό δε σημαίνει ότι δε γουστάρουμε όταν αυτές γίνονται .

Comment

Τι έκλπηξη,σιγά.Αφού από πριν βγει το ΜΕ1 ξέραμε ότι είναι τριλογία.Η έκλπηξη θα έρθει να βγουν κι άλλοι τίτλοι μετά το 3.
              Carpe diem

Comment

Aκούγοταν κάποιες φήμες οτι το ΜΕ3 θα έχει multi αλλα ευτυχώς διαψευστηκαν!

Now that BioWare has officially announced Mass Effect 3 with their press release yesterday, I’m going back to my age-old thread closer here: Mass Effect 3 is a single-player game
                Φερτε μου τους reapers λέμεεε!!!
                I attack sharks
                when i smell them bleed
                I dont go swimming
                water just wants to be around me.

Comment

Γουστάρω κάργα λέμε! Κάπου είδα άρθρο στο ign για τις πιθανές τροπές στο σενάριο ανάλογα με τις επιλογές μας στα πρώτα 2 παιχνίδια. Θα ψάξω να το ξαναβρώ...

EDIT: Το link, επειδή σας αγαπάω... http://uk.pc.ign.com/articles/113/1139782p1.html

Comment

Mass Effect 3

Πρώτες πληροφορίες όπως δημοσιεύτηκαν στο Game Informer.

- O Commander Shepard βρίσκεται στη Γη όπου και δικάζεται για τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του DLC Arrival. Κατά τη διάρκεια της δίκης ξεκινάει η εισβολή των Reapers και το παιχνίδι ξεκινά.

-Ο πρόλογος του Mass Effect 3 πραγματεύεται την απόδραση του Shepard στο Normandy και την προσπάθειά του να μαζέψει άλλη μια φορά συντρόφους για να πολεμήσει τους στρατώτες των Reapers.

-Ως μέλη της ομάδας έχουν επιβεβαιωθεί οι: Liara T'Soni, Ashley Williams / Kaidan Alenko, ο Garrus (αν έχει επιβιώσει), ένας νέος χαρακτήρας ονόματι James Sanders, ενώ επιστρέφουν επίσης -αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε στην ομάδα μας- οι, Wrex, Mordin, Legion και Cpt. Anderson.

-Το παιχνίδι θα έχει πολλά εναλλακτικά τέλη και ανάλογα με το ποιούς συμμάχους θα έχεις στην ομάδα σου και θα "στρατολογείς", το τέλος που θα βλέπει ο παίκτης θα επηρρεάζεται δραστικά.

-Επιστρέφει σε σημαντικό ρόλο ο μυστηριώδης Illusive Man και αυτή τη φορά η οργάνωση Cerberus θέλει τον Shepard νεκρό για λόγους που δεν αποκαλύφθηκαν όμως...

-Σχετικά με το gameplay τώρα, η Bioware υπόσχεται εξέλιξη των RPG στοιχείων και μεγαλύτερη ελευθερία στο πώς ο παίκτης θα διαχειρίζεται τα skills των χαρακτήρων. Τα skill trees θα είναι σημαντικά μεγαλύτερα και τα ίδια τα skills θα αναβαθμίζονται πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι.

-Στον τομέα των όπλων αυτά θα θυμίζουν αρκετά αυτά του 2o μέρος αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα για μετατροπές και ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να τα προσαρμόζει αλλάζοντας κάνες, σκόπευτρα και άλλα μέλη. Οι μετατροπές δεν θα επηρρεάζουν απλώς την εμφάνιση του όπλου αλλά και τη συμπεριφορά του στη μάχη.

-Πλέον όλοι οι ήρωες θα μπορούν να χειριστούν όλα τα όπλα χωρίς περιορισμούς ανάλογα με την κλάση τους, αλλά θα έχουν συγκεκριμένο αριθμό που θα μπορούν να κουβαλήσουν. Για παράδειγμα, μόνο ο Soldier θα μπορεί να κουβαλήσει όλα τα όπλα ανα πάσα στιγμή.

-Τέλος, όπως έγινε με την έκδοση του Mass Effect 2 για PS3, έτσι και το Mass Effect 3 θα περιέχει ανάλογο interactive comic σε όλες του τις εκδόσεις ,για όσους δεν έχουν παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια, στο οποίο οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν αποφάσεις από το μηδέν.

GamesRadar+ takes you closer to the games, movies and TV you love.
                    sigpic

Comment

Ως μέλη της ομάδας έχουν επιβεβαιωθεί οι: Liara T'Soni, Ashley Williams / Kaidan Alenko, ο Garrus (αν έχει επιβιώσει), ένας νέος χαρακτήρας ονόματι James Sanders, ενώ επιστρέφουν επίσης -αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε στην ομάδα μας- οι, Wrex, Mordin, Legion και Cpt. Anderson.

που ειναι η Tali?

εχει γουστο να κανουνε καμια εξυπναδα

edit: επισης θερμη παρακληση στην crytek να δωσει τα δικαιωματα του ost απο το crysis 2 για το mass effect 3

Comment

Αρρώστια, επιστρέφει ο Wrex!

Για την Tali, άντε να εξηγήσω στην Ashley τι έγινε μεταξύ μας, ήταν μια στιγμή αδυναμίας, είχα πιεί, ένιωθα μόνος, χωρίσαμε άσχημα, έψαχνα κάπου να πιαστώ...

Η Shepard μου απ'ό,τι φαίνεται δε θα έχει τέτοιο πρόβλημα αλλά θα το σουτάρει τον Kaidan, πολύ φλώρος για μια δυναμική γυναίκα που σώζει το γαλαξία. Δυστυχώς απέτυχε η προσπάθεια για romance με το Jacob...

Οι αλλαγές στα skills μου φαίνονται προς το καλύτερο και οι αλλαγές στον εξοπλισμο μου αρέσουν πολύ πολύ πολύ. Έχει δρόμο όμως...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Σε βάθος χρόνου θα βγει και η Tali στο γυαλί, σιγά σιγά, μας κάνει σκερτσάκια το PR της Bioware

Και Thane και Miranda και Samara θέλω back plz. Toν Wrex τον έφαγε η μαρμάγκα στο δικό μου save
                          sigpic

Comment

Πιο "εμπορικό" το Mass Effect 3

Ωχ...

Ωχωχ...

Ωχωχωχ...

Με τρομάζει, με πληγώνει, με ποδοπατά. Μετά το Dragon Age 2 τέζα και το Mass Effect 3? Γαμώ τη βιομηχανία μου μέσα, από το κάζο και το θάψιμο που ακούσανε για το Dragon Age 2 δε χαμπαριάσανε ΤΙΠΟΤΑ???

Comment

Όσον αφορά το mass 3,ελπίζω να μην τα θαλασσώσουν,η bioware το έκανε πολύ σωστά τα τελευταία χρόνια,ελπίζω να μην είναι απογοητευτικό το mass 3.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                              In Matsuno we trust.

Comment

Working...
                              X