Ok,thanks Titus.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mass Effect 3
Collapse
X
-
Μιας και το έχεις φρέσκο, και το πήγες σερί απ'το 2 στο 3 αν δεν κάνω λάθος, αλήθεια πως σου φάνηκε Altair η μετάβαση σε καθαρόαιμο 3rd person shooting; Eπίσης θα ήθελα να διαβάσω κι ένα σχόλιό σου για το τρόπο που διαχειρίστηκε το σύστημα διαλόγων το 3.sigpic
Comment
-
Όντως,σερί τα πήγα με μια εβδομάδα κενό.
Μόλις ανέφερες τα 2 πράγματα που με χάλασαν περισσότερο στον τίτλο.
Όντως ήταν εντελώς third person shooter οι μηχανισμοί και δε σου κρύβω ότι μου κακοφάνηκε στην αρχή.Βέβαια,μετά που συνήθισα δεν με πείραξε.
Πάμε τώρα στους διαλόγους.Καταρχήν μου φάνηκαν πιο λιτοί,σαν να έχει γίνει προχειροδουλειά.Πέραν του ότι ήταν λιγότεροι,μου την έσπασε και το ότι όταν μιλούσες με ένα χαρακτήρα,απλά περίμενες να σου πει ότι έχει να σου πει,να πατήσεις το Α,να σου ξαναπεί,να ξαναπατήσεις Α κλπ.Πολύ λιγότερες επιλογές σε σχέση με τα προηγούμενα.Αλλά οκ,ας πούμε αυτά τα κάνανε γιατί δεν είχαν χρήματα,χρόνο,τους πίεζε η ΕΑ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Αυτό που με χάλασε περισσότερο όλων,ήταν ότι οι διάλογοι ξεχειλίζαν από αμερικλανιά όσο δεν πάει άλλο.Αυτός είναι και ο λόγος που δεν χρησιμοποιούσα καθόλου τον James.Πιο αμερικανιά πεθαίνει.
Πέρα όμως από τα παραπάνω,σε γενικές γραμμές τον τίτλο τον ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.Καταρχήν,από τη στιγμή που έγινε εντελώς σούτερ,χάρηκα πολύ που έχει evade & grenades. γιατί σου λύνουν τα χέρια.Κατά δεύτερον,είχε μέσα μερικές πολύ δυνατές σκηνές που η τρίχα έφτανε στο ταβάνι.Θα ήθελα βέβαια πιο πολλες επιλογές και μεγαλύτερες συνέπειες αλλά υποθέτω πως επειδή το έπαιξα full paragon κι έκανα πάντα όλα τα χατήρια σε όλους,γι'αυτό πήγαν όλα τόσο ομαλά.αυτό που λάτρεψα όμως,ήταν αυτό που μου έλειψε στο 2.Μέσα από τους έστω και λιγοστούς διαλόγους,μάθαινες πολλά για τους Reapers,Protheans,Creators καθώς και άλλες φυλές.Το φινάλε μου άρεσε,αλλά θεωρώ πως ήταν λίγο υπερβολικό.Είδα το Synthesis (ή όπως λεγεται,full paragon λέμε) finale.Έχω κρατήσει save να δω και τα υπόλοιπα.
Πιστεύω ειδική μνεία αξίζει στα τεράστια βιντεάκια ειδικά προς το τέλος που θυμίζανε Star Wars και που κάποια στιγμή που έπρεπε να παίξω,συνειδητοποίησα ότι δεν βλέπω ταινία.
Ακόμα δεν μπορώ να διαλέξω ποιο μου άρεσε περισσότερο από τα 3 βέβαια.
Όλα είχαν συν και πλην.Σε βάθος χρόνου θα δω ποιο μου έμεινε περισσότερο.Άλλωστε και τα 3 φέτος τα έπαιξα.Carpe diem
Comment
-
Ωχ σόρρυ,νόμιζα το έχεις τελειώσει.Δεν έγραψα κάνα τρελό σπόιλερ βέβαια,οπότε πάλι καλά.Πάντως σοβαρά,αξίζει να κάτσεις να το τελειώσεις και μόνο για όλα όσα πρόκειται να μάθεις και στην τελική,θα ξεμπερδέψεις μια και καλή με την τριλογία.Σε ποιο σημείο είσαι;Carpe diem
Comment
-
Mπα δεν έγινε τίποτα. Χωρίς να έχω σαφή εικόνα έχω διαβάσει τόσα πολλά που πλέον είμαι immune. Το έχω αφήσει στο σημείο που βρίσκεις ξανά την Tali. Ακριβώς για τους λόγους που γράφεις κάποια στιγμή πρέπει να ξεπεράσω το not-my-thing shooting του θέματος καθώς και τον διεκπεραιωτικό χαρακτήρα των διαλόγων για την τιμή των οπλών και την κατάληξη της ιστορίας.sigpic
Comment
-
Kαλά Tuchanka έσπειρε η φάση. Γενικά η όλη κατάληξη του genophage arc με κάλυψε και με το παραπάνω. Freedom στους Krogans και τα μυαλά στα κάγκελα.
Στον Palaven και το πλανήτη των Salarians που μου διαφεύγει το όνομά του ήταν λίγο ρηχά τα πράγματα. Έπαιξα το Leviathan, μετά έλιωσα στα side-quests και όταν πήγα να συνεχίσω είχα ήδη κουραστεί από το shooting. Ε μετά κάπου χάθηκε το πράγμα μέσα σε νέα games και έμεινα στάσιμος και πάντα με δεύτερες σκέψεις όταν ήμουν έτοιμος να τρέξω το παιχνίδι.
Που θα πάει όμως....sigpic
Comment
-
Sur'Kesh. ;)
Εγώ το Leviathan επίτηδες το έπαιξα πριν το τέλος,και ακριβώς επειδή με κούραζε κι εμένα το πολύ πιστολίδι,το ξάνοιγα λίγο με Citadel side quests & search σε πλανήτες.Τα βρήκα όλα σκέψου,όλοι 100%.Είχα military strength στο τέλος περίπου στα 8 χιλιάρικα.Βοήθησε και το μούλτι βέβαια,αλλά με 4 χιλιάρικα είσαι κομπλέ για τον καλύτερο τερματισμό,οπότε φαντάσου.44 ώρες σύνολο,χωρίς Omega.From the ashes dlc έπαιξες έτσι;Αν όχι σπεύσε.Θα πάρεις έναν γαμάτο χαρακτήρα που προσθέτει πολλά στο όλο lore.Carpe diem
Comment
-
Να ρωτησω κατι σχετικα με το 3.
Αξιζει να το παιξω για να τελειώσω την τριλογια?Το ενα μου αρεσε πολυ αλλα το 2 το βρηκα πολυ αδιαφορο.Εαν το 3 δεν ειναι καλυτερο να μην κανω καν τον κοπο.Εχει καμια ιστορια της προκοπης η θα κατσω να μαζευω παλι χαρακτηρες σαν το 2 με το main story να ειναι σαν filler?Εχει το talent system του 2?Ναι με ξενερωσε πολυ το 2.
Comment
-
ΠΑΙΞΕ ΤΟ 3 ΑΜΕΣΩΣ!!!
Η ιστορία είναι πολύ καλύτερη από του 2.Και όσα λένε για τον τερματισμό,δε θα έχεις θέμα είναι μια χαρά.Μάλιστα έχει μέσα κάποις από τις καλύτερες στιγμές της σειράς.Και στην χειρότερη,ξεκίνα το και αν δε σου αρέσει το αφήνεις.Carpe diem
Comment
-
Η αληθεια ειναι πως δεν μου παει η καρδια να αφησω την τριλογια στην μεση,θελω να δω το υπολοιπο,αφου εχει καλυτερη ιστορια θα του δωσω μια ευκαιρια.Το 2 μου φανηκε πως φτιαχτηκε για αυτον τον σκοπο,να σου πουλησει το 3ο μερος(μου φανηκε περιττο σαν παιχνιδι,σαν να ηταν ενας προλογος για το 3 και cash in,χωρις αισθηση πως εκανες κατι σημαντικο),αλλα τι να πω,ας ειναι.
Comment
-
BAN!!!
Σοβαρά τώρα ποιους έχει στρατολογήσει;Ρωτάω γιατί πάει καιρός και δε θυμάμαι που την συναντάς.,αν και νομίζω είναι ψιλοαρχή.Πάντως κι εμένα δε μου άρεσε όσο το 1,μέχρι που έφτασα στην Suicide Mission.Δε λέω άλλα,απλά παίξε ως το τέλος.Carpe diem
Comment
Comment