Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Η 20η για Α+ είναι μάλλον εύκολη, εγώ δεν αφήνω ούτε στιγμή το Χ και τα περνάω όλα σχεδόν χωρίς να πατήσω το πίσω για να μειώσω ταχύτητα. Απλά δεν μπορώ να περάσω τα τρία τελευταία σημεία . Respect που τα καταφερες, ελπίζω να την περάσω κι εγώ σύντομα γιατί άρχισε να μου γίνεται εφιάλτης .

Θα βάλω σε λίγο να παίξω μία δόση, λογικά μετά από ένα καλό session Alan Wake. Σημερινός στόχος το 100% του δεύτερου κόσμου (4 bandages) και ξεκίνημα dark world του τρίτου κόσμου.

ΥΓ: Καλή χρονιά κι όλας .

Comment

Το τελειωσα και εγω σημερα. Η τελευταια πιστα με εκανε να θελω να πεταξω το χειριστηριο στην οθονη, πρεπει να εκανα πανω απο 200 προσπαθειες για να την βγαλω. Δεν ειναι τοσο το οτι ειναι δυσκολη στο συνολο της οσο το οτι προς το τελος υπαρχουν 2 πολυ δυσκολα σημεια τα οποια σε κανουν να την επαναλαμβανεις συνεχεια. Δεν εχω ακομα Α+ αλλα θα το προσπαθησω μεσα στις επομενες ημερες. Το επιπεδο του Final Boss βγηκε σαφως πιο ευκολα και ηταν πολυ ωραιο κλεισιμο θα ελεγα. Τελειωσα επισης και 3 πιστες στο cotton alley που οπως ειπε ο Xeno ειναι υπεροχες (απο την παλετα μεχρι και το level design).

Συνεχιζουμε με cotton alley και completion διαφορων πραγματων .

Καλη Χρονια σε ολους!

Comment

100% και ο δεύτερος κόσμος με μοναδική εκκρεμότητα το glitch level του (που για λίγο δεν το πέρασα).

Λογικά σειρά παίρνει ο dark world του 3ου, αν και το 7-20 έχει αρχίσει να με στοιχειώνει.

Oh god... Ελπίζω όταν φτάσω στον 5ο και 6ο κόσμο να μπορέσω να κάνω μία παύση γιατί τα πράγματα ξεφεύγουν άσχημα.

Comment

Απο τη μια ειναι ευκολο το Α+ στην 20 απο την αλλη σε στοιχειωνει, good luck τι να πω .
          Η πιστα θεωρητικα ειναι πολυ ευκολη, αλλα ειναι τοσο μεγαλη που μπορεις να χασεις σε απειρα διαφορετικα σημεια.

Αν πας αποφασισμενος για το Α+ αναγκαστικα θα παιξεις αρκετα βιαστικα, τουλαχιστον αυτο διαπιστωσα για τον εαυτο μου, για να μην κανω και γενικευσεις.
          Εκει που στενευει ο χωρος που σου δινεται να για κινηθεις τα αλματα πρεπει να γινονται στο εκατοστο κυριολεκτικα. Βαρεθηκα να πεθαινω επειδη πηγαινα σαν kamikaze και προτιμησα το better safe than sorry way οπου πηγαινα σαν κοτα μετα τα μισα της πιστας και μετα απο καποιον 3ψηφιο αριθμο χαμενων ζωων.

Οποιος το καταφερει μαγκια του, εγω πηρα τη δοση μου απο Cotton Alley, για την ωρα εστω.
          Κατα τ' αλλα ολο λεω πως θα σταματησω να παιζω για λιγο, αλλα ακομα δεν τα καταφερα.
          Oh, the addiction :/.

Nooto εσυ απ οσο ειδα δεν εχασες χρονο, πηρες ολον τον 7ο κοσμο μονοκοπανια, ευγε. Εμενα μου αρεσε πολυ αλλα δε νομιζω να αντεχα 20 τετοιες πιστες σερι, συνηθως επαιζα καθε φορα 4-5 πιστες και σταματουσα.
          Evans εσυ παλι βλεπω να αργεις να φτασεις στην παυση που λες, μακαρι να χεις το κουραγιο βεβαια να συνεχισεις με αυτη την ορεξη.

Comment

Όταν την τελειώσω θα σου πω αν όντως είναι εύκολο το Α+, βλέποντας μερικά videos στο youtube πάντως τα 2/3 της πίστας τα περνάω πολύ πιο γρήγορα από κάποιους που έχουν Α+. Απλά δεν μπορώ να περάσω τους στενούς διαδρόμους στο τέλος (πέρασα τους τρεις πρώτους). Επίσης δεν χάνω σχεδόν ποτέ μέχρι εκείνο το σημείο. Τώρα αν την τελειώσω και δεν έχω Α+ τι να πω, κράξε όσο θέλεις .

Όσο για την παύση, πραγματικά ελπίζω να έρθει σύντομα η ώρα της . Χτες έβαλα 3o dark world και πέρασα 5-6 πίστες, ok εκεί τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν λίγο. Βασικά σε πολλές πίστες παίζεις με τα pixels και αυτό μου την έσπασε .

Edit:

41.27, A+ ! Πάει και η 7-20. Απίστευτη χαρά όταν έφτασα το Meat Boy :xp: .

Comment

O τριτος dark imo ειναι απιστευτος κοσμος...την 13 btw ακομη δεν την εχω βγαλει. Βασικα ειναι ο τελευταιος dark που κινειται μεσα σε λογικα πλαισια . Απο κει και περα υπαρχουν πολλες απαιτησεις και για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν θα το παλεψω.

Xeno το cotton alley δεν το εβγαλα ολο, γενικα παντα ριχνω μια ματια σε ολα τα επιπεδα και ποτε σχεδον δεν τα βγαζω με τη σειρα. Μου μενουν 4 ακομη πιστες, μεσα σε αυτες και η 20 στην οποια χανω στους τελευταιους οροφους συνηθως. Παντως ειναι οντως απο τους πιο ωραιους κοσμους και επιπλεον πολυ εθιστικος.

Εvans, δοκιμασα το warp zone με το that guy... Ενταξει, ειδα το video και λεω πρεπει να βγαινει...που να ηξερα, θεωρω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλω ουτε την πρωτη πιστα οσο και να προσπαθησω .

Συνεχιζω με bandages, εχω φτασει τα 40 και τα πραγματα αρχιζουν να δυσκολευουν...

Comment

Τελείωσα και 2ο κόσμο,ο light όλος Α+ και μάζεψα γύρω στα 15 bangages.Συνολικά έχω 39 bangages πάντως.Ο 3ος κόσμος είναι μούρλια,και μου φαίνεται σχετικά εύκολος στις πρώτες 12 πίστες.Όπως είχατε πει και πιο πριν είναι καταπληκτικό το πως βελτιώνεσαι σε αυτό το παιχνίδι

Το παιχνίδι είναι τέρμα εθιστικό πάντως.Αν δεν είχε και χαζά bugs όπως 103% στον πρώτο κόσμο(ενώ δεν τα έχω κάνει όλα) και bandages που δεν φαίνονται(ήδη εγώ μετράω 5 από αυτά)...

Comment

Εμένα η πρόοδός μου ως τώρα έχει ως εξής:

World 1 : 100% , 20 Bandages + glitch zone + warp zones completed
                  World 2 : 100% , 20 Bandages + glitch zone + warp zones completed
                  World 3 : 73% , 13 Bandages
                  World 4 : 53% , 11 Bandages
                  World 5 : 39% , 7 Bandages
                  World 6 : 50%
                  World 7 : 50%

Bandages : 72

Light World : 100%
                  Dark World : 40%
                  Total Progress : 71%
                  Deaths : 3948

Όποιος έχει όρεξη γράφει. Όσες πίστες έχω τελειώσει τις έχω Α+.

Comment

Eφυγε και το cotton alley επιτελους !!! Ολες οι πιστες με Α+ εκτος απο την 20 που εκανα περισσοτερο χρονο και απο τον Evans και απο τον Xeno . Επιτελους το μυαλο ειναι πλεον πιο καθαρο και λογικα θα συνεχισω με πολυ πιο χαλαρους ρυθμους, περισσοτερη ηρεμια και λιγοτερα πιασμενα δακτυλα .

Οριστε και η δικια μου προοδος

World 1 : 100% , 20 Bandages + glitch zone + warp zones completed
                    World 2 : 95% , 17 Bandages + glitch zone + warp zones completed
                    World 3 : 114% , 13 Bandages
                    World 4 : 49% , 3 Bandages
                    World 5 : 31% , 1 Bandages
                    World 6 : 50%
                    World 7 : 50%

Bandages : 54

Light World: 114%
                    Dark World: 50%
                    Total Progress: 72%
                    Levels Beaten: 210

και επειδη το νουμερο του evans μου φανηκε φλωρικο, με περηφανεια λεω...

Deaths : 8011

Ολες οι πιστες με Α+ εκτος απο 6-20 και 7-20.

Comment

Άντε ξεμπέρδεψες κι εσύ με το Cotton Alley, αν και δεν ξέρω πόσο ήσυχος μπορείς να είσαι χωρίς να έχεις κάποια πίστα Α+. Είναι το γαμώτο στη μέση που δε σε αφήνει σε ησυχία . Η 6-20 ήταν δυσκολότερη για Α+ κατά τη γνώμη μου, αν και επίσης την κατάφερα με την πρώτη. Μερικά σημεία τα είχα μάθει τραγικά καλά, ειδικά στην αρχή είχα βρει ένα τέλειο shortcut.

Τα overall ποσοστά σου είναι respect πάντως, μόνο ο Laharl σε κοντράρει στα ίσα. Στα deaths τώρα νομίζω ότι δε σε έχει κανένας . Έβλεπα πάντως κάποιους στο gamefaqs να λένε για 100% με 5100+ deaths, μιλάμε για beyond pro level .

Comment

Το κακο με αυτες τις πιστες ειναι το μεγεθος, ειναι πολυ μεγαλες και κατα συνεπεια μπορεις να χασεις σε πολλα σημεια. Εγω δυσκολευομαι να εξασκηθω στα δυσκολα σημεια επειδη καθε φορα πρεπει να περναω ενα αρκετα μεγαλο κομματι μεχρι να τα φτασω και πολλες φορες δεν εχω υπομονη. Εννοεειται οτι θα τις προσπαθησω βεβαια γιατι οπως ειπες και εσυ, δεν μπορεις να μεινεις πολυ ησυχος χωρις το Α+ .

Να συμπληρωσω οτι τελικα εβγαλα την 3-13 dark και 5 επιπεδα απο τον 4 dark. Οποτε εφυγε ολο το dark factory και πλεον τα φωτα εχουν στραφει στο Hell. Θα δουμε βεβαια γιατι τα πραγματα εκει ειναι πολυ δυσκολα (παροτι μερικα επιπεδα τελικα, μετα το cotton alley, φαινονται πιο ευκολα απο πριν).

Laharl respect, κοιταγα λιγο στα leaderbords και πιστευω πως αν συνεχισεις ετσι θα μας εχεις ολους στο τελος!

Comment

Άντε κουράγιο, εγώ όταν το ξαναπιάσω θα τελειώσω 100% (σε 2-3 sessions δηλαδή) τον 3ο και μετά θα πιάσω 4ο. Πιστεύω ότι είναι δεδομένο ότι όλοι θα παλέψουμε για 100% completion, δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι καλό ή κακό .

Comment

Εγώ- late for the party μάλλον- τελείωσα τον πρώτο κόσμο και ρε γμτ μου τη σπάει λίγο το θέμα του bug- κοινώς πήρα κάποια bandages και δεν περάστηκαν ή δε φαίνονται πως τα έχω πάρει ήδη ... Τέλος πάντων τα 2 μου cent, συμβολή στο θέμα προς το παρόν μιας και στην παρούσα φάση δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω γιατί προβλέπεται πολύ κάψιμο και οκ ας τελειώσω με το RDR πρώτα μιας και το πήρα ζεστά
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Laharl respect, κοιταγα λιγο στα leaderbords και πιστευω πως αν συνεχισεις ετσι θα μας εχεις ολους στο τελος!
                              Άσε ρε με τον αρχί-cheater, που έχει 0:00 σε μία πίστα .

Comment

dp

Σας προκαλώ να περάσετε το χρόνο μου στη 3-11x .

Comment

Working...