Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μη ψαρωνεις, η 7-20x ειναι πιο ευκολη.

Comment

• Όντως, το έχουμε γράψει και οι περισσότεροι άλλωστε. Η 7-20 είναι μία από τις πιο δύσκολες πίστες σε όλο το παιχνίδι, ενώ η 7-20x μας φάνηκε αρκετά πιο εύκολη μιας και στην ουσία είναι η ίδια πίστα, όμως με το δύσκολο σημείο πρώτο. Αλήθεια, σε τι σημείο βρίσκεσαι; Τελείωσες και τον 7ο light κόσμο;

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Ναι τελείωσα και τον 7ο light, μέσα στη βδομάδα ελπίζω να πιάσω και τον Dark.

Υ.Γ. Μεγάλη ανακούφιση όσα λέτε για την 7-20x.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• H 7-20 ήταν από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του παιχνιδιού. Άπειρες προσπάθειες, εμμονή στο να την τελειώσω με το βέλτιστο χρόνο, άπειρες αυτοκτονίες επειδή καθυστερούσα. Μία φορά την τελείωσα, μία φορά πήρα το Α+. Η 7-20x είναι πολλή εύκολη, ειδικά αν έκανες master την light εκδοχή της. Μέσα σε 20 προσπάθειες την είχα βγάλει.

Comment

• Α ρε Loggo σε είδα που έπαιζες SMB κι εσύ. Το ξαναέβαλα κι εγώ το απόγευμα για μιάμιση ώρα, μετά από παρατεταμένη αποχή, προκειμένου να τελειώσω την Cotton Valley. Τελικά έπαιξα σήμερα ένα 6 ωρο και έχω ψιλοκαεί. Μάλλον θα το πάω σερί μέχρι το 100% γιατί στον ορίζοντα δεν προβλέπεται χρόνος για το συγκεκριμένο game. Κι αν το αφήσεις έστω και λίγο, τρως τα μούτρα σου μέχρι να μπεις σε σειρά.

Στα θετικά. Ο Light world της Cotton Valley είναι πανέξυπνος και έχει πολύ καλές πίστες. Thumbs Up!

Ο dark world από την άλλη μου φαίνεται πολύ χαζός. Δεν ξέρω, ίσως περίμενα κάτι πολύ καλύτερο και πιο έξυπνο. Stages όπως η 7-6x, 7-7x και 7-8x μου φάνηκαν πολύ cheap δυσκολίας- με την κακή έννοια. Ειδικά στην 7-7x σίγουρα πέθανα άπειρες φορές, οι ανεμιστήρες στη συγκεκριμένη πίστα είναι εφιάλτης.

Η 7-20 είναι η επιτομή των όσων μαθαίνεις στο game. Εξαρχής- όπως έπαιζα σε όλες τις πίστες από όταν το ξαναέπιασα πριν από εναμιση μήνα- πήγαινα με πατημένο το Χ, fullspeed δλδ. Tην πρώτη φορά που την πέρασα έβγαλα 48 και κάτι. Επόμενη φορά 43, τελικά μετά από κάποιες τροποποιήσεις στα άλματα την έβγαλα με 41.70 πρπ- πιο κάτω δεν έχω το κουράγιο να το δοκιμάσω.

Η 7-20x είναι πιο εύκολη- δεν είναι εύκολη, παλούκι είναι αντικειμενικά- απλώς γιατί έχεις μάθει απέξω κι ανακατωτά την 7-20 για το speedrun. Ωστόσο αν δεν έχεις παίξει την 7-20 με speedrun λογική, τότε θα φαίνεται ακατόρθωτη, μιας και ουσιαστική σε εξωθεί να την τελειώσεις με A+.

Η πλάκα είναι πως τελειώνω και Cotton Valley Dark World και έχω αφήσει κάποια warp zones, bandages και τους dark world των 5 και 6.

EDIT:
            Aν ξανακούσω το theme της Cotton girl θα κάνω χαρακίρι...
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Originally posted by Burai_Fighter View Post
              EDIT:
              Aν ξανακούσω το theme της Cotton girl θα κάνω χαρακίρι...
              Αυτό λες;

Γιατί ρε, είναι ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ, έλεγα να το βάλω και στο Favourite VG Music.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• ΟΛΟ το ost του SMB είναι φοβερό και το έχω περάσει στην playlist μου εδώ και καιρό.

Απλώς όταν έχεις περάσει 6ώρες σε ένα κόσμο ακούγοντας το ίδιο theme μαζί με τα κλασικά σπλατς, σπλιτς όταν γίνεσαι κιμάς, ε σου προκαλουν όλα λίγο εκνευρισμό ( ειδικά μετά την νιοστή φορά που σκάς πάνω στα πριόνια, γρανάζια κτλ...)

Bandage girl ήθελα να γράψω αλλά κοιμάμαι όρθιος...
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Αυτό λες;
                  Troll!
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Οουφ... Τέλος και το Cotton alley 100% both dark και light. Ο Dark World είναι για μαζόχες. Δε μου αλλάζει κανείς άποψη. Πολύ φτηνής δυσκολίας, παράλογες πίστες ως επί το πλείστον με φωτεινές αναλαμπές ωστόσο. Μόλις τελείωσα την XOXO. Λοιπόν Loggo, αν θες μια συμβουλή πριν χάσει κι εσύ άπειρες φορές- βέβαια μπορεί να είμαι απλώς εγώ ανίκανος, dunno- άσε να φύγει ο τοίχος αφού πατήσεις το κουμπί και πάρτο με κανονικό άλμα χωρίς να πατάς καθόλου το Χ. Το τελευταίο part της πίστας δεν ξέρω πώς κατάφερα και το έβγαλα με την πρώτη ενώ ουσιαστικά πάταγα ρυθμικά το άλμα.

Πάντως εντάξει παιδιά respect σε όλους μας. Βλέπω τους χρόνους μας στην Cotton alley και αισθάνομαι περήφανος

Οπότέ είμαι 100% complete για Ch.1, Ch.2 και Ch.3 όπως και Cotton Alley. Έχω 46% το Ch.4, 36% το Ch.5 και 50% το Ch.6.

Πρέπει να ανοίξουμε ένα Super Meat Boy appreciation thread να ανταλλάξουμε εμπειρίες- πχ εγώ κατέβαζα καντήλια μέχρι που περνάω την Salt Shaker όπου ξαφνικά ηρέμησα και άρχισα να χοροπηδάω . Το 360 pad πρέπει να εκτοξεύτηκε άπειρες φορές btw.

Comment

• Εμενα παντως απο 7 Dark μου μενει ακομα η 7-13x (bleach) στην οποια χανω συνεχεια προς το τελος. Την επαιξα ξανα μετα το the Guy αλλα δεν καταφερα να την βγαλω...λογικα απο εκει θα ξαναξεκινησω.

Εχω 7-13x, 6-5x και sky scrapper warp zone για να κλεισω +2 bandages νομιζω απο το warpzone. 100%-99%-99% σε ποσοστα, το θεμα ειναι οτι οταν αφηνεις το παιχνιδι θες αρκετα runs για να επαναφερεις την τεχνικη σου.

Εγω θαυμαζω τον Loggo που το εχει παει ολο με τη σειρα παντως. Burai συμφωνω σε οτι αφορα τους χρονους και γενικα ειμαι περιφανος μιας και τοσα ατομα απο το forum εχουν πετυχει-θα πετυχουν το 100%. Εχουμε παιχτουρες!!

Comment

• Ρε παιδιά τι γίνεται εδώ, δεν περίμενα ότι τόσοι πολλοί θα έφταναν σε pro επίπεδο . Loggo, Burai καλή συνέχεια, ειδικά σε σένα Κώτσο, που ο χρόνος σου είναι περιορισμένος.

H XOXO είναι η μόνη πίστα από τον 7 dark world που με έφτασε στα όριά μου. Κατά τα άλλα δεν πιστεύω ότι υπήρχε φτηνή δυσκολία, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, ήταν εξαιρετικά καλά δομημένος και το level design άγγιξε την τελειότητα. Η αγαπημένη μου πίστα, βέβαια, είναι η 6-5x και η τελευταία τελευταία, μετά το θάνατο του fetus.

Παραδόξως πάντως δεν κατέστρεψα το 360 pad μου με αυτό το παιχνίδι .

Comment

• Σε καταλαβαίνω για την 7-13x. Κλασική πίστα που σε πιέζει ο χρόνος- η στάθμη του υγρού που συνεχώς ανεβαίνει, ενώ χρειάζονται άλματα ακριβείας. Πραγματικά αυτές τις πίστες καταλήγεις να τις παίζεις στον αυτόματο πιλότο. Έφτανα κοντά στα μισά χωρίς να είμαι καθόλου συγκεντρωμένος τα δάκτυλα πηγαίναν μόνα τους. Θα τη βγάλεις πάντως μόλις επιμείνεις. Εγώ κάθισα σήμερα από τις 12.30 πρπ μέχρι τις 16.00 και έβγαλα το dark world από Salt Shaker( άλλο μανίκι αυτό...) μέχρι την 7-19x( την 7-20x την τελείωσα χθες)

Ελπίζω να ηρεμήσω λίγο με τον dark world από το Ch. 4 που θα πάρει σειρά, γιατί η Cotton Alley ήταν εφιάλτης.

ΕDIT:
                          Κατά τα άλλα δεν πιστεύω ότι υπήρχε φτηνή δυσκολία, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, ήταν εξαιρετικά καλά δομημένος και το level design άγγιξε την τελειότητα.
                          H Cotton alley έχει μερικες από τις καλύτερες πίστες στο game και γενικά σε platformers imo. Απλώς μερικές από τον dark world της, όπως η Salt Shaker για παράδειγμα, θεωρώ πως είναι κάπως ανόητες. Η ΧΟΧΟ για παράδειγμα είνα καταπληκτική stage, υπερβολικά δύσκολη imo, αλλά στο τέλος κάνεις πραγματικά blind run. Εγώ κοίταγα το Meat Boy ενώ πάταγα το άλμα χωρίς να βλέπω την Cotton Girl- επικά σκηνικά. Α. εννοείται δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαίξω πίστα από dark world Cotton Alley

Πάντως επιμένω πως σαν κοινότητα οι χρόνοι που έχουμε κανει σε αρκετές πίστες είναι σεμιναριακοί. Kαι προφανώς δεν εννοώ μόνο την 3-11x

Comment

• Burai εισαι γουρλης, τωρα που πιασαμε την κουβεντα λεω κατσε να ξαναβαλω την 7-13x για λιγο και την εβγαλα μετα απο 10 προσπαθειες . Ειμαι στα leaderboards πιο πανω απο τον evans πλεον (yeah right ) μιας και το κοντερ γραφει 306 levels beaten. Να ξαναπω εδω οτι αν θελετε να φτασετε και στα leaderboards τα 310 levels πρεπει καθε φορα που βγαζετε ενα warpzone στη συνεχεια να ακολουθει και μια κανονικη πιστα. Πχ εγω ημουν 302, εβγαλα το the guy και συνεχιζα να ειμαι 302 και η καταχωρηση εγινε τωρα που εβγαλα και την Bleach (306). Ο evans πχ ειναι 304 συνολο μαλλον επειδη επαιξε 2 warpzones στο τελος τα οποια οπως ειπα δεν καταχωρουνται αν δεν βγαλεις και ενα main level στη συνεχεια.

7-13x παντως εκανα χειροτερο χρονο απ'ολους σας . Anyway θα κανω μια βολτα απο skyscraper να δω τι παιζει!

Για την ΧΟΧΟ πιστευω οτι blindrun is your friend, ειναι καθαρα rythm πιστα και το να κοιτας τον χαρακτηρα δεν βοηθαει. Τις πρωτες φορες παντως πιστευα οτι δεν μπορει να βγει και οτι χρειαζεται κολπο... Θελει απιστυετο timing και προσωπικα μου φαινοταν αδυνατη στα πρωτα runs...

Comment

• Άντε ωραίος!!! Εντάξει στα leaderboards σε αυτές τις πίστες η διαφορά είναι στο δέκατο του δευτερολέπτου μην πω εκατοστό. Και μόνο που έχεις ολοκληρώσει πχ την ΧΟΧΟ τι άλλο να αποδείξεις Αν και διάβασα ένα post του πρώτου στα leaderboards για την ΧΟΧΟ στο gamefaqs και λέει πως την πήγε μέχρι τέλους με το Χ κρατημένο- yeah right δεν παίζει να το προσπαθήσω ποτέ και για κανένα λόγο xD

Εγώ έβαλα την 4-6x όπου το είχα αφήσει. Τώρα έχω κολλήσει στην 4-8x αλλά λέω να πάω μια βόλτα να ξελαμπικάρω γιατί δεν την παλεύω άλλο με Meat boy. Ελπίζω να μην κάνω το λάθος το βράδυ και την προσπαθήσω γιατί θα το ξενυχτήσω πάλι.

Comment

• Originally posted by nooto View Post
                                Για την ΧΟΧΟ πιστευω οτι blindrun is your friend, ειναι καθαρα rythm πιστα και το να κοιτας τον χαρακτηρα δεν βοηθαει. Τις πρωτες φορες παντως πιστευα οτι δεν μπορει να βγει και οτι χρειαζεται κολπο... Θελει απιστυετο timing και προσωπικα μου φαινοταν αδυνατη στα πρωτα runs...

Στο PC υπάρχει bug, κάτι παίζει με τα frames και τα blocks επανεμφανίζονται πιο γρήγορα. Για να δουλέψουν κανονικά, πρέπει είτε να βάλεις το παιχνίδι να παίξει σε windowed mode, είτε να πειράξεις λίγο τις ρυθμίσεις περί βίντεο. Είχα φάει τόσο λούκι σε αυτήν την πίστα, που όταν δοκίμασα να παίξω με την πιο αργή ταχύτητα (που όμως είναι η κανονική), βγήκε σε απίστευτο χρόνο, μου φάνηκε παιχνιδάκι. Δείτε λίγο και το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε κάπως τι παίζει.

Κρίμα πάντως που οι υπόλοιποι το έχετε σε XBOX και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε χρόνους. Βέβαια και σε PC δεν μπορώ να δω τα leaderboards μιας και έχω το παιχνίδι σε γκουχγκουχbackupγκουχ. Πρέπει πάντως να το αγοράσω αυθεντικό οπωσδήποτε. Η πρόσβαση στα leaderboards και στο Super Meat World είναι το λιγότερο, πρέπει να υποστηρίξουμε την υπερπαιχνιδάρα. Αν δεν κάτσει καμία καλή ευκαιρία αυτόν τον μήνα που θα γιορτάσουν τα γενέθλια του παιχνιδιού, θα το τσιμπήσω από Δεκέμβριο.

Και μιας και είπαμε για times, για πείτε τι χρόνο έχετε στην 7-19x XOXO. Εγώ λόγω των απανωτών ownings χωρίς λόγο όπως εξήγησα παραπάνω, την έκανα master και έφτασα 16:13

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Working...
                                X