Βλέπω στο youtube ότι έβαλες στα αγαπημένα σου το full ending,ωπ λέω κάτσε,λογικά το τελείωσε,ας μπω να δω.Σε deaths θα σε περάσω άνετα,στα υπόλοιπα δε νομίζω.
Όπως και να'χει μπράβο ρε Nootάρε.

Όπως και να'χει μπράβο ρε Nootάρε.
.
. Χάρηκα πάντως που διάβασα τις τελικές σου απόψεις για το παιχνίδι. Ας ελπίσουμε τώρα να βρούμε κάτι άλλο με το οποίο θα κολλήσουμε τόσα πολλά άτομα ταυτόχρονα (και ας ελπίσω ότι θα έχω χρόνο να συμβαδίσω).
.

. Παντως οποιος θελει να συνεχισει υπαρχει πολυ πραγμα και μαλιστα σε υψηλο επιπεδο, δηλαδη μπηκα με full αισιοδοξια οτι μετα τον τερματισμο το εχω ευκολα αλλα εν τελει τα πραγματα ειναι ζορικα.
, το ownage ηταν τοσο μεγαλο. Οταν ειδα οτι τα παιδια συνεχιζουν την προσπαθεια, τα post ολων σας με ξανατραβηξαν πισω και μου εδωσαν κινητρο να συνεχιζω.
.

. Για μένα αυτή είναι by far η πιο ολοκληρωμένη πίστα όλου του παιχνιδιού (ακολουθεί η 7-20).

.
), στην 7-20x ο χρόνος μου είναι 50.71 και στην 6-5x έχω 40.27 (Hell yeah, πρώτος στις δύο τελευταίες
). Respect πάντως για τους χρόνους μας. Υπάρχουν πολύ καλύτεροι χρόνοι εκεί έξω, όμως φαντάζομαι πως κανείς μας δεν έχει ξαναπαίξει τις παλουκόπιστες για Time Attack. Για πρώτη προσπάθεια τα σπάμε 

faster than light. Επος πραγματικα 
.
Comment