Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εγώ σκέφτομαι να το ξεκινήσω 2η φορά ρε, τι μου λέτε τώρα;

Comment

• Εβγαλα το The Guy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα χερια μου ακομα τρεμουν, χωρις πλακα...

Επαιζα απο τις 2:00, το τρελο ειναι οτι μεσα σε ενα μισαωρο ειχα βγαλει τις 2 πρωτες πιστες χωρις καμια δυσκολια... Η πρωτη εφυγε νερο ενω η δευτερη με δυσκολεψε λιγο μονο στη μεση που εχει ενα περιεργο αλμα, οι πλατφορμες βγηκαν αμεσως (βασικα δεν κοιταγα την οθονη γιατι πρεπει να εισαι πιο γρηγορος απο τα frames που σε ξεγελουν οποτε μεσω muscle memory πηγε το ολο πραγμα), οποτε μπηκα στην 3η πιστα λεγοντας ok η κονσολα δεν κλεινει αλλα ουτως η αλλως θα την τελειωσουμε γρηγορα αφου πρεπει να ειναι η πιο ευκολη... Τελειωσα στις 6:30 (4 ωρες μετα) και ξεπερασα τον phantom σε θανατους...

Πραγματικα δεν ξερω, μου φανηκε απειρως πιο δυσκολη απο τις αλλες 2, πιστευα οτι δεν θα βγει ποτε... ειδικα η δευτερη πλατφορμα μου εβγαλε την πιστη και επι 3μιση ωρες δεν μπορουσα να φτασω με τιποτα στην 3η και τελευταια. Το προβλημα οπως ειπε και ο phantom ειναι οτι δεν εισαι πουθενα ασφαλης και κατα συνεπεια βρισκεσαι μονιμα στην τσιτα...τι τσιγαρα, τι καφεδες, δεν μπορουσα με τιποτα να χαλαρωσω (ελεγα ας το αφησω για κανα 20λεπτο αλλα τελικα το ξαναεπιανα μετα απο κατι δεπτερολεπτα)... κατα τις 6 καταφερα να φτασω στο 3ο επιπεδο και μετα απο ενα μισαωρο βγηκα νικητης....μακραν απο τις καλυτερες εμπειριες...

3 πιστες ακομη (αφου βγηκε το the guy πλεον δεν φοβαμαι τιποτα) και ερχεται το 200αρι. Το επομενο post-update θα ειναι και το τελευταιο..

Comment

• Μπράβο για το win στο The Guy.

Εμένα η τρίτη με δυσκόλεψε λιγότερο από τις άλλες δυο, ειδικά από τη στιγμή που σταμάτησα να αποφεύγω τα καρφιά με απλό άλμα στο κάθετο άξονα και πήγαινα γρήγορα αριστερά-δεξιά βγήκε πολύ πιο γρήγορα από τις δυο πρώτες. Στη δεύτερη χρησιμοποίησα κάποιες τεχνικές από Shmups για να τη βγάλω, γιατί με μηχανικό τρόπο δε θα τη πάλευα. Στη πρώτη πίστα ήταν που έπεσε για μένα ο μεγάλος πόνος και άνετα τα περισσότερα deaths.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Thnx Loggo ;);)

Μερικα πραγματα που θα ηθελα να πω για την 3η ειναι οτι Level design wise η δευτερη πλατφορμα ειναι απιστευτα σχεδιασμενη (ειδικα η μεση της καθως προσπαθεις να την περασεις ενω ερχονται τα καρφια) ενω επισης και το τελευταιο ανεβασμα στο τριτο επιπεδο ειναι τελειο γιατι τα καρφια ειναι πολυ κοντα στην εναρξη και ταυτοχρονα νιωθεις την πιεση απο τις κινουμενες πλατφορμες... με το που περασεις τα πρωτα καρφια πρεπει να προσεξεις κατα το επομενο αλμα τα πανω καρφια (epic)... γενικα ειναι εκπληκτικο επιπεδο και μαζι με την πρωτη πιστα ισως απο τα καλυτερα του παιχνιδιου. Η πρωτη βγηκε ευκολα μαλλον επειδη την ειχα ξαναπερασει παλιοτερα και πανω κατω ειχα μαθει τις δυσκολιες της...την πρωτη φορα και εγω ειχα φαει πολυ πονο.

Εμενα το χειροτερο μου ειναι οτι το παιχνιδι σου ριχνει πολυ ανετα την ψυχολογια, πολλες φορες στην 3η πιστα σκεφτομουν οτι και να περασω την δευτερη πλατφορμα θα φαω τρελο ownage στην τριτη στην οποια δεν μπορω καν να βρω τροπο να ανεβω. Οταν εφτανα στο σημειο αυτο, το death ηταν αμεσο και ξεκινουσα ξανα απο την αρχη οπου και εχανα σε τελειως ακυρα σημεια με αποτελεσμα να μην μπορω να φτασω ευκολα στην πηγη του προβληματος... το quit ηταν πολυ κοντα .

Παντως πολυ χαιρομαι που ακομα και τοσο καιρο μετα το smb συνεχιζει και αποσχολει ενω οι εμπειριες που γραφονται εδω σε ωθουν να σπας συνεχεια τα ορια σου...Τα τελευταια post ηταν οτι επρεπε για να πιασω το παιχνιδι νωριτερα απ'οτι ειχα υπολογισει!

Comment

• Όταν έχασα την πρώτη φορά στη 2η πίστα του The Guy (το πρώτο και μοναδικό warp zone που έχω παίξει) είχα χεστεί πάνω μου στη σκέψη ότι θα με βγάλει πάλι στην πρώτη πίστα!! Τελικά ανακουφίστηκα όταν ξεκίνησα ξανά από τη 2η!!!
            The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Μπράβο ρε παιχτούρα nooto, άντε να πληθαίνουμε. Αυτό που αισθάνεσαι τώρα το αισθάνθηκα κι εγώ προχθές. Τα sessions που έκανα για τις πίστες του Guy, που πήγαινα να σταματήσω για κάνα τέταρτο και το ξαναέπιανα ύστερα από δευτερόλεπτα, τις σκέψεις που σου πέρναγαν από το μυαλό, το boost αυτοπεποίθησης ύστερα από κάθε νίκη, κλπ. Επειδή το συγκεκριμένο warp zone ήταν και το τελευταίο challenge που μου είχε μείνει, έκανε τον τερματισμό ακόμα πιο λυτρωτικό

Εγώ πάντως το έχω πει, αν δεν υπήρχε αυτό το thread, δεν ξέρω σε τι σημείο του παιχνιδιού θα βρισκόμουν τώρα. Το perfect score του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι κάτι για το οποίο θα υπερηφανεύομαι για πολύ καιρό. Επίσης νομίζω πως και ο Burai χρωστάει ένα 100% στον τίτλο, ειδικά από τη στιγμή που έβγαλε την παλουκοπίστα. Έλα, άλλος για το Guy τώρα που γυρίζει; Μέσα σε 3 εβδομάδες την βγάλαμε 4 άτομα. Altair, είσαι σίγουρος πως δεν θα ασχοληθείς περαιτέρω με το εν λόγω warp zone;

Originally posted by nooto
              Μερικα πραγματα που θα ηθελα να πω για την 3η ειναι οτι Level design wise η δευτερη πλατφορμα ειναι απιστευτα σχεδιασμενη (ειδικα η μεση της καθως προσπαθεις να την περασεις ενω ερχονται τα καρφια) ενω επισης και το τελευταιο ανεβασμα στο τριτο επιπεδο ειναι τελειο γιατι τα καρφια ειναι πολυ κοντα στην εναρξη και ταυτοχρονα νιωθεις την πιεση απο τις κινουμενες πλατφορμες
              Νομίζω κατάλαβα πως την πήγες. Κι εγώ σε κάποια φάση στη μέση της δεύτερης πλατφόρμας της 3ης πίστας τα βρήκα σκούρα. Ύστερα από απανωτά ownings, αποφάσισα να μην περιμένω για τα δεύτερα καρφιά και την πέρασα μία κι έξω. Δες στο 01:07 του παρακάτω βίντεο.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Διαβάζω τι καίλα και γουστάρω λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Comment

• Χα χα μπράβο ρε παιδιά. Πάντως επιμένω πως δεν είναι κάτι το τραγικά δύσκολο το the guy. Απλώς θέλει υπομονή και τουλάχιστον ένα 2ωρο ελεύθερο γιατί μιλάμε για τρεις απανωτές πίστες που θέλουν να παίζεις με τα pixels Τέλος πάντων το άφησα αν και με είχε συνεπάρει γιατί στην παρούσα φάση τρέχω με ένα σωρό πράγματα και πού καιρός για gaming. Θα το πιάσω στο άμεσο μέλλον σίγουρα, άλλωστε ίσως είναι ό,τι πιο άρτιο επαιξα σε 2d platformer αυτή τη γενιά.

Καλή επιτυχία σε όσους το αποφασίσουν και καλή υπομονή!!
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Βγήκε και ο πέμπτος κόσμος και φτάσαμε τα 100 bandages. Ο Light World βγήκε στο χαλαρό, αλλά στον Dark World, με αποκορύφωμα τα τέσσερα τελευταία επίπεδα, έπεσε αρκετό ζόρι (μεγάλο αγκάθι η αρχή της 5-19x). Επίσης, εκτός από το Sunshine Island, πολύ δύσκολα μου φάνηκαν και όλα τα Warp Zones του πέμπτου κόσμου. Ειδικά στο Skyscraper δυσκολεύτηκα πάρα πολύ.

Τώρα η κατάσταση έχει ως εξής.

Κόσμος 1: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
                    Κόσμος 2: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
                    Κόσμος 3: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
                    Κόσμος 4: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 0 Glitch Zone, 40/40 Α+
                    Κόσμος 5: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 0 Glitch Zone, 40/40 Α+

Από ΣΚ πάλι.
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

• Πωπω loggo προχωράς υπερβολικά γρήγορα! Καλή συνέχεια man, αν και είναι ξεκάθαρο ότι το 100% είναι δεδομένο. Μέχρι το τέλος του μήνα περιμένω να γίνουμε 5 (nooto, μπαίνεις κι εσύ μέσα).

Μπράβο πάντως και στους δύο σας για το The Guy.

Comment

• Πολύ καλή πρόοδος όντως. Κι εγώ προσπαθούσα να βγάζω εντελώς τον προηγούμενο κόσμο πριν προχωρήσω στον επόμενο, όμως στον 5ο κόσμο είχα αφήσει όλα τα warp zones μιας και όντως ήταν παλούκια. Αλλά εσύ παραείσαι νοικοκύρης, ούτε 1% δεν αφήνεις

Εν τω μεταξύ τώρα που τελείωσα το Meat Boy και πέρασε το αίσθημα της αμέριστης ικανοποίησης, αισθάνομαι ένα κενό. Πάω από συνήθεια και βγάζω ξανά και ξανά όλες τις πίστες με διαφορετικούς χαρακτήρες. Damn, χρειάζομαι νέα stages επειγόντως. Μέχρι και την 1η πίστα του Guy ξαναπροσπάθησα για να δω πως θα τα πάω, αυτήν που έβριζα συνεχώς. Και εξακολουθώ να βρίζω

Comment

• Team Meat 'Patches Things Up' with Microsoft; Super Meat Boy on Sale Next Month
                          "We don't have a set date yet," notes McMillen, "but we have been talking to MS, patched things up and are going to be putting SMB on sale on XBLA next month along with a free update that will add tons of new levels to 'Teh Internets.' It's a new year and we are putting the past behind us and all agreeing to do what is best for SMB and the fans."
                          PCWorld helps you navigate the PC ecosystem to find the products you want and the advice you need to get the job done.

Comment

• Δεν πουλιόταν ήδη στο XBLA;

EDIT, από το επίσημο site τους
                            So as some of you know, last week marked the one year anniversary of Super Meat Boy launching on Xbla... and what a totally insane year it has been.

Its pretty hard to believe its already been a full year since its release, so much has happened its really hard to recap it all, but we both really want to give a heart felt thank you to every meat boy fan out there who has supported us and the game.
                            Tommy and i always talked about having a launch party for Super Meat Boy, due to the Pc release and Editor + Super Meat World updates we never were able to take the time to have one.. so what better time then now?

This party will be taking place all of next month and everyone's invited! We will be holding contests, releasing updates, having sales, unavailing secrets, giving away free copies, uploading tons of videos and probably a ton of other random shit that we come up with as the month goes by, but the point is November is Super Meat Month and we want it to be special.

But 1st, an announcement...

Super Meat Boy will get a sale on XBLA next month! (so save your points). We dont have a set date yet, but we have been talking to MS, patched things up and are going to be putting SMB on sale on XBLA next month along with a free update that will add tons of new levels to "Teh Internets". its a new year and we are putting the past behind us and all agreeing to do what is best for SMB and the fans.

and now... THE HALLOWEEN CONTEST!!!!

This ones simple, send us a pic of you dressed up as something Meat Boy related for halloween (its best to do this via twitter), a few days after halloween we will choose a few top costumes and send the winners free copies of ALL 3 SMB COMICS! (yes even issue 1 that has been out of print for over a year!)

Comment

• Sale οπως λεμε εκπτωση.

Comment

• Τι αγκάθι αυτή η 7-20, αγκάθι που έφυγε και να μη ξαναγυρίσει ποτέ. Δε ξέρω πως είναι, αλλά η αλήθεια είναι ότι ψαρώνω στη σκέψη της 7-20x. Μια εβδομάδα το άφησα το παιχνίδι και με περιποιήθηκε όπως μου άξιζε.

Comment

Working...
                                X