Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βλέπω στο youtube ότι έβαλες στα αγαπημένα σου το full ending,ωπ λέω κάτσε,λογικά το τελείωσε,ας μπω να δω.Σε deaths θα σε περάσω άνετα,στα υπόλοιπα δε νομίζω.
    Όπως και να'χει μπράβο ρε Nootάρε.
    Carpe diem

Comment

• Παιδια πραγματικα αν δεν εισασταν εσεις να γραφετε πραγματα σε αυτο το thread δεν ξερω αν θα κυνηγουσα το 100%... Ολες οι συζητησεις μας μου εχουν μεινει.
      The same applies to all of us ;) . Τα λέγαμε και παλιότερα, τόσο στο FF XIII thread, όσο κι εδώ, συγκεκριμένα παιχνίδια νομίζω λίγοι θα τα συνεχίζαμε μέχρι το τέλος αν δεν υπήρχε αυτή η κοινή πορεία μεταξύ τόσων μελών. Τα ίδια "ζήσαμε" και με τον Laharl στο 100% run του WipEout HD + fury, που επίσης η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μετράει. Στιγμές όπως τότε που οδηγούσα και μου έρχεται sms από Laharl "Beat Zico ρε μ%$#$α" και παρολίγο να περάσω με κόκκινο μένουν που να πάρει .

nooto δε χρειάζεται να πούμε τίποτα, το είχαμε όλοι δεδομένο ότι θα έφτανες σε αυτό το επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι με την αρχική σου πορεία πίστευα ότι θα ήσουν και ο πρώτος που θα το τερμάτιζες . Χάρηκα πάντως που διάβασα τις τελικές σου απόψεις για το παιχνίδι. Ας ελπίσουμε τώρα να βρούμε κάτι άλλο με το οποίο θα κολλήσουμε τόσα πολλά άτομα ταυτόχρονα (και ας ελπίσω ότι θα έχω χρόνο να συμβαδίσω).

Burai σε περιμένουμε ρε .

Comment

• Thnx παιδια

Btw για οποιον ενδιαφερεται, τα teh internetz εχουν πλεον 5 ολοκληρους κοσμους. Δεν ειχα ψαχτει καθολου και δεν ηξερα οτι εχει μπει τοσο νεο υλικο. Δοκιμασα καποιες (απο το remix νομιζω) και ειναι παρα πολυ ωραιες και δυσκολες (θα μπω να τσεκαρω και το remix του the kid καποια στιγμη). Anyway το εβγαλα γρηγορα γιατι θα ξανακολουσα και θα ειχαμε round 2 . Παντως οποιος θελει να συνεχισει υπαρχει πολυ πραγμα και μαλιστα σε υψηλο επιπεδο, δηλαδη μπηκα με full αισιοδοξια οτι μετα τον τερματισμο το εχω ευκολα αλλα εν τελει τα πραγματα ειναι ζορικα.

The same applies to all of us ;) . Τα λέγαμε και παλιότερα, τόσο στο FF XIII thread, όσο κι εδώ, συγκεκριμένα παιχνίδια νομίζω λίγοι θα τα συνεχίζαμε μέχρι το τέλος αν δεν υπήρχε αυτή η κοινή πορεία μεταξύ τόσων μελών.
        Ετσι ακριβως ειναι. Εγω παντως θυμαμαι οτι ο λογος που αφησα το παιχνιδι για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα ηταν οτι επαιξα το The Guy ''σοβαρα'' σχετικα νωρις. Για να πω την αληθεια μετα απο αυτο δεν ηθελα καν να ανοιγω το συγκεκριμενο topic , το ownage ηταν τοσο μεγαλο. Οταν ειδα οτι τα παιδια συνεχιζουν την προσπαθεια, τα post ολων σας με ξανατραβηξαν πισω και μου εδωσαν κινητρο να συνεχιζω.

Οπως και να χει το συγκεκριμενο topic (οπως και αυτο του demons souls) ειναι ενας πραγματικος θυσαυρος μεσα στο forum .

Comment

• Μπράβο ρε nooto.

Θα σου έλεγα πάντως να κάτσεις να βγάλεις και τα Glitch Zones τώρα που είσαι ζεστός, μέσα σε λίγη ώρα θα τα βγάλεις. Ο Burai είναι απλά θέμα χρόνου να μπει κι αυτός στην ομάδα και μετά περιμένω να ακολουθήσουν κι άλλοι. Πρέπει ως κοινότητα να βάλουμε στόχο τη δεκάδα. Ο Xeno πιστεύω ότι, άμα το πάρει απόφαση, θα το βγάλει και θα γίνουμε 7. Μπορούμε δεκάδα γι’ αυτό ψηθείτε!
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Nαι τις εχω ψιλοξεκινησει τις Glitch Zones, πολυ ωραιες πιστες οντως και πιο δυσκολες απ'οτι περιμενα, ταυτοχρονα παιζω ξανα την 7-20x για καλυτερο χρονο ενω παραλληλα εκανα και διαφορα speedruns ριχνoντας το total time κατα 70 δεπτερολεπτα.

Btw ριχτε μια ματια εδω

Epic ???

Ειναι το remix του the guy απο το remix experts του teh internetz. Το δοκιμασα λιγο αλλα θελει να το μαθεις απο το μηδεν γιατι ο meat boy περα απο το οτι δεν εχει διπλο αλμα ειναι και πιο γρηγορος και πιο βαρυς απο τον The kid.

Comment

• Nooto congratz!! Μακάρι να ακολουθήσω εγκαίρως αν και δεν το βλέπω πιθανό xD

Έβγαλα όλο το 6 Dark World και η αλήθεια είναι πως έφτασα στα όριά μου. Έπαιξα και ολοκλήρωσα την 5-3x όπως και την 5-4x και θυμήθηκα πολλοστή φορά πόσο πολύ μισώ αυτά τα ηλίθια orbs που ελέγχουν τη βαρύτητα. Δοκίμασα και την scyscraper. Εντάξει δεν είμαι σε θέση να ασχοληθώ περαιτέρω σήμερα

Το θέμα είναι πως μετά τα εντατικά sessions των τελευταίων ημερών τραυμάτισα- θλάση λογικά- τους μύες του πήχεως και αν και ήθελα να ξεκουραστώ για δύο μέρες, παρασύρθηκα και έπαιξα ένα τρίωρο για να δω το true ending. ( τώρα με το ζόρι πληκτρολογώ aaarghhh...)

Αρρωστημένα δύσκολη η τελευταία πίστα του boss. Δε λέω πως δεν αισθάνθηκα άπειρη ικανοποίηση τελειώνοντάς τη, αλλά οκ, αυτές οι stages που μπορείς να χάσεις σε δυο τρία σημεία αν ξεχαστείς έστω και μισό δευτερόλεπτο κουράζουν πάρα πάρα πολύ.
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Αρρωστημένα δύσκολη η τελευταία πίστα του boss. Δε λέω πως δεν αισθάνθηκα άπειρη ικανοποίηση τελειώνοντάς τη, αλλά οκ, αυτές οι stages που μπορείς να χάσεις σε δυο τρία σημεία αν ξεχαστείς έστω και μισό δευτερόλεπτο κουράζουν πάρα πάρα πολύ.
                Αρχηγέ κάνε διάλειμμα, γιατί δε χαίρεσαι 100% τις καλύτερες πίστες . Για μένα αυτή είναι by far η πιο ολοκληρωμένη πίστα όλου του παιχνιδιού (ακολουθεί η 7-20).

Comment

• Μμμμ... τείνω να διαφωνήσω λίγο. Πιστεύω πως ίσως η 6-5x να είναι πιο διασκεδαστική, αλλά οκ τομέιτο, τομάτο

Δεν είπα πως δεν διασκέδασα, απλώς όταν έχεις παίξει σερί τόσες πίστες και πονάς κιόλας, ε κάπου κουράζεσαι, αλλά δε σε αφήνει η περηφάνεια και το πείσμα. Το παραέκανα κι εγώ μιας και ουσιαστικά έπαιξα 7 μέρες μέχρι το The Guy, έκανα ένα διάλειμμα λόγω υποχρεώσεων και κορεσμού και άλλο ένα 3 ήμερο τις υπόλοιπες πίστες( Cotton Valley, Ch.4 Dark, Ch.6 Dark και μου μένουν κάποια bandages, warp zones και κάποιες πίστες από το Ch.5 Dark World για το πολυπόθητο 100%) μετά από ένα μήνα πρπ οπότε κάπου εξαντληθηκα. Αλλά είπαμε τέτοια παιχνίδια βγαίνουν μία στις τόσες. Τέλος πάντων όταν μπω στο club των αποφοίτων της μεγάλης του SMB σχολής θα κάνω εκτενέστατο post.
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Που λέτε χθες αγόρασα μία 20αρα κάρτα για το PSN για να κατεβάσω το SMB να δω προς τι όλος ο ντόρος...

:kill:

Comment

• Epic fail πραγματικά. Δεν πειράζει θα βγει το Journey όπου να'ναι...
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Βγηκε και η 7-20x σε 51.74 (αν θυμαμαι καλα) οποτε πλεον ολες οι πιστες ειναι σε Α+. Ο συνολικος χρονος ειναι περιπου 80 δεπτερολεπτα κατω. Τελος και ο τελευταιος βραχνας.

Burai κοιταγα τα boards στον 6x και μας εχεις ταπωσει κανονικα. Πραγματικα μπραβο. Για το 100% ενταξει εχεις βγαλει ολα τα δυσκολα οποτε το θεμα ειναι πλεον τυπικο ;);).

Επαιξα και λιγο τον Remnant και εβγαλα 5-6 επιπεδα. Ξαναλεω οι κοσμοι που εχουν προστεθει ειναι παρα πολυ καλοι. Anyway σταματαω γιατι ειμαι ικανος να μιλαω μεχρι αυριο .

Comment

• Μπράβο ρε παιδιά, έλειψα λίγο για ένα τριήμερο και με το που μπήκα βλέπω Loggo και Nooto πως τερμάτισαν το παιχνίδι. Πλέον έχουμε κλείσει 5άδα και ο έκτος έρχεται σύντομα. Πολλά συγχαρητήρια και από πλευράς μου.

Originally posted by Burai_Fighter View Post
                          Λοιπόν 7-20
                          1177. Lnquisitor 41.27
                          1311. Shin Burai 41.43
                          2320. LoggoGR 42.47
                          2435. Cyber Oratorium 42.52
                          4393. Nooto 44.55
                          7675. F4llingl3af 63.78

7-20x
                          2911. Cyber Oratorium 51.08
                          3129. Shin Burai 51.84
                          3297. Nooto. 68.64
                          Originally posted by nooto View Post
                          Παει και η 6.5x[...]
                          2801. Loggo 42.48
                          3569. Lnquisitor 44.78
                          3641. nooto 45.08
                          4711. Cyber Oratorium 50.23

Στην 7-20 έχω 42.47 (ακριβώς ίδια όμως με τον Loggo ), στην 7-20x ο χρόνος μου είναι 50.71 και στην 6-5x έχω 40.27 (Hell yeah, πρώτος στις δύο τελευταίες ). Respect πάντως για τους χρόνους μας. Υπάρχουν πολύ καλύτεροι χρόνοι εκεί έξω, όμως φαντάζομαι πως κανείς μας δεν έχει ξαναπαίξει τις παλουκόπιστες για Time Attack. Για πρώτη προσπάθεια τα σπάμε

Nooto, με περνάς μόνο για 1.000 θανάτους. Αν ξεκινήσω να κάνω time attack ευελπιστώ να σε κοντράρω :xp:

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Nooto, με περνάς μόνο για 1.000 θανάτους. Αν ξεκινήσω να κάνω time attack ευελπιστώ να σε κοντράρω :xp:
                            Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Λοιπον τελος και ολα τα Glitch Zones. Αυτο που με δυσκολεψε πολυ ηταν του 3ου κοσμου στον δευτερο πυργο. Πολυ ωραια επιπεδα (για να πω την αληθεια στην αρχη δεν ηθελα να τα παιξω γιατι νομιζα οτι ειχαν 3 levels το καθενα οπως τα warp zones και μου φαινοταν too much) και ηταν οτι επρεπε για κλεισιμο.

106% λοιπον και εγω (δεν ειναι bug οπως νομιζα, παροτι σαν πιστες δεν μετρανε στα levels, προσθετουν 1% επιπλεον η καθεμια στο ποσοστο του Light World) και τελος το main game και επισημα!

Phantom εχω ανεβει σε θανατους λιγο, θετοντας ετσι τον πυχη ακομα πιο ψηλα :xp:. Βtw και εγω το ψηνω (στο πιο χαλαρο) για time attack... μια που το φερε η κουβεντα βλεπω οτι ο Βurai στην 6.5x εχει κανει 31.49 και ειναι στην θεση 179 στα leaderboards faster than light. Επος πραγματικα .

Comment

• Το ξαναπιάνω στη Steam, τελείωσα πρώτο κόσμο light και dark, ανάθεμά σας .

Comment

• Το παιζω σε pc και suckarw πολυ ασχημα.. Δεν ειναι οτι δεν νιωθω απο platform αλλα το συγκεκριμενο με εκνευριζει και δεν νομιζω να ασχοληθω και πολυ... :@

Comment

Working...
                                X