Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Χαχαχαχα, κορυφαία περιγραφή . Εμπειρίες ζωής το smb.

Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι αλλά στις πίστες είμαστε σχεδόν στα ίδια επίπεδα, έχω τελειώσει πολύ λίγες περισσότερες από εσένα .

Και οι τρεις στο ίδιο σημείο είμαστε πάνω κάτω, με τον laharl λίγο πιο πίσω από εσένα (επειδή το ξεκίνησε τελευταίος) και εγώ λίγο πιο μπροστά (επειδή το ξεκίνησα νωρίτερα ). Αυτό είναι και το γαμάτο, ότι συμβαδίζουμε πλήρως :xp: .

Comment

1:10 στην 3-11x με απολύτως νόμιμες διαδικασίες . Βάλτε Spelunky και δοκιμάστε. Δε νομίζω να πηγαίνει πιο κάτω (χωρίς bugs).

90 bandages, ο μισός και κάτι dark world του 5ου έφυγε με Α+ και πέρασα 3 πίστες του dark world του 6ου με Α+. Πλέον μπορώ να πάω για το true ending, κάτι που θα κάνω άμεσα.

Μόνος μου φόβος και τρόμος τα διάφορα glitch/ warp zones που μένουν .

Edit γκρίνιας:

Super Bug Boy έπρεπε να λέγεται .

Ολοκλήρωσα τα πάντα (πέραν του glitch zone) στον 4ο κόσμο και έχω 96% ποσοστό. Το glitch zone δε μετράει στο ποσοστό. Κανονικά θα έπρεπε να έχω 100%, όπως έχω σε world 1,2,3. Τέλος πάντων, σαν να μην έφτανε αυτό, αποκάλυψα το τελευταίο warp zone στον 5ο κόσμο (5-20x παρακαλώ) και δε μου το κράτησε. Τι να πω δεν ξέρω .

Comment

Ta spaei!!!! Simera to arxisaaaaaa!

Comment

0.95 στην 3-11x, έχει καταντήσει γελοίο το ξέρω . Μα λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο; Wow απλά .

ΥΓ: Το έχω βάλει σε παύση το παιχνίδι αλλά η 3-11x παραμένει έρωτας :xp: .

Comment

ελα ρε evans φοβρρη προοδος στο smb και θελει πολυ υπομονη και προσπαθεια , εισαι παιχτουρα στο εχω ξαναπει, πιασε κανα fighting game και σε λιγο καιρο θα διδασκεις!!, πλακα πλακα εχω εναν ελληνα στο live με 200/200 στο smb :O

Comment

Μετρώντας πλέον ανάποδα, μου μένουν:

3x Warp Zones
              6x bandages
              5x Dark World 5 stages
              2x Dark World 6 stages + boss
              18x Dark World 7 stages

91% total completion, 85% dark world completion.

Το The Guy θα το αφήσω για το τέλος.

Edit:

Σπουδαία νέα, διόρθωσαν τα leaderboards!!! Τώρα θα μπορούμε να έχουμε ένα σοβαρό μέτρο σύγκρισης και η θέση μας θα είναι η πραγματική.

Στην 3-11x λοιπόν κατάφερα και έκανα 0.80.

6ος ή 7ος είμαι .

nooto περιμένω ρε! Τώρα με σωστά leaderboards η κόντρα παίρνει άλλη αξία!! :xp:

Comment

Α+ όλος ο σκοτεινός 5ος και 10 διάσπαρτες πιστές από τον 7ο. Πλέον μου μένουν 3 warp zones, 6 bandages,2 πιστές από 6ο + ο αρχηγός και ο υπόλοιπος 7ος.

Επίσης σας προκαλώ να περάσετε το χρόνο μου στην 5-20x :p . Ελπίζω κάποιος να δεχτεί την πρόκληση.

edit:

wtf

edit2:

Έβγαλαν patch που διορθώνει όλα τα προβλήματα που αναφέραμε εδώ. Πλέον έχω 100% στον 4ο κόσμο, όπως έπρεπε δηλαδή.

Comment

Έχω φτάσει στα όριά μου πλέον μπορώ να πω

99% completion και 97% dark world,3 bangages,2 warp zones και 4 πίστες μου έχουν μείνει...

Δεν ξέρω πως θα βγει η 6-5(αν και δεν την προσπάθησα πάρα πολύ) ενώ είμαι αρκετά κοντά στον τερματισμό του Warp Zone Skytower(ή κάπως έτσι) αρκεί να μην είχε εκείνο το γ@μημένο καρφί στο τελευταίο "πέσιμο"

Ά και ο The Guy Warp Zone μπορεί να πα να να να να...

Comment

Άντε ωραίος! Πάμε και για τα δικά μου scores (με έκαψες πάλι ):

Light World : 100%
                    Dark World : 100%
                    Total Progress : 99%

Μου μένουν 2 warp zones (Skyscapper και The Guy), 2 bandages (από το Skyscrapper), η 6-5x και το boss.

Τούμπανα είμαστε .

Comment

100% σε όλα πλέον(μάλλον glitch XD)

Μου μένουν Skyscapper(μαζί με τα bandages της) και The Guy από Warp Zone,o Dr Fetus σε Dark World και η 7-19Χ...Άντε να τελείωνουμε σιγά σιγά

Comment

Πάνε και οι τελευταίες πίστες στον 6ο κόσμο. Πλέον μόνο boss και τα δύο warp zones.

8683 deaths .

Comment

Total Progress : 101%

Beat that

Έβγαλα το skyscrapper με τα δύο bandages, οπότε πλέον έχω 100/100, και μου έδωσε το achievement για το 100% completion. Άκρη δε βγαίνει με τα bugs αυτού του παιχνιδιού .

Τι μου έμεινε λοιπόν; Το the guy και το boss. Άντε πάμε για το boss και κάποτε θα γίνει και το the guy.

Πάντως 200/200 για να πάρω πρέπει να τελειώσω ό,τι μου μένει, οπότε αξιοκρατία υπάρχει. Απλώς πήρα νωρίτερα το 100% achievement .

nooto γιατί αργείς;

edit:

Πάει και το boss. Η πίστα μετά το boss ήταν ΕΠΟΣ, παλουκάρα όσο δεν πάει και ΤΕΛΕΙΑ.

Το The Guy και επίσημα (και νόμιμα ) 100% το SMB. Άντε να δούμε πότε θα το καταφέρω.

190/200gs

Comment

Damn You!!!!

Ok μου δωσατε κινητρο να το ξαναξεκινησω . Τις επομενες ημερες ξαναμπαινω στο παιχνιδι.

Δοκιμαστε το the guy, λογικα στο επιπεδο που εισαστε θα το εχετε πιο ευκολα απ'οτι εγω (τουλαχιστον θα βγαλετε την πρωτη πιστα σιγουρα πιο γρηγορα οποτε η συνεχεια δεν θα ειναι τοσο κουραστικη)

Comment

Τέλος και από εμένα(εκτός από the guy) με 102% μάλιστα

Καλά οκ η τελευταία πίστα μετά το boss ήταν απίστευτα θεϊκή ρε γαμώτο!

Η πλάκα είναι ότι εμένα το Golden God achievement μου το έδωσε πριν ακόμα πάρω το τελευταίο bandage από το skyscrapper

Από αύριο θα ασχοληθώ και με το The Guy πάντως,είναι κρίμα να μην έχω τερματίσει 1 πίστα μόνο

Nooto γερά!Μην κωλόνεις σε τίποτα,τσαμπουκά θέλει!

Comment

Άντε άντε με το καλό να βγάλει 3 παιχτάρες στο SMB το forum μας .

200/200 baby :xp: .

Comment

Working...
                                X