Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

200/200 !

Πραγματικά δεν έχω λόγια, με ξέσκισε αυτό το warp zone . Τόσο τέλειο level design δεν υπάρχει, όλες οι πίστες που άφησα για το τέλος ήταν πραγματικά το κάτι άλλο και το The Guy εξέταζε ό,τι έμαθες σε όλο το παιχνίδι. Τρεις απίστευτες πίστες, η καθεμία με τις ιδιαιτερότητές της, άλματα τρελής ακριβείας, συγχρονισμός στο μέγιστο, τα λόγια είναι πέρα για πέρα περιττά, δεν αξίζει πραγματικά να το αφήσεις μισοτελειωμένο αυτό το παιχνίδι, στόχος πρέπει να είναι το 100% completion με αυτά που έχουν κάνει.

nooto ό,τι και να πιάσεις ο δαίμονας του SMB θα σε κυνηγάει, οπότε πιάνε το αραιά και που, μία φορά τη βδομάδα σου λέω εγώ, αλλά αυτή τη μία φορά λιώνε.

Ουφ σας το παραδίδω .

Comment

Μπράβο ρε Πάνο!

Τέλος και από εμένα...

Το The Guy μου έσπασε τα νεύρα αλλά οι 2 από τις τρεις πίστες ήταν από τις καλύτερες του παιχνιδιού.Η 2η του The Guy τρελή μαλακία για εμένα,έχανες για πολύ φθηνούς λόγους και η τρίτη πλατφόρμα ήταν άστα να πάνε...

200G και άντε γεία κωλοπαίχνιδο(με την καλή έννοια)

Comment

Τούμπανος!

Καλά Οδυσσέα έχουμε μοιραστεί platinum στο WipEout HD και 200/200 στο Super Meat Boy. Ψήνεσαι για Ikaruga ή το παρατραβάω;

Η δεύτερη εμένα μου άρεσαι πάρα πολύ, ήθελε τρελή ακρίβεια και ψυχραιμία. Στη μεσαία πλατφόρμα έχασα ελάχιστες φορές, εκεί που τα βρήκα σκούρα ήταν στο να συγχρονιστώ με το κατέβασμα της τρίτης στήλης. Όταν κατάφερα να την κατέβω πέρασα την τέταρτη στήλη με την πρώτη, αν έχανα δε θα υπήρχε control λογικά για να συνεχίσω .

nooto ξέρεις ότι δεν μπορείς να αντισταθείς.

Comment

Το παρατραβάς νομίζω

Originally posted by Evans View Post
          Τούμπανος!

Στη μεσαία πλατφόρμα έχασα ελάχιστες φορές, εκεί που τα βρήκα σκούρα ήταν στο να συγχρονιστώ με το κατέβασμα της τρίτης στήλης. Όταν κατάφερα να την κατέβω πέρασα την τέταρτη στήλη με την πρώτη, αν έχανα δε θα υπήρχε control λογικά για να συνεχίσω .
          Ναι και εγώ έτσι ακριβώς.Ήταν πολύ φθηνό κόλπο αυτό το κατέβασμα ρε συ,πραγματικά απαίσιο σημείο

Nooto κάνε το Gamers Odyssey το πρώτο και ίσως το μοναδικό ελληνικό forum που 3 άτομα θα έχουν 100% το SMB

Comment

Super Meat Boy gets fan created DLC

Evans ώρα να το ξαναπιάσεις μου φαίνεται.

Τελείωσα σχεδόν όλο τον πρώτο κόσμο,μόνο 2 bandages και μια warp zone για το 100%.
            Σιγά σιγά...

edit:Μόνο η glitch zone έμεινε στον πρώτο κόσμο.37 bandages και συνεχίζω.
            Carpe diem

Comment

Evans ώρα να το ξαναπιάσεις μου φαίνεται.
              Τέρμα και τελείωσε λέμε . Αν μπουν κι αλλα achievements βέβαια θα αναγκαστώ.

EDIT!

Official level listing for the "Expert Remix" chapter

1. 1-1
              2. 1-15
              3. 1-17
              4. 1-19
              5. 2-8
              6. 2-11
              7. 2-12
              8. 2-18
              9. 3-6
              10.3-3
              11.3-11
              12.4-3
              13.4-8
              14.4-14
              15.5-4
              16.5-8
              17.5-15
              18.6-2
              19.7-6
              20.Kid1
              Fuck :xp: .

Comment

Έλα τώρα,άλλο που δε θες κι εσύ.
                Carpe diem

Comment

Κατέβασα το παιχνίδι, όμως δεν υπακούει στο πληκτρολόγιο / χειριστήριο λόγω bugs :xp: Κατέβασα ένα πρόσφατο update (το 12), όμως μου παίζει μόνο ως Super Potato Guy ή κάτι τέτοιο, και ξενερώνω επειδή δεν κάνει πλας πλατς στους τοίχους. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ?

Να το αγοράσω δεν νομίζω, επειδή αφ' ενός δεν μου αρέσει να αγοράζω αέρα, από την άλλη δεν ξέρω αν θα μου αρέσει. Αν και σήμερα είδα πως ανακοινώθηκε retail ultra edition.

More Info

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

από την άλλη δεν ξέρω αν θα μου αρέσει
                    Αυτό δε γίνεται .

Πάντως κάθε άλλο παρά αέρα αγοράζεις, μην είσαι αρνητικός με το digital distribution, είναι σαν να ήσουν αρνητικός με τα DVD που αντικατέστησαν τις κασέτες.

Comment

Βρήκα άλλη έκδοση και το ξεκίνησα κανονικά, με το meat boy και τα όλα του. Σαδιστικό παιχνίδι, και είμαι ακόμα στον πρώτο κόσμο. Δεν έχω Α+ μόνο σε δύο πίστες του Dark world, αλλά από χανζαπλάστ έχω μόνο 10. Προβλέπεται λιώσιμο στον ελεύθερο χρόνο μου, αν και παιχνίδια τέτοιου είδους δεν προσφέρονται για να τα παίζεις όταν έχεις λίγο διαθέσιμο χρόνο, καθώς είναι του στυλ "άντε ακόμα μία πίστα, ακόμα μία ζωή, θα τη βγάλω τη γ*****νη κλπ"

Comment

Once you go Meat Boy...

Αν κολλήσεις και το λιώνεις ίσως ξεκολλήσεις με το The Guy warp zone. Μέχρι τότε είναι σχεδόν αδύνατο να το αφήσεις . Βέβαια αν το παίξεις όπως εγώ και ο laharl, δηλαδή το αφήσεις για το τέλος, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καείς. Θα βλέπεις εφιάλτες ότι σου μένουν κι άλλες πίστες, θα πωρώνεσαι με το ποσοστό % που ανεβαίνει, δε θα ανέχεσαι να έχεις πίστες χωρίς Α+ κτλ κτλ κτλ.

Το thread πάντως περιμένει κάποιο συγκεκριμένο μέλος να παραθέσει νέες εντυπώσεις, δυστυχώς όμως το χάσαμε σε μία κατεστραμένη πλέον NYC .

Άντε να μεγαλώνει η οικογένεια!

Comment

Καταραμένο παιχνίδι. Λοιπόν 20 + 20 πίστες clear Α+, 3 warp zones revealed και 15 bandages στον πρώτο κόσμο με σύνολο 90%. Στον 2ο κόσμο έχω απλά 10 πίστες light clear όλες Α+. Προβλέπεται κάψιμο εν μέσω πτυχιακής.

Το παιχνίδι πάντως είναι τίγκα στα bugs, ακόμα και αν έχουν διορθώσει κάμποσα. Μία warp zone δεν μου την εμφάνισε επειδή δεν είχα τερματίσει την πίστα πρώτα, ενώ μερικές φορές που ξεπέρναγα το όριο για μερικά κλάσματα μου έδινε Α+ ακόμα και αν δεν έπρεπε (δεν με χάλασε ). Αύριο θα πέσουν updates.

Comment

Μπράβο ρε συ πώρωσε με πάλι,μπας και πιάσω τον πέμπτο κόσμο καμιά ώρα.
                            Carpe diem

Comment

Το thread πάντως περιμένει κάποιο συγκεκριμένο μέλος να παραθέσει νέες εντυπώσεις, δυστυχώς όμως το χάσαμε σε μία κατεστραμένη πλέον NYC
                              Χαχαχαχα συντομα θα γραψω ξανα δεν την γλυτωνετε απλα θελω να φτασω στα 280 επιπεδα ;) Τωρα ειμαι στα 270 οπως ειχαμε πει και στο chat. Θα ακολουθησει γερο feedback (μολις τελειωσω το Crysis2) , δεν το αφηνω το παιχνιδι αν δεν παει στο 100%, το εχω παρει αποφαση ;).

Comment

Originally posted by Altair View Post
                                Μπράβο ρε συ πώρωσε με πάλι,μπας και πιάσω τον πέμπτο κόσμο καμιά ώρα.
                                Κόσμος 1: 100%, 20 bandages, 4 warp zones, 40/40 Α+
                                Κόσμος 2: 088%, 12 bandages, 4 warp zones, 35/40 Α+
                                Κόσμος 3: Κάτι ψιλά, τώρα τον ξεκίνησα

Αν συνεχίσω έτσι, σε μερικές μερούλες σε έφτασα.

Comment

Working...
                                X