Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Να πω την αλήθεια και γω έχω βγάλει το The guy! (Έχω το SMB στο Πι-τσι) Ντάξει χαλαρά 3 κλασσικές παλουκόπιστες meat boy. Δεν μπορώ να πω ότι είναι πιο δύσκολες από κάτι τελευταίες πίστες που μου είχε δείξει ο Xeno. Άρρωστο κατόρθωμα θα έλεγα πως έχει κάνει πχ ο Evans που το έχει 100% σε οτιδήποτε!

Πάρα πολύ καλό game πάντως! Σε παρόμοιο στυλ, δηλαδή στην απαίτηση ακρίβειας είναι και το Super Monkeyball που παίζω αυτό τον καιρό και γουστάρω!

Γενικά SMB (+ Monkey) παίζω αραιά και που έτσι χαλαρά επειδή μ' αρέσει πολύ το gameplay τους. Τώρα βρίσκομαι εκεί περίπου που ξεκλείδωσα και το the guy warp. Γενικά για να βγάλω μια παλουκόπιστα δεν τη βγάζω με τη μια, παρά κάνω μικρά sessions και κάποια στιγμή βγαίνει.

Α! Και κάτι άλλο: O Chuck Norris έχει βγάλει το The Guy χωρίς να χρησιμοποιήσει διπλό άλμα...
    The illusion of free will is an illusion.

Comment

• στον 5ο κόσμο από 74% σε 96%. Έβγαλα 3 από τα 4 warp zones και τελείωσα οριστικά και με τα χανζαπλάστ ξεκλειδώνοντας έτσι και τον τυπά από Minecraft. Ωραία προσθήκη, όμως πλέον δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω για τις πίστες που μου έχουν απομείνει. Για Perfect μου μένει

5ος κόσμος: The Gyu warpzone (3 πίστες) και Glitch Zone
      6ος κόσμος: 6-5x και Dark Boss
      7ος κόσμος: 7-20 και 7-20x

Total Progress: 105% (Wtf ? )
      Light World: 100%
      Dark World: 99%

Bandages: 100

EDIT
      Πάει και το Glitch Zone του 5ου κόσμου. Μπορεί το ποσοστό να έμεινε ίδιο, όμως με αυτό συμπλήρωσα όλα τα Glitch Zones που υπάρχουν

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Originally posted by Phantom Duck View Post
        Για Perfect μου μένει

5ος κόσμος: The Gyu warpzone (3 πίστες) και Glitch Zone
        6ος κόσμος: 6-5x και Dark Boss
        7ος κόσμος: 7-20 και 7-20x
        Όπως είπα στο παραπάνω post, τελείωσα το Glitch Zone του 5ου κόσμου. Επίσης τερμάτισα τα δύο stages του 6 - Dark Boss και την 7-20. Πλέον για να τελειώσω το παιχνίδι μου μένουν οι 7-20x, 6-5x και Guy Warpzone. Πίστες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, γουστάρω Με έχει παιδέψει πολύ το παιχνίδι πάντως, αισίως κοντεύω 20.000 θανάτους.

Η 7-20 μου έβγαλε την Παναγία. Δε θυμάμαι να έχω νευριάσει ξανά με παιχνίδι τόσο πολύ. Την είχα βγάλει μία φορά αλλά δεν ήταν Α+ και δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω τον Dark World, επομένως έπρεπε να ξαναπαίξω για καλύτερο χρόνο. Όταν έχασα για τρίτη φορά στο τελευταίο πριόνι της πίστας δεν ήξερα αν έπρεπε να απελπιστώ, να νευριάσω ή απλά να κάνω delete το παιχνίδι. Πρέπει να ήταν η πίστα που έχασα τις περισσότερες φορές σε όλο το παιχνίδι. Η 7-20x λίγο που την έπαιξα δεν ήταν και τόσο δύσκολη, ειδικά αφού ξεκινάει με το δύσκολο σημείο του παιχνιδιού πρώτο. Η υπόλοιπη πίστα είναι ίδια και λίγο πολύ παλεύεται, ειδικά μετά από τόσες ζωές που έχω ξοδέψει. Απλά έχεις τα πριόνια να κατεβαίνουν αλλά οκ, δεν νομίζω να είναι και τόσο δύσκολη.

Το Dark Boss επίσης μου πήρε πολλές ζωές για να το καταφέρω. Ειδικά το δεύτερο μέρος. Είχε πολλά δύσκολα σημεία αλλά τελικά έφυγε κι αυτό. Όσον αφορά το Guy, έχω ξοδέψει μιάμιση ώρα συνεχόμενη για την πρώτη πίστα, και δεν έχω καταφέρει καμία πρόοδο απολύτως. Η πίστα αυτή είναι ό,τι χειρότερο έχω δει ποτέ μου πραγματικά. Δεν είναι διασκεδαστική όπως οι περισσότερες του παιχνιδιού π.χ. η 7-20 που ψόφαγα ανελέητα αλλά γούσταρα να παίζω. Είναι απλά σπαστική. Είδα τις επόμενες στο Youtube και μου φάνηκαν πιο εύκολες, αλλά κυρίως πιο διασκεδαστικές. Εδώ πέρα αν κινηθείς προς μία κατεύθυνση μισό pixel παραπάνω έχεις χάσει. Δεν ξέρω, μου φαίνεται εντελώς ανιαρή και ανούσια. Θα προτιμούσα μία πιο ενδιαφέρουσα πίστα, όπως στο στυλ της τρίτης του zone.

Αυτά, γενικά προχωράω αργά αλλά σταθερά.

EDIT
        Είχα δίκιο. Η 7-20x έφυγε μπαμ μπαμ. Κατ' εμέ από τις πολύ λίγες πίστες που η Dark έκδοση ήταν πιο εύκολη από την Light Πάμε τώρα για φινάλε.

EDIT #2
        WTF bug είναι αυτό;

Total Progress: 106%
        Light World: 100%
        Dark World: 100%

Comment

• Κάηκα λίγο σήμερα, έφτασα 5ο κόσμο με 100% στα δυο πρώτα chapters + όλα τα bandages και όλα A+ στον light world στα chaptes 3 και 4. Έχει δρόμο ακόμα αλλά αυτή τη στιγμή τα δάχτυλα παραπονιούνται έντονα.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Καλό κουράγιο Loggo, θα το χρειαστείς. Ίσως να σου πάρει καιρό να φτάσεις στο τέλος (όπως εμένα) ίσως και όχι (Evans, Laharl), όμως όπως και να' χει, σαν platform lover, οφείλεις να το τελειώσεις

Εγώ από πλευράς μου έχω να δηλώσω πως είμαι απαράδεκτος και αψυχολόγητος. Στην 6-5x έχω φτάσει στην πηγή και δεν έχω πιει νερό πάνω από 10 φορές. Περνάω όλη την παλουκοπίστα και χάνω τελευταία στιγμή στα γρανάζια, που έχω περάσει άπειρες φορές παρόμοια σε άλλες πίστες.

Comment

• Loggo όταν ξεκίνησα το game θεωρούσα ότι σε λιγότερο από πέντε μέρες θα έκανες εμφάνιση, να όμως που σε βλέπω σχεδόν ένα χρόνο μετά να post-άρεις εδώ. Περιμένω μεγάλα πράγματα από εσένα! Βέβαια περιμένω και από phantom/ nooto αυτό το 100% που τόσο καιρό παλεύουν. Άντε παιδιά, we can do it .

Comment

• Ε μετά τον στρατό υπήρχε πολύ πράμα να με περιμένει με πολλούς τίτλους του genre. Κάτι ότι δεν ήθελα να τα παίξω όλα μαζί μη πάθω overdose, κάτι το RROD, τώρα άρχισα να ασχολούμαι σοβαρά. Δε ξέρω αν θα το πάω μονοκοπανιά, σήμερα πάντως κάηκα αρκετές ώρες.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

• Είχα δίκιο. Η 7-20x έφυγε μπαμ μπαμ. Κατ' εμέ από τις πολύ λίγες πίστες που η Dark έκδοση ήταν πιο εύκολη από την Light Πάμε τώρα για φινάλε.
                  Phantom ηθελα να στο γραψω αυτο καιρο πριν αλλα ειχα κανει μεγαλο post και κατα λαθος το εσβησα . H 7-20 θεωρω και εγω οτι ειναι πολυ δυσκολη πιστα για Α+ γιατι ο προτεινομενος χρονος απεχει λιγα δεπτερολεπτα απο το δυνατο perfect run... Η 7-20x ειναι πολυ πιο ευκολη ακριβως λογω αυτου που εγραψες, κανεις το δυσκολο μερος στην αρχη... επιπλεον μπορεις να αφησεις να γραναζια που κατεβαινουν να σε περασουν (αν κατσεις αναμεσα τους) κατι που την κανει ακομα πιο ευκολη (αυτο νομιζω το ειχα καταλαβει βλεποντας το run time του laharl, που ηταν αρκετα μεγαλυτερο απο του evans και ετσι μου μπηκε η ιδεα ).

Όσον αφορά το Guy, έχω ξοδέψει μιάμιση ώρα συνεχόμενη για την πρώτη πίστα, και δεν έχω καταφέρει καμία πρόοδο απολύτως. Η πίστα αυτή είναι ό,τι χειρότερο έχω δει ποτέ μου πραγματικά. Δεν είναι διασκεδαστική όπως οι περισσότερες του παιχνιδιού π.χ. η 7-20 που ψόφαγα ανελέητα αλλά γούσταρα να παίζω. Είναι απλά σπαστική. Είδα τις επόμενες στο Youtube και μου φάνηκαν πιο εύκολες, αλλά κυρίως πιο διασκεδαστικές.
                  Την τριτη του the guy την εχω δει και εγω απο youtube και οντως μου φαινεται πιο ευκολη απο τις αλλες δυο (και οπως ειπες πολυ πιο διασκεδαστικη), οι αλλες δυο που τις εχω παιξει τωρα... Οσο και να φαινεται περιεργο,η δευτερη μου φανηκε πολυ πιο δυσκολη απο την πρωτη και κυριως πολυ πιο σπαστικη , ειδικα το δευτερο κομματι της πλατφορμας που ανεβαινει ειναι οτι χειροτερο εχω δει και θελει απιστευτη ακριβεια...εχω διαβασει οτι βοηθαει καπως το rythm της μουσικης παντως στο αριστερα-δεξια που κανεις στα καρφια. Σιγουρα παντως παιζει ρολο οτι μου ειχε βγει η πιστη στην πρωτη και μετα δεν την παλευα για μια πιστα τετοιας λεπτομερειας

Το παιχνιδι θα το ξαναβαλω και εγω καποια στιγμη με σκοπο να το τελειωσω εντος του 2011, αντε να δουμε. Loggo ωραιος και περιμενουμε νεοτερα .

Super Meat Boy Guest Characters "Where Are They From?"

Comment

• Originally posted by nooto View Post
                    Οσο και να φαινεται περιεργο,η δευτερη μου φανηκε πολυ πιο δυσκολη απο την πρωτη και κυριως πολυ πιο σπαστικη , ειδικα το δευτερο κομματι της πλατφορμας που ανεβαινει ειναι οτι χειροτερο εχω δει και θελει απιστευτη ακριβεια[...]
                    Κλάφτα Χαράλαμπε :whip: Τέλος πάντων, αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να το αφήσεις να σε πάρει από κάτω. Έχω τελειώσει σχεδόν τα πάντα, έχω βγάλει πίστες που ούτε καν φανταζόμουν πως μπορούσα, δεν θα αφήσω ένα warp zone να μπει στη μέση :whip:

Παρεμπιπτόντως τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες υπάρχουν στις δύο εκδόσεις; Εγώ στην PC έκδοση που παίζω έχω άλλους. Captain Viridian από VVVVVV, Crab από Half Life, Naija από Aquaria, το ρομποτάκι από Machinarium, Runman από Runman και Steve από Minecraft αν τους θυμάμαι καλά όλους. Βλέπω πως υπάρχει και η μπάλα από το World of Goo αλλά δεν μου έχει εμφανιστεί ακόμα.

Με τον Steve έχω κάνει τρελά run times του στυλ 1 δευτερόλεπτο, επειδή σου δίνει τη δυνατότητα να σβήσεις και να προσθέσεις blocks στην πίστα. Όπου σε χωρίζει τοίχος με την bandage girl, απλά τον σβήνεις Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μου κρατάει τον χρόνο στα leaderboards. Δείτε εδώ cheat

Comment

• Λολ ρε τι ειναι αυτός ο Steve?Πραγματικά χάνει το νόημά του το παιχνίδι

Κατά τα άλλα πολύ χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που ασχολούνται ακόμα με SMB!!!

Μπράβο παιδιά,πολύ διασκεδαστική η κουβέντα αν και τις έχω ξεχάσει τις πίστες πλέον και δεν μπορώ να παρακολουθήσω πλήρως

Nooto ο Evans είναι τεράστιο cheat. Κάθε φορά κάνει πουστιές για να μην περάσει την πίστα . Να φανταστείς την ιστορική 3-13 Χ δεν την έχει περάσει ποτέ κανονικά

Comment

• Ρε με την 3-13x έφαγα τεράστιο λούκι μέχρι που έκανα την τσατσιά και ηρέμησα .

Btw nooto στην 7-20/7-20x δεν έκανα κανένα κόλπο, τις πέρασα με τον πιο φυσιολογικό τρόπο που υπάρχει .

Comment

• Πάει και ο τρίτος κόσμος στον οποίο και βρήκα τη δυσκολία αισθητά ανεβασμένη. Η 3-13x που λέτε βγήκε σχετικά εύκολα, τα μεγάλα τα αγκάθια ήταν η 3-12X (Hellevator) και το Bandage στη 3-19x (El Topo). Απανωτά pwnage με μερικά διαλλείματα από teh.

Κόσμος 1: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
                          Κόσμος 2: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
                          Κόσμος 3: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
                          Κόσμος 4: 35 %, 4/20 bandages, 0 warp zones, 0 Glitch Zone, 20/40 Α+

Πάμε στο τέταρτο σιγά σιγά.

Comment

• Ωραίος, καλή πρόοδος, δυνατό σε βρίσκω . Εγώ πάλι θα αργήσω μερικές ημέρες να κάνω update (στις δύο πίστες που μου έμειναν ) επειδή απαιτούν λιώσιμο, το οποίο δεν μπορώ να διαθέσω τώρα. Οι πίστες αυτές ήταν ζόρικες όντως. Κατ' εμέ ο τρίτος κόσμος ήταν ο πιο διασκεδαστικός, ακόμα πηγαίνω και παίζω πίστες μόνο με πυραύλους απλά για να περνάει η ώρα.

Comment

• Η 3-13x που λέτε βγήκε σχετικά εύκολα
                              Κάνε ένα compare τους χρόνους σου και νιώσε το pwnage . Σκέψου ότι όσα θα δεις (μιλάω για τους δικούς μας χρόνους) δεν είναι glitch :xp: .

Comment

• Η 3-11x είναι που έχουμε κάνει τους μικρούς χρόνους με την τσατσιά στα πριόνια, όχι η 3-13x. Προσωπικό best time είναι 1.20 με Runman

Comment

Working...
                                X