Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Έπαιζα ξανά μερικά τυχαία levels στο Internetz και θυμήθηκα για ποιον λόγο έριχνα κατάρες σε αυτό το παιχνίδι.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Αυτό είναι το καλύτερο .

Comment

• Τεράστια αλήθεια lol.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Μερικά ακόμα που βρήκα

Comment

• Originally posted by Loggo View Post

Τεράστια αλήθεια lol.
            Lol αυτό έβαλα κι εγώ .

Μου αρέσει που έχει και κόμμα στο τέλος, τόσο καμένο.

Comment

• Επικά!!!

Comment

• Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιον λόγο μπορεί ένας νοήμων άνθρωπος να βάζει Super Meat Boy στις 3 η ώρα το πρωί; Πόσο μάλλον όταν κάθεται και λιώνει στο Super Meat World που δεν κρατάει leaderboards.

Η αλήθεια πάντως είναι πως έχει τεράστιο πράμα για εξερεύνηση, τώρα έπαιζα το Expert Remix zone που είναι επιπέδου Cotton Alley. Έβγαλα καμιά 10αριά διάσπαρτες πίστες αλλά δεν ξέρω αν θα προχωρήσω, κυρίως επειδή δεν κρατάει ιστορικό και θα χάσω τον μπούσουλα με το τι έχω βγάλει και τι όχι.

Παρεμπιπτόντως το Steam καταγράφει 58 ώρες στο Super Meat Boy. Η πλάκα είναι πως πρώτα το τερμάτισα σπασμένο και ύστερα το αγόρασα στο Steam, επομένως το μεγάλο λιώσιμο των ~6 μηνών δεν καταγράφηκε. Οι 58 ώρες είναι μόνο τα speed runs που έχω κάνει για βελτίωση χρόνων και ξεψάχνισμα στο Super Meat World

EDIT

Το κόκκινο αυτοκίνητο είναι το κερασάκι στην τούρτα

Comment

• Ο Devastator υπαρχει!!!
                  Do a barrel roll!

Comment

• Ψάχνοντας τα mail μου βρήκα ένα που είχα στείλει στην TEAM MEAT κατά τα περασμένα Χριστούγεννα

Originally posted by Εγώ
                    Dear Team Meat,

I have pirated your game, completed it 100% and then bought it... twice. Heck, I also registered to Steam for Super Meat Boy.

Thanks for creating SMB, I hope sometime in the future I will afford to buy the retail uber edition with the badass comics and all that stuff.
                    Originally posted by Meat
                    thanks for being honest and awesome!
                    -Edmund
                    Επίσης, δείτε μία φωτογραφία του μούφα χειριστηρίου με το οποίο έπαιζα το παιχνίδι (ο σταυρός ειδικά είναι απάλευτος) και πώς κατάντησε 2 μέρες μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού Ο σταυρός διαλύθηκε εντελώς, κράτησε ακριβώς όσο χρειαζόταν για το SMB. Βέβαια το είχα αρκετά χρόνια, όμως το λιώσιμο του meat δεν το είχε νιώσει ποτέ ξανά

Comment

• lol σα τους σταυρους που εκανε η sega...
                      Do a barrel roll!

Comment

• Μισή ώρα rage από τον Cynical Brit / TotalBiscuit για το Super Meat Boy. Ο τύπος ρίχνει απίστευτο πόνο, πρέπει να το δείτε. Είναι έτοιμος για ragequit αλλά συνεχίζει λόγω του βίντεο

Comment

• θες να δεις τι ειναι να ριχνει καποιος πονο και ταυτοχρονα να σε τρολαρει το game το skype σου και να ριχνεις μπινελικια ακαταπαυστα?

το παιχνιδι ειναι παρομοιο με το smb,ο floe ειναι γνωστος tournament σπονσοred player στο fighting games community της αμερικης ο τυπος που τον τρολαρει στο skype ειναι ο justin wong

[YOUTUBE]Uykx3jB5Ie8[YOUTUBE]

Comment

• Evans,Phantom κλπ
                            Carpe diem

Comment

• Εδω και καιρο είχανε πει οτι κατι ετοιμάζουν, αλλα δεν εχουμε δει ακομα κατι πιο χειροπιαστό. Ελπιζω σε κατι καλο παντως.

Comment

Working...
                              X