Announcement
Collapse
No announcement yet.
Super Meat Boy
Collapse
X
-
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιον λόγο μπορεί ένας νοήμων άνθρωπος να βάζει Super Meat Boy στις 3 η ώρα το πρωί; Πόσο μάλλον όταν κάθεται και λιώνει στο Super Meat World που δεν κρατάει leaderboards.
Η αλήθεια πάντως είναι πως έχει τεράστιο πράμα για εξερεύνηση, τώρα έπαιζα το Expert Remix zone που είναι επιπέδου Cotton Alley. Έβγαλα καμιά 10αριά διάσπαρτες πίστες αλλά δεν ξέρω αν θα προχωρήσω, κυρίως επειδή δεν κρατάει ιστορικό και θα χάσω τον μπούσουλα με το τι έχω βγάλει και τι όχι.
Παρεμπιπτόντως το Steam καταγράφει 58 ώρες στο Super Meat Boy. Η πλάκα είναι πως πρώτα το τερμάτισα σπασμένο και ύστερα το αγόρασα στο Steam, επομένως το μεγάλο λιώσιμο των ~6 μηνών δεν καταγράφηκε. Οι 58 ώρες είναι μόνο τα speed runs που έχω κάνει για βελτίωση χρόνων και ξεψάχνισμα στο Super Meat World
EDIT
Το κόκκινο αυτοκίνητο είναι το κερασάκι στην τούρτα
Comment
-
-
Ψάχνοντας τα mail μου βρήκα ένα που είχα στείλει στην TEAM MEAT κατά τα περασμένα Χριστούγεννα
Originally posted by ΕγώDear Team Meat,
I have pirated your game, completed it 100% and then bought it... twice. Heck, I also registered to Steam for Super Meat Boy.
Thanks for creating SMB, I hope sometime in the future I will afford to buy the retail uber edition with the badass comics and all that stuff.Originally posted by Meatthanks for being honest and awesome!
-EdmundΟ σταυρός διαλύθηκε εντελώς, κράτησε ακριβώς όσο χρειαζόταν για το SMB. Βέβαια το είχα αρκετά χρόνια, όμως το λιώσιμο του meat δεν το είχε νιώσει ποτέ ξανά
Comment
-
-
θες να δεις τι ειναι να ριχνει καποιος πονο και ταυτοχρονα να σε τρολαρει το game το skype σου και να ριχνεις μπινελικια ακαταπαυστα?
το παιχνιδι ειναι παρομοιο με το smb,ο floe ειναι γνωστος tournament σπονσοred player στο fighting games community της αμερικης ο τυπος που τον τρολαρει στο skype ειναι ο justin wong
[YOUTUBE]Uykx3jB5Ie8[YOUTUBE]
Comment
-
Carpe diem
Comment
Comment