wat
Btw, δε ξέρω πόσοι το έχουν τσεκάρει, αλλά στο clopy paste op που έχω βάλει στο thread υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το παιχνίδι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Collapse
X
-
Θυμαστε το αδιαφορο trailer της GDC?
Καποιοι πηραν τη μουσικη απο το trailer αυτο και την εβαλαν να παιξει αναποδα (reverse), αποτελεσμα:
You'll never guess what the Legend of Zelda: Skyward Sword GDC 2011 trailer music sounds like in reverse...
:jd::jd::jd:
Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιο σεναριακο νοημα πισω απο αυτο (πχ α λα Braid).
Δεν ειναι fake, ειναι επιβεβαιωμενο, μπορειτε να το δοκιμασετε και οι ιδιοι αν θελετε.
Leave a comment:
-
Αν το skyward sword είναι δύσκολο με super guide τότε θα είναι μια χαρά,μένουν όλοι ικανοποιημένοι.
Αν πάρουμε άλλο ένα πανεύκολο zelda θα απογοητευτώ,στο twilight οι καρδιές μου μάζευες είχαν νόημα κυρίως για την αίσθηση της ολοκλήρωσης,πρακτικά δεν σου χρειάζονταν αφού ακόμα και τα χτυπήματα του τελικού αφαιρούσαν πολύ λίγη ζωή.
Συμφωνώ και εγώ με την άποψη του λογκο,υπάρχει χρονική συνέχεια αλλά δεν έδωσαν και μεγάλη σημασία.
Το σκηνικό με τον θάνατο της αερις είναι για γέλια απλά,έχω διαβάσει πάνω από 10 διαφορετικούς τρόπους για να την αναστήσεις.
Γενικά το final fantasy 7 παίζει να είναι το παιχνίδι από το οποίο ξεκίνησαν τα hoaxes για τα videogames.
Leave a comment:
-
Να τι είχε πει ο Miya για sg σε Zelda.
Let's use Zelda as an example, introducing it opens up a Pandora's Box: do we solve the puzzles, do we show how to solve it in order to make them understand it, do we show the whole solution? It can be a difficult system, but we do see some value in it.
Κάπου υπήρχαν και κάτι σχεδιαγράμματα αλλά δεν μπορώ να τα βρω ρε γκαμότεν.
Leave a comment:
-
Originally posted by Ramparter View Postboss fights, puzzles...
Καλά οκ, τι να πω...υποτίτθεται σε ένα platform το κάνεις επειδή η δυσκολία εκεί είναι ο συντονισμός και τα αντανακλαστικά...αν βάλουμε super guide σε puzzle που η μοναδική δυσκολία είναι ...να σκεφτείς... ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ
Leave a comment:
-
Όσον αφορά το θέμα του super guide, αν και στην αρχή το χλευάζαμε, νομίζω ότι αρχίζει τελικά να φαντάζει σαν μια πολύ καλή λύση για να μείνουν και τα δυο δημογραφικά ικανοποιημένα.
Φαντάζομαι ότι αν εφαρμοζόταν στα Zelda, θα μπορούσε κανείς να αφήσει ένα δύσκολο Action σημείο (Boss ή εχθροί) στη CPU ή, εναλλακτικά, να παγώσει τις απώλειες στο energy bar.
Στους γρίφους θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένα σύστημα ανάλογο με αυτό των remakes στα Monkey Island.
Τέλος, σε περίπτωση που χαθεί κάποιος είτε στο overworld, είτε σε κάποιο dungeon, το super guide θα μπορούσε να υποδεικνύει τη διαδρομή μέχρι το επόμενο key point του παιχνιδιού.
Λύσεις υπάρχουν και, τελικά, μάλλον είναι προτιμότερο να εισάγονται με έναν τρόπο ανάλογο με αυτόν που παρουσιάζει ένα concept a la super guide, παρά να δίνεις έναν τίτλο το αποτέλεσμα του οποίου προσπαθεί να ικανοποιήσει ταυτόχρονα και τα δυο δημογραφικά.
Leave a comment:
-
Αν υπάρχει κάτι που η Nintendo does it right είναι το superguide. Πιστεύω ότι της έλυσε τα χέρια όσον αφορά την δυσκολία.Originally posted by Deus View PostΛογικά πάντως ούτε ο ganon θα εμφανίζεται αφού το ss θα είναι prequel του ocarina.
Πέρα από όσα είπατε πάντως εγώ θα ήθελα το νέο zelda να έχει επιτέλους πρόκληση,τα τελευταία που βγήκαν είναι εξευτελιστικά εύκολα.
Απ'ότι είδαμε στα NSMW, SMG2 και DCKR η δυσκολία είναι ότι πρέπει (ίσως και παραπάνω απ'όσο πρέπει) και με την χρήση του superguide δεν ανησυχούν μην τυχόν οι casuals το παρατήσουν στην αρχή.
Είμαι σίγουρος 100% ότι και στο νέο Zelda θα υπάρχει το ίδιο. Μην ξεχνάμε ότι η πρώτη αναφορά στο superguide υπήρξε στα σχέδια του Miyamoto για τα Zelda, πριν εφαρμοστεί και στην πράξη στο NSMW.
Leave a comment:
-
E;Το οκαρινα είναι το πρώτο χρονικά zelda...Ο μιγιαμότο είναι ο δημιουργός της σειράς,πως είναι δυνατόν να τα έχει μπερδέψει;Ακόμα και αν δεν κάνει αυτός κουμάντο,το alttp ΔΕΝ είναι πριν το οκαρινα.Αν θυμάσαι,στο alttp γίνεται αναφορά σε γεγονότα που συνέβησαν στο οκαρινα.
Leave a comment:
-
Συμφωνώ στην πρόκληση.Πρέπει να ξαναγίνουν hardcore τα zelda.Φτάνει με τα softcore games.Το ocarina δεν ήταν το πρώτο zelda χρονικά που εμφανίστηκε ο ganon.Αυτό είναι το a link to the past.Άσχετα τι λέει ο miyamoto.Τα΄χει μπερδέψει απίστευτα.Όχι ότι είναι και πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα αλλά του miyamoto η σειρά είναι τελείως άκυρη.
Leave a comment:
-
Λογικά πάντως ούτε ο ganon θα εμφανίζεται αφού το ss θα είναι prequel του ocarina.
Πέρα από όσα είπατε πάντως εγώ θα ήθελα το νέο zelda να έχει επιτέλους πρόκληση,τα τελευταία που βγήκαν είναι εξευτελιστικά εύκολα.
Leave a comment:
-
Συνδιάζονται αυτές οι φήμες με το αγόρι με τα άσπρα μαλλιά στο βίντεο?Δεν θα ήθελα να δω ούτε zelda αυτή τη φορά.Nintendo κάνε το θαύμα σου plz!Στο majora's το΄κανες σωστά με τη zelda να εμφανίζεται μόνο σε ένα όραμα.Κάνε κάτι αντίστοιχο και εδώ!
Leave a comment:
-
Από wikipedia:Originally posted by paixtis View PostΕλπίζω να μην έχει hyrule πάλι.Το βαρέθηκα.Δεν θέλω να κρύβεται ούτε στους ουρανούς όπως στο windwaker που κρυβόταν στη θάλασσα ας πούμε...
Πού ξέρεις ότι δεν θα υπάρχουν άδειοι και νεκροί χώροι?Μακάρι αλλά ποτέ δεν ξες..
Miyamoto stated that they are preparing "gorgeous" graphics for the title, which will focus on conveying the atmosphere of a real adventure again,and will try to correct the flaw of too big and vacant areas in Twilight Princess
Επίσης ακούγονται φήμες ότι δεν θα υπάρχει ο Ganon.
Leave a comment:
-
Ελπίζω να μην έχει hyrule πάλι.Το βαρέθηκα.Δεν θέλω να κρύβεται ούτε στους ουρανούς όπως στο windwaker που κρυβόταν στη θάλασσα ας πούμε...
Πού ξέρεις ότι δεν θα υπάρχουν άδειοι και νεκροί χώροι?Μακάρι αλλά ποτέ δεν ξες..
Leave a comment:
Leave a comment: