Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Μα δε καταλαβαινω, αφου γραφει 7.5 Good.
    Ποιο ακριβως ειναι το θεμα;;

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Στο famitsu από την άλλη το παιχνίδι πήρε 10/10/10/10 με λίγα λόγια 40/40

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Θες να μου πεις δηλαδη οτι ποτε δεν πιστευες οτι ανθρωποι με φανατισμο ειναι ικανοι να αλλαξουν τα παντα εκτος απο το κολλημα τους.

Με απογοητευεις...

Επισης εχω αλλη μια απορια: απο την στιγμη που ουτως ή αλλως οσοι ειναι να παρουν το παιχνιδι θα το παρουν, για ποιο λογο φωνασκουν παντου; Ειτε παρει 6 ειτε παρει 12 το παιχνιδι θα το παρουν. Η επιβεβαιωση ειναι αυτη που θα μας κανει ομως να στεκομαστε πιο πανω απο τους υπολοιπους εεεεεεε;

Και μετα φωναααααααζουν οι developers πως η δημοσιογραφια του gaming εχει ακομα βηματα να κανει ( που οντως εχει). Πώς θα κανει βηματα οταν το ιδιο το κοινο ειναι κατι σαν τους Ρωμαιους στο Κολοσσαιο;... Αρτον και θεαματα,μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ....

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Gamespot Review - 7.5

Το έκανε πάλι το θαύμα του ο τυπάς του Gamespot. Μετά το Twilight Princess βαράει καμπάνα με το Skyward Sword. Έχουν βουήξει όλα τα fanboys στο NeoGaf. Έχω ρίξει το άπειρο γέλιο από τον αριθμό των χαζούληδων οπαδών. Τα αρνητικά που βρίσκει ο δημοσιογράφος έχουν να κάνουν κυρίως με την στασιμότητατης σειράς, το χαζό A.I. και κάποια προβληματάκια με το Wiimote. Διάβασα λίγο τα comments από κάτω και πέτυχα ένα τυπά που θα μεταπηδήσει στο IGN επειδή δεν του κολλάει η χαμηλή βαθμολογία. Πότε δεν πίστευα ότι τα Nintendo fanboys μπορούν να γίνουν τόσο ανώριμα + το ότι δεν ξέρουν την τύφλα τους πέρα από τους τίτλους της μανούλας Ninty.

Βλάκες...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μπαινω στο gametrailers και βλεπω τελευταιο comment το εξης:

From what I've seen Skyrim didn't really evolve much from Oblivion, Dragon Age devolved from Origins, and Mass Effect is... Mass Effect. Honestly RPG's don't evolve much from each other and asking a game that was cautious to change what is successful is rather harsh. We have all seen Xenosaga, a game that suffered from changing too much after all.
    From what I've seen...
    Αθανατα fanboys...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Xeno η υπερβολή είναι συνώνυμο με το Neogaf σε κάποια πράγματα- του στυλ "OMG στο review βάλανε τη μουσική από το final boss!!!! OMG o Link είναι πρωταγωνιστής" και πάει λέγοντας

Πάντως για το game, ενσυνείδητα- όπως και για το Arkham City και το Uncharted 3 δεν έχω κοιτάξει παρά ένα μόνο trailer. Εδώ στο πλαίσιο ήμουν και τελευταία στιγμή απέφυγα να υποκύψω και να παίξω την demo εκδοχή.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Πέρασα απ΄το Πλαίσιο σήμερα και τσουπ, να σου το demo!! E δεν ήθελα πολύ, βγάζω το κουστούμι, σηκώνω τα μανίκια και βουρ!!

Το καλό; Τρομερός χειρισμός. Γνωστό ότι την γενικότερη αίσθηση με το Wiimote δεν την έχω, ζήτημα είναι να έχω παίξει πόσα, τρία παιχνίδια; Δεν ξέρω αλλά αμέσως με έπιασε απ'τα μούτρα, το "ένιωσα". Ακόμα και το απλό πέταγμα μιας βόμβας είναι πολύ διασκεδαστική διαδικασία πόσο μάλλον μιλώντας για το sword fight. Δεν είχα πολύ χρόνο, έτσι απ'τις τρεις διαθέσιμες επιλογές - τον πούλιακα, το dungeon και το boss fight - διάλεξα dungeon για να πάρω μια γενικότερη αίσθηση του τίτλου και η αλήθεια είναι πως άφησα κάτω το wiimote με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το κακό; Στην τεράστια οθόνη που έτρεχε το παιχνίδι τα γραφικά έδειχναν απαίσια. Έχω να δω pixels δεν ξέρω κι εγώ πόσα games πίσω και παρ'όλα τα χαρούμενα χρώματα στο ενδιαφέρον art direction χτυπούσαν πολύ άσχημα στο μάτι. Viva la Dolphin επομένως και πρέπει να καθήσω να ασχοληθώ σοβαρά με το πως θα παίξω στο PC με wiimote μιας και προβλέπεται εμπειριά που δεν πρέπει να χάσω.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Η σωστη Limited Edition βγηκε ηδη, στην καταπληκτικη τιμη των 4,39gb.

Βurai το ειδα το review, προσωπικα γελαω με τα περι spoilers, νομιζω πως καπου το χουν κουρασει με αυτες τις υπερβολες.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Eurogamer review: 10/10
    Skyward Sword feels like the Legend of Zelda game producer Eiji Aonuma always wanted to make. As director of Wind Waker and Twilight Princess, he first pushed against then tried to imitate the towering Ocarina of Time; now he is simply and confidently stepping away from its decade-long shadow. It is the most formally inventive Zelda in a long time (admittedly, that's not saying a great deal). But it's the game's carefree attitude, quick tempo and warm heart that do the most to make it feel new.
    Maybe you've played enough Zelda games by now that even that won't be enough to cleanse your palate. That would be a fair response, but if it's so, this game wasn't made for you. Like a tale told from one generation to the next, the point is to keep the tradition alive for others - and for them, Skyward Sword will surely be the greatest adventure money can buy.
    EDIT:
    Gametrailers Review: 9.1
    To review περιέχει spoilers σύμφωνα με το Νeogaf.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Πηγαζει πρωτον απο το πολυ ενθουσιασμενο preview που ειχαν δωσει και απο την κατα γενικη ομολογια "ελαστικη" βαθμολογια που τινουν να δινουν σε overhyped παιχνιδια. Τα reviews τους ειναι ενδελεχη ομως οποτε πλεον δεν βαζω το χερι μου στην φωτια. Κοντα της, ναι, μεσα οχι... whatever that means lol.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Από που ακριβώς πηγάζει αυτή η υπεραισιοδοξία για τη βαθμολογία του Game Trailers; Απ' τα σχόλια στο τελευταίο Invisible Walls τουλάχιστον δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Eπισης μολις ακουσα κι εγω το Invisible Walls και θιγουν καποιες προσωπικες αποψεις οι οποιες εχουν μεν μια επιχειρηματολογια αλλα δεν ξερω κατα ποσο συμβαδιζουν με το ιδιο το παιχνιδι ή ειναι απλα θεμα γουστου. Εαν το review οντως βασιστει επανω σε αυτες τις αποψεις, τοτε θεωρω οτι θα παρει χαμηλοτερο βαθμο απο το Skyrim.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied

Αλήθεια έπαιξε κανείς την Ε3 έκδοση στο mall ή πλαίσιο? Πέρασα σήμερα από Σύνταγμα αλλά το είχα ξεχάσει εντελώς. Όντως μέχρι στιγμής ήπια διφορούμενες οι κριτικές( μεταξύ άριστου και πολύ καλού αλλά όχι τπτ του συνταρακτικού)- όχι στο σημείο του Μetroid Other M, αλλά έχω κολλήσει σε δύο- τρία πράγματα

1. Το overworld Mario Galaxίζει
    2. Υπάρχουν μάλλον λιγότερα νησιά( οκ floating islands) προς εξερεύνηση από το WW.
    3. Οι περισσότερες sidequests είναι fetch quests...

Ένα αναλυτικότατο review στο Gamepro.de του βάζει 93/100 αλλά πρέπει να καθίσω να το διαβάσω.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Who gives a **** about Zelda;
    Uncharted & Assassin's Creed ρεεεεεεεε.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Tα λεφτα μου ειναι στο 9.5...

Leave a comment:

Working...
X