Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Fixed.
    Πίσω στα dungeons σου εσύ να παίζεις Δεμονοψυχές.

Σοβαρά τα γραφικά είναι υπέροχα. Δεν φαίνεται σε κανένα screenshot αυτό που λέω. Γι'αυτό και δηλώσεις τύπου θέλαμε να έχει στυλ ιμπρεσιονισμού τις έβρισκα δικαιολογίες για να καλύψουν τον μέτριο τεχνικό τομέα.
    Διαψεύστηκα τελείως.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    trolls βγηκατε απο τη τρυπα σας να θαψετε το επος
    Tσεκάρουμε καμμιά φορά πριν πατήσουμε "post reply", έχουμε γεμίσει με αναγραμματισμούς βιασύνης.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    trolls βγηκατε απο τη τρυπα σας να θαψετε το επος

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Signed.-

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πρώτη εντύπωση είναι ότι τα γραφικά είναι όντως σε στυλ ιμπρεσιονισμού. Ειδικά ο τρόπος που θολώνουν όταν είναι σε μεγάλο draw distance φέρνει σε N64
    Fixed.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Πρώτη εντύπωση είναι ότι τα γραφικά είναι όντως σε στυλ ιμπρεσιονισμού. Ειδικά ο τρόπος που θολώνουν όταν είναι σε μεγάλο draw distance φέρνει σε πίνακα του Μονέ.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Η αλήθεια είναι ότι σε όλα τα reviews που έχω διαβάσει κανένα δεν έχει ως αρνητικό τα controls.
    Άλλα πράγματα ναι, αλλά για controls διάβασα απλώς τα καλύτερα. Ύποπτο review.

BTW μόλις συνειδητοποίησα ότι χάλασε η υποδοχή scart στην τηλεόραση μου. Να γίνει καμιά μαλακία και να μην δουλέυει και το composite να γίνει τση πουτάνας!:kill:

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    They are doing it wrong δηλαδη.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο.Από τις 6 ώρες που έπαιξα σε φίλο με τον γνωστό τρόπο το πρώτο dungeon δείνει ρέστα όσον αφορά το boss battle.Ναι ένα παιχνίδι zelda που δεν χρησιμοποιείς το item που παίρνεις μέσα για να νικήσεις το boss.Η λύση είναι μόνο μία.Pure skill στην ξιφομαχία.Ίδρωσα και δεν τον έβγαλα εν τέλη... μετά από 1 ώρα προσπάθεια.Ναι και ας έχεις 6 καρδιές ενέργεια πλέον και όχι 3.Όταν πήγα να πάρω τα potions το κλείσαμε.Ο χειρισμός λειτουργεί άψογα.Το review του gamespot δείχνει ότι απλά δεν έχει παίξει σωστά το παιχνίδι και δεν ξέρει από motion controls.Δεν εξηγείται αλλιώς.Ή απλά θέλει να ανεβάσει το traffic στο site του.Μεθαύριο θα το πάρω κανονικά..Βλέπουμε..

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Στο γνωστό θέμα, έπρεπε ήδη να καταγράφονται αντιδράσεις, σχόλια, επιχειρηματολογίες κτλ.

Σε άλλα νέα, μακάρι να προλάβω να παίξω όσο θέλω- αν και δεδομένων των συνθηκών φαντάζει αδύνατο. Τέλος πάντων, αναμένω εντυπώσεις. Vaynard, είναι αλήθεια γραμμικό, όπως γράφουν reviewers και έχουν γράψει και gamers στο NeoGAF?

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Aγχώθηκα τώρα. Πείτε τι παίζει με τα controls, πως θα παίξουμε στο Dolphin;

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Στα μαγαζιά όχι, στα internetz ναι.

Vaynard με το χειρισμό τι παίζει τελικά;

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Έχει κυκλοφορήσει το παιχνίδι;

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    εχω παιξει γυρω στις 8 ωρες μου φαινεται αρκετα ευκολο , βρισκω πολυ καλο το lvl design so far

Leave a comment:

• Deus
    replied
    ΕΛΕΟΣ πια με τα φανμποις,τι σημασία έχει πια ένα νούμερο;2 μονάδες λιγότερο δεν πρόκειται να μειώσουν την διασκέδασή τους στο παραμικρό.Εδώ υπάρχουν παιχνίδια που έχουν πάρει εξάρια και έχουν αρέσει σε πολύ κόσμο(όπως το epic mickey το οποίο εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ καλό) και παιχνίδια που έχουν πάρει 9 και 10 αλλά δίχασαν το κοινό όπως το υπερεκτιμημένο (για εμένα) oblivion.

Προσωπικά,παρόλο που είμαι σίγουρος ότι το review του gamespot είναι ανακριβές,θεωρώ θετικό το γεγονός ότι ο τύπος έχει αρχίσει να κρίνει πιο αυστηρά σειρές παιχνιδιών οι οποίες παλιά ήταν στο απυρόβλητο και έπαιρναν 9 και 10 μόνο και μόνο λόγω ονόματος.Τα legend of zelda είναι μια από αυτές τις σειρές.

Παιδιά θέλω εντυπώσεις από εσάς που θα το ξεκινήσετε άμεσα.Είμαι περίεργος να μάθω πόσο δύσκολο το κάνανε αυτήν την φορά,τα προηγούμενα zelda ήταν γελειωδώς εύκολα.

Leave a comment:

Working...
X