Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Collapse
X
-
Deus οχι μονο αυτο, αλλα το ΜΜ παιζει και σε 3 ημερες... Οποτε αναλογα πως θα κανεις τα πραγματα πχ την πρωτη μερα, αλλαζει η ζωη της πολης την τριτη
-
Aν είναι έτσι όπως τα λες τότε το majoras mask είναι must play για εμένα...Αντε μακάρι να βγει στο θρι ντι ες να γουστάρουμε.Originally posted by paixtisΒασικά είναι γεμάτο με τέτοια σκηνικα.Απλά σε πολλές περιπτωσεις δεν σε ανταμείβει αν δεν κάνεις αυτά που πρέπει.Πάντως βλέπεις όλες τις εκδοχές των πραγμάτων ασχέτως αν κάνεις κάτι σωστά ή όχι..Μπρρ... τρόμος...Το συγκεκριμένο sidequest είναι ακριβώς εμπνευσμένο απ'το majora's mask.Αμέσως αυτό σκέφτηκα μόλις το έκανα!
Leave a comment:
-
Βασικά είναι γεμάτο με τέτοια σκηνικα.Απλά σε πολλές περιπτωσεις δεν σε ανταμείβει αν δεν κάνεις αυτά που πρέπει.Πάντως βλέπεις όλες τις εκδοχές των πραγμάτων ασχέτως αν κάνεις κάτι σωστά ή όχι..Μπρρ... τρόμος...Το συγκεκριμένο sidequest είναι ακριβώς εμπνευσμένο απ'το majora's mask.Αμέσως αυτό σκέφτηκα μόλις το έκανα!
Leave a comment:
-
Mόλις ολοκλήρωσα το love sidequest.
Πραγματικά εξαιρετικό quest,έχει αλληλεπίδραση με χαρακτήρες και έχει 2 τρόπους επίλυσης με διαφορετική κατάληξη,πραγματικά έπαθα την πλάκα μου μόλις διαπίστωσα τι ακριβώς παίζει.Μου πήρε πάνω από μισάωρο για να το ολοκληρώσω γιατί έκανα save kai load δοκιμάζοντας τις πιθανές καταλήξεις.Εύγε στην νιντεντο.Πάντως αν το majoras mask έχει τέτοια σκηνικά τότε θα ήθελα πολύ να βγει στο 3ds.Θα το τιμήσω σίγουρα.Είναι εξάλλου το μόνο 3d zelda που δεν έχω παίξει.
Leave a comment:
-
To majoras το σταματησα εκει που πρεπει να μαζευεις τα αυγα, δεν ειμαι και απο τους πιο υπομονετικους gamer.
επίσης mm>oot, και το λεω πριν καν το τερματισω, που θα το κανω καποτε παντως. εδω επιασα το skyrim μετα απο 6μηνο και τερματισα εχθες το main quest.
Leave a comment:
-
Τελικά αυτό που έγραψε ο ενπστυ πριν μερικές σελίδες είναι 100 τοις εκατό σωστό...Μπορεί να κράζουμε που η σειρά μένει στάσιμη αλλά η συνταγή των zelda είναι τόσο πετυχημένη και διασκεδαστική που είναι εύκολο να προσπεράσεις τα όποια στραβά της και να βυθιστείς στον κόσμο του παιχνιδιού...Έως τώρα το διασκεδάζω πάρα πολύ,είναι πραγματικά πολύ καλοφτιαγμένο με το level design να είναι εξαιρετικό και τα dungeons πολύ καλοφτιαγμένα.Μόλις τελείωσα το τρίτο το οποίο και ξεχωρίζω από όσα έχω δει ως τώρα.Πάλι καλά πάντως που το health bar έχει νόημα ύπαρξης αυτήν την φορά.
Leave a comment:
-
Έχει λίγες μέρες που το ξεκίνησα.
Εντυπώσεις σε γενικό βαθμό θετικές.Ατμόσφαιρα πολύ καλή αλλά γραφικά προς το μέτριο,ηχος απλά ευχάριστος με κανά δυο κομμάτια να μου αρέσουν πολύ.ωραίος ο χειρισμός με το motion plus αν και έχει τα προβληματάκια του,θετικότατο το ότι οι εχθροί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ προκαλούν ένα σχετικό damage και πρέπει να νοιαστείς για το health και γενικά πολύ καλές ιδέες και εξαιρετικό level design όπως αναμενόταν.Επίσης μου αρέσει η αλλαγή στο setting,με τον ganondorf από ότι φαίνεται να την έχει κάνει για να πάρει την θέση του κάποιος άλλος.Θετικό το ότι επιτέλους επιστρέφει το ψάξιμο,η εξερεύνηση,τα sidequests και η αλληλεπίδραση με τους npcs,για κάποιον λόγο όλα αυτά θεωρήθηκαν περιττά και αφαιρέθηκαν από το tp.
Αν πω όμως ότι δεν έχω παράπονα θα πω ψέμα...Το παιχνίδι φαίνεται και είναι εξαιρετικό αλλά μου φαίνεται ότι είναι απλώς ένα ακόμα zelda σαν αυτά που παίζουμε εδώ και χρόνια.Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη,καθόλου δέος.Καμία εξέλιξη για την σειρά,καμία ουσιαστική νέα ιδέα, παραμένει ουσιαστικά το ίδιο και μάλιστα κάνει και βήματα πίσω σε τομείς (όπως το level design και το overworld) αγνοώντας σχεδόν επιδεικτικά τις εξελίξεις στον σχεδιασμό από δυτικά στουντιο (κλασσική ιαπωνική εταιρεία).Στους τεράστιους,ανοιχτούς και με λεπτομέρεια κόσμους ενός batman arkham city και ενός assassins creed η νιντεντο απαντάει με γραμμικότητα και ακόμα λιγότερη αλληλεπίδραση...Πραγματικά κρίμα.
Για να μην περεξηγηθώ,το παιχνίδι το διασκεδάζω απίστευτα.Έχω παίξει κανα οχτάωρο και τώρα μπαίνω στο δεύτερο dungeon.Απλά λυπάμαι που η σειρά έχει σταματήσει να προκαλεί το δέος που έφερνε παλιά με την κυκλοφορία ενός νέου της τίτλου.Μακάρι να αναλάβει η ρετρο το επόμενο,είναι κρίμα να καταλήξουν τα ζελντα σαν τα mario bros και με τον iwata επικεφαλή δεν βλέπω καμία προκοπή.
Leave a comment:
-
Δεν ειναι αυτο το προβλημα οσο ο τεχνικος τομεας. Για τα γραφικα του SS θα πεφτε λιγοτερη γκρινια αν εβγαινε γυρω στο 2008 ας πουμε. Στην τελικη αν εχεις τα παντα ετοιμα στα τελη του 2011, ε περιμενε 1 χρονο ακομα και βγαλτο στο 1o 6μηνο του Wii U, μιλαμε για νεα κονσολα που το μονο 1st party game στον οριζοντα ειναι το Pikmin 3 (lol).
Leave a comment:
-
Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό.Και γω τώρα το παρατήρησα πλάκα πλάκα.Πιστεύω είναι μέγα λάθος της nintendo αυτό.Έτσι τα zelda τα μαθαίνουν ολοένα και λιγότεροι και αυτό μόνο καλό δεν είναι...Originally posted by Xeno View PostΕπισης ειναι κριμα το με ποσο κακο timing βγηκαν και το TP και το SS, major franchises σε κονσολες που ειχαν ηδη πεθανει.
Leave a comment:
-
Παει κι αυτο το Zelda στις 38 ωρες περιπου, αντε να βγει και το Majora's στο 3DS να κλεισουμε επιτελους με ολα τα Zelda. Συμπαθητικο ηταν τελικα, δεν αλλαξα γνωμη μεχρι το τελος. Δεν ειχε κατι ιδιαιτερο, δεν πηγε τη σειρα μπροστα, δεν δεν δεν... αλλα οκ ισως πλεον να εχουμε πειστει πως αυτη η συνταγη δε θα αλλαξει και να συμβιβαζομαστε με ο,τι μας δινουν αν εφαρμοζει σωστα τη συνταγη που μας σερβιρουν εδω και ποσα χρονια. Τα προβληματα ολοι τα ξερουν οποτε δεν εχει νοημα να αναλωθω εκει, τουλαχιστον τα TP και SS νομιζω πως εχουν μακραν τα καλυτερα dungeons που εχουμε δει στη σειρα, οποτε κατι ειναι κι αυτο..
Η προσπαθεια παντως με το upgrading του equipment και το κυνηγι για upgrade material ηταν για γελια. Τοσα πραγματα μπορουσαν να παρουν απο πιο εξελιγμενα παιχνιδια του ειδους και δωσαν βαρος σε κατι τετοιο παρολαυτα. Πλεον το να παρει αλλο studio τη σειρα ειναι μονοδρομος, αντε να δουμε αν θα το τολμησουν επιτελους γιατι πολυ αργησαν. Επισης ειναι κριμα το με ποσο κακο timing βγηκαν και το TP και το SS, major franchises σε κονσολες που ειχαν ηδη πεθανει.
Y.Γ.
Η πλακα ειναι πως επαιξα Zelda γιατι περιμενα να βγει σε 20-25 ωρες, αλλιως θα ειχα αρχισει Xenoblade. Τελοσπαντων, μονο αυτο εμεινε και μετα κλεινει το κεφαλαιο Wii (το Last Story με ολα αυτα που ακουσα πρεπει να χανει σε πολλα σημεια δυστυχως).
Leave a comment:
-
Eλεγα να κανω μονο ενα post οταν τελειωσω το παιχνιδι, αλλα ας γραψω τωρα για να δω και ποσο θα αλλαξει η γνωμη μου στο τελος.
Εχω παιξει 32 ωρες και μολις εβγαλα το 6ο dungeon, το παιχνιδι μου φαινεται πολυ μεγαλο. Ξεροντας εκ των προτερων ποσα dungeons εχει περιμενα να βγαινει πολυ πιο γρηγορα. Ειναι η πρωτη φορα που το "quest" για να πας σε καθε dungeon διαρκει οσο ενα dungeon ακομα λιγο πολυ. Δεν ειναι κακο αυτο σαν στησιμο, στην αρχη ηταν λιγο αγγαρεια αλλα στην πορεια και ιδιως στο Lanayru desert ειχε αρκετο ενδιαφερον. Aπο dungeons ξεχωρισα το Lanayru Mining Facility και το Sandship, απο κοντα το Ancient Cistern και μετα ολα τ' αλλα. Το time shifting mechanism αν και δεν ειναι και τοσο πρωτοτυπο πλεον, εξακολουθει να ειναι μια βαση για καλα puzzles. To level design παραμενει εξαιρετικο και καπου εκει βεβαια σταματανε τα θετικα αν και μεχρι τωρα οι εντυπωσεις μου εν γενει ειναι θετικες, διοτι μπορει το ολο εγχειρημα να ειναι τελειως συντηρητικο, αλλα τουλαχιστον τα core mechanisms λειτουργουν σωστα (αυτο ελειπε). Το αν αυτο αρκει ειναι αλλο θεμα (η απαντηση βεβαια ειναι οχι).
Οπως και να χει (και οπως ξερουμε βασικα) τα γραφικα ειναι πολυ φτωχα και ενα παιχνιδι σαν το Zelda αδικειται πολυ απο αυτο και το OST ως τωρα δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο αν και ποτε δεν ημουν fan των Zelda OSTs αλλα και παλι αυτο ειναι πολυ χειροτερο απ' το μεσο ορο. Η Fi ειναι για ξυλο, δε με ενοχλει τοσο το οτι σου λεει τα παντα, οσο το script που εχει, τι νομιζουν πως ειναι; Master there is a 100% probability that Ι am the worst companion ever.
Η εξερευνηση ειναι πολυ περιορισμενη, τουλαχιστον δε χανεις πολλες ωρες οπως πχ στο Wind Waker για να πας εκει που θες. Βεβαια εδω καναμε πιο απλα τα πραγματα, μια πολη και τελος.. Τα controls εχουν πολυ καλη αποκριση αν και εξακολουθω να τασσομαι υπερ των παραδοσιακων control methods.
Στο επομενο post προβλεπω να κραζω επειδη μεχρι να παω στο τελικο dungeon θα χει καμποσα ηλιθια quests με fetching ετσι για να τηρουμε τις παραδοσεις.
Leave a comment:
-
Και γω ξενέρωσα απίστευτα στο τρίτο boss και γενικότερα στα bosses με εξαίρεση κανά δυο.
Leave a comment:
-
Ναι, και η διαδικασία για να μπεις και το ίδιο το dungeon, γενικά δεν έχω παράπονο από το παιχνίδι αυτό καθαυτό, αλλά με την πορεία που ακολουθάει η σειρά και, κατ' επέκταση, το είδος.
Αλλα το boss πραγματικά δεν πίστευα ότι το σκότωσα
. Όταν εξαφανίστηκε νόμιζα ότι απλώς έσπασα το τσόφλι και ότι θα έβγαινε κάτι άλλο από μέσα.
Leave a comment:
-
WTF το τρίτο boss, πιο εύκολο και από το φυτό που αλλάζει το target του ήταν...
Leave a comment:
Leave a comment: