Originally posted by Grimmtak
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Collapse
X
-
Βασικά ως το σημείο που έχω παίξει θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε κάλλιστα να μη δώσει σημασία σε οποιοδήποτε στοιχεία της Fi ή του κάθε άσχετου NPC, πόσο μάλιστα στο Dowsing, αλλά το γεγονός και μόνο ότι υπάρχουν διάλογοι επί διαλόγων με hints χαλάει το feeling για τα καλά. Όχι ότι ξενερώνω με το παιχνίδι φυσικά, είναι υπερβολικά διασκεδαστικό ως τώρα (και για έναν που έχει να πιάσει Zelda από το ΤΤΡ άκρως χορταστικό), αλλά ένα μυστηριακό Zelda με έναν άδειο κόσμο θα ήταν το κάτι άλλο. Το αστείο είναι ότι το Skyward Sword ήταν το ιδανικό για αυτήν την περίπτωση, δεδομένου του κόσμου στον οποίο εντάσσεται. Όταν κατέβηκα για πρώτη φορά κάτω από τα σύννεφα περίμενα να μη βρω κανέναν. Βέβαια στην αρχή της εξερεύνησης βρήκα το άκυρο Goron, μετά τον περίεργο δαίμονα, τώρα αυτήν την ό,τι να'ναι φυλή που σκάβει τρύπες όλη την ώρα, εκείνα τα αστείο Kikwi... Περισσότερη ζωή εν τέλει στον και καλά ταλαιπωρημένο κόσμο, παρά στον πολιτισμένο
.
Παίζει πλάκα πλάκα το πιο ατμοσφαιρικό Zelda να ήταν το πρώτο XD .
Leave a comment:
-
Πολλοί Zelda fans το ζητάνε αυτό.
Αλλά μετά πως θα παίξει Zelda η κυρά Μαρίκα, η φουρνιά του Wii Sports και το κοινό στο οποίο απευθύνεται η Nintendo του 2012; Πρόβλημα.
Οπότε Skyward Sword προς το παρόν και μετά θα μιλήσουμε για καράτε.
Leave a comment:
-
Προχωράω σταθερά παίζοντας κανά δίωρο την ημέρα. Πηγαίνω προς το 2ο dungeon τώρα.
Ένα Zelda όπου δε θα σου δινόταν κανένα clue για το τι πρέπει να κάνεις και θα βασίζονταν στην εξερεύνηση και μόνο, μαζεύοντας στοιχεία από το περιβάλλον και προσπαθώντας να χτίσεις μόνος σου μία στρατηγική πόσο θα τα έσπαγε;;;
Leave a comment:
-
Μια χαρά είναι το παιχνίδι evans, κάτσε παίξε το με την ησυχία σου, από την στιγμή που σου αρέσει ήδη η γνώμη σου δεν αλλάξει τελείως. Haters Gonna Hate
Τα backtracks άντε να είναι 10 λεπτά το καθένα....τύφλα να έχει το metroid δηλαδή...
Leave a comment:
-
Ρε Εβανς τερματισε το αγορι μου και μετα βγαλε αποψη, για να το κράζουμε εμεις που χουμε τερματισει ολα τα ζελντα κατο ξέρουμε! πωωωωωω μέχρι να αρχίσεις τα backtraks ετσι θα μας πας? τι φταιει και τι φταιει?
Leave a comment:
-
dp
Τελικά έλυσα όλα τα προβλήματα και πλέον το παιχνίδι είναι 100% λειτουργικό. Το slingshot λειτουργεί άψογα, οπότε φαντάζομαι ότι δε θα εμφανιστεί κάτι άλλο στην πορεία (το τελευταίο πρόβλημα που αντιμετώπισαν όλοι ήταν το aiming στο slingshot).
Ακόμα περιμένω να δω τι είναι τόσο λάθος σε αυτό το Zelda. Ως τώρα με έχουν γοητεύσει τα πάντα, ειδικά η αισθητική.
Leave a comment:
-
Cool, θα το απενεργοποιήσω τη δόνηση μπας και αλλάξει κάτι. Σχετικά με το hud, το έβγαλα το wii mote. Μόλις είχα ξεκινήσει το παιχνίδι και ήθελα να μάθω το χειρισμό πριν το βγάλωOriginally posted by Enpsty View PostΒγάλε την δόνηση να ηρεμήσεις.
Επίσης βγάλε το wiimote από το HUB, πιάνει την μισή οθόνη.
.
Επίσης έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις και πλέον δεν έχω καθόλου slow downs. Μένει να προχωρήσει λίγο για να πάρω το sling shot, γιατί κάποιοι είχαν aiming issues. All and all είμαι ενθουσιασμένος, επιτέλους παίζω το "καινούριο" Zelda
. Τόσους μήνες περίμενα αυτή τη στιγμή
.
Leave a comment:
-
Βγάλε την δόνηση να ηρεμήσεις.Originally posted by Evans View PostΚαι πριν κλείσω, μία ερώτηση: έχει κανένας σας το add-on wii motion plus; Οι μπαταρίες καταναλώνονται υπερβολικά γρήγορα (σε φάση 2-4 ώρες χρήσης). Ok αγοράζω 1 λίρα τις 10 (ή 16, ανάλογα τη μάρκα), αλλά όχι κι έτσι πια
.
Επίσης βγάλε το wiimote από το HUB, πιάνει την μισή οθόνη.
Leave a comment:
-
Λοιπόν το ξεκίνησα κι εγώ στο Dolphin και ως τώρα μπορώ να πω ότι με ευχαριστεί ιδιαίτερα πολύ σαν παιχνίδι και σαν Zelda. Δεν ξέρω προς τι όλη αυτή η απογοήτευση, μέχρι το πρώτο dungeon δε βρήκα κάτι το ιδιαίτερο αρνητικό. Αντιθέτως μάλιστα, αισθητικά το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό, ενώ gameplay wise φαίνεται να πηγαίνει την κλασική συνταγή ένα βήμα μπροστά (λόγω χειρισμού). Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο ένα τέτοιο battle system θα μπορούσε να αποδώσει γρήγορες και προκλητικές μάχες και όχι κάτι του στυλ "mini-game/puzzle."
Σχετικά με το σενάριο και την γενικότερη αισθητική, όλα φαίνεται να είναι πιο δουλεμένα και προσεγμένα από τα παλιότερα 3D Zelda. Ίσως φταίνει το full HD emulation για αυτό βέβαια, αλλά κρίνω με βάση του τι βλέπω. Τα voice overs δε με ενοχλούν, ούτε το χιουμοριστικό στυλάκι που δόθηκε σε αρκετούς διαλόγους. Από την άλλη το "robot like" στυλάκι της Fi είναι απλά γραφικό (για να μην πω τραγικό).
Ελπίζω να καταφέρω να το συνεχίσω πάντως γιατί το χαίρομαι ιδιαίτερα πολύ. Εχω πολλά χρόνια να παίξω Zelda και αυτό φαίνεται να καλύπτει αρκετές από τις απαιτήσεις που έχω από το είδος. Μόνο κακό είναι τα slow downs που παρατηρώ όταν κάνω lock σε έναν εχθρό (μου φαίνεται πρέπει σύντομα να τα στάξω για τετραπύρηνο επεξεργαστή, δεν πάει άλλο).
Παραθέτω και κάποιες εικόνες:

Και πριν κλείσω, μία ερώτηση: έχει κανένας σας το add-on wii motion plus; Οι μπαταρίες καταναλώνονται υπερβολικά γρήγορα (σε φάση 2-4 ώρες χρήσης). Ok αγοράζω 1 λίρα τις 10 (ή 16, ανάλογα τη μάρκα), αλλά όχι κι έτσι πια
.
Leave a comment:
-
tekiosa to zelda skyward sword to vrika metrio ke xirotero apo to twilight princess ke xanaleo wii controls fail
Leave a comment:
-
Και γι'αυτό θα σου αρέσει περισσότερο το skyward sword που είναι πιο ενδιαφέρον και πιο ουσιώδες απ'το twilight.
Leave a comment:
Leave a comment: