Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Collapse
X
-
Eπισκέπτεσαι διαφορετικές περιοχές κάθε φορά.Γενικά θα ήθελα να δω περισσότερες περιοχές πάντως(μια καθαρόαιμη περιοχή πάγου,μια καθαρόαιμη περιοχή νερού και ένα τελικό dungeon πριν τον τελευταίο αρχηγό).Πάντως το παιχνίδι το κατατάσω άνετα πάνω από τα windwaker,ocarina και twilight.Προσωπικά το θεωρώ κατώτερο μόνο του majora's mask όσον αφορά τα 3d zelda(καλά αυτό παραμένει μακράν πρώτο στην καρδιά μου).
-
Καλά μου χει σπάσει τα νεύρα, κάναν τρείς περιοχές και τις παίζουμε απο 5 φορές τη κάθε μια... κωλο γυφτουλες...
Leave a comment:
-
69,5 ώρες από μένα και μου λείπουν αρκετά πράγματα από καρδιές και sidequest.Έχω κάνει βέβαια full upgrade όλα μου τα αντικείμενα.Αν δεν σου πάρει τουλάχιστον 50 ώρες δεν το ευχαριστιέσαι το παιχνίδι.
Leave a comment:
-
Εγώ είμαι στις 53 ώρες και μου μένουν κανδυό κομμάτια καρδιάς.Originally posted by Vaynard View Postτι στο καλο κανατε 60 ωρες? 35 εκανα και δεν νομιζω να εχασα τιποτα
το dungeon 4 ητανε και μενα το αγαπμενο μου μαζι με το προτελευταιο νομιζω, ευτυχως το επαιξα στο dolphin γιατι στανταρ δεν θα την παλευα με την αναλυση στο wii
Καλά εσύ τα παίζεις σε fast forward!
Leave a comment:
-
τι στο καλο κανατε 60 ωρες? 35 εκανα και δεν νομιζω να εχασα τιποτα
το dungeon 4 ητανε και μενα το αγαπμενο μου μαζι με το προτελευταιο νομιζω, ευτυχως το επαιξα στο dolphin γιατι στανταρ δεν θα την παλευα με την αναλυση στο wii
Leave a comment:
-
Το τελείωσα κι εγώ λοιπών αυτό το αριστούργημα 100%. Έσκασα 60 ώρες αλλά το χάρηκα
.
Σχετικά τώρα με αυτά που λέτε για το final boss:
Χρηάστικε να χρεισιμοποιήσω ένα red potion++ και αυτό γιατί ψαχνόμουν πως να κάνω ζημιά. Το κόλπο είναι να του κάνεις counters στο 3 hit combo του και μετά να τον βαράς μία φορά. Ούτε εγώ το βρήκα δύσκολο αλλά από design ο τυπάς ήταν φοβερός. Το τέλος ήταν υπέρτατο που λέει ότι η επόμενες γενιές θα πρέπει να ποεμησουν το μίσος του demise κάτι το οποίο έχουμε ζήσει ;).
Πάντως ποιο επικό boss στο game για μένα ήταν ο Koloktos (Dungeon 4)
Leave a comment:
-
Ούτε έγω χρησιμοποιήσα Skyward Sword. Εγώ τον έβγαλα με ένα μπουκάλι potion +.
Δύσκολο δεν θα τον έλεγα, αλλά είχε πολύ καλό design. Ελπίζω να τον ξαναδούμε σε μελλοντικό Zelda.
Leave a comment:
-
Αυτό δεν το ήξερα.Από τη στιγμή που μου έλεγε η Fi ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσω το skyward strike δεν χρησιμοποίησα καθόλου αυτή την ικανότητα.
Leave a comment:
-
Πως το κατάφερες αυτό ρε συ;Originally posted by paixtis View Postμέχρι που πήρα όλα μου τα μπουκάλια 4 στον αριθμό(1 fairy,3 potion ++ και 1 άσπρο potion για να είμαι άτρωτος για 3 λεπτά) και στο τέλος μου τελείωσε και η ατρωτίλα και χρησιμοποίησα και το τελευταίο healing potion που είχα και τον έβγαλα στο παρά 5.
Μήπως δε κατάλαβες ότι,όπως και ο Demise, έτσι και εσύ, μπορείς να απορροφάς τους κεραυνούς με το σπαθί και να τους χρησιμοποιείς εναντίον του;
Leave a comment:
-
Τι ήταν ακριβώς το τελικό boss??Εύκολο???Δεν θα το'λεγα.Ότι πιο δύσκολο σε μάχη μάλλον εννοείς.Οι ηλεκτρισμοί είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχουν σε μάχη με γρήγορο boss.Έφαγα τα μούτρα μου πολλές φορές μέχρι που πήρα όλα μου τα μπουκάλια 4 στον αριθμό(1 fairy,3 potion ++ και 1 άσπρο potion για να είμαι άτρωτος για 3 λεπτά) και στο τέλος μου τελείωσε και η ατρωτίλα και χρησιμοποίησα και το τελευταίο healing potion που είχα και τον έβγαλα στο παρά 5.Πολύ δύσκολο το να τον αποτελειώσεις στο τέλος, σηκώνεται πάρα πολύ γρήγορα.Παρόλα αυτά θα ήθελα να δω μια ακόμα μορφή του.Είναι το τελικό boss με τις λιγότερες μορφές για 3d zelda μετά το ocarina.Originally posted by Loggo View PostΤο τελευταίο boss θα ήταν επικό αν δεν ήταν τόσο εύκολο.
Leave a comment:
-
Eiji Aonuma Talks Skyward Sword and Wii U Zelda with Nintendo Power
Leave a comment:
Leave a comment: