Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Collapse
X
-
ΝΑι κάθε μισο δεύτερο πατάω το κάτω σα μαλάκας... Αφού δε το χω σπάσει ακόμα το κωλοχειριστήριο... τερματίζω το zelda και στέλνω το wii απ το μπαλκόνι !
-
Ο κέρσορας όντας απορυθμίζεται συχνά-πυκνά αλλά επαναφέρεται με το πάτημα ενός πλήκτρου. Υπόθεση μισού δευτερολέπτου.
Στο θέμα του calibartion όμως το παιχνίδι είναι απίστευτο. Δεν έχω χρειαστεί να διακόψω το παιχνίδι για να κάνω calibration ούτε μία φορά. Τους βγάζω το καπέλο.
Leave a comment:
-
Μάλλον φταίει που έχω ανοιχτή τη τηλεόραση καθώς παίζω... λέτε να δοκιμάσω με κλειστή ;
Leave a comment:
-
Μπορει απλα να εχετε συχνες παρεμβολες απο αλλες φωτεινες πηγες ή συσκευες που δημιουργουν θεματα οπως στην Ε3 το 2010.
Leave a comment:
-
Το θέμα με το wiimote και το motion plus το αντιμετωπίζω και γω.Είναι θέμα προβληματικού χειριστηρίου όμως παρά προβληματικού χειρισμού.Ή χαλάσαν τα wiimotes, ή έχει χαλάσει η σύνδεση με το motion plus ή έχει χαλάσει το ίδιο το motion plus.Αν κάποιος ξέρει κάτι συγκεκριμένο ας διαφωτίσει.
Leave a comment:
-
Λίγο το Gears3 κάτι που βγήκε και το νέο Ζέλντα σας ξέχασα τελείως... Το κατέβασα τρεις τέσσερις μέρες πριν κυκλοφορήσει και παίζω απο τότε, λογικά κοντεύω προς το τέλος είμαι στο προτελευταίο "ναό" που είναι καράβι.
Οι εντυπώσεις ανάμεικτες, σα στορυ και δομή θεωρώ πως είναι κορυφαίο, ίσως ότι καλύτερο μετα το οκάρινα, αλλά τα γραφικά και ο χειρισμός δε χωνεύονται με τίποτα!
Το wiimote απορυθμίζεται όλη την ώρα η μαλακία και πρέπει να κεντράρεις στην οθόνη ο κέρσορας να δείχνει στην άλλη άκρη να πατάς το κάτω και να ψιλοεπαναφέρεται... τα γραφικά συμπαθητικά αλλά οκ πολλές φορές μου κάνουν προχειράτζα.
Περιμένω μια HD έκδοση του skyward στο WiiU το οποίο βλέπω να παίρνω Day1 όπου και θα παίξω το παιχνίδι σαν άνθρωπος.
Leave a comment:
-
Ε εναλλακτική εκδοχή του γνωστού concept ήταν, απλά αντί να το χρησιμοποιήσουν σε όλο το παιχνίδι το έβαλαν ως αποκλειστικό gimmick της ερήμου. Υπάρχει σε δυο dunegons και σε δυο pre-dungeon κομμάτια, δεν είναι λίγο.
Leave a comment:
-
Και μένα μου άρεσε πολύ η ιδέα αυτή αλλά πιστεύω χρησιμοποιήθηκε επιφανειακά και για λίγο διάστημα.Θα έπρεπε να λύνονται γρίφοι και παρακάτω με αυτόν τον έξυπνο τρόπο.Αλλά όπως πάντα μας αφήνουν ανικανοποίητους.Κρίμα!
Leave a comment:
-
Το σκηνικό στην έρημοείναι προϊόν τεράστιας ιδιοφυίας.με τις φορητές timeshifting orbs
Leave a comment:
-
Το μπροστινό spin attack το ήξερα.Δεν ήξερα ότι γίνεται και προς τα πίσω.Απλά φοβερός ο τύπος!
Leave a comment:
-
Αν κανεις real life perform τις κινησεις θα πρεπε να μη σου αφαιρει stamina points
Leave a comment:
-
Ποσο τα σπανε οι εικονες με τις δυο λεζαντες... οταν ειναι καλες ξεπερνανε και τα πιο αστεια demotivators.
Leave a comment:
Leave a comment: