Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ShrinkShady
    replied
    GamesTM 9/10...

Νομίζω είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Loggo για το συγκεκριμένο!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Χαμενο παντως δε θα παει το χειρηστηριο σε οποιον το παρει γιατι απ' οτι φαινεται στο Wii U τα ιδια θα χρησιμοποιουμε - περα απο τη ταμπλετα.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Εγώ στο Wii μου εχω δύο m+ και παιζω με αυτα,ένα κόκκινο κι ένα λευκό,παρωδία λέμε...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Δεν εχει μεταφορικα το Αμαζον εδω και καιρο για παραγγελιες ανω των 25 λιρων.
    Εχω κι εγω ενα m+ που δεν το εχω χρησιμοποιησει ουτε μια φορα νομιζω, μεγαλη αγορα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Στο Amazon είναι χωρίς μεταφορικά όμως, δε γλιτώνω και τίποτα. Θα δούμε πως θα γίνει, αλλά παίζει δυνατά η λύση Ραμπίδη.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μια χαρά χρώμα είναι.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    ISO day 1 και απλη εκδοση στα 20ε μετα απο μερικους μηνες, γλυτωνετε λεφτα και ενα remote στο πιο kitsch χρωμα .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Φτηνότερα απ'όλους το έχει στο Amazon.co.uk Loggo.Μικρή διαφορά από το play βέβαια,αλλά κάτι γλιτώνεις.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εγω ειχα παρει ενα m+ σκετο και επειτα πηρα ενα μαυρο χειρηστηριο σετ με μαυρο m+(πριν βγουν τα ενσωματωμενα που υπαρχουν τωρα), επομενως μπορω να δανεισω ενα.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Καλά να πάθετε που δεν πήρατε το wm+ όταν βγήκε το resort.
    Το παίζατε hardcore, ε; Γελούσατε με τους casual, ε;
    Who's laughing now? WHO'S LAUGHING NOW?

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Αν δε με απατά η μνήμη μου, η Zelda σου δίνει μόνο την Ocarina του χρόνου στο...Ocarina of Time (την απλή Ocarina τη παίρνεις απ' τη Saria) και το Spirit Flute στο Spirit Tracks.

Παρεμπιπτόντως, στο Play που είχα κοιτάξει το πακέτο με το Wiimote είχε 62.49 με τα μεταφορικά (και PC version του Sonic Generations στα 18.99). Αν το βρει κάποιος φθηνότερα ας ειδοποιήσει γιατί 62.49 δε δίνω.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Δηλαδη κατα εναν περιεργο τροπο η Zelda ειναι "δωριτης οργανων"...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Νομίζω πως κάπου πρέπει να σταματήσει η παράδοση του να δίνει η Zelda στο Link τα όργανά της. Έχουν δείξει τα πρόσωπα των νεράιδων;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    45 λιρες ειναι περιπου 55€, δεδομενου και του ελληνικου ΦΠΑ δεν ειναι τοσο τραγικη διαφορα... anyway πολυ spoiler με ολα αυτα τα trailers, απ' την αλλη χρειαζοτανε για να ανεβει το hype...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Στην Αγγλια το χα βρει αυτο 35 λιρες, αλλα κλεισαν τα preorders νωρις και εδω που τα λεμε δε θελω να πληρωσω κατι που θα παιξω σε κανα χρονο και αν.
    Τα 70 ειναι γελοιο νουμερο παντως, τουλαχιστον εξω το βρισκεις με 45 λιρες νομιζω.

Leave a comment:

Working...
X