Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Να δεις που θα μετανιώσουν και θα το βγάλουν στο Wii 2.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος πάντως ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2010 το Zelda. Ούτε screenshot δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής. Όχι ότι αυτό αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί ο τίτλος να είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, αλλά να δούμε το πρώτο δείγμα στην E3 και να κυκλοφορήσει λίγους μήνες μετά; Ε δε θα έλεγα ότι είναι και το πιο πιθανό. Δε το αποκλείω βέβαια αλλά, ειδικά σε Console Zelda, δε νομίζω να έχει γίνει ποτέ.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Κανενα απο τα Metroid, Galaxy 2 και Zelda δε θα βγει νωρις.

To Zelda στη καλυτερη το φθινοπωρο και αν τελικα βγει το 2010.

Το Mario Galaxy 2 ακουγεται πολυ για Αυγουστο.

Το Metroid Other M λεει Summer στο ιαπωνικο site.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Όλοι πιστεύουν πάντως ότι θα βγει αυτό το έτος...Δεν θα μου φανεί περίεργο να το τρενάρει και άλλο η Nintendo την κυκλοφορία ενός εκ των τριών αυτών παιχνιδιών μέχρι το τέλος του έτους ή ακόμα και μέχρι την αρχή του επόμενου , καθώς αν δείξει το 2010 όλα τα δυνατά της χαρτιά και τα 3 πανίσχυρα franchise που την έχουν καθιερώσει στον χώρο μέσα σε έναν χρόνο τότε για τα επόμενα δεν θα έχει κάτι τόσο ισχυρό να δείξει. Μην ξεχνάμε ότι πριν κάνα δίμηνο κυκλοφόρησε και 2D SM τίτλος.
    Αν γίνει κάτι τέτοιο σίγουρα θα ξενερώσει κόσμο αλλά τουλάχιστον το αποτέλεσμα μπορεί να τους δικαιώσει. Εμένα προσωπικά δεν θα με χαλάσει καθώς έχω SMG 2 να περιμένω το οποίο και θα λιώσω όπως του αξίζει.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Αποκλείεται. Σχεδόν όλα έχουν ημερομηνία κυκλοφορίας νωρίς στο 2010. Άντε να αργήσει ένα απο αυτά.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    To zelda Wii δεν το βλέπω να βγαίνει το 2010.Μάλλον για το επόμενο έτος πάει.Πρόσθεσε στη λίστα και τα last story,xenoblade,epic mickey και monster hunter tri.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Εδώ λέγανε ότι αντί για epona θα καβαλάει μηχανή
    Super Mario Galaxy 2 ,Zelda Wii , Metroid M , η πιο γεμάτη και ουσιαστική χρονιά για το Wii αν φυσικά κυκλοφορήσουν και τα 3 μαζί το 2010...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Φημη ηταν μωρε, προσωπικα ουτε εγω θα περιμενα να μην εχει σπαθι.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Δε θυμάσαι που είχε σκάσει η φήμη ότι δεν θα έχει σπαθί; Τώρα επιβεβαίωσαν ότι, μαζί με ό,τι άλλο σκαρφιστούν, θα έχει και σπαθί.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Άρα επιβεβαιώνει ότι θα υπάρχει σπαθί στο παιχνίδι.
    Ε αυτό δεν το περίμενα!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι ειχαν πολυ πραμα ετοιμο.

Απο την αλλη το Zelda στο Wii το ακουμε χρονια τωρα απλα τιποτε συγκεκριμενο.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ναι,με μηδενική σχεδόν ανάπτυξη νέων μοντέλων όμως

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Νομιζω ειναι καλυτερα να βγει φετος, αλλος ενας χρονος μπορει να ανεβασει το hype επικινδυνα

Το Majora's Mask εγινε σε λιγοτερο απο 2 χρονια (η αναπτυξη του ξεκινησε ΜΕΤΑ τη κυκλοφορια του OoT).

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Άρα επιβεβαιώνει ότι θα υπάρχει σπαθί στο παιχνίδι.

Τώρα για τη πίεση που ασκεί στην ομάδα ανάπτυξης, δε χρειάζεται βιασύνη, όταν είναι έτοιμο να βγει. Το Spirit Tracks ήταν καλό, άλλα θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο στα εκτός Dungeon κομμάτια του.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Nothing really new in the way of Zelda Wii information, but Aonuma did chat about it a little more in the most recent issue of Famitsu...
    - Aonuma once again stated that Zelda Wii will be at E3, and he hopes to show something playable to the show-goers
    - Aonuma has been pushing the staff hard to try and get the game out this year, "We'll work hard in order to get you playing it as soon as possible."
    - Aonuma confirms a good amount of progress has been made over the year, "We've progressed in development since last year. At present, the core areas have come into clear view."
    - Once again, we hear that the game is MotionPlus exclusive, "After actually making it compatible, it just feels so natural. Link's sword and the controller that you're holding become one."
    - Aonuma admits that the way in which you fight enemies could be a puzzle within itself
    - Aonuma ends the interview by stating that Spirit Tracks was almost a Spring 2010 title, but he managed to push the team enough to get it done for 2009

Leave a comment:

Working...
X