Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deus
    replied
    Ούτε εμένα μου άρεσε το καινούριο τρηλερ πάντως.

Δεν πιστεύω ότι το καινούριο zelda θα είναι άσχημο παιχνίδι,ίσα ίσα πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό,όμως για να πω την αλήθεια πιστεύω ότι η σειρά χρειάζεται επειγόντως ανανέωση.Μια καλή αρχή πιστεύω ότι θα ήταν η ύπαρξη ενός πιο ρεαλιστικού και μεγάλου κόσμου.Η Hyrule παρόλο που είναι ολόκληρο βασίλειο αποτελείται από ένα κάστρο,3 μαγαζιά και 5 σπίτια.Απορώ τι της βρίσκει ο ganon και θέλει τόσο πολύ να την κατακτήσει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Love you even more.Άμα σου ξαναπώ άσχημη κουβέντα,πες στον Ραμπίδη να με στείλει για μπαν-άκι.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ε μα ψέμματα; Παίζω τώρα το 2 και πραγματικά είναι "dream come true" από ότι φανταζόμουν οτι θα μπορεί να είναι από άποψη ατμόσφαιρας, σεναρίου,μουσικής, design ανάπτυξης σε μερικά χρόνια (από τότε) ένα action adventure,όταν έπαιζα το ΟοΤ. Και εκείνοι κάθε φορά τα κάνουν ακόμα και χειρότερα, η ατμόσφαιρα έχει παέι περίπατο ( νοιώθεις ότι παίζεις το νεό πίκμιν-που είναι τα απίστευτα dungeons που είχαν δανειστεί στοιχεία από τον οθωμανικό πολιτισμό μέχρι μεσαιωνικά temples της Κ.Ευρώπης; ), η μουσική έχει μείνει σε midi καταστάσεις ,οι διάλογοι είναι ακόμα φουσκάλες κειμένου που κάνουν μπλίπ-μπλίπ-τουρουλουλουλουν, και τέλος οι εχθροί γίνονται όλο και πιο ρόζ carebears...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Σε αγαπάω.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Πραγματικά θα απορήσω αν ένα τέτοιο "action adventure" πάρει καλές κριτικές, όταν υπάρχουν games της ίδιας κατηγορίας που είναι ΑΙΩΝΕΣ μπροστά όπως το Assassin's Creed (2+3) κλπ...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    δε βαριεστε οτι και να πουμε για τη nintendo θα χρησιμοποιηθει εναντιων μας μολις δουμε τις πωλησεις που θα κανει το νεο zelda βγει δεν βγει καλο

οι πωλησεις της νιντι την τελευταια 4 ετια ειναι απο τα μυστηρια ανεξηγητα φαινομενα....αλλα αμα εχεις fanbase διαβαινε...

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Δεν νομίζω ότι η Nintendo έφτιαξε ποτέ της καλό trailer για να το κάνει τώρα.
    Ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο δείχνει αποκλειστικά την χρήση wm+ και τίποτε άλλο από το υπόλοιπο παιχνίδι.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    εχω την αισθηση οτι το προβλημα εστιαζεται ομως περισσοτερο στην αναγκη των zelda fans να βλεπουνε οτι zelda βγαινει σαν εναν τιτλο που πρεπει να φερει καινοτομιες η να εξελιξει μηχανισμους και βαλει νεα δεδομενα στο genre που εκπροσωπει, δεν ειναι απαραιτητο αυτο ουτε πρεπει να γινει αυτοσκοπος

κατα τα αλλα το trailer ειναι οντος προχειροφτιαγμενο και αδιαφορο χωρις να λεει κατι αυτο για το ποιον του νεου zelda, παντος το art direction το βρισκω γερασμενο και χωρις σπιρταδα

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Πέρα από το γεγονός ότι το trailer καθεαυτό, όντας υπερβολικά προχειροφτιαγμένο, generic και, τελικά, αδιάφορο, δε βοηθά στο να εντυπωσιαστεί κανείς. Όλα όσα ξέρουμε ή έχουμε δει μέχρι τώρα, πέρα από την διαφαινόμενη εξέλιξη του Action σκέλους, δε δίνουν την εντύπωση ότι αλλάζουν και πολλά σε μια φόρμουλα που, αν και σίγουρα παραμένει ποιοτική, φαντάζει πλέον τετριμμένη και κολλημένη στη δεκαετία του 90.

Σα να μην έφτανε αυτό, η αδυναμία της σειράς τα τελευταία χρόνια να ανταποκριθεί καλύτερα σε κομβικά για την Zelda φόρμουλα στοιχεία, δίνουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο «πρόβλημα». Ελπίζω λοιπόν, αφού δείχνουν να μένουν στα ίδια όσον αφορά τη δομή, να τα πάνε καλυτέρα εκεί που τα τελευταία entries είτε τα έκαναν μαντάρα είτε, στη καλύτερη, τα πήγαν μέτρια.

1: Να συνοδεύσουν το παιχνίδι με ένα πλούσιο και ενδιαφέρον Overworld.
    2: Να δούμε, μετά από καιρό, ένα Zelda με δυνατή και επιβλητική ατμόσφαιρα.
    3: Να δούμε, επίσης μετά από καιρό, το πρώτο Zelda με χαρακτήρα.

Τα τελευταία entries της σειράς, με αποκορύφωμα ίσως τα Twilight Princess και Phantom Hourglass, ήταν εντελώς απρόσωπα και χωρίς χαρακτήρα σαν τίτλοι.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Nαι σίγουρα αλλά είναι πιο ingame απ'το αντίστοιχο του killzone2 μερικά χρόνια πριν βγει...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εμένα για gameplay trailer μια χαρά μου φαίνεται με νέα στοιχεία.
    Ας μην προτρέχουμε, δεν ξέρουμε αν είναι in-game το gameplay που δείχνουν.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ρε παιδιά ας σοβαρευτούμε λίγο.Gameplay trailer είναι!Δηλαδή πρέπει ντε και καλά πριν βγει κάποιο zelda να βλέπουμε ένα super ουάου trailer με epic σκηνικά?Εμένα για gameplay trailer μια χαρά μου φαίνεται με νέα στοιχεία.Είναι ενθαρυντικό να δείχνουν κάτι τέτοιο.Δείχνει ότι πιστεύουν πολύ στην αξιοποίηση του motion plus.Ας κάνουμε λίγη υπομονή και θα δούμε και το super ουάου trailer και θα μάθουμε περισσότερα πράγματα για την ιστορία.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Μακάρι όταν πιάσουμε το παιχνίδι να έρθουν όλα τούμπα, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι ποτέ άλλοτε η κυκλοφορία ενός console Zelda να μου είναι τόσο αδιάφορη.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Σαν το Twilight Princess 1.5 μου κάνει.
    Mε παιδική αισθητική .

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ηθελα πραγματικά να μου αρέσει σαν trailer αλλά... δεν... Σαν το Twilight Princess 1.5 μου κάνει.

Leave a comment:

Working...
X