!!!
Δεν το περίμενα αυτό!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Collapse
X
-
Όντως αλλά ο ίδιος ο Williams έχει παραδεχτεί ότι την ονόμασε λόγω του παιχνιδιού.
Πάντως ωραίo όνομα το Zelda.
Leave a comment:
-
Καλα, αυτος το 1989 ηταν ηδη τοσο μεγαλος φαν με μολις 2 τιτλους της σειρας να εχουν κυκλοφορησει και εδωσε το ονομα στην κορη του; WTF?
Ο κοσμος δεν παει καλα
:kill:
Leave a comment:
-
XAXAXAXAXAX τι τέλειο "inside joke" (η κόρη του όντως λέγεται Ζέλντα, και όντως λόγω των παιχνιδιών)
Leave a comment:
-
Ορίστε διαφήμιση του παιχνιδιού με τον Robin Williams και ελληνικούς υπότιτλους
Leave a comment:
-
Ωχ.
Μόλις διάβασα ότι το δίσκακι θα είναι dual disc όπως και το Brawl. Αν θυμάστε πολλά Wii είχαν προβλήματα με αυτό. Εμένα το δικό μου κόλλαγε, το πήγα στην nortec και το φτιάξανε, αλλά εξακολουθούσε να ψιλοκολλάει που και που και μετά από το service/update.
Μην γίνει καμιά μαλακία τους έφαγα.
Leave a comment:
-
Το GamesTM, ως περιοδικό που είναι, δεν ανεβάζει τα πάντα, είναι επιλεκτικό στο ποια reviews θα ανέβουν στο site. Τα reviews που, κατά βάση, ανεβαίνουν είναι είτε αυτά που παίρνουν καλό βαθμό, είτε αυτά που, μπορεί μεν να μη πάρουν, αλλά ενδιαφέρουν το κοινό. Μη κοιτάς τις βαθμολογίες πάντως, διάβασε τα κείμενα. Παρεμπιπτόντως, το review του EDGE έχει ανέβει στο site για όποιον θέλει να το διαβάσει.
Leave a comment:
-
Βλέπω κάτι reviews στο site του gamestm και βαθμό κάτω απ'το 8 δεν έχω δει ακόμα.
Leave a comment:
Leave a comment: