Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Collapse
X
-
Originally posted by paixtis View PostΟι 6 καρδιές είναι κάτι διαφορετικό.Το παιχνίδι φαίνεται μάλλον να έχει ανάλογη τύχη με το majora's mask.Μετριοπαθέστατα reviews αλλά πολύ ανώτερο εν τέλη.
Υ.Γ.
Λολ Sub, το περιμενα πως καποιος θα κανε κατι τετοιο, τελικα εκανες 1ος κινηση
.
Leave a comment:
-
παρε να γουσταρειςOriginally posted by Vaynard View Postxeno κανεις τραμπα το upload σου με το δικο μου?
(το καλυτερο σημειο ειναι το faster than 52 of NL, ενω εγω πιανω 0,85 upload και ειμαι faster απο το 92% of GR
)
αυτο το μηνυμα θα αυτοκαταστραφει γιατι ειναι of topic αλλα καπου επρεπε να γραφτει

Leave a comment:
-
Οι 6 καρδιές είναι κάτι διαφορετικό.Το παιχνίδι φαίνεται μάλλον να έχει ανάλογη τύχη με το majora's mask.Μετριοπαθέστατα reviews αλλά πολύ ανώτερο εν τέλη.
Leave a comment:
-
xeno κανεις τραμπα το upload σου με το δικο μου?
(το καλυτερο σημειο ειναι το faster than 52 of NL, ενω εγω πιανω 0,85 upload και ειμαι faster απο το 92% of GR
)
αυτο το μηνυμα θα αυτοκαταστραφει γιατι ειναι of topic αλλα καπου επρεπε να γραφτει
Leave a comment:
-
Major spoilers ahead:
Ξεκινας το παιχνιδι με 6 καρδιες (οι οποιες οπως λενε θα σου χρειαστουν κιολας γιατι ειναι οντως πιο δυσκολο).
.. και μετα σου λενε πως η σειρα δε λεει να ξεφυγει απ τις ριζες της.
Οπως και να χει υπαρχει ενα περιεργως θετικο hype παντου, αντε να δουμε τα πρωτα reviews και αν θα επικρατησει και παλι ενα μπαχαλο α λα TP πραγμα που δε νομιζω βεβαια να ξαναγινει.
Leave a comment:
-
Το μόνο rpg ήταν το zelda2.Τα υπόλοιπα πάντα είχαν στοιχεία αλλά ποτέ δεν ήταν rpg.
Leave a comment:
-
Η αλήθεια είναι πως ακόμα κι εγώ που δεν το πολύ εχω με nintendo μάλλον θα προπαραγγειλω το παιχνίδι (χρυσάφι πλαστικό ftw lol). Κυκλοφόρησε ένα ωραίο άρθρο στο kotaku για το κατά ποσό το zelda επιστρέφει στος rpg ρίζες του κλπ,καλό κείμενακι θα έλεγα...
Leave a comment:
-
Τι λέτε ρε παιδιά.Μέχρι κι εγώ που δεν έχω ιδέα από Zelda είμαι Hyped.Γενικά με όσα έχω δει για τον τίτλο γουστάρω πολύ και παίζει να τον πιάσω Day 1.
Leave a comment:
-
Κοιτα με εξιταρει περισσοτερο το Skyrim αλλα αν μου ελεγαν οτι μπορω να παιξω ενα απο τα 2 μονο θα διαλεγα το Zelda. Εχω μεγαλη περιέργεια να δω κατα ποσο εχουν ξεφυγει απο παλια λαθη και αν ειναι πραγματι τοσο γαματο οσο ακουγεται.Originally posted by Ren_of_Heavens View PostΝομίζω ότι γνωρίζεις την απάντηση σε αυτό.
ΥΓ: Σωστος Loggo, ειχα πιο πολυ κατα νου την μετα Ocarina of Time (το πρωτο μου Zelda) εποχη...
Leave a comment:
Leave a comment: