Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δεν νομίζω ότι η Nintendo έφτιαξε ποτέ της καλό trailer για να το κάνει τώρα.
    Ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο δείχνει αποκλειστικά την χρήση wm+ και τίποτε άλλο από το υπόλοιπο παιχνίδι.

Comment

δε βαριεστε οτι και να πουμε για τη nintendo θα χρησιμοποιηθει εναντιων μας μολις δουμε τις πωλησεις που θα κανει το νεο zelda βγει δεν βγει καλο

οι πωλησεις της νιντι την τελευταια 4 ετια ειναι απο τα μυστηρια ανεξηγητα φαινομενα....αλλα αμα εχεις fanbase διαβαινε...

Comment

Πραγματικά θα απορήσω αν ένα τέτοιο "action adventure" πάρει καλές κριτικές, όταν υπάρχουν games της ίδιας κατηγορίας που είναι ΑΙΩΝΕΣ μπροστά όπως το Assassin's Creed (2+3) κλπ...
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Σε αγαπάω.
          Carpe diem

Comment

Ε μα ψέμματα; Παίζω τώρα το 2 και πραγματικά είναι "dream come true" από ότι φανταζόμουν οτι θα μπορεί να είναι από άποψη ατμόσφαιρας, σεναρίου,μουσικής, design ανάπτυξης σε μερικά χρόνια (από τότε) ένα action adventure,όταν έπαιζα το ΟοΤ. Και εκείνοι κάθε φορά τα κάνουν ακόμα και χειρότερα, η ατμόσφαιρα έχει παέι περίπατο ( νοιώθεις ότι παίζεις το νεό πίκμιν-που είναι τα απίστευτα dungeons που είχαν δανειστεί στοιχεία από τον οθωμανικό πολιτισμό μέχρι μεσαιωνικά temples της Κ.Ευρώπης; ), η μουσική έχει μείνει σε midi καταστάσεις ,οι διάλογοι είναι ακόμα φουσκάλες κειμένου που κάνουν μπλίπ-μπλίπ-τουρουλουλουλουν, και τέλος οι εχθροί γίνονται όλο και πιο ρόζ carebears...
            Originally posted by Raf

Comment

Love you even more.Άμα σου ξαναπώ άσχημη κουβέντα,πες στον Ραμπίδη να με στείλει για μπαν-άκι.
              Carpe diem

Comment

Ούτε εμένα μου άρεσε το καινούριο τρηλερ πάντως.

Δεν πιστεύω ότι το καινούριο zelda θα είναι άσχημο παιχνίδι,ίσα ίσα πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό,όμως για να πω την αλήθεια πιστεύω ότι η σειρά χρειάζεται επειγόντως ανανέωση.Μια καλή αρχή πιστεύω ότι θα ήταν η ύπαρξη ενός πιο ρεαλιστικού και μεγάλου κόσμου.Η Hyrule παρόλο που είναι ολόκληρο βασίλειο αποτελείται από ένα κάστρο,3 μαγαζιά και 5 σπίτια.Απορώ τι της βρίσκει ο ganon και θέλει τόσο πολύ να την κατακτήσει.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

Comment

Και εγώ απογοητεύθηκα απο το trailer...δε είμαι καθόλου hyped!
                  Μου φαίνετε ότι προσπαθούν να κάνουν αλλαγές στη σειρά αλλά είναι σε ΛΑΘΟΣ κατεύθυνση!!!

Το mario 3D είναι κάτι που αξίζει ενθουσιασμό!

Comment

Εγώ νομίζω πως σε μεγάλο βαθμό έχουν κουραστεί και οι fans. Πιστεύω πως απλά πρέπει να σταματήσουν να βγάζουν Ζέλντα για κάμποσα χρόνια και σε κανονικές και σε φορητές κονσόλες.
                    Επίσης παρόλο που μου αρέσουν τα cel-shaded γραφικά ίσως τελικά δεν ταιριάζουν στα Ζέλντα.
                    Εγώ θα ήθελα να το πάνε σε μια τέτοια εποχή:
                    Μόνο στα όνειρα.
                    Αλλά όχι στο Wii....
                    Σε ποια κονσόλα το θες;
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
                      Εγώ νομίζω πως σε μεγάλο βαθμό έχουν κουραστεί και οι fans.
                      Δε νομίζω ότι έχουν κουραστεί οι fans, κι αν κουράστηκαν αυτό οφείλεται περισσότερο σε μια περίσσια εμμονή στη παράδοση εκ μέρους της Nintendo και, φυσικά, στα βήματα προς τα πίσω που έχει κάνει η σειρά απ’ την εποχή του Majora’s Mask και μετά.
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Όχι φτάνει πια το ocarina beater.Είδαμε τι κάνανε και με το twilight.Να μου λείπει.Majora's Mask προσέγγιση του χρειάζεται.

Καμία σχέση το assasin's creed somari.Είναι εντελώς άλλου είδους game.Zelda style games υπάρχουν λίγα.

Και απορώ δηλαδή τι θέλετε απ'το zelda πια?Γιατί θέλετε πάντα να βγαίνει ένα super ουάου trailer για να το αποθεώσετε?Καθήστε να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τους μηχανισμούς του και το κύριο χαρακτηριστικό του τίτλου που θα είναι οι ουρανοί(sky) και το σπαθί(sword).Παρατηρήσατε την μπάρα της ασπίδας?Σε τι μπορεί να χρησιμεύει?Ίσως είναι η αντοχή της?

Tα γραφικά του δεν είναι cell shaded.Μοιάζουν με cell shaded..
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Originally posted by paixtis View Post
                          Και απορώ δηλαδή τι θέλετε απ'το zelda πια?
                          Μα ρε παίχτη, εδώ τα τελευταία χρόνια τα Zelda χάνουν ακόμα και στα βασικά.

Όχι φτάνει πια το ocarina beater.
                          Έτσι κι αλλιώς, για να υπάρξει Ocarina of Time beater, θα πρέπει εξ’ ορισμού να απορρίπτει την λογική του απλού copy paste της δομής του Ocarina. Έχουμε 2011 και με ό,τι εικαστικό περιτύλιγμα και να τη πλασάρεις, αυτούσια η δομή του Ocarina δε μπορεί να δώσει κανένα Ocarina of Time beater 13 χρόνια μετά. Όχι, τουλάχιστον σε μια αναλογική σύγκριση των δυο τίτλων, γιατί σε άμεση ο τίτλος αυτός έχει ήδη βγει και ονομάζεται Majora’s Mask.
                          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

Καμία σχέση το assasin's creed somari.Είναι εντελώς άλλου είδους game.Zelda style games υπάρχουν λίγα.
                            Έχεις παίξει το 2? Και όχι, ΕΥΤΥΧΩΣ για το ίδιο το παιχνίδι δεν αντιγράφει το Zelda, είναι πιο πρωτότυπο. Εγώ μίλησα για εξέλιξη στο είδος των action / adventures. Πόσες φορές δηλαδή πρέπει να βλέπω διθυραμβικά reviews για games που ΔΕΝ το αξίζουν (μόνο και μόνο λόγω... παράδοσης), όταν όλη η βιομηχανία έχει πάει σε standards που το κάθε (του είδους) παιχνίδι έχει χαρακτήρα, βλέπεις κάτι sotrylines με ΒΑΘΟΣ και ανάπτυξη ηρώων, μουσική λες και ακούς γρηγοριανούς ψαλμούς και στο καπάκι soundtrack επιπέδου Hans Zimmer, και όλα αυτά δεμένα με direction που σπάει κόκκαλα. Ε όταν βλέπω αυτό, μετά όχι, δε μπορώ να δεχτώ ότι το ΟοΤ remasted v 8.1 (minus the atmosphere!!!1111~) είναι παιχνίδι περιοπής...
                            Originally posted by Raf

Comment

Σε αυτό έχεις δίκιο όπως και ο loggo.Η σειρά μετά το majora's mask έχει κάνει βήματα πίσω.Τώρα δεν ξέρω τι κάνουν τα assasin's creed.Προσωπικά δεν με συγκινούν τέτοιου είδους παιχνίδια που τα παίζεις,τα τερματίζεις και τέλος.Τουλάχιστον τα zelda κάποτε είχαν πολλά να κάνεις πριν τα αφήσεις.Μπορούσε να κάνει πολλά βήματα μπροστά η σειρά αν βασιζόταν στο majora's mask και εξέλισσε αυτή τη λογική.Αλλά, τόσο η όχι και τόσο καλή υποδοχή από το κοινό, όσο και τα καλά μεν όχι και τέλεια reviews, έθαψαν ιδέες που ακόμη και σημερινά παιχνίδια θα ζήλευαν.Φαντάσου να τα προχωρούσαν παραπέρα..

Ας περιμένουμε να δούμε τι θα μας δείξουν στην πορεία όμως και μην βιαστούμε να κρίνουμε αρνητικά από τα πρώτα αυτά δείγματα που δείχνουν χρήση motion plus ως επί το πλείστον.

Τον τύπο με τα άσπρα μαλλιά στο 0:51 τον είδατε?Έχω την εντύπωση ότι θα ξεφύγουν από τον ganondorf για μια ακόμη φορά μετά το majora's mask σε οικιακή κονσόλα.Ελπίζω να μην διαψευστώ και ελπίζω να είναι το παιχνίδι ανάλογο σε ποιότητα!
                              Nintendo I.D.: paixtis
                              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

.Αλλά, τόσο η όχι και τόσο καλή υποδοχή από το κοινό, όσο και τα καλά μεν όχι και τέλεια reviews, έθαψαν ιδέες που ακόμη και σημερινά παιχνίδια θα ζήλευαν.Φαντάσου να τα προχωρούσαν παραπέρα..
                                Ναι γιατί τότε ήμασταν όλοι μαζί ένα κοινό που, λίγο πολύ, δε ξέραμε τι μας γινότανε. Και, δυστυχώς, είχαμε και για παρέα έναν σχεδόν τραγικό ειδικό τύπο να μας «γαλουχεί»...

Τώρα που οι καταστάσεις έχουν, ευτυχώς, αλλάξει, πολλά πράγματα που αφορούν εκείνες τις εποχές αρχίζουν να αναπροσδιορίζονται και, ίσως, να μπαίνουν σιγά σιγά στη θέση τους.

Comment

Working...
                                X