Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Ramparter View Post
    Καλα μη λεμε οτι να ναι, τα ιδια θα χαμε αν επαιρνε 7.5 το GoW3 ή το U3. (8.5 πηρε και κοντεψε να πεσει το internet...)
    Καφροι υπαρχουν παντου, σαφως. Απλα καποιοι ειναι "πιο ισοι" ρε παιδι μου...
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

    Comment


    • Originally posted by Dj Solid View Post
      Εγω παλι θεωρω οτι ειναι ο πρωτος και πιο σημαντικος, διοτι εαν το επιπεδο του κοινου ηταν αυτο το οποιο θεωρουμε ως "μυαλο στο κεφαλι" τοτε και το επιπεδο των κειμενων που γραφονται για αυτο θα ακολουθουσαν. Απο την στιγμη που το κοινο πολλες φορες ειναι επιπεδου νηπιαγωγιου, η πλειοψηφια του "ειδικου" τυπου (κυριως περιοδικων και sites που απευθυνονται σε κοινο που υποστηριζει συγκεκριμενες εταιριες και οχι multiformat) φροντιζει να ικανοποιησει τις ορεξεις τους. Πώς αλλιως θα πεσουν οι παραγγελιες και τα newsletters;

      Και νομιζω οτι ειδικα εσυ ξερεις πολυ καλα το αντικειμενο για το οποιο συζηταμε (spamαριζοντας off topic βεβαια, αλλα οκ τι να γινει).

      Και ενα σχολιο: οταν καποιος χρηστης οποιουδηποτε forum ή κοινοτητας δηλωνει πως "εγω δεν ξαναδιαβαζω τους μαλακες επειδη εβαλαν τον ταδε βαθμο στην υπερπαιχνιδαρα των τριων ηπειρων" και επιλεγει να διαβαζει μονο αυτα τα οποια του αρεσουν και ικανοποιουν τα γουστα του, και οταν δεν ειναι μονον αυτος αλλα και χιλιαδες (για να μην πω εκατονταδες χιλιαδες) αλλοι ανθρωποι στο διαδικτυο, για τι ειδους κειμενα και συσχετισμο με το κοινο μιλαμε;

      Edit: Και κατι αλλο: δεν ειναι τυχαιο οτι αυτου του ειδους η συζητηση ανοιγει καθε φορα με αφορμη παιχνιδια της Nintendo...
      Η ένστασή μου βρίσκεται στο ότι εγώ αντιλαμβάνομαι τη σχέση ειδικού τύπου-κοινού πιο αμφίδρομη. Το κοινό σίγουρα ασκεί κάποια επιρροή στον ειδικό τύπο, καμία αντίρρηση, αλλά και ο ειδικός τύπος διαμορφώνει το κοινό και μάλιστα σε πολύ σημαντικό βαθμό.

      Ειδικά η δική μας γενιά είχε την ατυχία να γαλουχηθεί από έναν φοβερά χαμηλού επιπέδου ειδικό τύπο, κουβαλώντας ακόμα μέρος από τις παιδικές ασθένειες της εποχής. Σήμερα τουλάχιστον είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, γι’ αυτό και πιστεύω ότι οι επόμενες γενιές (που πλέον έχουν και το internet), έχουν τις προϋποθέσεις να είναι καλύτερες απ' τη δική μας. Αυτές βέβαια έχουν απέναντί τους άλλου είδους εμπόδια που δεν είχαμε τόσο εμείς (βλέπε επιρροή των publishers).

      Από κει και πέρα, ναι, θεωρώ ότι το επίπεδο του κοινού δεν είναι ο βασικός λόγος που ο εδικός τύπος είναι αυτός που είναι. Για την ιστορία, θεωρώ ότι, το core κοινό τουλάχιστον, βρίσκεται σε καλό επίπεδο σήμερα. Και γνώσεις έχει και μπορεί να κρίνει πράγματα και καταστάσεις. Κι αν το GTA IV δεν είναι τελικά αυτό που του παρουσιάζουν ότι είναι, θα το καταλάβει.

      Για μένα προηγούνται άλλα πράγματα, απ' την αδυναμία απαλλαγής από την τρομακτική επιρροή των publishers, μέχρι το κλασικό πια "και ποιοι είναι αυτοί που γράφουν στα sites και τι παραπάνω έχουν απ' το μέσο μέλος ενός forum". Το οποίο, όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, εν τέλει, είναι αλήθεια.

      Ρητορικό το ερώτημα αλλά, ειλικρινά, αν εξαιρέσουμε το EDGE, το GamesTM και το Eurogamer, (έστω με τις αδυναμίες του το καθένα, λες και είναι κανείς τέλειος δηλαδή) ποιο άλλο site/περιοδικό αποπνέει, ή δείχνει ότι θα μπορούσε να αποπνέει, δημοσιογραφικό ύφος και λογική στα κείμενά του και όχι post σε forum; Και δεν έχει να κάνει με το ότι ντε και καλά πρέπει όλοι να είναι δημοσιογράφοι, αλλιώς είναι για πέταμα και 0mg sux LOL (άλλωστε ούτε στα τρία μέσα που ανέφερα παίζει να είναι όλοι). Έχει να κάνει με τη κατανόηση του ότι το τι και πώς γράφεται κάτι σε ένα site ή περιοδικό, πρέπει να έχει διαφορετική νοοτροπία - λογική.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

      Comment


      • Οπότε το καλύτερο πράγμα είναι να αφαιρεθεί η βαθμολογική υποστήριξη για να είμαστε GG διότι ο βαθμός κάνει κακό πράγμα στην ψυχολογία μου. Αν π.χ. εγώ παίξω Wizardry 9 όταν βγει (που δεν θα βγει ποτέ) αλλά για τον Α ή Β λόγο δεν δω reviews και γουστάρω τον τίτλο θα μου αλλάξει η διάθεση και η όρεξη για το game αν το πάρω χαμπάρι καθυστερημένα ότι υπέπεσε σε μια βαθμολογική μετριότητα?

        Φ Ο Β Ο Υ Μ Α Ι!

        Comment


        • 9 πήραν τα U3 & Gears 3.Και καλώς τους κράξανε.Ακούς εκεί.Να μη βάλουν ένα 10'/10.
          Στο λινκ του Burai,μπήκα και απάντησα.Ε ε γέλιο που έχει να πέσει.
          Συμφωνώ πάντως 100% Λόγκο.
          Carpe diem

          Comment




          • Επίσης μετά τις πρόσφατες βαθμολογίες για Assassin's Creed Revelations οι fans οφείλουν να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρίες έξω από τα γραφεία όλων των sites, γιατί ο βαθμός αφαιρεί από την απόλαυση του game.

            Το πιο προκλητικό πάντως, με πολυαναμενόμενους high budget τίτλους είναι το πώς πολλοί reviewers κάνουν praise σε διάφορα πράγματα και στο τέλος αναφέρουν και ένα μειονέκτημα εν τάχει ή αντιθέτως ένα κείμενο με 50-50 θετικά αρνητικά και στο τέλος κοτσάρουν ένα ξερό 9 ή 10 και μενεις να αναρωτιέσαι τι διάβαζες τόση ώρα. Ooops ξέχασα... Ποιος καταναλώνει φαιά ουσία να διαβάσει τι γράφει ο reviewer, scroll down βαθμολογία και κλείσαμε.

            EDIT:
            Ο πανικός μετά το eurogamer review του Uncharted ήταν TP all over again, και πραγματικά αδικαιολόγητος( κάτι παρόμοιο έγινε και με το EG review του gears of war 3). Αν ήταν multiplatform τίτλοι βέβαια, ποιος θα νοιαζόταν τόσο πολύ πέρα από μερικούς βαμένους fans. Εδώ να δείτε τι γίνεται στις συγκρίσεις που κάνει το digital foundry για τις multiplatform εκδόσεις και από κάτω γράφονται τα μύρια όσα- γιατί συνήθως χαμένος είναι το PS3.( όπως συνέβη πάλι με το συγκριτικό των κονσολών στο Skyrim)
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

            Comment


            • Άμα δεν παίξεις ένα παιχνίδι εσύ ο ίδιος ή δεν δεις τουλάχιστον πως είναι και να το βαθμολογήσεις με δικά σου κριτήρια τότε ποιο είναι το νόημα; Ας πούμε ότι καθόμουν και άκουγα τι λέγανε για το Dragon Age 2 και δεν το πλησίαζα καν, τι θα καταλάβαινα μετά; Το παιχνίδι μ άρεσε πάρα πολύ και το βρήκα αρκετά ευχάριστο (αλήθεια ).

              Συμπέρασμα: Οι βαθμολογίες βοηθούν για να σε βάλουν σε μια αρχική γνώμη την οποία ΠΡΕΠΕΙ να μεταποιήσεις με βάση τα δικά σου κριτήρια. Ας μην πέσουμε λοιπόν να φάμε τον reviewer της gamespot ή τον άλλον που έβαλε 8.5 στο Uncharted (λες και δεν είναι καλή βαθμολογία...) στο κάτω κάτω την γνώμη τους είπαν

              Comment


              • Έτσι κι αλλιώς, το πόσο καλός είναι τελικά ένας τίτλος θα κριθεί από το core κοινό μέσα από μια μακρά διαδικασία ζύμωσης, επιχειρηματολογίας και περάσματος του από κόσκινο στις διάφορες core κοινότητες. Ό,τι νούμερα και να αναγράφονται για το Twilight Princess, το GTA IV και το FIFA στο metacritic, το κοινό πάντα βάζει τον κάθε τίτλο στη θέση του. Ίσως όχι άμεσα και ίσως μέσα από διαδικασίες αναθεώρησης, αν και εφόσον αυτό χρειαστεί, αλλά, σε βάθος χρόνου, αυτό θα γίνει.

                Και μιας και μιλάμε για Zelda, είτε αυτό αδικηθεί από τον ειδικό τύπο (Majora’s Mask), είτε φάει αβάντα (Twilight Princess), στο τέλος και το Zelda θα μπει στη θέση του.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                Comment


                • ΕΛΕΟΣ πια με τα φανμποις,τι σημασία έχει πια ένα νούμερο;2 μονάδες λιγότερο δεν πρόκειται να μειώσουν την διασκέδασή τους στο παραμικρό.Εδώ υπάρχουν παιχνίδια που έχουν πάρει εξάρια και έχουν αρέσει σε πολύ κόσμο(όπως το epic mickey το οποίο εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ καλό) και παιχνίδια που έχουν πάρει 9 και 10 αλλά δίχασαν το κοινό όπως το υπερεκτιμημένο (για εμένα) oblivion.

                  Προσωπικά,παρόλο που είμαι σίγουρος ότι το review του gamespot είναι ανακριβές,θεωρώ θετικό το γεγονός ότι ο τύπος έχει αρχίσει να κρίνει πιο αυστηρά σειρές παιχνιδιών οι οποίες παλιά ήταν στο απυρόβλητο και έπαιρναν 9 και 10 μόνο και μόνο λόγω ονόματος.Τα legend of zelda είναι μια από αυτές τις σειρές.

                  Παιδιά θέλω εντυπώσεις από εσάς που θα το ξεκινήσετε άμεσα.Είμαι περίεργος να μάθω πόσο δύσκολο το κάνανε αυτήν την φορά,τα προηγούμενα zelda ήταν γελειωδώς εύκολα.


                  Tidy!

                  Do not blame me.Blame yourself or God.
                  In Matsuno we trust.

                  Comment


                  • εχω παιξει γυρω στις 8 ωρες μου φαινεται αρκετα ευκολο , βρισκω πολυ καλο το lvl design so far

                    Comment


                    • Έχει κυκλοφορήσει το παιχνίδι;
                      sigpic

                      Comment


                      • Στα μαγαζιά όχι, στα internetz ναι.

                        Vaynard με το χειρισμό τι παίζει τελικά;
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                        Comment


                        • Aγχώθηκα τώρα. Πείτε τι παίζει με τα controls, πως θα παίξουμε στο Dolphin;
                          sigpic

                          Comment


                          • Στο γνωστό θέμα, έπρεπε ήδη να καταγράφονται αντιδράσεις, σχόλια, επιχειρηματολογίες κτλ.

                            Σε άλλα νέα, μακάρι να προλάβω να παίξω όσο θέλω- αν και δεδομένων των συνθηκών φαντάζει αδύνατο. Τέλος πάντων, αναμένω εντυπώσεις. Vaynard, είναι αλήθεια γραμμικό, όπως γράφουν reviewers και έχουν γράψει και gamers στο NeoGAF?
                            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                            Comment


                            • Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο.Από τις 6 ώρες που έπαιξα σε φίλο με τον γνωστό τρόπο το πρώτο dungeon δείνει ρέστα όσον αφορά το boss battle.Ναι ένα παιχνίδι zelda που δεν χρησιμοποιείς το item που παίρνεις μέσα για να νικήσεις το boss.Η λύση είναι μόνο μία.Pure skill στην ξιφομαχία.Ίδρωσα και δεν τον έβγαλα εν τέλη... μετά από 1 ώρα προσπάθεια.Ναι και ας έχεις 6 καρδιές ενέργεια πλέον και όχι 3.Όταν πήγα να πάρω τα potions το κλείσαμε.Ο χειρισμός λειτουργεί άψογα.Το review του gamespot δείχνει ότι απλά δεν έχει παίξει σωστά το παιχνίδι και δεν ξέρει από motion controls.Δεν εξηγείται αλλιώς.Ή απλά θέλει να ανεβάσει το traffic στο site του.Μεθαύριο θα το πάρω κανονικά..Βλέπουμε..
                              Nintendo I.D.: paixtis
                              3ds friend code: 2664-2347-7128

                              Comment


                              • They are doing it wrong δηλαδη.
                                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                                Comment

                                Working...
                                X