Announcement
Collapse
No announcement yet.
The Legend of Zelda: Skyward Sword
Collapse
X
-
"With Twilight Princess, we challenged ourself to create the most vast and realistic world the series had ever seen, but we don't feel that we were able to fully complete this objective. With that as a starting point for our improvements to the series in the future, we are of course working on a new game for Wii. For any game to be remembered for a long time, just like Ocarina of Time was, the game must give the strong impression that it has set a new starting point for future sequels to build upon. We are working to further improve upon the experiences found in Twilight Princess so that our future games can realize these innovations." - Eiji Aonuma
Leave a comment:
-
LOL ξέχασα το πιο σημαντικό:Το name του project είναι the legend of zelda wii 2.
Leave a comment:
-
Μέχρι τώρα,είναι σίγουρο ότι η κοπέλα είναι το spirit του MS,o link θα είναι μεγαλύτερος και ότι στην φώτο υπάρχει κάτι σαν τοτέμ και ο Shigi είπε ότι είναι το πιο σημαντικό στην φώτο!Επίσης το logo είναι γκρι αντί για κόκκινο και δεν ξέρουμε γιατί,επίσης δεν έχουμε το όνομα του game ακόμα και δυστυχώς(μπορει και ευτυχως)δεν έχουμε sequel του mm.(Εκτός αν βγει κάτι σαν τα cdi zeldas
)
Εμένα κάτι μου λεέι ότι θα έχουμε πληροφοριες στις 31 Δεκεμβρίου 2010.
Leave a comment:
-
lol
ναι αυτο ακριβως λεω κι εγω
πχ εαν ο Link σε μια vg art εικονα παρουσιαζεται αναμεσα σε ενα σκοτεινο περιβαλλον τοτε oι fans τον αποκαλουν dark link (εξου και το ετεροφωτος
)
Ο λινκ ειναι λινκ. Ουτε σκοτεινος, ουτε μελαχρινος. Ενας ουδετερος ηρωας που πρωταγωνιστει σε μια πολυ καλη σειρα.
Τωρα που το ξανασκεφτομαι, ο Link ειναι απτους πιο ανυπαρκτους χαρακτηρες σε δημοφιλη σειρα! Απλα αναλαμβανει ενα ρολο και πρωταγωνιστει. Τπτ αλλο! Πως ειναι τοσο συμπαθης αφου ουτε καν φωνη δεν εχει? Μαλλον λογω των games (φυσικα)
Leave a comment:
-
Vasika nai exeis dikio
Alla afto den shmainei ows kanw lathos, aftos o Link einai o Link pou kseroume tosa xronia, den alakse kati sthn emfanish tou.
Leave a comment:
-
φιλε τετοιο σαρδαμο-ποστ εχω να δω απτις καλες εποχες paixtis & linkmastersword. Congrats/Originally posted by Ground_zero View PostO Link pantws poio adult apoti synithws den einai, oloidios opws panta (otan einai adult leme)...
Γενικοτερα οταν το backround αλλαζει, αλλαζει κι o Link. Ειναι ετεροφωτος ηρωας :win:
Leave a comment:
-
O Link pantws poio adult apoti synithws den einai, oloidios opws panta (otan einai adult leme)...
Pws proekeipse afto to hoax me ton poio adult Link?
To eipe o Miyamoto? Giati apo thn eikona mia fora den fenetai kamia diafora.
Leave a comment:
-

Λένε πως η κοπελιά είναι το Master Sword του Link. Και ο Link λογικά είναι ο ίδιος απο το Twilight Princess.
Leave a comment:
-
Emena pantws mou moiazei anapodh ws mastersword h sugekrimenh neraida.Polu pi8anon na einai san thn midna pou na metamorfwnetai se spa8i me magikes idiothtes.Sthn eikona pantws o Link den krataei spa8i kai apo thn stigmh pou einai h neraida moiazei me mastersword shmainei polla..8a deiksei!
Leave a comment:
-
Για να είναι κάτι mature, ένα βιβλίο, μια ταινία, ένα video game κλπ, δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι σκοτεινό και σάπιο. Για τη κυκλοφορία τώρα, η αλήθεια είναι ότι το 2010, για αρκετούς λόγους, μου φαίνεται κι εμένα δύσκολο. Περισσότερο προς 2011 μου κάνει, άλλωστε καλό θα είναι να μη βιαστούνε για τη κυκλοφορία του. Συν τοις άλλοις, Mario, Zelda και Metroid στην ίδια χρονιά, μου φαίνεται too much.
Να και ένα image με τη περιβόητη σύνδεση μεταξύ Master Sword και της κοπέλας στο artwork:

Το ότι η κοπελιά με κάποιο τρόπο σχετίζεται με το Master Sword το θεωρώ, μετά απ’ όλα αυτά, σχεδόν σίγουρο. Το ότι είναι τελικά το σπαθί στο παιχνίδι όμως, όπως διαβάζω στα διάφορα forum, δε μου κάθεται καλά σαν συλλογισμός. Εκτός ίσως, αν αποτελεί κάποιου είδους concept ala celestial brush στο Okami. Δεν αποκλείεται πάντως, να πρόκειται απλά για την επόμενη Navi / Midna, κι όλο το speculation να γίνεται για το τίποτα.
Leave a comment:
-
Ελπιζω παντως να μην εννοεις οτι ο Link πρεπει να ναι ενηλικας για να ναι το game mature, αλλωστε το Majora's Mask ηταν το πιο σκοτεινο Zelda.
Yomanation, Christmas 2010 παρα πολυ χλωμο. Αφου κι ο Miyamoto δεν ειναι σιγουρος κι επειτα τους εχουμε μαθει με τα delays τους.
Leave a comment:
-
Παίζει όντως να είναι το Master sword καθώς το δεξί χέρι του link είναι άδειο!
Διαφωνώ 100% με τον ραμπιδη και δεν είναι η πρώτη φορά (ούτε η τελευτάια σίγουρα)! Ο ιδανικός link είναι άνετα αυτός του TP!Ωραια η "κοπελια", χαλια ο Link, θελω Link απ'το Majora's Mask, ουτε τελειως παιδακι αλλα ουτε ενηλικας. Κατ σαν Karate Kid
Ευχομαι μόνο να δώσουν ενα ποιό mature υφός στη σειρά. Δεν εννοώ αίματα, σφαγές κλπ αλλά εναν ποιο σκοτεινο και επικινδυνο κόσμο απο το Hyrule του twilight princess.
Leave a comment:
-
Ατιμη nintendo , το τελευταιο καιρο αδιαφορουσα για τη σειρα αλλα να με ενα concept art πως καταφερνουν και ανεβαζουν το hype. Επιφυλαξεις παραμενουν μετα το TP αλλα τουλαχιστον τωρα δε περιμενω κατι ιδιο (τοτε περιμενα ΟοΤ2), περιμενω κατι πρωτοπορο, κατι διαφορετικο. Και απ'οσα υπονοουμενα εχουν αφησει κατα καιρους πιστευω οτι το διαφορετικο υπαρχει.
Τουλαχιστον δεν ανυπομονω καθολου για την ωρα, πιο δυσκολη μου φαινεται η αναμονη για games που κυκλοφορουν συντομα (βλ Layton 2, Resort...) παρα για ενα game που δε ξερουμε καν αν θα χει κυκλοφορησει σε 2 χρονια απο τωρα.
Leave a comment:
Leave a comment: