E δεν εννοείς πιο σκοτεινό τότε, εννοείς πιο επικό.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Assassin's Creed: Revelations
Collapse
X
-
το τελος ητανε epic οντως, το online δεν το εχω δοκιμασει (λογω old republic) ακομα αλλα βλεπω αρκετους στο xbl που παιζουνε συστηματικα πρεπει να ειναι εθιστικο
η σειρα χρειαζεται επιγοντως παντως νεα δεδομενα και ενναλαχτικο προσανατολισμο στο gameplay επιπλεον πρεπει να γινει ποιο challenging + difficulties, ειναι εντελως walk in the park
Comment
-
-
Τα Desmond Sequences λένε κάποια πραγματάκια για το χαρακτήρα του Desmond,το παρελθόν του κλπ,είναι σε πρώτο πρόσωπο κι έχουν κάποιους γρίφους που θυμίζει λίγο Portal.Καμιά σχέση,απλά η όλη αίσθηση το θυμίζει αρκετά.
Η ιστορία συνεχίζει από κει που τελείωσε το Brotherhood,αλλά δε νομίζω ότι θα δυσκολευτείς να καταλάβεις πολλά.Υπάρχει και το νετ για ότι χρειαστείς.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Somari View PostΡαμπίδη, έχεις το link αυτού που στειλες για το 9gag?
Comment
-
Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Originally posted by Altair View PostΤα Desmond Sequences λένε κάποια πραγματάκια για το χαρακτήρα του Desmond,το παρελθόν του κλπ,είναι σε πρώτο πρόσωπο κι έχουν κάποιους γρίφους που θυμίζει λίγο Portal.Καμιά σχέση,απλά η όλη αίσθηση το θυμίζει αρκετά.
Η ιστορία συνεχίζει από κει που τελείωσε το Brotherhood,αλλά δε νομίζω ότι θα δυσκολευτείς να καταλάβεις πολλά.Υπάρχει και το νετ για ότι χρειαστείς.
Somari σωστός :xp:
Comment
Comment