Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assassin's Creed: Revelations

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E δεν εννοείς πιο σκοτεινό τότε, εννοείς πιο επικό.
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Εμένα μου φάνηκε πιο βαρύ όσο έπαιζα,πιο σκοτεινό.Αν εσύ θες να το ονομάσεις επικό δικαιώμά σου.
      Carpe diem

Comment

• το τελος ητανε epic οντως, το online δεν το εχω δοκιμασει (λογω old republic) ακομα αλλα βλεπω αρκετους στο xbl που παιζουνε συστηματικα πρεπει να ειναι εθιστικο

η σειρα χρειαζεται επιγοντως παντως νεα δεδομενα και ενναλαχτικο προσανατολισμο στο gameplay επιπλεον πρεπει να γινει ποιο challenging + difficulties, ειναι εντελως walk in the park

Comment

• Το online του Revelations ειναι οντως εθιστικο εκτος και αν παιζεις μονο για να παρεις τα achs κατι το οποιο μπορει να σου παρει ελαχιστη ωρα σε σχεση με το Brotherhood.

Comment

• Do a barrel roll!

Comment

• Χαχα πολύ καλό
              Altair από σενάριο και Desmond sequences τι λέει. Έχω παίξει μόνο το 1 και 2 (το Brotherhood το έχω στα σκαριά μετά το Infamous 2) οπότε μην spoilerαριασεις .

Comment

• Ραμπίδη, έχεις το link αυτού που στειλες για το 9gag?
                Originally posted by Raf

Comment

• Τα Desmond Sequences λένε κάποια πραγματάκια για το χαρακτήρα του Desmond,το παρελθόν του κλπ,είναι σε πρώτο πρόσωπο κι έχουν κάποιους γρίφους που θυμίζει λίγο Portal.Καμιά σχέση,απλά η όλη αίσθηση το θυμίζει αρκετά.
                  Η ιστορία συνεχίζει από κει που τελείωσε το Brotherhood,αλλά δε νομίζω ότι θα δυσκολευτείς να καταλάβεις πολλά.Υπάρχει και το νετ για ότι χρειαστείς.
                  Carpe diem

Comment

• Originally posted by Somari View Post
                    Ραμπίδη, έχεις το link αυτού που στειλες για το 9gag?
                    Αυτο;
                    Do a barrel roll!

Comment

• Thanks. To ekana fix. Rixte kana psifo

Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                        Τα Desmond Sequences λένε κάποια πραγματάκια για το χαρακτήρα του Desmond,το παρελθόν του κλπ,είναι σε πρώτο πρόσωπο κι έχουν κάποιους γρίφους που θυμίζει λίγο Portal.Καμιά σχέση,απλά η όλη αίσθηση το θυμίζει αρκετά.
                        Η ιστορία συνεχίζει από κει που τελείωσε το Brotherhood,αλλά δε νομίζω ότι θα δυσκολευτείς να καταλάβεις πολλά.Υπάρχει και το νετ για ότι χρειαστείς.
                        Το brotherhood θα το ξεκινήσω μετά το Infamous 2. Απλά ρώτησα γιατί σε αντίθεση με άλλους γουστάρω τα σημεία με desmond αν και δεν τα έχουν αναπτύξει όσο θα ήθελα. Πρώτο πρόσωπο ; χμ .

Somari σωστός :xp:

Comment

Working...
                        X