Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xenoblade Chronicles

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kώστα δεν το έχω πολυψάξει ακόμα αλλά η χαμηλότερη τιμή που έχω βρει για το παιχνίδι είναι στα 37 ευρώ περίπου από το πλευ.Αν βρω κάπου αλλού χαμηλότερη τιμή θα το γράψω εδώ.Πάντως παίζει μια ακόμα (μούφα)έκδοση η οποία θα περιέχει ένα classic controller σε κόκκινο χρώμα και 3 αφίσες με artwork από το παιχνίδι υπογεγραμμένες από τον takahashi.Ακούγεται καλό αλλά θα κοστίζει σχεδόν 70 ευρώ και δεν βρίσκεται εύκολα στο εξωτερικό μπας και μπορέσουμε να πετύχουμε καλύτερη τιμή.

Επίσημο site.Δείτε το,έχει πολλές εικόνες και βιντεακια τα οποία εξηγούν πολύ καλά το gameplay του παιχνιδιού.

Nintendo UK's official site for Wii RPG Xenoblade Chronicles, developed by Monolith Soft. Roam freely across a vast environment, battling enemies as you attempt to solve the secrets of a mystical sword called Monado.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

Ειναι πολλα τα λεφτα για ενα pad που δεν εχει και κατι το ιδιαιτερο ρε γαμωτο.. Οκ και στην Αγγλια το βρισκω 50 λιρες αλλα δεν αλλαζουν και πολλα.
      Επισης στο μυαλο μου δε συγκρινω τις 50 λιρες με τις 30 που κανει η απλη εκδοση, αλλα με τις 17 που θα κανει η απλη εκδοση 1-2 μηνες μετα...

Μαλλον ξεχναω το preorder και παω για bargain hunting, μιας και ουτως ή αλλως πολυ δυσκολα θα καταφερω να παιξω το Xenoblade συντομα...

Comment

το κατεβαζω atm εσκασε σε torrents πριν κανα δυωρο , κολαση !!!

Comment

Die (μηπως να αρχισω να κατεβαζω να παρω μια ιδεα εστω; ).

Comment

edit: δοκιμασα λιγο το wii remote και δακρυσα.... fail ο τροπος που κουνας την καμερα και καθολου βολικο στο ινβεκτορι management, που ειναι ΠΟΛΥ heavy στο xenoblade, λυπαμαι οσους δοκιμασουνε να το παιξουνε με αυτο η μαλλον ειναι ΗΡΩΕΣ το εβαλα και λιγο στο wii.....my eyes are bleeding omg τρελο pixeliasma lowest RES ever

μικρες πρωτες εντυπωσεις απο το συστημα μαχης εχει επιρροες φυσικα απο mmorpgs ισως περισσοτερες απο οποιοδηποτε αλλο jrpg εχει κυκλοφορησει ever , πρωτη φορα βλεπω να χρησιμοποιηται το ''aggro'' σαν εννοια και μηχανισμος επιτελους επισης ο τροπος που δουλευουνε τα skills στη μαχη μοιαζει με του white knight chronicles πραγμα που ειναι θετικο γιατι εχει καλο potential παρακατω, λογικα τα tutorials δεν εχουνε τελειωσει οποτε θα επανελθω στο θεμα αργοτερα

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
              http://www.youtube.com/watch?v=GvPW2UWOWdU

edit: δοκιμασα λιγο το wii remote και δακρυσα.... fail ο τροπος που κουνας την καμερα και καθολου βολικο στο ινβεκτορι management, που ειναι ΠΟΛΥ heavy στο xenoblade, λυπαμαι οσους δοκιμασουνε να το παιξουνε με αυτο η μαλλον ειναι ΗΡΩΕΣ το εβαλα και λιγο στο wii.....my eyes are bleeding omg τρελο pixeliasma lowest RES ever

μικρες πρωτες εντυπωσεις απο το συστημα μαχης εχει επιρροες φυσικα απο mmorpgs ισως περισσοτερες απο οποιοδηποτε αλλο jrpg εχει κυκλοφορησει ever , πρωτη φορα βλεπω να χρησιμοποιηται το ''aggro'' σαν εννοια και μηχανισμος επιτελους επισης ο τροπος που δουλευουνε τα skills στη μαχη μοιαζει με του white knight chronicles πραγμα που ειναι θετικο γιατι εχει καλο potential παρακατω, λογικα τα tutorials δεν εχουνε τελειωσει οποτε θα επανελθω στο θεμα αργοτερα
              Δε μου λες, πέρα από Wii remote στον Dolphin τι άλλη επιλογή υπάρχει; Πριν μερικές ημέρες που το είχα τσεκάρει με το Jap-Xenoblade (έκανε testing ) δεν έβρισκα πουθενά να κάνει emulate το classic controller. Το μόνο που σκέφτηκα, αλλά δεν δοκίμασα, είναι να "περάσω" τον χειρισμό του Wiiremote στο χειριστήριο του Χ360.

edit: Όταν πήγα να φτιάξω το wiimote εντόπισα το classic controller εκεί που είναι το nuchuck. Με το χειριστήριου του 360 δουλεύει κομπλέ.

Με δύο ωρίτσες πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Το σύστημα που θυμίζει FFXII είναι πολύ καλό, αν και το feeling του κόσμου στο 12 μου φαίνεται προς στιγμήν πιο καλό, αλλά έχει ακόμα να δείξει το παιχνίδι πράγματα.

Comment

Όταν πήγα να φτιάξω το wiimote εντόπισα το classic controller εκεί που είναι το nuchuck. Με το χειριστήριου του 360 δουλεύει κομπλέ.
                αυτο ακριβως

καποια κολληματα και καποια μικροπροβληματακια στον ηχο αλλα ειναι ανεπεστητα
                λοιπον ψαχνω τις καταλληλες ρυθμισεις στα γραφικα, evans δωσε λιγο φως αν το εχεις ψαξει καθολου

με ΟΛΑ max 1920x1080 πιανω 25fps καθαρα αλλα στις μαχες πεφτουν κατω απο 20 και με δυνατα framedrops οποτε ειναι unplayable, το θεμα ειναι τι πρεπει να κοψουμε για να εχουμε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα σε fps

εχω I7 με 6970 (what the hell??)

Comment

Originally posted by Vaynard
                  αυτο ακριβως

καποια κολληματα και καποια μικροπροβληματακια στον ηχο αλλα ειναι ανεπεστητα
                  λοιπον ψαχνω τις καταλληλες ρυθμισεις στα γραφικα, evans δωσε λιγο φως αν το εχεις ψαξει καθολου

με ΟΛΑ max 1920x1080 πιανω 25fps καθαρα αλλα στις μαχες πεφτουν κατω απο 20 και με δυνατα framedrops οποτε ειναι unplayable, το θεμα ειναι τι πρεπει να κοψουμε για να εχουμε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα σε fps

εχω I7 με 6970 (what the hell??)
                  Ακριβώς τα ίδια έχουμε, i7, 6970 και 8GB Ram έχω εγώ. Το έπαιξα μέχρι και την πόλη και δεν παρατήρησα τρελό framedrop, πήγαινε που και που στα 21-23. Θα το τσεκάρω μετά να δω αν όντως ισχύει αυτό που λέω, γιατί δεν είχα συνέχεια την προσοχή μου στο fps. Από προβλήματα, μόνο ο ήχος έκανε κανένα ψιλό glitch στα cutscenes.

Comment

κομπλε βρηκα μετα απο trial and error σωστες ρυθμισεις οπως τον αδυναμο κρικο που απενεργοποιηθηκε οποτε eye candy και το 99% max
                    χρησιμοποιω το τελευταιο build του dolphin

το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι πλεον μονο με το 360 pad ειναι ο αναλογικος μοχλος που σε neutral κουνιεται μονος του καποιες φορες και εχω αναγκαστει να βαλω το pad για να κουνιεμαι οποτε με το αναλογικο αλλαζω τα skills και περιφερομαι στα menus ενω θα προτιμουσα το αντιθετο

ναι τα fps τελικα ειναι κολλημενα στο 25 δεν εχει να κανει με τις ρυθμισεις ουτε με το native resolution

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
                      κομπλε βρηκα μετα απο trial and error σωστες ρυθμισεις οπως τον αδυναμο κρικο που απενεργοποιηθηκε οποτε eye candy και το 99% max
                      χρησιμοποιω το τελευταιο build του dolphin

το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι πλεον μονο με το 360 pad ειναι ο αναλογικος μοχλος που σε neutral κουνιεται μονος του καποιες φορες και εχω αναγκαστει να βαλω το pad για να κουνιεμαι οποτε με το αναλογικο αλλαζω τα skills και περιφερομαι στα menus ενω θα προτιμουσα το αντιθετο

ναι τα fps τελικα ειναι κολλημενα στο 25 δεν εχει να κανει με τις ρυθμισεις ουτε με το native resolution
                      Έπαιξα λίγο πάλι (πόσα quests έχει στην πρώτη πόλη???) και μου ήταν και εμένα κολλημένο στα 25-26.

Αυτό με τον αναλογικό που περπατάει που και που μόνο του μου το κάνει και εμένα, αλλά δεν με ενοχλεί.

Comment

Eγώ το έχω παραγγείλει από το γνωστό μέρος αλλά καθυστερεί χαρακτηριστικά να φτάσει.Δεν βαριέσαι,θα παιχτεί μάλλον μια και καλή όταν το αποκτήσουμε και σε στερεή μορφή.

Παιδιά όταν το προχωρήσετε κάμποσο γράψτε καμιά εντύπωση,έτσι να πορώνονται λίγο και αυτοί που θα αργήσουν λίγες μέρες να το πιάσουν.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                        In Matsuno we trust.

Comment

Originally posted by Deus View Post
                          Eγώ το έχω παραγγείλει από το γνωστό μέρος αλλά καθυστερεί χαρακτηριστικά να φτάσει.Δεν βαριέσαι,θα παιχτεί μάλλον μια και καλή όταν το αποκτήσουμε και σε στερεή μορφή.

Παιδιά όταν το προχωρήσετε κάμποσο γράψτε καμιά εντύπωση,έτσι να πορώνονται λίγο και αυτοί που θα αργήσουν λίγες μέρες να το πιάσουν.
                          Προς το παρόν πάντως (γύρω στις 4 ώρες) οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Πρέπει να έχω ξοδέψει μία με δύο ώρες εξερευνώντας την πρώτη πόλη. Ο χαρακτήρας εκτελεί άλμα και μπορεί να κολυμπήσει (όχι πολύ συνηθισμένες επιλογές για jRPG, από αυτά που έχω ασχοληθεί τουλάχιστον), στοιχεία που σε κάνουν να ψάχνεις και την παραμικρή γωνία μήπως υπάρχει κάτι, και αρκετές φορές ανταμείβεσαι.

Επίσης έχει αρκετά νέα στοιχεία (πάλι τουλάχιστον από αυτά που έχω δει ). Ότι πχ θα έπαιρνα XP και θα έκανα level up επειδή ανακάλυψα μία νέα περιοχή δε το περίμενα, και το βρίσκω ωραίο και σωστό. Με τους NPC σου δίνει κίνητρο να τους μιλάς, και ειδικά αυτούς που έχουν όνομα, γιατί προστίθενται στους "φίλους" και αυτό επηρεάζει το πόσο καλά ξέρεις την περιοχή ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Γενικά το παιχνίδι πρέπει να είναι η χαρά του "εξερευνητή" και αυτού που θέλει να κάνει quests.

Comment

Kάποια στιγμή θα το πάρω και γω για Wii αν το βρω σε καλή τιμή.Έχω classic controller οπότε δεν καίγομαι.Θα πάρω σκέτο το παιχνίδι.Βέβαια έχω να περιμένει και το galaxy 2 στην άκρη.Ακόμη δεν το πήρα...
                            Nintendo I.D.: paixtis
                            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Ιδού το επίσημο unboxing από Nortec.

Μπορείτε να καταλάβετε την αντίδραση μου, όταν έμεινα άναυδος που είδα το μεγάλο κουτί, το οποίο είχε μέσα τις αφίσες, και δεν χωρούσε για την τσάντα ωμόπλατης. Είχα πάει με το ποδήλατο μου να πάρω το δέμα αυτό και δεν το περίμενα έτσι τόσο μεγάλο και γύρισα με το ζόρι πίσω με τον φόβο να μην πέσει πουθενά. Και για να σπάσω λίγη πλάκα, έβαλα από μπροστά και το Red Bull που έπιν, ενώ έκανα το unboxing( :xp: ).

Στο μεγάλο κουτί περιείχε τις αφίσες, ενώ στο μικρό την συλλεκτική έκδοση του Xenoblade μαζί με το χειριστήριο!

Τις παρακάτω αφίσες, επειδή ήταν και 3 και τεράστιες, έπρεπε να φέρω την καρέκλα από πάνω τους προκειμένου να ανεβώ και να τις φωτογραφίσω. Ορίστε...
                              sigpic

Comment

Ειναι αληθεια οτι σε 4:3 TV εχει μαυρες μπαρες και διαβάζετε δυσκολα το κειμενο?Εχω μονο CRT και θα ξενερώσω >.<

Comment

Working...
                                X