θελω να γραψω καποια πραγματα για το σεναριο, αλλα θα αρκεστω για την ωρα στο οτι χωρις να ειναι αδιαφορο η χλυαρο δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση το πρωτο προσθετικο του ονοματος του και την κληρονομιας που εχει απο πισω του, του τεστην οσοι περιμενετε κατι παρομοιο με τα υπολοιπα xeno θα απογοητευτητε
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xenoblade Chronicles
Collapse
X
-
Το ότι δεν έχει σενάριο στο μοτίβο των xenogears/xenosaga δεν με χαλάει από την στιγμή που από ότι φαίνεται το παιχνίδι έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πει και το script είναι κάποιου επιπέδου.Από ότι έχω διαβάσει πάντως και καλή ιστορία έχει και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
Αν πάντως το σενάριο ήταν φάση star ocean 4(ότι χειρότερο έχει βγει τα τελευταία 5-6 χρόνια)θα το πετούσα από το παράθυρο.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Originally posted by deus_d0pe View PostKαλώστονε και στο άλλο site και καλά τα λες στο Xenoblade. Μείνε (δλδ γράφε), έχει πλάκα ^^
Άσχετο, move along.
ενδιαφέρουσα ιστορία να πει και το script είναι κάποιου επιπέδου.Από ότι έχω διαβάσει πάντως και καλή ιστορία έχει και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
Comment
-
Originally posted by Tanno View PostRoronoa, το φταίξιμο στην Nintendo και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Wii. και τα 2 φταίνε που το έχουν κρατήσει στα 480p.
Comment
-
τελειωσα το xenoblade εκανα οσα sidequests βρηκα γλιφωντας μεχρι τελευταια σανιδα σε ολους τους χαρτες και σκοτωνωντας και imbah optional bosses, δεν προλαβαινω να γραψω πολλα** αλλα το παιχνιδι αξιζει μεχρι τελευταια σταγονα gameplay και το στορυ ειναι solid, by far το καλυτερο jrpg που εχω παιξει τα τελευταια χρονια (ναι καλα εμενα περιμενατε να σας το πω)
** γιατι επιασα στα καπακια το deus ex
Comment
-
Originally posted by Enpsty View Post4 ώρες και δηλώνω γοητευμένος. Μόνο μειονέκτημα τα κάκιστα γραφικά που δεν δικαιολογούνται ούτε για τις δυνατότητες του Wii.sigpic
Comment
-
το ingame ρολοι σταματησε στο 99,59 οποτε μου πηρε 100+ ωρες ΑΛΛΑ το αφηνα και ανοιχτο ελειπα εκανα διαφορα οποτε δεν εχω ιδεα
δεν εχει βγει complete list απο quests ακομα, πιστευω οτι εκανα το 99% ολο και μερικα θα εχασα, απο optional super bosses ειμαι σιγουρος οτι τα βρηκα ολα
Comment
-
Originally posted by Tanno View PostΜην ρίξεις το φταίξιμο στα γραφικά που έχει το Xenoblade. Το φταίξιμο πάει στην Nintendo που αρνήθηκε να πάει στα 1080p και το συντήρησε στα 480p, έξου και τα χειρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του Wii. Αν το καθυστερούσαν λίγο ακόμα και το πήγαιναν στο WiiU, ίσως άλλαζαν γνώμη οι δημιουργοί του και το πήγαιναν στα καθαρά 1080p. Προς το παρόν τα γραφικά αυτά φέρουν στην σκέψη το Final Fantasy XII.
Πάντως το παιχνίδι τα σπάει. 7 ώρες και ακόμα κάνω τα quests της πρώτης πόλης.
Comment
Comment