Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xenoblade Chronicles

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

θελω να γραψω καποια πραγματα για το σεναριο, αλλα θα αρκεστω για την ωρα στο οτι χωρις να ειναι αδιαφορο η χλυαρο δεν δικαιολογει σε καμια περιπτωση το πρωτο προσθετικο του ονοματος του και την κληρονομιας που εχει απο πισω του, του τεστην οσοι περιμενετε κατι παρομοιο με τα υπολοιπα xeno θα απογοητευτητε

Comment

Nαι αυτό ισχύει θα είναι λάθος να μπει με τέτοιο mindset κάποιος στο τίτλο.
      sigpic

Comment

ειμαι σιγουρος οτι ο xeno θα ξενερωσει απιστευτα παντως με το xenoblade

sorry κωστα

Comment

Kαλώστονε και στο άλλο site και καλά τα λες στο Xenoblade. Μείνε (δλδ γράφε), έχει πλάκα ^^

Άσχετο, move along.
          sigpic

Comment

Το ότι δεν έχει σενάριο στο μοτίβο των xenogears/xenosaga δεν με χαλάει από την στιγμή που από ότι φαίνεται το παιχνίδι έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πει και το script είναι κάποιου επιπέδου.Από ότι έχω διαβάσει πάντως και καλή ιστορία έχει και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Αν πάντως το σενάριο ήταν φάση star ocean 4(ότι χειρότερο έχει βγει τα τελευταία 5-6 χρόνια)θα το πετούσα από το παράθυρο.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
            In Matsuno we trust.

Comment

Originally posted by deus_d0pe View Post
              Kαλώστονε και στο άλλο site και καλά τα λες στο Xenoblade. Μείνε (δλδ γράφε), έχει πλάκα ^^

Άσχετο, move along.
              ahah ναι ειπα να γραψω μερικιες σκορπιες σκεψεις και εκει αλλα τους εχουνε πολυ στη μπουκα τι τραβανε οι κακομηροι οι συντακτες

ενδιαφέρουσα ιστορία να πει και το script είναι κάποιου επιπέδου.Από ότι έχω διαβάσει πάντως και καλή ιστορία έχει και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
              hmm το script δεν καταφερνει να ξεχωρησει πανω απο τα all around standards του ειδους, ειναι σημαντικο οτι εχει να πει μια ενδιαφερουσα ιστορια παντως, εχω βαρεθει να βλεπω αδιαφορες ιστοριες τελευταια σε jrpgs δεν ξερω αν φταιει το γεγονος οτι μεγαλωνω και απομακρυνομαι απο το target group τους η απλα περνανε τοσο τεραστια κριση σαν ειδος

Comment

Βλεπω κατι screenshots απο το παιχνιδι σε 1080p και νιωθο ασχημα που το παιζω σε 480i ουτε καν widescreen.
                Ολα τα παιχνιδια δειχνουν πολυ καλυτερα σε μεγαλη αναλυση αλλα αυτο ειναι το κατι αλλο.

Comment

Roronoa, το φταίξιμο στην Nintendo και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Wii. και τα 2 φταίνε που το έχουν κρατήσει στα 480p.
                  sigpic

Comment

Originally posted by Tanno View Post
                    Roronoa, το φταίξιμο στην Nintendo και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Wii. και τα 2 φταίνε που το έχουν κρατήσει στα 480p.
                    Ε ναι ,ηταν απογοητευση η nintendo αυτη την γενια απο θεμα γραφικων.Τουλαχιστον το παιχνιδι τα σπαει αν και ειμαι ακομα μονο στις 13 ωρες παιχνιδιου.

Comment

τελειωσα το xenoblade εκανα οσα sidequests βρηκα γλιφωντας μεχρι τελευταια σανιδα σε ολους τους χαρτες και σκοτωνωντας και imbah optional bosses, δεν προλαβαινω να γραψω πολλα** αλλα το παιχνιδι αξιζει μεχρι τελευταια σταγονα gameplay και το στορυ ειναι solid, by far το καλυτερο jrpg που εχω παιξει τα τελευταια χρονια (ναι καλα εμενα περιμενατε να σας το πω)

** γιατι επιασα στα καπακια το deus ex

Comment

4 ώρες και δηλώνω γοητευμένος. Μόνο μειονέκτημα τα κάκιστα γραφικά που δεν δικαιολογούνται ούτε για τις δυνατότητες του Wii.

Comment

Πόσες ώρες έγραψες Vaynard;Έκανες όλα τα quests;
                          Carpe diem

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                            4 ώρες και δηλώνω γοητευμένος. Μόνο μειονέκτημα τα κάκιστα γραφικά που δεν δικαιολογούνται ούτε για τις δυνατότητες του Wii.
                            Μην ρίξεις το φταίξιμο στα γραφικά που έχει το Xenoblade. Το φταίξιμο πάει στην Nintendo που αρνήθηκε να πάει στα 1080p και το συντήρησε στα 480p, έξου και τα χειρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του Wii. Αν το καθυστερούσαν λίγο ακόμα και το πήγαιναν στο WiiU, ίσως άλλαζαν γνώμη οι δημιουργοί του και το πήγαιναν στα καθαρά 1080p. Προς το παρόν τα γραφικά αυτά φέρουν στην σκέψη το Final Fantasy XII.
                            sigpic

Comment

το ingame ρολοι σταματησε στο 99,59 οποτε μου πηρε 100+ ωρες ΑΛΛΑ το αφηνα και ανοιχτο ελειπα εκανα διαφορα οποτε δεν εχω ιδεα

δεν εχει βγει complete list απο quests ακομα, πιστευω οτι εκανα το 99% ολο και μερικα θα εχασα, απο optional super bosses ειμαι σιγουρος οτι τα βρηκα ολα

Comment

Originally posted by Tanno View Post
                                Μην ρίξεις το φταίξιμο στα γραφικά που έχει το Xenoblade. Το φταίξιμο πάει στην Nintendo που αρνήθηκε να πάει στα 1080p και το συντήρησε στα 480p, έξου και τα χειρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του Wii. Αν το καθυστερούσαν λίγο ακόμα και το πήγαιναν στο WiiU, ίσως άλλαζαν γνώμη οι δημιουργοί του και το πήγαιναν στα καθαρά 1080p. Προς το παρόν τα γραφικά αυτά φέρουν στην σκέψη το Final Fantasy XII.
                                Δεν φταίει το Wii αλλά οι devs. Το Xenolade έχει τα χειρότερα γραφικά που έχω παίξει στο Wii εξαιρώντας τα shovelware φυσικά. Δεν διαμαρτύρομαι που δεν είναι 1080p ή δεν έχει ρεαλιστικά textures, αλλά δεν περίμενα να μοιάζει και με PS2 game πρώτης γενιάς.

Πάντως το παιχνίδι τα σπάει. 7 ώρες και ακόμα κάνω τα quests της πρώτης πόλης.

Comment

Working...
                                X