Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Theft Auto V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τελος με completion rate λιγο πανω απο 70%. Πολυ καλο το παιχνιδι μεχρι τελους, καλως ή κακως οι εντυπωσεις μου δεν αλλαξαν απο το πρηγουμενο ποστ μου ως τωρα. Οκ o Trevor καπου κουρασε λιγο και οι αλλοι 2 ηταν εν τελει πιο συμπαθεις, απλα οπως και να χει η ποικιλια ηταν τοσο μεγαλη που δε σε αφηνε με τιποτα να βαρεθεις ή να εκνευριστεις απο τετοια θεματα.
    Αυτο και το TLOU λογικα θα μονοπωλησουν τα GOTY awards και δικαιωματικα εδω που τα λεμε.

Comment

• Eγώ πάντως θα πω πως μου έχει κάνει πραγματικά εντύπωση το πως έχει ξεσηκωθεί το ιντερνετ και πως όλοι ασχολούνται με αυτό,με κάνει να θέλω να το δοκιμάσω μόνο και μόνο από περιέργεια,για να δω τι στο καλό του βρίσκουν όλοι.

Ναι,σωστά καταλάβατε,δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κανένα gta.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

Comment

• Originally posted by Deus View Post
        Eγώ πάντως θα πω πως μου έχει κάνει πραγματικά εντύπωση το πως έχει ξεσηκωθεί το ιντερνετ και πως όλοι ασχολούνται με αυτό,με κάνει να θέλω να το δοκιμάσω μόνο και μόνο από περιέργεια,για να δω τι στο καλό του βρίσκουν όλοι.

Ναι,σωστά καταλάβατε,δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κανένα gta.
        Εχει τεραστιο open world με παρα πολλα extra πραγματα να κανεις, ενδιαφερον missions, σατιριζει την american pop culture με σουρεαλ καταστασεις, διαλογοι που φερνουν λιγο σε Tarantino μερικες φορες καθως και ωραια ιστορια..

Δυσκολα να μη σου αρεσει καθολου το GTA πρεπει να εισαι πολυ περιεργος ανθρωπος η να το παιξεις biased..

Comment

• Ότι είπε ο ΙΗΝΕ. Έχει πολύ ωραία ιστορία τίγκα στην σάτιρα, ωραίες αποστολές που δεν βαριέσαι και ένα κόσμο που σε προκαλεί να τον εξερευνήσεις. Αρκεί βέβαια να σου αρέσουν τα sandbox.

Comment

• Φαίνεται τέλειο από αυτά που λέτε,ίσως ψηθώ να το δοκιμάσω.Τώρα όσον αφορά τα sandbox δεν ξέρω αν μου αρέσουν ή όχι γιατί δεν έχω παίξει ποτέ ένα τέτοιο game.

Από βιντεο που βλέπω τώρα πάντως τα production values είναι στον Θεό πραγματικά.Ότι και να πω είναι λίγο.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
            In Matsuno we trust.

Comment

• Το παιχνιδι αξιζει για πολλους λογους που εχουν ηδη αναφερθει, το λεω γιατι κι εγω ημουν ατομο που πριν το 5 δεν ειχε τελειωσει κανενα GTA. Ειχα παιξει λιγο τα 1-2 και αρκετα το 3, αλλα μετα δεν τα κοιταξα καν και μαλλον κακως.
              Πιστευω λοιπον πως σε ατομα που δεν εχουν φαει τα sandbox με το κουταλι θα κανει ιδιαιτερως θετικη εντυπωση, αρκει να μπορει κανεις να εκτιμησει το ποσο εξυπνα πιανει τον παλμο της σημερινης εποχης και κουλτουρας γενικοτερα.

Comment

• Δεν εχεις παιξει RDR??? :wha: Αυτο μαζι με το GTA V για μενα πρεπει να τα δοκιμασεις οπωσδηποτε και να μη σου αρεσουν τα sandbox(ουτε εμενα με τρελαινουν γενικα..)

Μπορει να παιχτει και ανετα σε στυλ story μονο, δεν χρειαζεται να τρεχεις δεξια και αριστερα ασκοπα η να κανεις side missions..

αρκει να μπορει κανεις να εκτιμησει το ποσο εξυπνα πιανει τον παλμο της σημερινης εποχης και κουλτουρας γενικοτερα.
                Πιανει τον παλμο και τον σατιριζει παρα πολυ καλα, γενικα εχουν τρομερη αισθηση του χιουμορ στη rockstar, ειναι καυστικο χωρις να γινεται πουθενα σαχλο και υπερβολικο..

Comment

• Καλά έπαιξα μία αποστολή χθες που θα ορκιζόμουνα πως την γράψανε για την Χρυσή Αυγή. Είναι του Trevor με

τους κρυφοναζί που κυνηγάνε παράνομους μετανάστες.

Επίσης μία απορία. Πως κάνω τα stunts; Πάντα τα κάνω fail. Ξέρω ότι με τον δεξί αναλογικό μπορείς να κάνεις slowdown τον χρόνο, αλλά έχω διαβάσει ότι μπορείς να ισιώσεις το αμάξι όσο είναι στον αέρα για να προσγειωθείς σωστά. Πως όμως; Mε τον αριστερό αναλογικό δεν γίνεται τίποτα.

Comment

• Δοκίμασε κανένας το online; Ακούω και θετικά και αρνητικά.

Επίσης ανακάλυψα το πρώτο flaw του τίτλου. Αν ανέβεις κάπου πολύ ψηλά πχ στην ταράτσα ενός ουρανοξύστη και κοιτάξεις κάτω με το sniper οι npcs έχουν εξαφανιστεί, υπάρχουν μόνο αμάξια. Απλώς το αναφέρω γιατί μου αρέσει να ανεβαίνω στον Θεό και να κάνω headshots. :troll:

Και θα μου απαντήσει κανένας για τα stunts;

Comment

• Για τα stunts l2p απλα..

Δυστυχως δεν εχω live και δεν εχω δοκιμασει ακομα, αυτο που λες δεν το δοκιμασα αλλα γενικα το draw distance του παιχνιδιου ειναι ικανοποιητικο θα ελεγα..

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
                        Για τα stunts l2p απλα..
                        Δλδ;

Comment

• learn 2 play..

Δεν εχω ιδεα για τα stunts, 2-3 εκανα που βρηκα στο δρομο τυχαια και τα περασα με μερικες προσπαθειες(τυχαια και παλι.. )

Comment

• για τα monster stunts πρεπει να προσγειωθεις σε συγκεκριμενο σημειο για να πιασουν εγω τα εκανα με τη βοηθεια του παρακατω link http://www.youtube.com/watch?v=YWzBHdXeIq0

το online τις 3 πρωτες μερες που το δοκιμασα ηταν τελειως broken τις τελευταιες μερες δεν μπηκα αλλα λενε οτι διορθωνεται σιγα σιγα + οτι μπαινουνε και τα quests

στο single player ειμαι στο 95% μου εχουν μεινει κατι collectables μονο αλλα βαριεμαι να παω να τα παρω

Comment

• 10 ώρες,21.5% και συνεχίζω ακάθεκτος.Όπως καταλάβατε μου αρέσει πολύ,αλλά δεν μπορώ να μην παραπονεθώ για κάποια πράγματα που ο "ανταγωνισμός" τα κάνει πολύ καλύτερα.
                              Πχ στο Sleeping Dogs την είχα καταβρεί με το Car Hijacking on the move.Το να πρέπει να επιστρέψω στη ρουτίνα του να πυροβολάω τα λάστιχα ή το όχημα γενικά μέχρι να σταματήσει ώστε να μπορέσω να κάνω ότι θέλω,το βρίσκω απίστευτα παλιομοδίτικο.Ή ο χειρισμός στα αεροπλάνα,είναι λίγο περίεργος ώρες ώρες.Με εξάσκηση βέβαια συνηθίζεται και υπάρχει το αίσθημα του accomplishment,αλλά μου φαίνεται μπελαλίδικο χωρίς λόγο μετά τον χειρισμό που είδα σε εναέρια οχήματα στο Saint's Row The Third που απλά έπαιρνες το αεροπλάνο κι έκανες ότι ήθελες με τη μία.Τελοσπάντων,απλά γκρινιάζω,το παιχνίδι είναι αριστούργημα.
                              Απορία.Το ifruit είναι app για κανονικά κινητά έτσι;Δεν είναι για το κινητό μου μέσα στο παιχνίδι.
                              Επίσης τι ακριβώς παίζει με τις μετοχές;Καμιά συμβουλή;
                              Όσον αφορά τους χαρακτήρες τους λατρεύω και τους 3,απλά μου τη σπάνε οι αποστολές του Φράνκλιν με τους niggas,homies κλπ παπαριές που μου χάλασαν το San Andreas.
                              Carpe diem

Comment

• Wazzup homie? Imma calling all niggas in da hood.

Με τις μετοχές δεν έχω πολυασχοληθεί πέρα των assasinations που θα βρεις πιο μετά που ουσιαστικά μπορείς να βγάλεις τρελά χρήματα πολύ εύκολα.

Comment

Working...
                                X