Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Rising: Revengeance

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αν όντως είναι αλήθεια,τότε θα λερωθώ κι εγώ.
    Επί του θέματος τώρα:
    Βλέπω και ξαναβλέπω το βίντεο του Revengeance.Έχω πωρωθεί.Δεν ξέρω γιατί αλλά όσο περισσότερο το βλέπω τόσο καλύτερο μου φαίνεται.
    Carpe diem

Comment

Originally posted by Ground_zero View Post
      Mou th dinei apistefta otan ta spathia kovoun antikeimena pou exoun megalitero paxos apo to mhkos tou spathiou.
      Δεν είναι απαραίτητα λάθος, γιατί άλλο μια μεταλλική λάμα και άλλο ένα φωτόσπαθο. Η ρωγμή που προκαλεί ένα σπαθί μπορεί λόγω των δυνάμεων που ασκεί να σκίσει στα δύο το σώμα από το οποίο περνά, χωρίζοντάς τό έτσι στα δύο. Είναι σα να λες "γιατί μια σφαίρα δεν αφήνει τραύμα ακριβώς ίσο με τη διάμετρό της σε όλο το μήκος της πορείας της". Έχω δει εκμαγεία τραυμάτων από διάφορα είδη τυφεκίων του 1900 και οι διαφορές ήταν πολύ μεγάλες. Πίσω από το επιφανειακό τραύμα βρίσκονταν ολόκληροι κρατήρες, άλλοι ωοειδείς, άλλοι στρογγυλοί, άλλοι διαμπερείς και γενικά ένα χάος.

Αχεμ. Μπουρδολογώ.

Δε σας φαίνεται ακαταλαβίστικο το όνομα "Revengeance"?
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Δεν πειράζει,ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα ανάλυση.
        Carpe diem

Comment

Δε σας φαίνεται ακαταλαβίστικο το όνομα "Revengeance"?
          Μα γιατί; Είναι πολύ συνήθης και δόκιμος όρος που στα ελληνικά μεταφράζεται ως "επανεκδίκηση" που επίσης είναι συνήθης και δόκιμος όρος.
          Originally posted by Squall Leonhart
          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
          Originally posted by 丹野
          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
          Originally posted by Ryu_gr
          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by majorfox View Post
            Τα ειπε ξεκαθαρα και αυτα που ειπε δεν ειναι τυχαια εδω ο θεος ειπε για Invasion of Normandy στο MGS5 , και μονο που το ειπε λερωθηκα...Φανταστειτε τι εχει να γινει ετσι και το βγαλει σε κανα ps4.
            Για παρε χαρτομαντιλα :troll:

"New title" run by "Fox Engine"
            .

Comment

H Boss, μας άφησε μα*ακες ο Κοτζίμα
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Σωστά, πως σκατά μας διέφυγε? Η μέντορας του Solid Snake! Έχει πολύ ζούμι να μας δείξει ο Kojima-dono!

Θα χαιρόμουν να δείξει και τον Big Boss και τον Gray Fox πριν γίνει ο ίδιος Cyborg Ninja.
                sigpic

Comment

Εμ ναι μέντορας του bigboss θες να πεις μάλλον.Πάντως ακόμα δεν είναι σίγουρο τίποτα υποθέτω.Αλλά πόσο πιο prequel θα βγάλουν γι'αυτή τη σειρά...
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Originally posted by paixtis View Post
                    Εμ ναι μέντορας του bigboss θες να πεις μάλλον.Πάντως ακόμα δεν είναι σίγουρο τίποτα υποθέτω.Αλλά πόσο πιο prequel θα βγάλουν γι'αυτή τη σειρά...
                    Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί η σχέση του με την κοπέλα αυτή, αλλά το είπε ο ίδιος ο Solid Snake παραδέχοντας το.
                    sigpic

Comment

Play MGS3 to see...

Comment

Originally posted by 丹野 View Post
                        Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί η σχέση του με την κοπέλα αυτή, αλλά το είπε ο ίδιος ο Solid Snake παραδέχοντας το.

ακου αυτο και θα καταλαβεις , δεν ειναι τυχαιο που ο Kojima θελει να παει ακομα πιο πισω στην ιστορια...

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Comment

Originally posted by majorfox View Post
                          ακου αυτο και θα καταλαβεις , δεν ειναι τυχαιο που ο Kojima θελει να παει ακομα πιο πισω στην ιστορια...

http://www.youtube.com/watch?v=Q9_ebaRFjy8
                          Καλά λες... Μας μένει να μάθουμε τι απέγιναν η The Boss και ο Big Boss. Στο MGS4 η γυναίκα του Big Boss ήταν κάτι σαν υπάλληλος του, αλλά η μητέρα του Solid Snake. Είχε πει λίγα πράγματα για το παρελθόν της και του BB.

Οπότε βλέπω ότι θα κάνει και MGS6 και ελπίζω να δούμε τα αληθινά μούτρα του Big Boss.
                          sigpic

Comment

Άλλο ΕVA άλλο THE BOSS...

Comment

Metal Gear Solid 5: All The Rumors, Speculation And Analysis
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Πολύ λάθος το conclusion που κάνει πιστεύω.Ενώ αναφέρει πιο πάνω για την The Boss δεν το λέει στα conlusions που είναι και πολύ άστοχα.Την κοτσίδα δεν την βλέπουν στις εικόνες?Μοιάζει πολύ με γυναίκα.Δεν μου κάνει με τίποτα για τον snake ή τον bigboss.

Comment

Working...
                                X