Το έπαιξα καμία ώρα.Το campaign του Leon ήταν απλώς υποφερτο,του Jake κακο και του chris απαράδεκτο.Ειλικρεινα δεν μπορώ να καταλάβω πως τα θάλασσωσαν έτσι...Η κάμερα είναι χάλια,συνέχεια όλο κάτι έμπαινε μπροστά στο οπτικό μου πεδίο,η δράση είναι γραμμικη και scripted άρα αδιάφορη,οι διάλογοι είναι για κλάματα,είναι τίγκα σε εντελώς ηλίθιες σκηνες(εκει που ο άλλος πάλευε με το χόμπι με έπιασε νευρικό γέλιο).Επισης νομίζω ότι κάνουν κατι λαθος με τα πυρομαχικά...Το παιχνίδι σε βάζει να πόλεμος πολλά τέρατα ταυτόχρονα,ξεμενεις συνέχεια απο πυρομαχικα και μετά αναγκαζεσαι να τα βαριάς σουτια και χάνεις.Δεν ξέρω,ίσως να παίζω λάθος,πάντως είναι ξεκάθαρο ότι οι μηχανισμοί του δεν είναι και οι πιο άρτιο που έχουμε δει. Στο σενάριο του κρις δεν θα αναφερθώ καν.θα συμφωνήσω πως είναι ότι χειρότερο έχω δει.
Αν το ντεμο είναι αντιπροσωπευτικό της ποιότητας του τελικού παιχνιδιού δεν αξίζει ούτε για δέκα ευρώ.Κατα την γνώμη μου πάντα.Παντως δεν ενδείκνυται με την καμία για αγορά απο πρώτη μέρα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil 6
Collapse
X
-
Να δείτε που πλέον θα καταντήσει και το RE ετήσιο franchise.
Όσο σκέφτομαι ότι μικρότερος ευχόμουν κάτι τέτοιο,να βγαίνει κάθε χρόνο δηαλδή και να έχει και καμιά μάχη ενάντια σε ανθρώπους που και που,αλλά είχα κατά νου πράκτορες της Umbrella και πολύ λιγότερους,κρατώντας ταυτόχρονα όλα όσα αγαπήσαμε στη σειρά.Ζόμπι,σύρσιμο στο πάτωμα και στα ταβάνια,άναρθρες κραυγές,σκυλιά και κοράκια που σπάνε το τζάμι,νέα B.O.W.s,σκοτάδι,περιορισμένα πυρομαχικά κλπ.
Ε ρε και να'ξερα.
Leave a comment:
-
Οχι σαν το battlefield ειναι γιατι ειδα και ενα ελικοπτερο καπου στην πιστα οποτε same shit..
Leave a comment:
-
Το παιχνίδι κυκλοφορεί από χθες. Ακόμα στο demo είστε;
sOLiD αυτό ακριβώς που λες είναι. Η Crapcom άρχισε να αντιγράφει τις ταινίες. Αίσχος και ντροπή. Που είσαι Mikami να δεις που καταντήσαν την σειρά σου.
Leave a comment:
-
Βασικά κάπου το έχασε το θέμα η capcom και άρχισε να αντιγράφει τις ταινίες RE. Ετσι τώρα πια έχουμε λαβές και kunfu εναντίων ζομπις με όπλα που οδηγούν μηχανές και αυτοκίνητα, είδα πρόσφατα και την νέα ταινία RE και είναι καρμπόν.
Τέτοια θα βλέπουμε από εδώ και στο έξεις.
Leave a comment:
-
Περισσότερο για μισθοφόρους πολέμου κάνουν παρά για gears of war εχθρούς..Το gameplay είναι περίπου gears απλά..
Leave a comment:
-
Του chris είναι πραγματικά out of the box...Δεν έχει καμία λογική δαιμονισμένοι να το παίζουν call of duty...Ότι να'ναι...
Leave a comment:
-
Εγώ επειδή δεν έχω live εδώ,θα πω για τα βίντεο που έχω δει.Του Leon φαίνεται γαμάτο σαν τα παλιά,όπως πρέπει να είναι δηλαδή.
Του Jake αδιάφορο και του Chris αισχρό,ελεεινό και τρισάθλιο.Μα,εχθροί με ούζι;
Leave a comment:
-
Του Jake δεν δεν μπορώ να το κρίνω από το λίγο που έπαιξα, επιφυλάσσομαι ώσπου παίξω το fullgame για να δω κατά πόσο λειτουργεί καλά το όλο σύστημα. Τουλάχιστον μου φάνηκε πολύ πιο ενδιαφέρον από του Chris.
Leave a comment:
-
Με τα 1,2,3,CV δεν ασχολήθηκα οπότε ναι.Είναι πολύ παλαιομοδίτικο το όλο στυλ.Βεβαια δεν μ αρέσει κ το γρήγορο gears.Θέλω κάτι το ενδιάμεσο.Του Leon δεν είπα ότι δεν μ άρεσε αλλά ότι του Jake με ξετρελανε τόσο από άποψη gameplay όσο και άποψη πιθανης εξέλιξης της ιστορίας του.Είμαι πολύ περίεργος για το πού θα το πάνε μ'αυτόν.
Leave a comment:
-
Δηλαδή δεν σου αρέσει αυτό που είναι κάπως πιο κοντά σε Resident EvilΤου Leon είναι καλό αλλά υπερβολικά αργό Δν είναι στο στυλ μου.
Leave a comment:
-
Διαφωνω του Jake για μένα είναι το κορυφαίο..Έτσι έπρεπε να'ναι και του Chris αν έπρεπε να υπάρχει ντε και καλά.Πραγματικά κορυφαίο!Του Leon είναι καλό αλλά υπερβολικά αργό Δν είναι στο στυλ μου.
Leave a comment:
Leave a comment: