Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Den einai aparaithta kako, aplws den einai pleon Horror action adventure, h alliws Survival Horror (Wesker ).

Twra pleon ontws milame gia third person shooter opws leei kai o Big Boss.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    αμερικανιά όσο δεν πάει

πλέον όλοι μιλάμε για ένα ακόμη 3rd person shooter:troll:

σαν να λέμε τα Metal Gear Solid από stealth έγιναν shooter

όλες οι ελπίδες για να ένα survival/horror στο The Last of Us.

Originally posted by Enpsty View Post
    aka Gears Of Evil
    έτσι

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Μου αρεσε πολυ το trailer. Φαινεται πλεον οτι οικειοποιουνται ολους τους συγχρονους μηχανισμους που εχουν παρουσιαστει στα shooters των τελευταιων χρονων (GoW, Vanquish) + απαλλασουν την σειρα απο τις παραδοσιακες της συμβασεις. Δεν βλεπω καποια επιστροφη στο παρελθον ωστοσο το setting θυμιζει κατι απο τα παλια και πιστευω ταιριαζει παρα πολυ στη σειρα (περισσοτερο απο του 5 ας πουμε). Μενει να δουμε πως θα προσαρμοσουν την πιο συγχρονη μηχανικα οπτικη σε setpieces που οι εχθροι ειναι ζομπι κλπ. Παντως πολυ θετικο το πρωτο δειγμα!

ετσι δουλευε ο χειρισμος και στο RE4 αλλα δεν πειραξε κανεναν, ξαφνικα τους πειραξε ολους στο 5?
    Ε νομιζω οτι επειδη εκεινη την εποχη ειχε εδραιωθει πλεον το GoW type συστημα χειρισμου σε πολλων ειδων παιχνιδια, ειχε κυκλοφορησει και το Dead Space που ηταν παραμφερης τιτλος, οι μηχανισμοι του RE5 αρχισαν να φαινονται αναχρονιστικοι (+ το οτι η πιο action προοπτικη τονιζε τα παραπανω ακομη περισσοτερο).

Παρ'ολα αυτα το 5 (αν και δεν το επαιξα ποτε co-op) μου αρεσε σαν παιχνδι σε μεγαλο βαθμο.

Αnyway, αντε να δουμε!

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    aka Gears Of Evil

RIP Resident Evil, ήσουν καλή παρέα όσο κράτησες.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Πωωωω απίστευτο φαίνεται!!!! Αυτό μάλιστα, δείχνει σαν σωστό 3d person shooter! Χίλιες φορές να αντιγράψει τίποτα GoW και Vanquish παρά να δούμε περίεργα πειράματα στο χειρισμό του χαρακτήρα.

Το καλύτερο όλων είναι που συνεχίζει το storyline της Racoon City, αυτό από μόνο του είναι ισχυρό sell point για τους φανς σαν κ εμένα που δε του άρεσε καθόλου η κατεύθυνση που πήρε το 5. Όχι τόσο για την αλλάγη αυτή καθεαυτή ύφους αλλά γιατί την θεωρώ αποτυχήμένη σαν υλοποίηση λόγω αναχρονιστικών controls.

Επιπλέον η σκηνοθεσία φαίνεται υπερ γαμάτη. Παρ'όλο που μπαίνει γκαζωμένη και με πολύ θράσος, η ατμόσφαιρα που βγάζει μου φαίνεται απόλυτα ταιριαστή με την εικόνα του τίτλου.

Δεν ξέρω, μου άρεσε πάρα πολύ το concept που είδα. Το μόνο που απομένει τώρα είναι μην γείρουν τη πλάστιγγα υπέρ του co-op επειδή η AI suckάρει και να προσφέρει ισορροπημένες εμπειρίες. Μια χαρά και ο χρόνος που το αποκαλύψανε, μέχρι την κυκλοφορία θα μάθουμε πολλά, me super interest!!!

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Μια χαρα παει η σειρα και το λεω σαν φαν του 5.. (Αν και το επαιξα μονος μου στην ανωτερη δυσκολια και εβριζα τη Sheva συνεχεια..) Overdose απο RE trailers εχουμε παθει.. Με βλεπω να παιρνω και 3DS για το Revelations μονο..

Γιατι να μην ειμαι 14 χρονων και ολοι οι real-life friends μου να λιωνουν στο live.. Γιατι..

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    γιατι ποια εταιρεια που θελει εχει κερδος δεν ακολουθει τις τασεις και τα ρευματα καθε εποχης? μη μου πειτε την ninty αυτη δεν την πιανουνε οι νομοι της φυσικης

και δεν ειναι απολυτο αυτο για την capcom οπως εδειξε και με το street fighter 4 εφερε την street fighter 2 turbo εποχη νοοτροπια classic gameplay πισω απο το πουθενα στα 2d fighting games μιας δειχνανε να παιρνουνε τον δρομο που θα οριζε η arc system μεχρι εκεινη την στιγμη

Αυτό λέμε ρε συ.Ότι άμα είναι να πρέπει να παίξεις ένα κατ'εξοχήν single player τίτλο παρέα με άλλο,βράστα
    μας αυτο ακριβως θελω να πω, δεν ειναι κατεξοχην single player τιτλος το RE5 και δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται ετσι γιατι χανεις την πραγματικη του φυση που ειναι το co-op

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    και εγω στην αρχη που που το επαιξα single ειχα ξυνισει λιγο οχι τοσο με το ΑΙ αλλα με την χαοτικη φυση καποιων stages που φωναζανε CO-OP , ωσπου το επαιξα co-op αο την αρχη μεχρι το τελος 2-3 φορες με εναν φιλο και αναθεωρησα
    Αυτό λέμε ρε συ.Ότι άμα είναι να πρέπει να παίξεις ένα κατ'εξοχήν single player τίτλο παρέα με άλλο,βράστα.;)
    Πάντως ναι αν εξαιρέσουμε το άνωθεν ψεγάδι,καθώς και τα όποια κολλήματα περί survival horror πρέπει να είναι έπος και το 5.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Η Capcom πάει με την μόδα, επόμενο είναι άλλωστε. Μου θύμισε λίγο, πολύ λίγο τα old school, αλλα όχι... Συμφωνώ με Ground_Zero, Gears Of War style.

Πριν κάποιες μέρες αναρωτιόμουν ποτε θα γίνει αυτή η ανακοίνωση... Καρπού απογοητευτικά όμως. Περίμενα καλύτερο, πιο "πατροπαράδοτο"... Surprise.

Επίσης η όλη φάση, η ιστορία, μου θύμισε 28 Weeks Later.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Το Resident Evil 5 είναι πολύ πιο action based. Πολύ μεγαλύτερη συχνότητα από action set-pieces σε σχέση με το 4, πιο πολύπλοκα και σαφώς πιο απαιτητικά. Έγινε πολύ πιο action χωρίς να το στηρίξει με τους κατάλληλους μηχανισμούς και, σα να μην έφτανε αυτό, το συνδύασε και με κακή A.I. στον companion.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    και εγω στην αρχη που που το επαιξα single ειχα ξυνισει λιγο οχι τοσο με το ΑΙ αλλα με την χαοτικη φυση καποιων stages που φωναζανε CO-OP , ωσπου το επαιξα co-op απο την αρχη μεχρι το τελος με εναν φιλο και αναθεωρησα

οι βασικοι λογοι που δεν αρεσε σε αρκετους το 5 ενω λατρεψανε το 4 ητανε κυριως το AI, το setting και το pacing

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Το 4 ήταν αριστούργημα για εμένα.Απίστευτα διασκεδαστικό με πολλές έξυπνες ιδέες και μεγάλη ποικιλία στις περιοχές και καταστάσεις και για εμένα,σε αντίθεση με το τι πιστεόυν πολλοί,πιο horror από κάποια άλλα resident evil(πχ το code veronica και το zero)

Το 5 δεν το θεωρώ κακό παιχνίδι αλλά δεν με τράβηξε.Λίγο το setting,λίγο το κακό ΑΙ,λίγο το ότι το παιχνίδι φωνάζει ότι πρέπει να παιχτεί σε coop...Μου φάνηκε ότι είναι ένα μη πετυχημένο sequel του 4 χωρίς έμπνευση και ιδέες από την μεριά των σχεδιαστών.Πολύ διασκεδαστικό σε coop,αλλά το single player το βαρέθηκα σύντομα.

Vaynard στο 5 όμως οι καταστάσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι πιο σύνθετες και επικρατεί περισσότερος πανικός στην οθόνη σε σχέση με το 4 και για αυτό κάποιοι ξενέρωσαν με την στόχευση.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Απλά νομίζω πως στο 5 τους πείραξε λόγω του μεγαλύτερου όγκου εχθρών καθώς επίσης κι επειδή είχες να νταντεύεις την Sheva.Δεν ξέρω,δεν το έχω παίξει πέρα από το ντέμο,απλά λέω.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ετσι δουλευε ο χειρισμος και στο RE4 αλλα δεν πειραξε κανεναν, ξαφνικα τους πειραξε ολους στο 5?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    οπως? γιατι γι αυτο που ηταν το RE5 ενα co-op game δηλαδη πρωτιστως που, μπορουσες να το παιξεις και μονος σου δεν πιστευω οτι ειχε καποιο θεμα με τους μηχανισμους του
    Ηταν action-game στο οποιο δε μπορουσες να κινεισαι και να χρησιμοποιεις οπλο ταυτοχρονα.

Leave a comment:

Working...
X