Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil 6
Collapse
X
-
True Story.Originally posted by sOLiD SNAKE View PostΑναφέρομαι στην γενικότερη κατεύθυνση (και όχι ποιότητα) που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια από την σειρά. Το RE6 δεν μπορώ να το κρίνω αν δεν δω συνεχής ροή gameplay. Με λίγα λόγια δεν κρίνω το πόσο καλό θα είναι, αλλά λέω ότι θα ήθελα να δω κάτι πιο κοντά σε dead space (που και survival horror είναι και μια χαρά σύγχρονους μηχανισμούς έχει) παρά σε RE5 .
Ακόμα και για το RE4 είχα κάποιες διαφωνίες, ήθελα περισσότερο survival horror και όχι τόσο shooting, αλλά είναι από τα καλύτερα games που έχω παίξει.
Α και Leon > Chris, RE2+RE4>>>>>RE1+RE5
i see what you did there
:phil::resp:
Πάντως ναι,όσο τέλειο παιχνίδι και να ήταν το 4,κάπου στο τέλος κουράστηκα με τόσο πιστολίδι.
Leave a comment:
-
Αναφέρομαι στην γενικότερη κατεύθυνση (και όχι ποιότητα) που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια από την σειρά. Το RE6 δεν μπορώ να το κρίνω αν δεν δω συνεχής ροή gameplay. Με λίγα λόγια δεν κρίνω το πόσο καλό θα είναι, αλλά λέω ότι θα ήθελα να δω κάτι πιο κοντά σε dead space (που και survival horror είναι και μια χαρά σύγχρονους μηχανισμούς έχει) παρά σε RE5 .Originally posted by i Have no Equal View PostΕ που διαφωνεις μαζι μου τοτε?? Αν συμφωνεις οτι καλα κανει και το βελτιωνει δεν εχουμε να πουμε κατι αλλο.
Για τα υπολοιπα δεν εχεις δει το game για να κρινεις ακομα.. Γιατι εχουμε αποκλεισει το ενδεχομενο να εχει και αγχωτικη ατμοσφαιρα και survival horror στοιχεια μαζι με action?? Γενικα ειστε αρνητικα προκατελειμενοι και παιχνιδαρα να ειναι παλι θα λεμε "Ναι μα δεν ειναι RE.."
Ακόμα και για το RE4 είχα κάποιες διαφωνίες, ήθελα περισσότερο survival horror και όχι τόσο shooting, αλλά είναι από τα καλύτερα games που έχω παίξει.
Α και Leon > Chris, RE2+RE4>>>>>RE1+RE5
i see what you did thereYpathetw dhladh oti to Gameplay tou leon tha einai poio classiko, enw opote allazei ston xristara tha exoume gears of war?
Leave a comment:
-
Ypathetw dhladh oti to Gameplay tou leon tha einai poio classiko, enw opote allazei ston xristara tha exoume gears of war?
Leave a comment:
-
Καλα αντιμετωπισε εσυ zombie και tyrants και μην πας για cover βγες full attack πυροβολοντας χωρις να μπορεις να κουνηθεις απο τη θεση σου...
Leave a comment:
-
Ως Gears of war fan έχω να πω ότι το να έχει και ένα ρίσκο η κάλυψη είναι θετικό και μόνο θετικό.Originally posted by straier View PostΕίναι BOWzombie.
Κοίτα να υπάρχει σε μερικές μάχες με πιο προχωρημένους εχθρούς δεν είναι κακό. Αλλά δεδομένου ότι υποτίθεται πως οι περισσότεροι εχθροί δεν είναι πολύ έξυπνοι δε νομίζω πως οι κάλυψη εξηγείται λογικά να χρησιμοποιείται παντού. Επίσης το παλαμάρι περνά πίσω από την κάλυψη οπότε δώρον άδωρον.
Γενικά με ένα σωστό level design και AI μπορείς να κάνεις παπάδες με το καινούριο σετ κινήσεων του Re6.Αν έχεις παίξει Vanquish νομίζω με καταλαβαίνεις.Ακόμα και με zombies που πρέπει να έρθουν κοντά για να σε βαρέσουν μπορώ να σκεφτώ ιδέες για το πως θα λειτουργούσε η κάλυψη.
Γενικά καλύτερα να έχουμε το περιθώριο και την ελευθερία κινήσεων παρά τον περιορισμό που είχε το 5.Όλα θα φτιάξουν μέχρι το Νοέμβριο.
Leave a comment:
-
Είναι BOWzombie.Σε παιχνίδι με BOW όμως έχει;Νομίζω το παλαμάρι που γραπώνει το Chris σε συνδιασμό με κάτι majini να του ρίχνουν δεν μου ακούγονται σαν κακή δικαιολογία για κάλυψη.;)
Κοίτα να υπάρχει σε μερικές μάχες με πιο προχωρημένους εχθρούς δεν είναι κακό. Αλλά δεδομένου ότι υποτίθεται πως οι περισσότεροι εχθροί δεν είναι πολύ έξυπνοι δε νομίζω πως οι κάλυψη εξηγείται λογικά να χρησιμοποιείται παντού. Επίσης το παλαμάρι περνά πίσω από την κάλυψη οπότε δώρον άδωρον.
Leave a comment:
-
Σε παιχνίδι με BOW όμως έχει;Νομίζω το παλαμάρι που γραπώνει το Chris σε συνδιασμό με κάτι majini να του ρίχνουν δεν μου ακούγονται σαν κακή δικαιολογία για κάλυψη.;)Originally posted by straierΆντε να βγει Resident Evil με random encounters και turn-based battles να δείτε εκεί ανανέωση.
Το cover system δεν έχει νόημα σε παιχνίδι με ζόμπι ΙΜΟ.
Leave a comment:
-
Δε νομίζω να έχει μόνο ζόμπια Straier.
Επίσης συμφωνώ άπειρα με Sinclair & IHNE.
Tα RE 2+4 είναι μακράν τα αγαπημένα μου στη σειρά.
Φίλε Napster sorry,αλλά Λέωντας>>>Χριστάκης.
Έλα να βγει η υπερπαιχνιδάρα.Ψηθείτε για Co-op το 5 κάποιος ρε σεις.
Leave a comment:
-
Άντε να βγει Resident Evil με random encounters και turn-based battles να δείτε εκεί ανανέωση.
Το cover system δεν έχει νόημα σε παιχνίδι με ζόμπι ΙΜΟ.
Leave a comment:
-
This.Originally posted by i Have no Equal View PostΓια τα υπολοιπα δεν εχεις δει το game για να κρινεις ακομα.. Γιατι εχουμε αποκλεισει το ενδεχομενο να εχει και αγχωτικη ατμοσφαιρα και survival horror στοιχεια μαζι με action?? Γενικα ειστε αρνητικα προκατελειμενοι και παιχνιδαρα να ειναι παλι θα λεμε "Ναι μα δεν ειναι RE.."
Και...
RE5>RE4.:troll:
A επίσης...
Χρηστάρας>Leon.:troll:
Leave a comment:
Leave a comment: