Βασικά όλα τα ζομπις σε ταινίες, games etc είναι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί και γίνει reanimated από κάποιον ιο, παράσιτο κτλ κτλ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil 6
Collapse
X
-
Και τα zombies στα 1 εώς 3 είναι άνθρωποι μολυσμένοι από ιό( T-virus, G-Virus, ) Τώρα το πώς συμπεριφέρονται είναι θέμα των developers, writers( και στα games και στην pop culture υπάρχουν zombies που φέρονται έξυπνα έχουν συνείδηση κτλ)
Βασικά όλα τα ζομπις σε ταινίες, games etc είναι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί και γίνει reanimated από κάποιον ιο, παράσιτο κτλ κτλ.
-
Δεν είναι ζόμπι οι του resi4 και 5.Άνθρωποι είναι μολισμένοι απτό Las Plagas.Originally posted by Ryu_gr View PostNoooooooooo!
Πάντως οι ζομπάδες είχαν όπλα στο RE5, χρησιμοποιούσαν ακόμα και cover α λα gears (το ίδιο και ο παίκτης)!. Ζόμπι commando όχι αστεία! Απλά ήταν σε ένα σημείο του game γι αυτό μπορεί να μην έκανε τόσο αίσθηση.
Επίσης μιας και αναθέρκηκε, ο Romero έχει κάνει ταινία με ζομπάδες που χρησιμοποιούσαν όπλα, είχαν υποτυπώδη νοημοσύνη και συνήθειες από την παλιά τους ζωή! Βασικά ένας αρχιζομπάς ήταν που αποκτούσε σιγά-σιγά ανθρώπινη νοημοσύνη και προσπαθούσε να μάθει τα κόλπα και στους υπόλοιπους, θέλοντας η ταινία να δείξει ότι το είδος των ζόμπι εξελίσσεται και αποκτά προσωπικότητα. Καλή φάση, land of the dead λέγεται.
Leave a comment:
-
Τελικά θα υπάρχουν 3 διαφορετικά campaigns, όπως ακριβώς ήθελα
. Σωστή κίνηση από capcom, αρχίζω να τον βλέπω πολύ πιο θετικά τον τίτλο.
Resident Evil 6 Is Three Times Longer Than Resi 5
Edit:Resident Evil 6 could well be one of the the longest games of 2012 according to Game Director Eiichiro Sasaki, who confirmed to NowGamer at last week's Captivate event that the game's three campaigns would last 'around 30 hours'.
"The three characters each have their own story and you can choose whichever one you want and play that story, experience that character’s story," Sasaki told us.
"In terms of length, each character’s story is a little bit less than RE5 but when you combine them together you’re getting something that is much longer. While each character’s story stands alone, all of the characters wind up in the same area of the game, in China, so there is a certain level of overlap. They stand on their own but they do overlap in certain areas. You don’t have to play them all, of course."
Sasaki also confessed a love of the Walking Dead and Dead Space, including the latter's floating HUD, which may have inspired the new look HUD in Resi 6.
Ryu και στο Day of the dead (1985) του Romero.
Leave a comment:
-
Noooooooooo!
Πάντως οι ζομπάδες είχαν όπλα στο RE5, χρησιμοποιούσαν ακόμα και cover α λα gears (το ίδιο και ο παίκτης)!. Ζόμπι commando όχι αστεία! Απλά ήταν σε ένα σημείο του game γι αυτό μπορεί να μην έκανε τόσο αίσθηση.
Επίσης μιας και αναθέρκηκε, ο Romero έχει κάνει ταινία με ζομπάδες που χρησιμοποιούσαν όπλα, είχαν υποτυπώδη νοημοσύνη και συνήθειες από την παλιά τους ζωή! Βασικά ένας αρχιζομπάς ήταν που αποκτούσε σιγά-σιγά ανθρώπινη νοημοσύνη και προσπαθούσε να μάθει τα κόλπα και στους υπόλοιπους, θέλοντας η ταινία να δείξει ότι το είδος των ζόμπι εξελίσσεται και αποκτά προσωπικότητα. Καλή φάση, land of the dead λέγεται.
Leave a comment:
-
τι θελει αραγε να μας πει η capcom με αυτα τα μυστικιστικα συμβολα?
Leave a comment:
-
double post αλλα τι να κανουμε ανωτερα βια
βλεπετε κατι το περιεργο στο νουμερο 6?

.
..
...
....
.....
να σας βοηθησω λιγο
Leave a comment:
-
Από το βίντεο και το Press release πιο πολύ σε Dead Space μου κάνει παρά σε Lost Planet. Αλλα μην κολλάς εκεί, χουμορ έκανα .
Leave a comment:
-
Τα ζόμπι χρησιμοποιούν όπλα ε;
Καλή φάση,απορώ πως δεν το σκέφτηκε κανένας rondrquez/tarantino.
Οκ πάντως,δεν νομίζω ότι έπρεπε να έχουμε απαίτηση να υπάρχει λογική στην σειρά.Όλα τα RE ήταν στιλ b movie.
Πάντως η ομάδα ανάπτυξης είναι πολύ μεγάλη,λένε ότι παραπάνω από 600 άτομα ασχολούνται με την ανάπτυξη του τίτλου!!!
Leave a comment:
-
Για εμένα το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι τα διαφορετικά ζευγάρια. Βέβαια δεν ξέρω αν σημαίνει οτι θα διαλέγεις στην αρχή πιο ζευγάρι θες (αλά RE,RE2) και θα πρέπει να κάνεις τρία playthrough για να δεις όλο το story ή απλά κατά την διάρκεια του playthrough θα αλλάζεις playable ζευγάρι . Νταξει λογικά το δεύτερο αλλά κουβέντα να γίνεται
.
Ξέρω ότι κλασικό survival horror RE δεν πρόκειται να ξαναδούμε οπότε συμβιβάζομαι και εγώ.
Αλλωστε θα μας κάνει την χάρη (λολ) η capcom και θα μας δώσει survival horror game
Ιδού :
Πολύ μαρεσουν αυτές οι αλλαξοκολιές στα genre που κάνεις ρε capcom
Leave a comment:
-
"Zombies make a return to the Resident Evil series, but can now run, jump at players and even USE WEAPONS"
"ZOMBIES USE WEAPONS"
"ZOMBIES USE WEAPONS"
"ZOMBIES USE WEAPONS"
Leave a comment:
Leave a comment: