Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• paixtis
    replied
    Το πρόβλημα είναι ότι δεν βασίζεται στο multiplayer που όπως λες έχει προβλήματα να το καταλάβω.Για single player εμπειρία όμως που οι απαιτήσεις είναι άλλες(αν το πάμε έτσι το 4 και το 5 ωχριούν ως προς το gameplay καθώς είναι πολύ πιο πίσω απ'το 6 σε όλους τους τομείς) τότε δεν υπάρχει σημαντικό πρόβλημα.Ας προσπαθήσουν να δώσουν ανάλογες εμπειρίες single player(κυρίως στο cod αναφέρομαι) και μετά το συζητάμε.Όλα αυτά βέβαια είναι παρακινδυνευμένα ακόμη καθώς δεν βγήκε το παιχνίδι και ένα demo δεν μπορεί να πει τα πάντα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Deus το προβλημα δεν ειναι το υφος του παιχνιδιου και αν ειναι πολυ action και τετοια, εχει τρομερα προβληματα στο gameplay που προφανως το GoW και το CoD δεν εχουν(το αντιθετο μαλιστα.) οποτε το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ μοιαζει στο CoD/GoW..

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οποτε μαθαμε και την απαντηση στο ανεκδοτο "Ποσοι ιαπωνες χρειαζονται για να κανουν μια αποτυχημενη αντιγραφη του Call of Duty;".

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Συμφωνούμε για το πόσο καλο είναι το gears.Το πρόβλημα μου έγκειται στο ότι δεν ήθελα ένα residen evil τέτοιου ύφους.Τωρα αν είναι και broken όπως λες (δεν έχω παίξει το ντεμο) τότε θα έχω έναν παραπάνω λόγο να ξεθαψω το 4.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    To Gow εχει μια χαρα gameplay αυτο δεν ειναι Gow ειναι broken.. Κανεις δεν θα παραπονιοταν αν επαιζε σαν το gears να εισαι σιγουρος..

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Από ένα Demon ίσως όχι,αλλά από ένα Dark;
    Ανελέητο.

Είδα κάποια βίντεο και στο YouTube,to gameplay tou Chris είναι εντελώς gow,εντάξει,είπαμε να είναι πολυ action αλλα το παρακαναν.Προτιμω να ξανά παίξω το 4.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Από ένα Demon ίσως όχι,αλλά από ένα Dark;

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Κακώς πιστέυω τρώει κράξιμο.Από ένα demon δεν μπορείς να κρίνεις ολόκληρο το παιχνίδι.Εμένα προσωπικά μου άρεσε αυτό που είδα και περιμένω πολύ καλύτερα πράγματα στο κανονικό παιχνίδι.Πολύ hate ρε παιδί μου...τι να πω..

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Kαλά το παιχνίδι τρώει απίστευτο κράξιμο από το σύνολο σχεδόν του τύπου και των παικτών...Όλοι λένε ότι έχει άπειρα προβλήματα.

Η πλάκα είναι ότι σε κάποια ευρωπαική χώρα (Στην πολωνία νομίζω) κλάπηκαν αντίτυπα ένα μήνα πριν την κυκλοφορία,κάποια εμφανίστηκαν στο ebay και πωλούνταν σε εξωφρενικά ποσά και στο youtube έχουν ήδη εμφανιστεί playthrougs.H capcom θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει λέμε.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    εντάξει υπάρχει και ενα 10% που θα του αρέσει

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Μωρέ τι λέτε?Πολύ καλύτερο του 5.Από το demo που έπαιξα εντυπωσιάστηκα κυρίως με jake.Μετά μου άρεσε του leon και του chris που είναι πιο gears of war φάση δεν με ξετρέλανε.Κανένα απολύτως πρόβλημα.Όλα λειτουργούσαν άψογα.Γραφικάρες, gameplay άριστο και φαίνεται ότι θα έχει δυνατό σενάριο.Θέλω να δω πώς θα συνδέσουν τις ιστορίες.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    δεν πειραζει υπάρχει Dead Space;)
    Από τα βίντεο που έχω δει αυτό έγινε ακόμα πιο action.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    to fovame to 3 pou tha ine vasismeno se co-op

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied

Leave a comment:

• wesker
    replied
    mono tou leon isos axizi ligo pai to resident evil teliose pia vasika teliose me to 5 alla to 6 ine akomi xirotero.ke meta mou lene pos ime opisthodromikos ke den mou aresoun oi allages

Leave a comment:

Working...
X