Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    Του Leon ειναι αρκετα καλο.. Για εμενα θα επρεπε να κανουν αυτο το main campaign και τα αλλα 2 DLC ειτε διαθεσιμα αφου τελειωσεις το main..

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Μετά απο τόσο θαψιμο μου κινήσατε και την δική μου περιέργεια.Το κατεβάζω τωρα,κατα το βραδάκι θα γράψω εντυπώσεις.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Μετά από τόσα ποστς μου κινήσατε την περιέργεια και το κατέβασα και εγώ για να δω τι παίζει .
    Επαιξα πρώτα του Leon και μου φάνηκε μια χαρά, μπορώ να πω ότι από αυτό το λίγο μου έκανε καλύτερη εντύπωση από το (imo) μετριότατο RE5. Μέχρι εδώ όλα καλά λέω και βάζω το demo του Chris, παίζει να είναι ότι χειρότερο έχω παίξει σε αυτήν την γενιά, σαν game για την νέα ταινία RE μου φάνηκε, μούφα μεγατόνων δηλαδή. Του Jake μου φάνηκε πολύ περίεργο και δεν θα κάτσω να το σχολιάσω.

Αγαπητή capcom θέλουμε τα Resident Evil πίσω.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Αυτό που μου αρέσει στον Altair είναι η υπέρμετρη διάθεσή του να ασχοληθεί με μία σειρά ή τίτλο μόλις γίνεται αρκετά μεγάλο θέμα στο φόρουμ μας. Πότε ένας, πότε δύο, πότε τρεις δεν τον φθάνει κανένας. Κανόνισε όμως Αντώναρε μην περάσει κανά δίωρο και μας λες μετά α βαριέμαι ή δεν γουστάρω τόσο.

Για το Resident Evil 6 πάντως λέγεται ότι συνολικά τα 3 campaigns έχουν μεγάλη διάρκεια οπότε και να μη το γουστάρουμε μερικοί το αγοράζουμε 10 ευρώ από εξωτερικό σε κανά εξάμηνο και τελειώνει η υπόθεση.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είδα τα επόμενα τρέηλερ που δεν είχα δει τόσο καιρό πέρα από το debut trailer.Οκ το Hype έφτασε στο θεό,μετά ξαναδιάβασα τα σχόλιά σας και έπεσε.Βέβαια ακόμα και τώρα,έχει χτυπήσει ταβάνι.Πρέπει να πάω να παίξω 5 & Revelations.

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Έπαιξα το story του Λεωνίδα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Θα γράψω περισσότερα αύριο/μεθαύριο μόλις παίξω και με τους άλλους 2.

Στα αρνητικά, ο Χρηστάρας πήρε μερικά κιλά.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Hellraider View Post
    Όπως για μένα πχ δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με το Assassin's Creed το οποίο πολλοί λατρεύουν.
    Τρολλιάρικη παρένθεση.
    Perma ban τέλος.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    moufa telos.

Leave a comment:

• Hellraider
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Το Starcraft είναι πολύπλοκο; Να το κάνεις master ίσως, αλλιώς πρόκειται για ένα από τα πλέον προσβάσιμα RTS (πράγμα που ισχύει για την πλειοψηφία των παιχνιδιών της Blizzard).
    Μικρή παρένθεση, δεν έχω κάτι να προσθέσω για το RE6.
    Στο competitive του SC αναφερόμαστε νομίζω λίγο πολύ όλοι.Καλύτερο παράδειγμα θα ήταν το Monster Hunter το οποίο δεν είναι τόσο noob friendly (ειδικά τα παλιότερα παιχνίδια) αλλά όταν το έχουνε παίξει 5 άτομα στην Ελλάδα δεν κάνουμε δουλειά.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Competitive εννοουσα οχι το story mode και vs AI.. Επισης δεν ξερω απο RTS τωρα επιασα λιγο το starcraft και μου φανηκε οτι θα χρειαστω πολλες ωρες για να σταθω με αξιοπρεπεια online για αυτο και το ανεφερα σαν learning curve παραδειγμα αλλα ισως ηταν ατυχες οκ..

Παρενθεση και εγω και πισω στο topic sorry..

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το Starcraft είναι πολύπλοκο; Να το κάνεις master ίσως, αλλιώς πρόκειται για ένα από τα πλέον προσβάσιμα RTS (πράγμα που ισχύει για την πλειοψηφία των παιχνιδιών της Blizzard).
    Μικρή παρένθεση, δεν έχω κάτι να προσθέσω για το RE6.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Αμα εισαι τοσο σιγουρος εσυ οτι θα ειναι απειρως καλυτερο παω πασο.. Επισης ειπα οτι θα το ΠΑΙΞΩ οπως και να ειναι αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι επρεπε να ειναι ετσι απο την αρχη..

Δεν εχω να πω κατι αλλο, θα τα πουμε στο τελικο release..

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Δεν είπαμε να παίξεις με το ζόρι και αν σου αρέσει στο τέλος.Είπαμε να ασχοληθείς μαζί του για να μάθεις το πώς παίζει λίγο παραπάνω απ' ότι θα έκανες στο 5 ας πούμε.Αν δεν θες να κάνεις ούτε αυτό ΟΚ δικαίωμά σου.Άσε τους υπόλοιπους να το επευφημούμε και να περιμένουμε ανταμοιβή από τον λίγο παραπάνω χρόνο ενασχόλησης μαζί του.Το τελικό παιχνίδι πάντως θα είναι απείρως καλύτερο από το demo που έχουμε δει και είμαι σίγουρος ότι θα ξεδιπλώνει το gameplay όπως πρέπει και θα μας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους όσους αποφασίσουμε να ασχοληθούμε μαζί του.Τουλάχιστον περισσότερο του 5.

Αυτό έχει να κάνει με αμφιλεγόμενο game bigboss.Οπότε μην σου κάνει εντύπωση.Άλλοι θα το λατρέψουμε, άλλοι θα το μισήσουμε.Από το μυαλό μου περνάνε αρκετά με πιο τρανταχτό παράδειγμα σε αυτό το site όπως και σε άλλα το majora's mask.Πολύ πιθανόν να είναι ένα τέτοιου είδους game θα φανεί από την πορεία του.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εγω δηλωσα οτι θα το παιξω οπως και αν ειναι παραπανω γιατι ειμαι φαν και της Ιστοριας και μου αρεσαν και ολα τα προηγουμενα(ακομα και το raccoon city), οποτε ελπιζω παρα πολυ να ειναι rewarding.. Αν και τα λεφτα μου πανε στο campaign του Leon.. Απλα ηθελα να δω εναν ΑΑΑ τιτλο out of the box οπως και πολλοι αλλοι για αυτο και το bashing που τρωει..

Leave a comment:

• Hellraider
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Το gameplay του gears σου δινει πολλες δυνατοτητες να γλυτωσεις και αν ξερεις καλα να φας ολους οσους σου ερχονται με τις καραμπινες.. Απλα γιατι εχει καλο control scheme και δεν ειναι τυχαιο που το αντιγραφουν. Αν το RE ειχε multiplayer τετοιο θα επεφτε το γελιο της αρκουδας με τα controls που εχει πιστεψε με..
    Δεν διαφωνώ κάπου.;)

Ποια υπομονη/χρηματα/χρονο και τετοια μου λες σορρυ δεν σε πιανω καθολου, θα επενδυσω σε τιποτα η θα παρω καμια αποφαση ζωης και δεν το ξερω..?? Ενα Vg των 12-20 ωρων ειναι το RE και παντα αυτο ηταν.. Να φαω χρονο να συνηθισω και να προσπαθησω να μου αρεσει ενα game για να ανταμειφθω με τι?? Με αυτο που επρεπε να λειτουργει απο την πρωτη στιγμη που το πιανω?? Εκτος αν νομιζεις οτι εχω προβλημα με τα controls των 3rd person shooters.. Δεν τιθεται θεμα δεν μπορω να το συνηθισω τιθεται θεμα ειναι αποκρουστικα τα controls και δεν θελω να το κανω...
    Yeah,well αποκρουστικά δεν είναι για κανένα λόγο.Δεν είναι broken, περίπλοκα είναι.Δεν υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί, απλώς δεν ξέρεις πως λειτουργεί γιατί δεν λειτουργεί όπως είχες συνηθίσει μέχρι τώρα.

Ακόμα δεν ξέρω πόσο rewarding θα'ναι βέβαια.Όπως κάθε RE παίζοντας το professional θα φανεί αυτό στο campaign και παίζοντας Online τα multiplayer modes.

Επίσης for better or for worse δεν είναι 12-20 ωρών παιχνίδι.20+ είναι μόνο τα campaigns.Το mercenaries ήταν το καλύτερο πράγμα που είχε το 5.Στο 6 θα είναι ακόμα καλύτερο και δεν είναι μόνο του.Content σίγουρα έχει φυσικά δεν ξέρουμε την τελική ποιότητα του.

Λιγοι αντιλαμβανονται λιγοι θα το παιξουν σε λιγους θα αρεσει οτι πρεπει δηλαδη για instant classic απο το GO.. ;) Και να σου πω και κατι τελευταιο, το επιπεδο των releases καλως η κακως εχει ανεβει αρκετα και δεν συγχωρει λαθη και πειραματα η αγορα πλεον ουτε και παιξε με το ζορι μηπως σου αρεσει στο τελος..
    Ούτε εδώ διαφωνώ.Ίσα ίσα ακριβώς αυτό λέω.Υπάρχουν άπειρα καλά και καλύτερα παιχνίδια από το RE6.Γι'αυτό ίσως τελικά για αρκετά άτομα να μην αξίζει τον κόπο.Όπως για μένα πχ δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με το Assassin's Creed το οποίο πολλοί λατρεύουν.

Leave a comment:

Working...
X