Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil 6
Collapse
X
-
μαλλον θα εννοεις το κακο ΑΙ στον partner και δεν εχεις αδικο σε μερικα σημεια ητανε gia facepalms , παντως το design στο σχεδιασμο των acts και των stages ητανε αρκετα οpen που χωραγε αρκετες διαφορετικες προσεγγισεις στο co-op τουλαχιστον
-
οπως? γιατι γι αυτο που ηταν το RE5 ενα co-op game δηλαδη πρωτιστως που, μπορουσες να το παιξεις και μονος σου δεν πιστευω οτι ειχε καποιο θεμα με τους μηχανισμους τουΤο Resident Evil 5 ήταν ένας τίτλος που, γι' αυτό που ήταν, στερείτο βασικών μηχανισμών.
καποιος κοσμος απο αυτους που μεγαλωσαν με τα 3 πρωτα εννοουσα , οχι καποιος κοσμος γενικαTo 4 mou arese an kai megalwsa me ta 3 prwta alla afto to RE mono gia RE den mou kanei pantws.
Leave a comment:
-
Ε, η Capcom ακολουθεί τις τάσεις της εποχής σε κάθε επίπεδο, λογικό είναι.
Ούτε εγώ παρατήρησα κάποια επιστροφή σε πιο κλασικής νοοτροπίας Resident Evil, ούτε αισθητικά, ούτε και σε επίπεδο gameplay (αν και το setting είναι κάπως πιο κοντά στα παλιά RE). Τουλάχιστον αυτή τη φορά δείχνουν να το κάνουν σωστά με τα mechanics. Το Resident Evil 5 ήταν ένας τίτλος που, γι' αυτό που ήταν, στερείτο βασικών μηχανισμών, εδώ δειχνει να γινεται σωστά.
Leave a comment:
-
Wow,δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο.Από ότι φαίνεται στην καπκομ το κάνουν σωστά και πάλι.Φοβερό το τρεηλερ και επιτέλος το setting είναι αξιόλογο|(στο 5 δεν μου άρεσε καθόλου)Το μόνο που με ψιλοχάλασε είναι το ότι σε κάποια σημεία θύμισε λίγο gears of war(εκεί που έπεφτε ανταλλαγή πυρών).Αλλά όπως και να χει φαίνεται πολύ ωραίο.
Ε ρε εκεί που λες ότι είδαμε ότι ήταν να δούμε τσουπ ανακοινώνονται και άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Δηλώνω και εγώ μέλος του κλαμπ που μεγάλωσε με τα 3 πρώτα αλλά το 4 το διασκέδασα όλα λίγα παιχνίδια.Αγαπημένα μου παιχνίδια της σειράς το 2 και το 4 και αμέσως μετά πάει το remake του 1 που κυκλοφόρησε στον κύβο.Το 5 πολύ διασκεδαστικό στο coop αλλά σε γενικές γραμμές δεν με τράβηξε να ασχοληθώ.
Leave a comment:
-
Κι εγώ με τα 3 πρώτα μεγάλωσα,αλλά αυτό που είδα δε με χάλασε καθόλου.Αν επιτευχθεί η κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα σε horror & action θα είμαι ευχαριστημένος.
Leave a comment:
-
To 4 mou arese an kai megalwsa me ta 3 prwta alla afto to RE mono gia RE den mou kanei pantws.
Tha doume.
Leave a comment:
-
fixedΔε καταλαβαινω τι εχει παθει η Capcom, δεν ειναι αυτο το Resident Evil που θελει καποιος κοσμος που μεγαλωσε με τα 3 πρωτα
Leave a comment:
-
Μια υπερπαραγωγη σε λαθος δρομο, αυτο εχω να πω.
Δε καταλαβαινω τι εχει παθει η Capcom, δεν ειναι αυτο το Resident Evil που θελει ο κοσμος. Αυτη την αισθηση εχω κι ας μην ειμαι φαν της σειρας (εχω παιξει μεχρι ενα σημειο το 4, αρκετα λιγοτερο το 5 κι εχω δει μεγαλο μερος του 2 να το παιζει αλλος).
Leave a comment:
-
Μόλις το είδα.
Εντυπώσεις:
Φαίνεται απίστευτο,επικό κλπ.Το όλο στυλ μου θύμισε μια μίξη παλιού με νέο.Καλό αυτό.Έτσι η Capcom θα ευχαριστήσει και τις 2 πλευρές.
Πολύ ωραίο Trailer.Όπως και με το Operation Racoon City ούτε που κατάλαβα πότε πέρασαν 3.5 λεπτά.
Πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα το RE5.Όποιος θέλει co-op ας μου πει.
edit: O Leon δεν είναι φλώρος.
Leave a comment:
-
To old school pou to eidate?
Ta zombie trexoune san diaolemena kai to olo skhniko se ligo tha ginei gears of war (emena etsi mou fanhke apo to trailer toulaxiston).
To mono pou me efxaristei mexri stigmhs einai oti ta 2 commando o Chris kai o leon einai sto idio game mazi.
Leave a comment:
-
εμενα παντως το trailer μονο old school style δεν μου εβγαλεΆντε μπας και δούμε κανένα old-school style Resident Evil με νέα στοιχεία να γουστάρουμε
το story παντως φαινεται οτι το κανουνε σωστα αυτη την φορα
EPIC
καλα τι διαολο εχουνε παθει ολοι με τον νοεμβριο και τις blockbuster κυκλοφοριες?
That same report suggests this game is being styled after both Resident Evil 4 and 5, attempting to find a middle ground between horror and action.
Leave a comment:
-
Ω ρε μάνα. Τέλεια τα gifάκια! Ευχαριστώ!
Μιας και δεν είχα πάρει μυρωδιά τι παίζει, πραγματικα δεν περίμενα με τπτ σε τέτοια χρονική στιγμή αποκάλυψη του 6. Eιδικά τώρα που έχω πορωθεί πάλι με το 4, τόσο πολύ.( έχει sd tv στο wohnheim οπότε ευτυχώς δεν κλαίνε τα μάτια μου xD)
Νομίζω στο τελευταίο gif o Leon με δερμάτινο- έβγαλε και γένια, ξεφλώρεψε κάπως
Leave a comment:
Leave a comment: