Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• EE???Early adopting???
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Οχι σαν το battlefield ειναι γιατι ειδα και ενα ελικοπτερο καπου στην πιστα οποτε same shit..

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
        EE???Early adopting???
        Στα seven το έχουνε από προχθες. Πήγα να το νοικιάσω, αλλά το μετάνιωσα. Σίγα μην δώσω λεφτά στους προδότες* :troll:

*την Crapcom εννοώ.

Comment

• Να δείτε που πλέον θα καταντήσει και το RE ετήσιο franchise.
          Όσο σκέφτομαι ότι μικρότερος ευχόμουν κάτι τέτοιο,να βγαίνει κάθε χρόνο δηαλδή και να έχει και καμιά μάχη ενάντια σε ανθρώπους που και που,αλλά είχα κατά νου πράκτορες της Umbrella και πολύ λιγότερους,κρατώντας ταυτόχρονα όλα όσα αγαπήσαμε στη σειρά.Ζόμπι,σύρσιμο στο πάτωμα και στα ταβάνια,άναρθρες κραυγές,σκυλιά και κοράκια που σπάνε το τζάμι,νέα B.O.W.s,σκοτάδι,περιορισμένα πυρομαχικά κλπ.
          Ε ρε και να'ξερα.
          Carpe diem

Comment

• Το έπαιξα καμία ώρα.Το campaign του Leon ήταν απλώς υποφερτο,του Jake κακο και του chris απαράδεκτο.Ειλικρεινα δεν μπορώ να καταλάβω πως τα θάλασσωσαν έτσι...Η κάμερα είναι χάλια,συνέχεια όλο κάτι έμπαινε μπροστά στο οπτικό μου πεδίο,η δράση είναι γραμμικη και scripted άρα αδιάφορη,οι διάλογοι είναι για κλάματα,είναι τίγκα σε εντελώς ηλίθιες σκηνες(εκει που ο άλλος πάλευε με το χόμπι με έπιασε νευρικό γέλιο).Επισης νομίζω ότι κάνουν κατι λαθος με τα πυρομαχικά...Το παιχνίδι σε βάζει να πόλεμος πολλά τέρατα ταυτόχρονα,ξεμενεις συνέχεια απο πυρομαχικα και μετά αναγκαζεσαι να τα βαριάς σουτια και χάνεις.Δεν ξέρω,ίσως να παίζω λάθος,πάντως είναι ξεκάθαρο ότι οι μηχανισμοί του δεν είναι και οι πιο άρτιο που έχουμε δει. Στο σενάριο του κρις δεν θα αναφερθώ καν.θα συμφωνήσω πως είναι ότι χειρότερο έχω δει.

Αν το ντεμο είναι αντιπροσωπευτικό της ποιότητας του τελικού παιχνιδιού δεν αξίζει ούτε για δέκα ευρώ.Κατα την γνώμη μου πάντα.Παντως δεν ενδείκνυται με την καμία για αγορά απο πρώτη μέρα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
            In Matsuno we trust.

Comment

• εκει που ο άλλος πάλευε με το χόμπι με έπιασε νευρικό γέλιο
              Χομπι = Χομπιτ Ζομπι?

Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Ελπίζω να είναι υποφερτό έστω του Leon να μπορέσω να δω την ιστορία,γιατί με όσα ακούω/βλέπω φρίττω.
                Carpe diem

Comment

• Όχι ρε, όταν λέει χόμπι εννοεί χόμπι.
                  Π.χ. εκεί που πάλευε να μην του πέσουν τα ντόμινο, να κολλήσει γραμματόσημα ενώ είχε ξεμείνει από σάλιο, να σκοτώσει τα ζόμπι στο videogame που έπαιζε κλπ τον έπιασε νευρικό γέλιο.
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by Deus View Post
                    Το έπαιξα καμία ώρα.Το campaign του Leon ήταν απλώς υποφερτο,του Jake κακο και του chris απαράδεκτο.Ειλικρεινα δεν μπορώ να καταλάβω πως τα θάλασσωσαν έτσι...Η κάμερα είναι χάλια,συνέχεια όλο κάτι έμπαινε μπροστά στο οπτικό μου πεδίο,η δράση είναι γραμμικη και scripted άρα αδιάφορη,οι διάλογοι είναι για κλάματα,είναι τίγκα σε εντελώς ηλίθιες σκηνες(εκει που ο άλλος πάλευε με το χόμπι με έπιασε νευρικό γέλιο).Επισης νομίζω ότι κάνουν κατι λαθος με τα πυρομαχικά...Το παιχνίδι σε βάζει να πόλεμος πολλά τέρατα ταυτόχρονα,ξεμενεις συνέχεια απο πυρομαχικα και μετά αναγκαζεσαι να τα βαριάς σουτια και χάνεις.Δεν ξέρω,ίσως να παίζω λάθος,πάντως είναι ξεκάθαρο ότι οι μηχανισμοί του δεν είναι και οι πιο άρτιο που έχουμε δει. Στο σενάριο του κρις δεν θα αναφερθώ καν.θα συμφωνήσω πως είναι ότι χειρότερο έχω δει.

Αν το ντεμο είναι αντιπροσωπευτικό της ποιότητας του τελικού παιχνιδιού δεν αξίζει ούτε για δέκα ευρώ.Κατα την γνώμη μου πάντα.Παντως δεν ενδείκνυται με την καμία για αγορά απο πρώτη μέρα.
                    +1

και εγώ τα ιδια σκεφτομουν παίζοντας το ντέμο.

εγώ ουτε ώρα δεν άντεξα να το παιξω για την ακρίβεια δεν άντεξα να τερματήσω κανένα σενάριο.
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Οπότε καταλαβαίνουμε ότι απλά δεν μπήκες στον κόπο να μάθεις πώς παίζει το game...OK καταλάβαμε όλοι γιατί κρατάς τη στάση που κρατάς απ'τη αρχή.Νομίζω δικαιώνεται απόλυτα ο hellraider σε αυτά που έλεγε..
                      Κάτι τελευταίο σχεδόν ποτέ ένα ντέμο δεν ήταν ενδεικτικό της τελικής ποιότητας ενός τίτλου.Αλλιώς όλα θα ήταν μάπα κ ανάξια να ασχοληθείς.Το ντέμο δείχνει μια γεύση και τπτ παραπάνω...Το σενάριο είναι το τελευταίο πράμα π κοιτάς σε ένα demo και δεν μπορεί να κρίνεται από αυτό.

Comment

• Παιδες τοσο χαλια ειναι τα controls-camera κλπ? Δεν εχω παιξει κανενα demo το ξεκαθαριζω, αλλα εβαλα χθες και ειδα τα playthroughs στο youtube και γενικα δεν μου φανηκε ασχημο... Leon και Jake μπορω να πω οτι μου αρεσαν αρκετα (ειδικα η εισαγωγη του run-slide-turnback ειναι μια προσθηκη που χρειαζοταν πιστευω) ενω του chris μου φανηκε πολυ κοντα στα τελευταια κεφαλαια του RE5 που ηταν πιο action oriented (ζομπι με οπλα κλπ οποτε περι ορεξεως). Δεν εχω εικονα του πως ειναι το ΑΙ (το οποιο λογω της νεας δομης επιβαλεται να ειναι τουλαχιστον ''καλο'', καθετι λιγοτερο θεωρω οτι θα καταστρεψει το παιχνιδι) ή το πως δουλευει το co-op αλλα overall και τονιζω, απο αυτα που ΕΙΔΑ, δεν μου φανηκε τοσο χαλια. Σιγουρα η αισθητικη ειναι μακρια απο τα παραδοσιακα RE αλλα λεω τα παραπανω με βαση το πως το ειδα σαν game γενικοτερα.

Λογικα θα αρχισουν να βγαινουν τα πρωτα reviews και ισως το κατεβασω και εγω να δω λιγο τι παιζει μιας και η ολη κουβεντα μου κινησε το ενδιαφερον...

Comment

• Αν και μπορούσα απλά να πω "δικαιώνομαι" θα προτιμήσω να δώσω μερικές συμβουλές στο πως να παίξετε το demo όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα αλλά και όσοι το έχετε παίξει νομίζοντας ότι πάτε να παίξετε Gears of War.Όσοι δεν είστε εγωιστές δοκιμάστε το πάλι με αυτά που θα πω και πείτε τις καινούριες σας εντυπώσεις.

Λοιπόν,

Συμβουλές γενικές.
                          Παίξτε με τα options.Η ταχύτητα της κάμερας στο 5 σε ζαλίζει.Ζάλισε ακόμα και μένα που ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα με βιντεοπαιχνίδια.Χαμηλώστε τη στο 3 ή ακόμα και στο 2.Αντίθετα η ταχύτητα στόχευσης μπορεί να θέλετε να είναι πιο γρήγορη.Ανεβάστε την αν θέλετε στο 6 ή στο 7.Εγώ δεν την ανέβασα πάντως, μετά το Dead Space έχω συνηθίσει την αργή στόχευση στα TPS μου.Παίζοντας προσπαθήστε να βρείτε ποια λεπτομέρεια της κάμερας ή του χειρισμού σας προκαλεί μια μικρή ενόχληση.Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει επιλογή να το διορθώσετε.

Ξεκολλήστε το μυαλό σας.Δεν παίζετε Gears of War, ούτε Gears of Evil ούτε Resident Duty.Παίζετε Resident Evil 6.Αν από κάποιο παιχνίδι θέλετε να πάρετε ιδέες για το πως πρέπει να παίζετε αυτό είναι τα RE4 και 5..Επομένως ο τρόπος του παιχνιδιού δίνει βάσει στο melee κομμάτι του.

Εχθρός παραπατάει;Κοντά και melee.Εχθρός πεσμένος;Πατήστε τον.Εχθρός τρέχει;Ρίχτε του στα πόδια.Εχθρός μόνος του;Τρέξτε και High Jump Kick.Θυμηθείτε πως παίζατε RE4.Έτσι θα παίξετε το 6.Απλώς τώρα δεν χρειάζεστε πια τα indications για να ρίξετε ξύλο.Το κάνετε συνέχεια.

Οι σφαίρες έχουνε δευτερεύον ρόλο.Εγώ τις χρησιμοποιώ κυρίως για crowd control.Από εκεί πέρα μόνο μια-δυο το πολύ ανά εχθρό για το melee indication.Αν ξεμείνετε στο demo έστω και μια φορά από σφαίρες παίζετε λάθος.

Συμβουλές χειρισμού.
                          Πως λειτουργεί η κάλυψη.Όταν βρίσκεσαι σε ψηλό τείχο πατάς LT,με τον αριστερό αναλογικό διαλέγεις αν θα στοχεύεις από αριστερά ή δεξιά του τοίχου και με τον δεξί στοχεύεις.Όταν μιλάμε για χαμηλό τοιχάκι ή μόνη διαφορά είναι ότι στοχεύοντας δεν παίρνετε κάλυψη.Πρέπει να πατήσετε χωρίς να αφήσετε τη στόχευση το "Α". Μετά συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο.
                          Πως λειτουργεί το slide.Ενώ τρέχετε απλώς στοχεύστε.Αν δεν τρέχετε και πατήσετε LT+A κάνετε dodge σκύβοντας.
                          Ένα πάτημα του Α γυρίζει την κάμερα στην κατεύθυνση που κοιτάζει ο χαρακτήρας.Συνηθίστε το και μάθετε να το χρησιμοποιείτε.Είναι η εξέλιξη του 180 turn της σειράς αλλά με απόλυτη ελευθερία.Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο καλύτερος γίνεται ο χειρισμός ενός παιχνιδιού τρίτου προσώπου με αυτή τη μικρή λεπτομέρεια.
                          Τρέχοντας περνάτε τα εμπόδια χωρίς να χρειαστεί να πατήσετε κανένα άλλο κουμπί.Εκμεταλλευτείτε την ευελιξία σας για καλύτερο Positioning.
                          Έχετε τη δυνατότητα για counter attack.Ακριβώς πριν σας αγγίξει με το μπουκάλι,τσεκούρι,ρόπαλο οτιδήποτε έχει ο καθένας αν πατήσετε RT του το φέρνετε κυριολεκτικά στο κεφάλι.Μην σας αγχώνει όμως να το τελειοποιήσετε.Παίξτε επιθετικά, η δυσκολία του demo ευνοεί την επίθεση.Στο full game θα χρειαστεί.

Συμβουλή για το κάθε campaign ξεχωριστά.
                          Η σειρά που προτείνω είναι Leon->Chris->Jake.Η λογική είναι απλή.Το Leon demo είναι το λιγότερο απαιτητικό control-wise.Παίξτε το σαν το 4.Μάθετε το βασικό χειρισμό.Στο campaign του Chris μαθαίνεται να παίρνετε κάλυψη.Στο campaign του Jake παίξτε λίγο με το slide και το dodge.

Συμβουλή για το Leon campaign.Βγάλτε το crosshair και παίξτε με το Laser sight σκέτο.Το Leon campaign αν ποντάρει κάπου είναι στη νοσταλγία του 4.Το crosshair βοηθάει πολύ στη στόχευση και βγάζοντας το δίνεις ένα πόντο στο survival κομμάτι του παιχνιδιού.

Συμβουλή για το Chris campaign.Παίξτε συντηρητικά.Συνηθίστε το cover.Από κοντά μόνο όταν ένας ή το πολύ δύο εχθροί απομονωθούν.

Συμβουλή για το Jake campaign.Παίξτε με το περιβάλλον.Δεν μιλάω μόνο για το να πάρετε κάλυψη, ίσα ίσα αποφύγετε να μείνετε στάσιμοι σε ένα σημείο και να ρίχνετε.Τρέξτε παντού, ανεβείτε πάνω, κάντε έφοδο από τις άκρες τις πίστας.Οι κινήσεις σας να βασίζονται στο positioning των εχθρών.Πηγαίνετε εκεί που δεν μπορούν να σας πετύχουν οι περισσότεροι αλλά μπορείτε να σκοτώσετε κάποιον χωρίς ρίσκο.

Comment

• Εξαιρετική ανάλυση.Μπράβο hellraider!

Comment

• Originally posted by paixtis
                              Οπότε καταλαβαίνουμε ότι απλά δεν μπήκες στον κόπο να μάθεις πώς παίζει το game...OK καταλάβαμε όλοι γιατί κρατάς το στάση που κρατάς απ'τη αρχή.Νομίζω δικαιώνεται απόλυτα ο hellraider δε αυτά που έλεγε..
                              α καλα εντάξει οτι νανε

μια χαρά ειδα παίκτη πως παιζει το game και απλα δεν ανταποκρινεται στα δικα μου δεδομένα ποιότητας όπως και τοσων αλλων gamers. Για ριξε μια ματια σε ελληνικά και ξένα φορουμς οι περισσότεροι εχουνε να πουνε τα χειροτερα λογια και λιγοι ειναι αυτοι που έχουν κάτι καλο να πουνε. Το σενέριο με τον Leon το χαρακτηρίζουν απο καλούτσικο εως "φέρνει περισσότερο σε RE" ενώ για τα σενάρια των άλλων δυο λένε πως ειναι απο Call of Duty και Gears of War έως απλά απαράδεκτα. Για τα controls, τα κλωτσομπουνιδια, τα ζομπι με σπαθια και τα ζομπι με αυτοματα, την κάμερα λενε τα χειροτερα λογια. Όπωτε τι πάει να πει δικαιωνεται η δικη σας άποψη. Αν σας αρέσει ενα RE έτσι όπως ειναι το RE6 που για μενα και τοσους άλλους μονο κατονομα ειναι RE τοτε μαγκια σας και με γεια σας και χαρά σας, δεν σημαινει πως εμεις έχουμε λαθος άποψη.

Άκου εκει δεν μπήκα στον κοπο να το μάθω.....:kill:
                              τι ειναι ρε παιχτη ξένη γλώσσα για να το μάθω ή κανενα αεροπλάνο να το πιλοταρω;;μήπως έπρεπε να κάνω και φροντιστήριο;

ενα game είναι. Ενα μισάωρο-σαραντάλεπτο αρκεί για να μάθεις τα κοντρολς για να δεις τι παιζει πάνω κάτω, για να δεις αν σου αρέσει η όχι. Εμένα λοιπόν απλά δεν μου άρεσε για τους λογους που ειπα και απλά δεν ασχολούμε, δεν θα καθίσω να υποβάλλω τον εαυτό μου σε ενα βασανιστήριο τερματίζοντας ενα game που απλά δεν με κέντρισε το ενδιαφέρον, δεν μου άρεσε το βρισκω απαράδεκτο και τελειωσε η ιστορία.

Ηellraider τι προσπάθησες τώρα να αποδείξεις με το σεντόνι που έγραψες;
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
                                α καλα εντάξει οτι νανε

μια χαρά ειδα παίκτη πως παιζει το game και απλα δεν ανταποκρινεται στα δικα μου δεδομένα ποιότητας όπως και τοσων αλλων gamers.
                                Για ριξε μια ματια σε ελληνικά και ξένα φορουμς οι περισσότεροι εχουνε να πουνε τα χειροτερα λογια και λιγοι ειναι αυτοι που έχουν κάτι καλο να πουνε. Το σενέριο με τον Leon το χαρακτηρίζουν απο καλούτσικο εως "φέρνει περισσότερο σε RE" ενώ για τα σενάρια των άλλων δυο λένε πως ειναι απο Call of Duty και Gears of War έως απλά απαράδεκτα. Για τα controls, τα κλωτσομπουνιδια, τα ζομπι με σπαθια και τα ζομπι με αυτοματα, την κάμερα λενε τα χειροτερα λογια. Όπωτε τι πάει να πει δικαιωνεται η δικη σας άποψη. Αν σας αρέσει ενα RE έτσι όπως ειναι το RE6 που για μενα και τοσους άλλους μονο κατονομα ειναι RE τοτε μαγκια σας και με γεια σας και χαρά σας, δεν σημαινει πως εμεις έχουμε λαθος άποψη.

Άκου εκει δεν μπήκα στον κοπο να το μάθω.....
                                :kill:
                                τι ειναι ρε παιχτη ξένη γλώσσα για να το μάθω ή κανενα αεροπλάνο να το πιλοταρω;;μήπως έπρεπε να κάνω και φροντιστήριο;

ενα game είναι. Ενα μισάωρο-σαραντάλεπτο αρκεί για να μάθεις τα κοντρολς για να δεις τι παιζει πάνω κάτω, για να δεις αν σου αρέσει η όχι. Εμένα λοιπόν απλά δεν μου άρεσε για τους λογους που ειπα και απλά δεν ασχολούμε, δεν θα καθίσω να υποβάλλω τον εαυτό μου σε ενα βασανιστήριο τερματίζοντας ενα game που απλά δεν με κέντρισε το ενδιαφέρον, δεν μου άρεσε το βρισκω απαράδεκτο και τελειωσε η ιστορία.

Ηellraider τι προσπάθησες τώρα να αποδείξεις με το σεντόνι που έγραψες;
                                Δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα στο post σου,bigBOSS.

Καταρχάς θεωρείς ότι η γνώμη των πολλών είναι η σωστή γνώμη;Πολλοί θάβουν το RE6 επομένως το παιχνίδι είναι μάπα.Είναι σοβαρό επιχείρημα τώρα αυτό;Για ποιο λόγο προβάλεις τη γνώμη άλλων για να επιβεβαιώσεις τη δικιά σου;Μήπως έχεις αμφιβολίες;;)

Δεύτερον δεν καταλαβαίνω γιατί αμφισβητείς ότι ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το μάθεις αμέσως.RPGs δεν παίζεις;Fighting παιχνίδια;Action παιχνίδια όπως Devil May Cry και Ninja Gaiden;Μου λες ότι σε αυτά τα παιχνίδια το πρώτο μισάωρο είναι αντιπροσωπευτικό των παιχνιδιών αυτών.

Όχι δεν είναι ξένη γλώσσα ούτε flight simulator.Αλλά το να κατακρίνεις ένα παιχνίδι επειδή εσύ δεν έχεις τη διάθεση να του δώσεις μια ευκαιρία είναι παράλογο.Παίρνοντας ως παράδειγμα το avatar σου.Πώς θα φαινότανε σε κάποιον αν έπαιζε πρώτη φορά ξέρω γω το Snake Eater όπως παίζει το Gears of War;Δεν νομίζω να είχε και την καλύτερη εμπειρία.

Τι θέλω να πω με το σεντόνι μου;Βασικά θα σου απαντήσω με μια ερώτηση.Έκανες έστω και τα μισά από αυτά που λέω στο σεντόνι μου πριν παίξεις το παιχνίδι;Η έπαιξες έχοντας τα GeoW mechanics στο μυαλό σου και σπάστηκες που δε σου βγήκαν;

Comment

Working...
                                X