Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Γιατί να κρατήσουν Resident Evil χειρισμό,από τη στιγμή που το υπόλοιπο παιχνίδι δεν είναι Resident Evil;
    Napster ότι και να δείξουν,ο φλώρος πάντα θα σακάρει.
    Carpe diem

Comment

• Ανεξάρτητα αν μας αρέσει ο τίτλος ή όχι η Capcom από αυτά που λέγονται στο Internet δούλεψε πολύ το παιχνίδι για να ικανοποιήσει το κόσμο. Ο τίτλος περιλαμβάνει 4 campaigns για να καλύψει πάνω κάτω το μεγαλύτερο ποσοστό των fans με αποτέλεσμα τα προβλήματα να υφίστανται παντού αφού η εταιρεία δεν έχει εστιάσει σε ένα τρόπο προσέγγισης της εμπειρίας. Για να μην είμαστε όμως υπερβολικοί το παιχνίδι από το public demo δεν φαίνεται κακό (έχουν δει τα μάτια μας πολύ χειρότερα) αλλά είναι απογοητευτικό να έχεις βιώσει την σειρά από την αρχή και να ξέρεις ότι στην πορεία προσπαθεί να μπει σε ξένα ύδατα. Ο χειρισμός του RE6 στο Campaign του Chris δεν είναι απάλευτος αλλά είναι πιο δύσχρηστος και μη λειτουργικός σε σχέση με του Gears και αυτό φαίνεται από την πρώτη στιγμή.
      Προσωπικά πάντως όταν πέσει η τιμή στα 15 ευρώ θα το πάρω. 10 ώρες gameplay το κάθε campaign επί 4 = 40 + Hunk mode και άλλα γνωστά καλούδια οπότε με Co Op πιστεύω θα διασκεδάσουμε αρκετά. Οι τιμές στα HD συστήματα πέφτουν πολύ γρήγορα οπότε και ο τίτλος να μην είναι ραμμένος στα μέτρα μου δεν θα κάτσω να σκάσω.
      Εδώ πήρα Assassin's Creed 2 και Brotherhood 6 ευρώ το καθένα. Κλεψιά πραγματικά.

Comment

• To gametrailers tou opoiou ta review empistevomai(gia kapoio logo.. ) tou evale sxetika kalh vathmologia an kai ta comments htan paromoia me ta alla reviews.. Pistevw exei potential na einai rewarding kai elpizw sto kalytero toulaxiston apo apopsh istorias kai cut-scenes(pou exei mpolika kai einai kalo imo) giati goustarw oti exei na kanei me RE universe..

Tha to parw mia apo aytes tis meres gia 360 mallon..

PS:Greeklish giati exw ena thema me to keyboard..

Comment

• Originally posted by i Have no Equal
          To gametrailers tou opoiou ta review empistevomai(gia kapoio logo.. )
          Και εγώ παρακολουθώ τα review του GT, είναι καλά review από άποψη περιεχομένου αλλά πάρα πολλές φορές η τελική βαθμολογία δεν δικαιολογείτε από την κριτική και τα σχόλια μέσα στο review, λες και άλλος γράφει το review και άλλος βάζει τον βαθμό στο τέλος . Βλέπω πολλές φορές video review από games που έχω παίξει και συμφωνώ 100% με αυτά που ακούω και μετά βλέπω την βαθμολογία και λέω wtf.

Comment

• Ποιο είναι το 4ο campain ρε παιδιά???
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
              Ποιο είναι το 4ο campain ρε παιδιά???
              Όταν τερματίσεις τα 3 campaigns ξεκλειδώνεται το 4ο που πρωταγωνιστεί η Ada Wong σε solo playthrough.

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                Και εγώ παρακολουθώ τα review του GT, είναι καλά review από άποψη περιεχομένου αλλά πάρα πολλές φορές η τελική βαθμολογία δεν δικαιολογείτε από την κριτική και τα σχόλια μέσα στο review, λες και άλλος γράφει το review και άλλος βάζει τον βαθμό στο τέλος . Βλέπω πολλές φορές video review από games που έχω παίξει και συμφωνώ 100% με αυτά που ακούω και μετά βλέπω την βαθμολογία και λέω wtf.
                Α μπραβο αυτο ακριβως.. Λενε πχ σε ολο το review που ειναι 9 λεπτα τα 8 απο αυτα για τα αρνητικα και στο τελος 8.8 ξερω γω και μενεις wtf.. Αλλα γενικα ειναι τα μονα video review που μου αρεσει να βλεπω.

Comment

• Βάλτε από τώρα στοιχήματα τι θα πάρει το Dishonored.:troll:

Comment

• Τι λέει το πήρε κανένας;Αν το ξεκίνησε κανείς ας γράψει καμιά εντύπωση έτσι για να κινηθεί και το θέμα.

Ποστάρω κάτι το οποίο δυστυχώς έχει γίνει πρακτική για την καπκομ...Τα dlc που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες περιλαμβάνονται στον δίσκο του παιχνιδιού...Το περιεχόμενο είναι προσβάσιμο μέσω χακαρίσματος.

Προσοχή για spoilers στα βιντεο.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                    In Matsuno we trust.

Comment

• Ναι το διάβασα κι εγώ αυτό,αλλά τα μόνα που βρήκανε είναι taunts,costumes & extra dfficulty levels.Εν ολίγοις,για όλα κλάην.Εφόσον δεν είναι κάτι ουσιαστικό σχετικό με σενάριο+gameplay όπως τα Lost in Nightmares & Desperate Escape στο RE5,δεν με νοιάζει καθόλου.
                      Καταλαβαίνω ότι ο λόγος που το έγραψες είναι για να κατακρίνεις την συγκεκριμένη πρακτική,και συμφωνώ μαζί σου,αλλά από τη στιγμή που η Κράπκομ συνεχίζει τέτοιες τακτικές και δεν ακούει,δεν με νοιάζει εφόσον δεν είναι κάτι που με αφορά,κάτι που δηλαδή να θέλω να επενδύσω πάνω του.
                      Πω πω πολλές δευτερεύουσες προτάσεις μαζεύτηκαν.
                      Carpe diem

Comment

• Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ, θα προτιμήσω το Dishonored. To demo που έπαιξα δεν μου άρεσε καθόλου. Ούτε καν του Leon.
                        sigpic

Comment

• Εγώ πάλι θα προτιμήσω το Assassin's Creed 3.
                          Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                            Εγώ πάλι θα προτιμήσω το Assassin's Creed 3.
                            \offtopic akoy afto mia btw

Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Έβαλα ακουστικά μόνο γι'αυτό το κομμάτι.
                              Carpe diem

Comment

• Deus, δεν είναι on disc dlc, αλλά unlockables από το residentevil.net με in game points.

EDIT: Τι θεικό τραγούδι είναι το από πάνω!

Comment

Working...
                                X