Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resident Evil 6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by i Have no Equal View Post
    Δεν ξερω τι εννοεις "tight" χειρισμό αλλα και μονο να συγκρινεις τα controls του gears με αυτο που επαιξαν και εκραξαν ολοι σε αυτο το demo σε κανει να εκτιθεσαι σορρυ κιολας.. Πες οτι θες για τα "dudebro" αλλα στο θεμα του gameplay το GoW ειναι στο 9/10 και το RE στο 5/6.. Και νομιζω θα αποτυπωθει και στα Reviews..
    Tight εννοώ πόσο εξαιρετικός είναι ο χειρισμός του GeoW.Απλός, εύκολος να τον μάθεις and gets the job done.Αλλά κακά τα ψέματα ο χειρισμός του σε περιορίζει.Αρκετές φορές συνειδητοποιείς ότι είσαι tank.Όταν έρχονται οι εχθροί με τις καραμπίνες να σε κανονίσουν από κοντά ο χειρισμός δεν σε βοηθάει ούτε να ανταποδώσεις ούτε να γλιτώσεις.Εδώ βέβαια σε βοηθούν τα shootings mechanics (βγάζεις καραμπίνα,βγάζεις το chainsaw και πάει λέγοντας) αλλά το μικρό για μένα αυτό πρόβλημα ισχύει.

Το RE6 κάνει περισσότερα πράγματα θυσιάζοντας ένα απλοϊκό(θετική έννοια αυτή) scheme.Αν το GeoW παίρνει ένα 9 στον χειρισμό το RE6 παίρνει ένα 7 (γιατί κακά τα ψέματα όσα πράγματα και να κάνεις είναι προτιμότερο να το κάνεις και πιο εύκολα) και το Vanquish 11.Αν και όχι TPS το CoD παίρνει 10 σε αυτόν τον τομέα.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Originally posted by i Have no Equal View Post
    Για να μην παρεξηγηθω ειμαι φαν του RE απο το 1 και θα παιξω και το 6 αλλα τα αντικειμενικα πραγματα να λεγονται.. Δεν ξερω τι προσπαθησε να κανει τι learning curve θελει(Δεν παιζουμε starcraft ελεος.. ) παντως απο το Demo failarei πολυ.. Εξαιρεση του Leon που μου αρεσε και εμενα οπως εγραψα παραπανω..
    Το παιχνίδι προσπαθεί να κάνει κάτι που λίγοι το τολμούν, πολλοί το ζητούν και λίγοι το αντιλαμβάνονται.Δεν είναι μια αντιγραφή.Το παιχνίδι είναι μια λογική εξέλιξη των συστημάτων του 4 (λέω 4 γιατί το 5 ήταν safe του κερατά στο τι καινούρια πράγματα έφερε).

Μπορώ να δεχτώ να μην έχεις την υπομονή να το μάθεις.Μπορεί να μην έχεις ούτε τα χρήματα, ούτε το χρόνο αλλά ούτε και τη διάθεση βρε αδερφέ.Αλλά όπως δεν περιμένεις από το starcraft στο 10λεπτο να ξέρεις το παιχνίδι μην το ζητάς από όλα τα παιχνίδια, ειδικά σε ένα genre (shooters) που έχει συνηθίσει να μας δίνει τη μια κόπια μετά την άλλη.

Comment

• δεν εχει νοημα η συζητηση εντάξει σε κάποιους θα αρέσει αλλοι θα το βρουνε μάπα.

απλώς μου κανει πολύ εντυπωση που κάποιοι το θεωρουν τραγικο μεταξύ των οποίων και εγώ και αλλοι πολύ καλο.

Ηellraider τι υπομονη να χρειάζεται για να το μάθεις; εδώ αλλα και αλλα games παιζουμε με το δεκαπλασιο βαθος απο το RE και σιγουρα δεν ειναι κανα flight simulator ή MMORPG, απλως δεν μας αρεσε αυτο που παιξαμε και δεν θα ασχοληθούμε.

Επισης ειναι μουφα να συγκρινεις το Starcraft με το RE6, στο πρωτο συνεχώς βελτιώνεσαι γιατι ειναι απυθμενο σε βαθος το δεύτερο το μαθαινεις σε κανα τεταρτο αντε το πολύ μισάωρο και αν σου αρέσει το συνεχιζεις.
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
        δεν εχει νοημα η συζητηση εντάξει σε κάποιους θα αρέσει αλλοι θα το βρουνε μάπα.
        Τότε δεν έχει νόημα καμία συζήτηση, σε κανένα forum.Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει η κουβέντα στα επίπεδα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Originally posted by BigBOSS View Post
        απλώς μου κανει πολύ εντυπωση που κάποιοι το θεωρουν τραγικο μεταξύ των οποίων και εγώ και αλλοι πολύ καλο.

Ηellraider τι υπομονη να χρειάζεται για να το μάθεις; εδώ αλλα και αλλα games παιζουμε με το δεκαπλασιο βαθος απο το RE και σιγουρα δεν ειναι κανα flight simulator, απλως δεν μας αρεσε αυτο που παιξαμε και δεν θα ασχοληθούμε.
        Μα δεν είπε κανείς ότι έχει βάθος flight simulator.Ούτε starcraft.Φυσικά δεν έχει και την αντίστοιχη δυσκολία τους να τα μάθεις.Παρόλαυτα νομίζω είναι το πιο περίπλοκο shooter που έχω παίξει σε θέματα mechanics μαζί με το Vanquish (φυσικά ότι μπορώ να δω από ένα demo).Επειδή ακριβώς τα shooters δεν συνηθίζουν σε τέτοιο learning curve πολλοί έχετε απογοητευτεί.Δεν το κατακρίνω και είναι λογικό να μην σας αρέσει αν για τον χ,y,z λόγο δεν είστε διατεθειμένοι να "θυσιάσετε" κάποιο χρόνο μέχρι να το μάθετε.

Τώρα τι υπομονή χρειάζεται.Όσο διαρκούν τα 3 demos.Τελειώνοντας τα είμαι έτοιμος να παίξω το κανονικό παιχνίδι χωρίς να με απασχολεί ο χειρισμός.

Originally posted by BigBOSS View Post
        Επισης ειναι τελειο μουφα να συγκρινεις το Starcraft με το RE6, στο πρωτο συνεχώς βελτιώνεσαι γιατι ειναι απυθμενο σε βαθος το δεύτερο το μαθαινεις σε κανα τεταρτο αντε το πολύ μισάωρο και αν σου αρέσει το συνεχιζεις.
        Δεν το ανέφερα εγώ το starcraft αλλά νομίζω ότι εξήγησα ικανοποιητικά που κολλάει στην κουβέντα.Ακραίο παράδειγμα είναι.
        Και αυτό ακριβώς λέω.Ότι το RE6 αυτά που θέλει να δείξει δεν προλαβαίνει σε ένα τέταρτο.Χρειάστηκαν και τα 3 demos για να μ'αρέσει το παιχνίδι.Φυσικά δεν ήρθα με καμία προκατάληψη κάτι πολύ σημαντικό.

Comment

• Originally posted by Hellraider View Post
          Τότε δεν έχει νόημα καμία συζήτηση, σε κανένα forum.Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει η κουβέντα στα επίπεδα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.
          εννοώ πως δεν εχει νοημα ο ενας να αλλάξει την γνώμή του άλλου, ή να λέμε πως ο ένας λέει την αλήθεια και ειναι ο σωστός και ο άλλος συκοφαντεί τον τίτλο, προς παιχτη αυτο

ο καθενας γράφει πως την ειδε παιζοντας το ντέμο, συζητηση σε τέτοια πλαισια φυσικά και να γίνεται.

απλώς ξανατονιζω πως μου κανει μεγάλη εντυπωση που σε κάποιους (που φαινεται να ειναι οι περισσοτεροι αν δεν κάνω λαθος) ο τίτλος φαινεται να ειναι μουφα και σε άλλους αξιος συνεχιστης της σειράς. Μιλάμε για χαωδη διαφορά στις απόψεις.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Tight εννοώ πόσο εξαιρετικός είναι ο χειρισμός του GeoW.Απλός, εύκολος να τον μάθεις and gets the job done.Αλλά κακά τα ψέματα ο χειρισμός του σε περιορίζει.Αρκετές φορές συνειδητοποιείς ότι είσαι tank.Όταν έρχονται οι εχθροί με τις καραμπίνες να σε κανονίσουν από κοντά ο χειρισμός δεν σε βοηθάει ούτε να ανταποδώσεις ούτε να γλιτώσεις.Εδώ βέβαια σε βοηθούν τα shootings mechanics (βγάζεις καραμπίνα,βγάζεις το chainsaw και πάει λέγοντας) αλλά το μικρό για μένα αυτό πρόβλημα ισχύει.
            Το gameplay του gears σου δινει πολλες δυνατοτητες να γλυτωσεις και αν ξερεις καλα να φας ολους οσους σου ερχονται με τις καραμπινες.. Απλα γιατι εχει καλο control scheme και δεν ειναι τυχαιο που το αντιγραφουν. Αν το RE ειχε multiplayer τετοιο θα επεφτε το γελιο της αρκουδας με τα controls που εχει πιστεψε με..

Το παιχνίδι προσπαθεί να κάνει κάτι που λίγοι το τολμούν, πολλοί το ζητούν και λίγοι το αντιλαμβάνονται.Δεν είναι μια αντιγραφή.Το παιχνίδι είναι μια λογική εξέλιξη των συστημάτων του 4 (λέω 4 γιατί το 5 ήταν safe του κερατά στο τι καινούρια πράγματα έφερε).

Μπορώ να δεχτώ να μην έχεις την υπομονή να το μάθεις.Μπορεί να μην έχεις ούτε τα χρήματα, ούτε το χρόνο αλλά ούτε και τη διάθεση βρε αδερφέ.Αλλά όπως δεν περιμένεις από το starcraft στο 10λεπτο να ξέρεις το παιχνίδι μην το ζητάς από όλα τα παιχνίδια, ειδικά σε ένα genre (shooters) που έχει συνηθίσει να μας δίνει τη μια κόπια μετά την άλλη.
            Ποια υπομονη/χρηματα/χρονο και τετοια μου λες σορρυ δεν σε πιανω καθολου, θα επενδυσω σε τιποτα η θα παρω καμια αποφαση ζωης και δεν το ξερω..?? Ενα Vg των 12-20 ωρων ειναι το RE και παντα αυτο ηταν.. Να φαω χρονο να συνηθισω και να προσπαθησω να μου αρεσει ενα game για να ανταμειφθω με τι?? Με αυτο που επρεπε να λειτουργει απο την πρωτη στιγμη που το πιανω?? Εκτος αν νομιζεις οτι εχω προβλημα με τα controls των 3rd person shooters.. Δεν τιθεται θεμα δεν μπορω να το συνηθισω τιθεται θεμα ειναι αποκρουστικα τα controls και δεν θελω να το κανω...

Λιγοι αντιλαμβανονται λιγοι θα το παιξουν σε λιγους θα αρεσει οτι πρεπει δηλαδη για instant classic απο το GO.. ;) Και να σου πω και κατι τελευταιο, το επιπεδο των releases καλως η κακως εχει ανεβει αρκετα και δεν συγχωρει λαθη και πειραματα η αγορα πλεον ουτε και παιξε με το ζορι μηπως σου αρεσει στο τελος..

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
              Το gameplay του gears σου δινει πολλες δυνατοτητες να γλυτωσεις και αν ξερεις καλα να φας ολους οσους σου ερχονται με τις καραμπινες.. Απλα γιατι εχει καλο control scheme και δεν ειναι τυχαιο που το αντιγραφουν. Αν το RE ειχε multiplayer τετοιο θα επεφτε το γελιο της αρκουδας με τα controls που εχει πιστεψε με..
              Δεν διαφωνώ κάπου.;)

Ποια υπομονη/χρηματα/χρονο και τετοια μου λες σορρυ δεν σε πιανω καθολου, θα επενδυσω σε τιποτα η θα παρω καμια αποφαση ζωης και δεν το ξερω..?? Ενα Vg των 12-20 ωρων ειναι το RE και παντα αυτο ηταν.. Να φαω χρονο να συνηθισω και να προσπαθησω να μου αρεσει ενα game για να ανταμειφθω με τι?? Με αυτο που επρεπε να λειτουργει απο την πρωτη στιγμη που το πιανω?? Εκτος αν νομιζεις οτι εχω προβλημα με τα controls των 3rd person shooters.. Δεν τιθεται θεμα δεν μπορω να το συνηθισω τιθεται θεμα ειναι αποκρουστικα τα controls και δεν θελω να το κανω...
              Yeah,well αποκρουστικά δεν είναι για κανένα λόγο.Δεν είναι broken, περίπλοκα είναι.Δεν υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί, απλώς δεν ξέρεις πως λειτουργεί γιατί δεν λειτουργεί όπως είχες συνηθίσει μέχρι τώρα.

Ακόμα δεν ξέρω πόσο rewarding θα'ναι βέβαια.Όπως κάθε RE παίζοντας το professional θα φανεί αυτό στο campaign και παίζοντας Online τα multiplayer modes.

Επίσης for better or for worse δεν είναι 12-20 ωρών παιχνίδι.20+ είναι μόνο τα campaigns.Το mercenaries ήταν το καλύτερο πράγμα που είχε το 5.Στο 6 θα είναι ακόμα καλύτερο και δεν είναι μόνο του.Content σίγουρα έχει φυσικά δεν ξέρουμε την τελική ποιότητα του.

Λιγοι αντιλαμβανονται λιγοι θα το παιξουν σε λιγους θα αρεσει οτι πρεπει δηλαδη για instant classic απο το GO.. ;) Και να σου πω και κατι τελευταιο, το επιπεδο των releases καλως η κακως εχει ανεβει αρκετα και δεν συγχωρει λαθη και πειραματα η αγορα πλεον ουτε και παιξε με το ζορι μηπως σου αρεσει στο τελος..
              Ούτε εδώ διαφωνώ.Ίσα ίσα ακριβώς αυτό λέω.Υπάρχουν άπειρα καλά και καλύτερα παιχνίδια από το RE6.Γι'αυτό ίσως τελικά για αρκετά άτομα να μην αξίζει τον κόπο.Όπως για μένα πχ δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με το Assassin's Creed το οποίο πολλοί λατρεύουν.

Comment

• Εγω δηλωσα οτι θα το παιξω οπως και αν ειναι παραπανω γιατι ειμαι φαν και της Ιστοριας και μου αρεσαν και ολα τα προηγουμενα(ακομα και το raccoon city), οποτε ελπιζω παρα πολυ να ειναι rewarding.. Αν και τα λεφτα μου πανε στο campaign του Leon.. Απλα ηθελα να δω εναν ΑΑΑ τιτλο out of the box οπως και πολλοι αλλοι για αυτο και το bashing που τρωει..

Comment

• Δεν είπαμε να παίξεις με το ζόρι και αν σου αρέσει στο τέλος.Είπαμε να ασχοληθείς μαζί του για να μάθεις το πώς παίζει λίγο παραπάνω απ' ότι θα έκανες στο 5 ας πούμε.Αν δεν θες να κάνεις ούτε αυτό ΟΚ δικαίωμά σου.Άσε τους υπόλοιπους να το επευφημούμε και να περιμένουμε ανταμοιβή από τον λίγο παραπάνω χρόνο ενασχόλησης μαζί του.Το τελικό παιχνίδι πάντως θα είναι απείρως καλύτερο από το demo που έχουμε δει και είμαι σίγουρος ότι θα ξεδιπλώνει το gameplay όπως πρέπει και θα μας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους όσους αποφασίσουμε να ασχοληθούμε μαζί του.Τουλάχιστον περισσότερο του 5.

Αυτό έχει να κάνει με αμφιλεγόμενο game bigboss.Οπότε μην σου κάνει εντύπωση.Άλλοι θα το λατρέψουμε, άλλοι θα το μισήσουμε.Από το μυαλό μου περνάνε αρκετά με πιο τρανταχτό παράδειγμα σε αυτό το site όπως και σε άλλα το majora's mask.Πολύ πιθανόν να είναι ένα τέτοιου είδους game θα φανεί από την πορεία του.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Αμα εισαι τοσο σιγουρος εσυ οτι θα ειναι απειρως καλυτερο παω πασο.. Επισης ειπα οτι θα το ΠΑΙΞΩ οπως και να ειναι αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι επρεπε να ειναι ετσι απο την αρχη..

Δεν εχω να πω κατι αλλο, θα τα πουμε στο τελικο release..

Comment

• Το Starcraft είναι πολύπλοκο; Να το κάνεις master ίσως, αλλιώς πρόκειται για ένα από τα πλέον προσβάσιμα RTS (πράγμα που ισχύει για την πλειοψηφία των παιχνιδιών της Blizzard).
                      Μικρή παρένθεση, δεν έχω κάτι να προσθέσω για το RE6.
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Competitive εννοουσα οχι το story mode και vs AI.. Επισης δεν ξερω απο RTS τωρα επιασα λιγο το starcraft και μου φανηκε οτι θα χρειαστω πολλες ωρες για να σταθω με αξιοπρεπεια online για αυτο και το ανεφερα σαν learning curve παραδειγμα αλλα ισως ηταν ατυχες οκ..

Παρενθεση και εγω και πισω στο topic sorry..

Comment

• Originally posted by straier View Post
                          Το Starcraft είναι πολύπλοκο; Να το κάνεις master ίσως, αλλιώς πρόκειται για ένα από τα πλέον προσβάσιμα RTS (πράγμα που ισχύει για την πλειοψηφία των παιχνιδιών της Blizzard).
                          Μικρή παρένθεση, δεν έχω κάτι να προσθέσω για το RE6.
                          Στο competitive του SC αναφερόμαστε νομίζω λίγο πολύ όλοι.Καλύτερο παράδειγμα θα ήταν το Monster Hunter το οποίο δεν είναι τόσο noob friendly (ειδικά τα παλιότερα παιχνίδια) αλλά όταν το έχουνε παίξει 5 άτομα στην Ελλάδα δεν κάνουμε δουλειά.

Comment

• moufa telos.

Comment

• Originally posted by Hellraider View Post
                              Όπως για μένα πχ δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με το Assassin's Creed το οποίο πολλοί λατρεύουν.
                              Τρολλιάρικη παρένθεση.
                              Perma ban τέλος.
                              Carpe diem

Comment

• Έπαιξα το story του Λεωνίδα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Θα γράψω περισσότερα αύριο/μεθαύριο μόλις παίξω και με τους άλλους 2.

Στα αρνητικά, ο Χρηστάρας πήρε μερικά κιλά.

Comment

Working...
                                X