Είδα τα επόμενα τρέηλερ που δεν είχα δει τόσο καιρό πέρα από το debut trailer.Οκ το Hype έφτασε στο θεό,μετά ξαναδιάβασα τα σχόλιά σας και έπεσε.Βέβαια ακόμα και τώρα,έχει χτυπήσει ταβάνι.Πρέπει να πάω να παίξω 5 & Revelations.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil 6
Collapse
X
-
Αυτό που μου αρέσει στον Altair είναι η υπέρμετρη διάθεσή του να ασχοληθεί με μία σειρά ή τίτλο μόλις γίνεται αρκετά μεγάλο θέμα στο φόρουμ μας. Πότε ένας, πότε δύο, πότε τρεις δεν τον φθάνει κανένας. Κανόνισε όμως Αντώναρε μην περάσει κανά δίωρο και μας λες μετά α βαριέμαι ή δεν γουστάρω τόσο.
Για το Resident Evil 6 πάντως λέγεται ότι συνολικά τα 3 campaigns έχουν μεγάλη διάρκεια οπότε και να μη το γουστάρουμε μερικοί το αγοράζουμε 10 ευρώ από εξωτερικό σε κανά εξάμηνο και τελειώνει η υπόθεση.
Comment
-
Μετά από τόσα ποστς μου κινήσατε την περιέργεια και το κατέβασα και εγώ για να δω τι παίζει.
Επαιξα πρώτα του Leon και μου φάνηκε μια χαρά, μπορώ να πω ότι από αυτό το λίγο μου έκανε καλύτερη εντύπωση από το (imo) μετριότατο RE5. Μέχρι εδώ όλα καλά λέω και βάζω το demo του Chris, παίζει να είναι ότι χειρότερο έχω παίξει σε αυτήν την γενιά, σαν game για την νέα ταινία RE μου φάνηκε, μούφα μεγατόνων δηλαδή. Του Jake μου φάνηκε πολύ περίεργο και δεν θα κάτσω να το σχολιάσω.
Αγαπητή capcom θέλουμε τα Resident Evil πίσω.
Comment
-
Διαφωνω του Jake για μένα είναι το κορυφαίο..Έτσι έπρεπε να'ναι και του Chris αν έπρεπε να υπάρχει ντε και καλά.Πραγματικά κορυφαίο!Του Leon είναι καλό αλλά υπερβολικά αργό Δν είναι στο στυλ μου.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Με τα 1,2,3,CV δεν ασχολήθηκα οπότε ναι.Είναι πολύ παλαιομοδίτικο το όλο στυλ.Βεβαια δεν μ αρέσει κ το γρήγορο gears.Θέλω κάτι το ενδιάμεσο.Του Leon δεν είπα ότι δεν μ άρεσε αλλά ότι του Jake με ξετρελανε τόσο από άποψη gameplay όσο και άποψη πιθανης εξέλιξης της ιστορίας του.Είμαι πολύ περίεργος για το πού θα το πάνε μ'αυτόν.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
Comment