Announcement

Collapse
No announcement yet.

DmC: Devil May Cry

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sOLiD SNAKE
    replied
    Οσο πάει μου αρέσει όλο και πιο πολύ . Emo Dante FTW

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Update:
    720 MS points το Vergil's Fall.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μην δίνεις όρκο ότι θα την πάρω την LE.Υπάρχουν άλλες πιο συμφέρουσες που με καίνε πιο πολύ.Όχι,αν είναι επί πληρωμή θα περιμένω καμιά Complete edition ή DotW για το επιπλέον περιεχόμενο και κάνα ξεφτιλέ bargain για το κανονικό παιχνίδι.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    θα δωσεις δηλαδη 50-60ε η και παραπανω για την collectors για να παιξεις με το φλωρακι/emo και θα λυπηθεις 600/1200 max ms points για να παιξεις με τον Vergil?? Απατη ειναι το dlc δε λεω αλλα τι να κανεις αναγκαστικα αν παρεις το game θα παρεις και αυτο το dlc..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Αν είναι free,καλώς.Αν όχι,να πάνε στο διάολο.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied

Τωρα μπορει και να ενδιαφερθω καπως... Κριμα που μαλλον ειναι DLC..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πολύ ωραία έκδοση...ΝΟΤ!
    Πανάκριβη χωρίς να δίνει κάτι ουσιαστικό.Αλλά επειδή είμαι βλαμμένος,με κόβω να την παίρνω πρώτη μέρα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Τσσσσς, έχει και κολιέ.
    Perk μόνο ως DLC; Καλή αρχή...

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Η collectors edition του παιχνιδιού.

Κομματάκι φτωχή πάντως για collectors.Όχι ότι με ενδιαφέρουν οι collectors,αλλά κουβέντα να γίνεται.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Yparxei akomh afto to paixnidi?

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    κριμα που δεν ασχολειστε με fighting games και συγκεκριμενα με το umvc3 να δειτε τι παπαδες κανει και εκει ο dante, τοπ τιερας λεμε!! επισης ειναι ο χαραχτηρας με τις περισσοτερες κινησεις σε 2d game

Εγώ θυμάμαι την capcom να μιλάει για απογοήτευση στην εμπορική πορεία του DMC4 και ότι θα έψαχνε για αλλαγές στο franchise. 2,5 εκ αθροιστικά σε όλες τις κονσόλες (ps3+360 και βγήκε και στο pc). Τα προηγούμενα που βγήκαν μόνο στο ps2 ήταν πολύ πιο κερδοφόρα . Την στιγμή που το God of War: Chains of Olympus στο psp έκανε πάνω από 3 εκ. Δεν νομίζω ότι ξύπνησαν ένα πρωί εκεί στην capcom και είπαν θα κάνουμε reboot στο DMC, απλά δεν είχε την εμπορική ανταπόκριση που αυτοί ήθελαν .
    τα νουμερα που πουλησε το dmc4 δεν ητανε σε καμια περιπτωση απογοητευτικα, ειναι αλλο ομως να συγκρινεις νουμερα με τα god of war που δεν ειναι και ακριβως ιδιας φιλοσοφιας gameplay , τωρα αμα νομιζουνε στην ninja theory η στην capcom οτι για να αυξησουνε τις πωλησεις και να φτασουνε επιπεδα god of war πρεπει να αλλαξουνε τον χαραχτηρα τι να πω, δεν τους εχω για τοσο αφελεις παντως

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ta kalytera videos gia na parakolouthisei kapoios apo ta DMC einai ta "True style tournaments" pou eixame dwsei kai poio pisw, ekei oxi aplws kanoun combos, alla prospathoun na ta dwsoun kai me mia skhnothetikh apopsh etsi gia na fenontai akomh poio theamatika.

Twra gia ton kainourio Dante aplws hthela na pw pws isws kapoia stigmh sto paixnidi na allazei poly o cocakias kai na ginetai kanonikos Dante, alla akomh kai etsi to plasarisma htan teleiws lathos.
    Poios mou leei emena oti den anagastikan na allaksoun thn arxikh tous skepsh epeidh efagan toso trelo kraksimo, omws epeidh den hthelan na paradextoun oti ekanan kotsana den to allaksan apo thn arxh (kai ta trailers) kai evalan thn allagh na ginetai poio mesa sto game wste na mporoun na poun oti emeis etsi to eixame skeftei apo thn arxh...

Exw arxisei na ginomai paranoikos?

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Είχα δυσκολευτεί αρκετά να παίξω τον Dante στην αρχή μιας και είχε τεράστια γκάμα κινήσεων. Άσε που είχε και τα trickster, swordmaster αλλά και τα όπλα που έπερνες. Πολύ μου άρεσε το DMC 4.

Όσο για τον Nero, ήταν καλός χαρακτήρας (δεν είναι στο επίπεδο του Dante, αλλά να μου πεις είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις χαρακτήρα στο επίπεδο του).
    Αυτό το βιντεάκι τα λέει όλα για τον Nero.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Bασικά ο Nero ήταν ένας Dante με διαφορετικό σχεδιασμό και toned down ego. Θα ήταν καλύτερο να είχαν τον Dante εξαρχής με περισσότερες περιοχές και ένα επιπλέον style με το devil bringer "Εντάξει", θα πει κάποιος, "το κάνανε γιατί προσθέτει ποικιλία να αντιμετωπίζεις τις ίδιες καταστάσεις με διαφορετικό οπλοστάσιο". Και πάλι, είναι κουραστικό, ειδικά γιατί το δεύτερο μέρος με τον Dante είναι αρκετά πιο εύκολο και ενδιαφέρον ταυτόχρονα λόγω των styles. Τo story του Nero είναι σαν love-story και του Dante σαν την badass action movie που οφείλει να είναι ένα DMC. Το gameplay του DMC 4 ήταν και είναι όντως κορυφαίο, ειδικά του Dante. Πιστεύω, ίσως βγω ψεύτης dunno, πως αυτό θα φανεί ακόμη περισσότερο μετά την κυκλοφορία του DmC.

Leave a comment:

Working...
X