Announcement

Collapse
No announcement yet.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4 - το παιχνίδι του 2007 κατά την γνώμη μου. Ασχολείται κανείς με το παιχνίδι είτε σε PC, είτε σε 360, είτε σε PS3; Αν ναι γράψτε εντυπώσεις, εμπειρίες, τεχνικές, επιλογές όπλων και perks, κατορθώματα κλπ.

Εγώ το έχω παίξει περίπου 60 ώρες online μέχρι στιγμής, το σκέφτηκα πολύ για το prestige mode όταν έφτασα επίπεδο 55 αλλά προτίμησα να μείνω Commander παρά να ξεκινήσω απ? την αρχή αφού για να ολοκληρώσεις την διαδικασία και να φτάσεις 10ο επίπεδο prestige πρέπει να παίξεις το παιχνίδι γύρω στις 400 ώρες το οποίο δεν νομίζω να κάνω καθώς παίζω ήδη και το Unreal Tournament ΙΙΙ και το Haze έρχεται σε λίγο καιρό.

Αυτήν την στιγμή είμαι κάπου στα 5500 kills αν θυμάμαι καλά και το k/d μου είναι κοντά στο 1.80. Με το ρυθμό που πάω νομίζω σε κανα μήνα θα έχω ξεπεράσει το 2.00 :icon_twisted:

Μετά από πολλούς πειραματισμούς πλέον έχω καταλήξει σε 3-4 συνδυασμούς όπλων και perks που χρησιμοποιώ ανάλογα με τον χάρτη, τον τύπο παιχνιδιού, το επίπεδο των αντιπάλων και το επίπεδο των συμπαικτών μου.

Γενικά, αν η αντίπαλη ομάδα είναι καλύτερη απ? την δική μου παίζω πάντα με UAV jammer. Αν οι αντίπαλοι δεν είναι και τόσο καλοί βάζω stopping power ή juggernaut.

Από όπλο σχεδόν πάντα παίζω με M25 ή P90 (με απλό red dot sight) καθώς θέλω να έχω ευκινησία. Μόνη εξαίρεση όταν παίζω Headquarters στον μικρό χάρτη με τα containers (ο χάρτης του πραγματικού Χ-Α-Μ-Ο-Υ!!) οπότε στάνταρ βάζω βαρύ πολυβόλο με stopping power καθώς δεν έχεις χρόνο να αλλάζεις γεμιστήρες.

Από άλλα perks βάζω πάντα 3 χειροβομβίδες (μετά από λίγο καιρό ξέρεις που να τις πετάξεις και ας μην έχεις οπτική επαφή με τον στόχο σου) και martyrdom (είναι απίστευτο πόσοι noobs την πατάνε ακόμα! :icon_twisted: ).

Γενικά αυτό που με εντυπωσιάζει στο COD4 είναι το πόσο ισοροπημένα είναι τα όπλα και τα perks και πόσο μπορείς να πειραματιστείς με πιθανούς συνδυασμούς για να βρεις αυτό που πηγαίνει καλύτερα στον τρόπο παιχνιδιού σου.

Επίσης τρομερές είναι οι ομιλίες μεταξύ συμπαικτών, ειδικά όταν παίζεις με τους Ρώσους Σπετσναζ και τις θρυλικές πλέον ατάκες τους όπως ?Μενιάγιου μαγκαζίν!? (αλλάζω γεμιστήρα) και ?Πρικρόι μενιά, για ντόλτζεν περεζαριαντιτσα!? (κάλυψε με, πρέπει να οπλίσω). Ή το κλασσικό ?Χού-ά? στο τέλος μιας νίκης των Αμερικανών ή ο Ρωσικός Εθνικός ύμνος που παίζει μετά από νίκη των Ρώσων. Μικρά πράγματα σαν και αυτά φτιάχνουν πολύ καλή ατμόσφαιρα.

Αυτά από μένα προς το παρών, για να πώ και εγώ λίγο τα κλισέ του φόρουμ, ?η μπάλα δικιά σας?

Call of Duty 4 - το παιχνίδι του 2007 κατά την γνώμη μου. [/b]
    Αν οχι το καλυτερο του 2007,σιγουρα το καλυτερο fps που εχω παιξει.Με sp μικρο μεν ,απολαυστικοτατο δε...
    Και online που δεν το βαριεσαι ποτε.Καταπληκτικο παιχνιδι.

Comment

Έχω την τύχη να ασχολούμαι με το on-line κομμάτι του συγκεκριμένου παιχνιδιού από τις αρχές της κυκλοφορίας του 1ου Call of Duty και μπορώ να πω πως το 4ο μέρος συνεχίζει άψογα τα "επιτεύγματα" των προηγούμενων παιχνιδιών και τα πάει και 1 βήμα μπροστά με το Rank System.Δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω από τον υπολογιστή μου γιατί είναι χαλασμένος(μόνιμα ) και αυτός που χρησιμοποιώ είναι λίγο "αρχαίος",αλλά το "λιώνω" όσο του αρμόζει σε net cafe με την παρέα μου κυρίως σε ελληνικούς servers,αλλά και σε ξένους και σε LAN.Σε γενικές γραμμές έχω παίξει γύρω στις 60 ώρες έως τώρα(Rank:Commander lvl 55) και το Kill Ratio μου,αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στο 3:1(kills:deaths).

Γενικά μου αρέσει πολύ να χρησιμοποιώ όλα τα Assault Rifles που κυκλοφορούν και όλα τα Sub Machine Guns(Τα Light Machine Guns και τα Shotguns τα σιχαίνομαι,ενώ τα Snipers τα χρησιμοποιώ μόνο όταν τα επιβάλλουν οι περιστάσεις),αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε λίγα όπλα θα επέλεγα τα P90,AK74,AK47,M16 και το Skorpion για πιο κοντινές αποστάσεις Μετά το patch 1.4, προσωπικά πιστεύω "βελτίωσαν" την απόδοση κάποιων όπλων υπέρ των πιο "αδύναμων" παικτών πράγμα που είμαι αντίθετος,αλλά δε θα τα βάψουμε μαύρα κιόλας .Πλέον τα Snipers και ορισμένα Rifles κλοτσάνε πολύ λιγότερο και είναι αρκετά πιο εύκολο να κάνεις kill με αυτά σε σχέση με πριν.

Από τις 4 διαφορετικές παρατάξεις που υπάρχουν η αγαπημένη μου είναι η OpFor ειδικά το "skin" με τις μαντίλες που κυκλοφορεί είναι απλά θεϊκό!Οι ατάκες τους είναι όλα τα λεφτά,ειδικά αυτό το "ρακόμελα" που πετάνε όταν πετάς χειροβομβίδα νομίζω είναι απίστευτο(προφανώς και δε λένε ρακόμελα,αλλά μοιάζει πάρα πολύ και μας έχει κολλήσει όσοι παίζουμε OpFor από την παρέα).Συνύθως επιλέγω ανάμεσα σε OpFor και Spetsnaz,ενώ πιο σπάνια μπαίνω Marines η S.A.S λόγω auto-balance η για να σπάσω την μονοτονία.

Από τα perks που κυκλοφορούν κι εγώ ανάλογα με τις περιστάσεις,τον χάρτη,τους αντιπάλους και τη...διάθεση μου χρησιμοποιώ κάθε φορά και διαφορετικά.Αγαπημένο μου attachment σε όπλο είναι το Silencer,όχι τόσο γιατί δε σε ακούνε,αλλά γιατί μειώνει και το "κλωτσίδι" των όπλων και αγαπημένο μου skin είναι το "Blue Tiger".Σιχαίνομαι το Desert Eagle το οποίο είναι μόνο για να κάνεις μόστρα,γιατί κατά τη γνώμη μου το Pistol πρέπει να κάνει λιγότερο Damage και να είναι πιο σταθερό αφού το έχεις για να αποτελειώσεις και όχι για να κάνεις "ολοκληρωμένο" kill.Οι αγαπημένες μου special grenades είναι οι stun και από τα 1α perks χρησιμοποιώ συνήθως το Bandolier,αλλά και τις 3 extra Frag Grenades πιο σπάνια.Από τα 2α perks το αγαπημένο μου είναι το Stopping Power(το προτιμώ από το Juggernaut γιατί θέλω να είμαι Damage Dealer και όχι tank ),αλλά σε συγκεκριμένες περιστάσεις χρησιμοποιώ το UAV Jammer ή το Sonic Boom(Nade Launcher,+3 frags,+martyrdom = το πιο άθλιο,noobίστικο,σπαστικό class,αλλά συνάμα και διασκεδαστικό αν δεν του κάνεις κατάχρηση ).Από τα 3α perks μου αρέσει πολύ το Deep Impact,αλλά χρησιμοποιώ κάποιες φορές και το Steady Aim.

Από τα διάφορα modes που κυκλοφορούν,τα οποία είναι όλα πολύ ενδιαφέροντα, εκτός από το κλασικό Team Deathmatch μου αρέσει πολύ το Sabotage καθώς έχει πιο γρήγορο ρυθμό και "δράση" από το Search and Destroy.Τέλος αγαπημένες μου πίστες είναι...όλες εκτός από αυτές που έχουν πυκνή βλάστηση καθώς αποτελούν πρόσφορο έδαφος για τους επίδοξους θάμν...εεεεε Sniperάδες ήθελα να πω

Αυτές είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου-επιλογές μου σχετικά με το CoD4 το οποίο αναμένεται να "λιώνω" για πολύ καιρό ακόμα(μέχρι να βγει το επόμενο κλασικά. :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: ).
      Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Με το συγκεκριμένο παιχνίδι έχω ασχοληθεί μόνο online multiplayer μία φορά την βδομάδα (συνήθως Σάββατο σε net cafe)

Η καλύτερη online εμπειρία σε fps online ...

Ωραίος φίλε Neltharion φαίνεται πως το έχεις λιώσει για τα καλά...
        Εγώ δυστιχώς δεν έχω το παιχνίδι και παίζω μόνο από internet cafe και μου ξεκινάει πάντα από lvl 1...
        Αγαπημένο , πιστό όπλο το οποίο μου έχει σταθεί σε πολύ δύσκολες στιγμές είναι το MP5...
        Αγαπημένη μου ομάδα OpFor ή S.A.S

Comment

Εγώ δυστιχώς δεν έχω το παιχνίδι και παίζω μόνο από internet cafe και μου ξεκινάει πάντα από lvl 1...
          [/b]
          Λοιπόν άκου σε γενικές γραμμές τι πρέπει να κάνεις.Ξεκίνα κανόνικα το παιχνίδι δημιουργόντας ένα δικό σου καινούριο profile στο οποίο θα αποθηκεύονται τα options σου(nickname,graphics,controls κτλ.κτλ.)και στη συνέχεια ξεκίνα να παίζεις on line και να ανεβάζεις ranks.Όταν τελειώσεις και θέλεις να βγεις πήγαινε στα Multiplayer Options και κάπου εκεί θα γράφει το CD Key το οποίο χρησιμοποιείς εσύ για να παίξεις on line(λογικά αφού παίζεις από net θα έχει παραπάνω από 1 που χρησιμοποιούνται από τους διάφορους χρήστες).Σημείωσε το κάπου και βγες από το παιχνίδι.Πήγαινε στον κατάλογο που είναι αποθηκευμένο το παιχνίδι(συνήθως στα Program Files και από εκεί στο Call of Duty 4:Modern Warfare).Εκεί μέσα θα βρίσκεται ένας υποκατάλογος που ονομάζεται players.Άνοιξε τον και μέσα θα υπάρχει άλλος ένας κατάλογος που λέγεται profiles(μπορεί να συμβαίνει και το αντίστροφο δηλαδή να είναι πρώτα ο κατάλογος profiles και μετά ο players δε θυμάμαι και πολύ καλά ).Τώρα σε αυτόν τον κατάλογο το παιχνίδι έχει αποθηκευμένα όλα τα profiles του παιχνιδιού μαζί και το δικό σου.Αποθήκευσε το δικό σου profile σε ένα flashάκι USB και κράτα το πάντα όταν θέλεις να παίξεις CoD4.

Τώρα ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις για να φορτώσει πάλι το rank σου το παιχνίδι?Ακολούθησε ακριβώς την διαδικασία που θα σου πω παρακάτω αλλιώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην το φορτώσει.Σε οποιοδήποτε PC του net και να βρίσκεσαι(δεν έχει σημασία να κάτσεις και σε άλλο PC από αυτό που έπαιξες την προηγούμενη φορά απλά να είναι...στο ίδιο net )άνοιξε αρχικά το Call of Duty 4.Πήγαινε στα Multiplayer Options και δες το CD Key που γράφει.Αν δεν είναι το ίδιο με αυτό που είχες κρατήσει άλλαξε το.Στη συνεχεις βγες από το παιχνίδι,αλλά όχι με exit.Βγες με alt+tab και πήγαινει στον κατάλογο του παιχνιδιού.Εκεί στον κατάλογο players και μετά στο profiles βάλε το profile που είχες αποθηκεύσει την προηγούμενη φορά.Επέστρεψε στο κεντρικό μενού του παιχνιδιού και πήγαινε στην επιλογή select profile όπου θα διαλέξεις το δικό σου.

Αν κάνεις όλα τα παραπάνω κατά 99% θα σου φορτώσει το rank σου,δηλαδή το level που είχες μαζί με όλα τα Custom Classes σου και τα Challenges που έχεις ολοκληρώσει.Σε καμία περίπτωση μην βγεις από το παιχνίδι χωρίς να αποθηκεύσεις το rank σου γιατί μετά αν δοκιμάσεις να ξαναμπείς θα σου κάνει reset το rank και θα το ξαναχάσεις.Αν έχεις Xfire μπορείς να δοκιμάσεις σαν εναλλακτική να μπαίνεις από εκεί στον server που επιθυμείς.Αν μπεις από το Xfire και μόνο,τότε δε σου κάνει reset το rank σου.

...Ουφ.Ελπίζω πάνω κάτω να κατάλαβες την διαδικασία γιατί τώρα που τα ξαναδιαβάζω μου φαίνονται ακόμα κι εμένα λίγο μπερδεμένα .Αν είναι κάτι που δεν καταλαβαίνεις πες μου να στο εξηγήσω πιο αναλυτικά ;)

Comment

Eιχα παει για lan στο unreal στα GNET και ειπα να το δοκιμασω.Νταξει αν και δυσκολα κατι μου κινει το ενδιαφερον πια στα vg το COD4 χαλαρα με εκανε και κολλησα για κανα 2ωρο.Επαιξα το single και λιγο multi.Μιλαμε το στησιμο του παιχνιδιου σε καθε σκηνη ειναι απιστευτο.Καθε objective ειναι τρομερα υλοποιημενο,χωρις πισωγυρισματα κτλ.Σε αντιθεση με τα games που παιρνεις τον στρατιωτη και μπας μονος σου και κανεις ντου τρεχοντας μιλια ολοκληρα,εδω εχεις μικρες περιοχες που μια ομαδα μαζι προσπαθει να τελειωσει το καθε στοχο.Δινει το κλιμα του πολεμου,καλυτερα απο ο,τιδηποτε αλλο εχω δει.Ειδικα στην "αποστολη" που σε χωνουν μεσα στο αμαξι και σε πανε για εκτελεση.Μεσα απο τα ματια του στρατιωτη,βλεπεις μια κολαση στους δρομους.Αν ειναι ετσι ο πολεμος(που χειροτερα ειναι)δε θα πολεμησω ποτε! Ατιμο πραμα,να σκοτωνεσαι χωρις λογο(γιατι λογος σοβαρος δεν υπαρχει).

Η μηχανη επισης τρομερη και ελαφρια.Με 8800GTS 320 με ολα στο max και με 4xAA στα 1280x1024 δεν εχασε πουθενα frame και δε ειχα lag σε καμια περιοχη.

Ρε παιδια εσεις στο PS3,πως διαολο σημαδευετε με το pad??
            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

[/b]
              Γιατι εχει γρηγορο ρυθμο το game ? cod ειναι οχι quake 3 cpma ( competition mod που κανει το gameplay ακομα πιο γρηγορο και απαιτητικο απτο κανονικο Q3 ) + το γεγονος οτι μπορει να εχει "μερικο" auto-aim οπως ολα τα halo και το resistance + την απουσια bolt action rifles που ξεχωριζανε στο cod2 τους αντρες απο τα αγορακια + τα στριμοκωλα map (αποτι διαβαζω)

Οσο για την μηχανη πως χαιρεστε ετσι λογικο δεν ειναι να σας τρεχει καλα και να πιανουν 60αρι οι κονσολες ? ιδια με του cod2 χρησιμοποιει αυτο ελειπε anyway το demo προσωπικα δεν με ενθουσιασε αλλα επειδη βλεπω να κανουν ολα τα φλωρακια την μεταβαση απο cod2 στο 4, ( ναι γιατι οταν ακουω για stats levels perks unlocks κλπ μονο φλωροπαιχνιδα σαν το 2142 μου ερχονται στο μυαλο ) μαλλον θα ψαξω παλι στο ebay για καμια κοπια

edit : το τσιμπησα 24 ευρω απο ταιλανδη ( το game στα αγγλικα αλλα το μανουαλ στα ταιλανδεζικα, δεν πειραζει θα εκτυπωσω το pdf ) 9 λιρες για το game αλλες 9 για το shipping μεσω airmail airsure που υποτιθεται ειναι πιο γρηγορο απτο small packets που επιλεγω συνηθως, με βλεπω να παιζω κατευθειαν multi μιας και εχω το stalker αυτες τις μερες να με απασχολει

Comment

Αντε σημαδεψε σωστα με sniper με το pad.Αλλα ας πουμε ok.Αυτο που με τπτ δε θα μπορουσα να παιξω με pad ειναι το unreal.Δε ξερω τι καναν στο 3,τo 2004 δε παιζεται με τπτ αλλο,μονο με mouse.ΒTW το unreal III το εφεραν στο πλαισιο για το PS3,αλλα θα ειναι η αμερικανικη εκδοση,καθως επισημα εδω θα ερθει σε κανα διμηνο.

Παντως αν στο PS3 ο κωλος του Ντιουτι 4,εχει τα γραφικα που ειδα εγω,τοτε επος επος.Ok χωρις AA w/e.
                Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Γιατι εχει γρηγορο ρυθμο το game ? [/b]
                  Ακριβως ;)
                  Ειναι οτι πρεπει για pad το COD4.

Αντε σημαδεψε σωστα με sniper με το pad.[/b]
                  Πολυ ευκολο.

Αλλα ας πουμε ok.Αυτο που με τπτ δε θα μπορουσα να παιξω με pad ειναι το unreal.[/b]
                  Σωστος πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα για το unreal(το δοκιμασα σε ενα φιλο).Το παιχνιδι παντως αν και υποστηριζει mouse για ps3,εγω θα επαιζα με pad Λογο συνηθειας

Παντως αν στο PS3 ο κωλος του Ντιουτι 4,εχει τα γραφικα που ειδα εγω,τοτε επος επος.Ok χωρις AA w/e.[/b]
                  Εχει εξαιρετικα γραφικα αν εξαιρεσεις τα textures και τρεχει στα 60fps και με upscale στα 1080p

Comment

[/b]
                    Είναι θέμα συνήθειας. Για μένα που έχω παίξει δεκάδες FPS σε κονσόλες (PS, PS2, PS3, Xbox, Xbox 360) μου είναι δεύτερη φύση να παίζω με pad και μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο να παίξω με mouse και keyboard. Άσε που όπως έχω πει και παλιότερα, άλλο να παίζεις με το χειριστήριο απ' τον καναπέ σου και άλλο να είσαι μπροστά σε ένα τραπεζάκι με mouse και keyboard.

Πάντως και στο Unreal Tournament III που είναι πιο γρήγορο δεν έχω πρόβλημα με το pad, είτε παίζω σε servers που υποστηρίζουν μόνο pad, είτε σε servers που υποστηρίζουν και keyboard και mouse.

Σε γενικές γραμμές έχω παίξει γύρω στις 60 ώρες έως τώρα(Rank:Commander lvl 55) και το Kill Ratio μου,αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στο 3:1(deaths:kills).
                    [/b]
                    Μάλλον εννοείς kills/deaths διαφορετικά θα ήσουν ο χειρότερος παίκτης στην ιστορία ;)
                    Παίζεις ranked ή custom games; Αν έχεις 3.0 σε ranked games τότε respect!! B)

Comment

Έχω ασχοληθεί μόνο με το single player κομμάτι του τίτλου και μπορώ να πω
                      πως δεν εχω ξαναπαίξει παιχνιδι που να μεταφέρει τόσο ρεαλιστικά την ατμόσφαιρα του πολέμου.
                      Ειδικά η αποστολή στο Τσέρνομπιλ είναι από τις καλύτερες που έχω δει σε παιχνίδι του είδους.
                      Βέβαια το παιχνίδι έχει τα αρνητικά του όπως τη μικρή διάρκεια και οτι όλα είναι scripted.
                      Πάντως το τελευταίο συγχωρείται καθώς δημιουργει πολύ κινηματογραφική ατμόσφαιρα.

ΥΓ: captain price owns!

Comment

Μάλλον εννοείς kills/deaths διαφορετικά θα ήσουν ο χειρότερος παίκτης στην ιστορία ;)
                        Παίζεις ranked ή custom games; Αν έχεις 3.0 σε ranked games τότε respect!! B)
                        [/b]
                        Ναι,έκανα λάθος. Εννοώ το ανάποδο.Πάω να το διορθώσω...Σχετικά με το αν παίζω σε ranked servers ή όχι να σου πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει ιδιαίτερα τη διαφορά τους.Αναγκάζομαι και παίζω σε Cracked Servers διότι το CD Key του net cafe δε με αφήνει να μπω σε άλλους.Μπορείς να μου εξηγήσεις ποια είναι η διαφορά του ranked και ποια του custom?Πάντως στους Servers του Noobwars και του Codwars καθώς και σε κάποιους ξένους που έχω αποθηκευμένους στο Xfire γράφει ότι είναι ranked.Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ένας cracked server μπορεί να είναι ranked γιατί εκεί το cheat πέφτει βροχή αν δεν υπάρχει ο ανάλογος έλεγχος από τους κατάλληλους admins(μου έχει τύχει φίλος μου ο οποίος δεν έχει χρησιμοποιήσει cheats ποτέ στη ζωή του να έχει φάει...ban από "άσχετο" admin σε ελληνικό server...Χρειάστηκε να επέμβει ο αρχηγός της clan μας που ήταν και γνωστός εκείνου του admin για να αποσύρουν το ban...).Και γενικά το κακό στους ελληνικούς servers είναι ότι υπάρχουν ένα σωρό "ελληναράδες" οι οποίοι αν σε δουν να έχεις καλό score ή να τους σκοτώνεις με τρόπο που...δεν μπορούν να το κάνουν αυτοί τότε αυτό σημαίνει αυτόματα ότι χρησιμοποιείς cheats.Μετά από 3 χρόνια ενασχόλησης με το CoD έχω αρχίσει να κουράζομαι λίγο από κάποιους έλληνες gamers...

Comment

Και γενικά το κακό στους ελληνικούς servers είναι ότι υπάρχουν ένα σωρό "ελληναράδες" οι οποίοι αν σε δουν να έχεις καλό score ή να τους σκοτώνεις με τρόπο που...δεν μπορούν να το κάνουν αυτοί τότε αυτό σημαίνει αυτόματα ότι χρησιμοποιείς cheats.Μετά από 3 χρόνια ενασχόλησης με το CoD έχω αρχίσει να κουράζομαι λίγο από κάποιους έλληνες gamers...
                          [/b]

Oταν παιζεις σε ranked επηρρεαζονται τα global stats σου ενω στους αλλους οχι, τουλαχιστον αυτο γινεται συνηθως σε αλλα games, οσο για το cheating και τις κατηγοριες απτον καθε αμπαλο εγω αυτα τα θυμαμαι απο εποχες cs 1.2 οπου δεν ειχαμε τοτε 12χρονα να παιζουν αλλα ωριμο ( σχετικα ) κοσμο που προσπαθουσε να παιξει απτο νετκαφε της γειτονιας ή απτο σπιτακι του με 64k isdn στους gamecity και gamenet.gr servers

Αν δεν θες να συναντας συχνα τετοιους βαρεμενους και εχεις τον απαιτουμενο χρονο παρατα το public play και γινε μελος σε καμια clan, ( οχι gr-of αυτοι ειναι clan-ια ) ξερεις αν υπαρχουν ακομα οι 222 btw ?

Comment

Εγώ παίζω μόνο ranked games σε όλα τα FPS, τα custom τα βρίσκω χάσιμο χρόνου. Καθώς στα custom games μπορεί να γίνεται του κλεψίματος ή να παίζεις ενάντια στους φίλους σου οι οποίοι κάθονται να τους σκοτώνεις για να ανεβάσεις τα στατιστικά σου, μόνο τα ranked games μετράνε για το κανονικό σου k/d ratio.

Δεν ξέρω αν τα μενού του COD4 στο PC είναι ίδια με αυτά στο PS3, αλλά για να δεις τα στατιστικά σου πήγαινε στο Barracks -> Leaderboards. Βάζω από κάτω φωτογραφίες των δικών μου για να καταλάβεις.

Αναλυτικά τα kills, deaths, streaks και k/d ratios εμένα και όσων φίλων μου ήταν online την στιγμή που πήρα την φωτογραφία (είμαστε όλοι ένας και ένας B) B))

Και πόσες ώρες το έχει παίξει ο καθένας :blink:

Comment

Αν δεν θες να συναντας συχνα τετοιους βαρεμενους και εχεις τον απαιτουμενο χρονο παρατα το public play και γινε μελος σε καμια clan, ( οχι gr-of αυτοι ειναι clan-ια ) ξερεις αν υπαρχουν ακομα οι 222 btw ?
                              [/b]
                              Είμαι μέλος σε clan η οποία είναι και κάτι σαν "επίσημη" του Gnet Ηρακλείου (Her2) από το οποίο παίζω συνήθως,αλλά είναι σχετικά μικρή(5-6 άτομα είμαστε ίσα ίσα για να μπορούμε να συμμετέχουμε σε κανά τουρνουά) και παίζουμε κυρίως για την πλάκα μας και για το χαβαλέ μας.Για τους GR-OF που λες,αν και ξέρω πως είναι αρκετά μεγάλη clan και εκτείνεται σε πολλά games,όσες φορές έχω συναντήσει παίκτη τους δεν μπορώ να πω ότι ήταν τίποτα το ιδιαίτερο σε αντίθεση με άλλες clan που έχουν "αστεράκια" στην ομάδα τους.Σχετικά με τους 222,όχι δεν ξέρω κάτι.

Απ'ότι κατάλαβα με αυτά που εξηγήσατε παίζω σε ranked servers γιατί εκτός του ότι το γράφει και στους ίδιους τους servers,όντως υπάρχει κάπου πίνακας που περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα στατιστικά μου.Μία διόρθωση μόνο για να μην παρεξηγηθώ.Σήμερα που πήγα gnet και τα έιδα,τελικά το kill-deaths ratio μου δεν είναι 3,αλλά 2.3...ό,τι θυμάμαι χαίρομαι .Μη με περάσατε και για κανέναν κάφρο

Comment

Working...
                              X