Announcement

Collapse
No announcement yet.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ναι, ο συνδυασμός G36 / silencer είναι αρκετά καλός, τουλάχιστον για το στυλ παιχνιδιού μου (κοντινές / μεσαίες αποστάσεις). Και το ΑΚ είναι καλό επίσης με silencer. Δυστυχώς τα αγαπημένα μου MP5, P90 είναι σχεδόν άχρηστα με silencer αφού δεν χτυπάς αντίπαλο ούτε στα 5 μέτρα

Comment

Ναι, ο συνδυασμός G36 / silencer είναι αρκετά καλός, τουλάχιστον για το στυλ παιχνιδιού μου (κοντινές / μεσαίες αποστάσεις). Και το ΑΚ είναι καλό επίσης με silencer. Δυστυχώς τα αγαπημένα μου MP5, P90 είναι σχεδόν άχρηστα με silencer αφού δεν χτυπάς αντίπαλο ούτε στα 5 μέτρα
      [/b]
      Kαλως τον Jper75(PDS εδω ).

Εγω ειμαι για πρωτη φορα σε prestige mode και πανε ολα τα οπλακια μου
      Αντε ρε MarVell μπες και εσυ prestige φοβητσιαρη
      Θα μπειτε καθολου σημερα?

Comment

Kαλως τον Jper75(PDS εδω ).

Εγω ειμαι για πρωτη φορα σε prestige mode και πανε ολα τα οπλακια μου
        Αντε ρε MarVell μπες και εσυ prestige φοβητσιαρη
        Θα μπειτε καθολου σημερα?
        [/b]

καλησπέρα PDS Πως πάει Βαγγέλη? Όπως βλέπεις μπήκα και εγώ στο club Ναι σήμερα λογικά θα είμαι online (αν δεν μας κυνηγάει η αρραβωνιαστικιά με κανένα πλάστη)

άντε πάλι στα χαρακώματα θα την περάσουμε!

Ηλία μάλλον θα το δοκιμάσω τον συνδιασμό με silencer σήμερα. Θα δω και το M4 με silencer γιατί βλέπω πολλούς να το χρησιμοποιούν.

Comment

ela re si giani....edo tosous exthrous exoume katharisei me tosa opla stin aravoniastika me ton plasti tha kolisoume?

alithia ti perk xrisimopoiei i aravoniastikia gia na se katharisei?

Comment

Τα kills και ratio δε μου λενε τπτ αν χρησιμοποιεις martydom μεγαλυτερη noobia δεν υπαρχει, αν περιμενεις να πεθανεις για να κανεις kill αντε γεια...

1o prestige level 47 ειμαι τωρα..

Το MP5 με silencer αχρηστο?? μην το πεις παραεξω αυτο..

Comment

Τα kills και ratio δε μου λενε τπτ αν χρησιμοποιεις martydom μεγαλυτερη noobia δεν υπαρχει, αν περιμενεις να πεθανεις για να κανεις kill αντε γεια...
              [/b]
              Συνήθως αυτοί που παραπονιούνται οτι το martyrdom είναι για noobs είναι αυτοί που την πατάνε συνεχώς και πεθαίνουν απ' το martyrdom κάποιου άλλου - ο ορισμός του noob

Comment

Συνήθως αυτοί που παραπονιούνται οτι το martyrdom είναι για noobs είναι αυτοί που την πατάνε συνεχώς και πεθαίνουν απ' το martyrdom κάποιου άλλου - ο ορισμός του noob
                [/b]
                Δηλαδη στη shipment δεν το πατας..? δε σε εκνευριζει εκει..? Σε αλλες πιστες σπανια την παταω αφου οταν σκοτωσω καποιον αναλογα με την αποσταση η παω προς τα πισω η τρεχω μπροστα και ας μην εχει martydom γιατι αν περιμενω να δω το indicator αντε γεια...

Βαζω ενα perk με την προοπτικη να το χρησιμοποιησω οταν πεθανω..? ποσο πιο noob πια..? καλα δεν ειναι κακο γιατι μερικοι μονο ετσι μπορουν να κανουν kill...

Αν πεθαινεις συνεχεια μπορεις να βαλεις ενα last stand που θελει και λιγο περισσοτερο skill..

just my 2 cents... ;) ;)

Comment

Δηλαδη στη shipment δεν το πατας..? δε σε εκνευριζει εκει..? Σε αλλες πιστες σπανια την παταω αφου οταν σκοτωσω καποιον αναλογα με την αποσταση η παω προς τα πισω η τρεχω μπροστα και ας μην εχει martydom γιατι αν περιμενω να δω το indicator αντε γεια...

Βαζω ενα perk με την προοπτικη να το χρησιμοποιησω οταν πεθανω..? ποσο πιο noob πια..? καλα δεν ειναι κακο γιατι μερικοι μονο ετσι μπορουν να κανουν kill...

Αν πεθαινεις συνεχεια μπορεις να βαλεις ενα last stand που θελει και λιγο περισσοτερο skill..

just my 2 cents... ;) ;)
                  [/b]

Βασικά όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Αλλιώς δεν θα τα είχαν. Το COD τουλάχιστον τα έχει μοιρασμένα τα πράγματα. Πάντως αν το ψάξεις άλλος θεωρεί noob το martyrdom. Άλλος το να έχεις περισσότερη ζωή, άλλος να χρησιμοποιείς LMG ή Shotgun. Μέχρι και για το last stand έχω ακούσει να λένε ότι είναι noob. (Μα καλά τρώει ένα clip σφαίρες και δεν μένει στον τόπο αλλά είναι ζωντανός κανένα 10 λεπτο? Σχετικά με τα perks και τα όπλα δεν υπάρχει κάτι που να είναι κυριάρχο εις βάρος των άλλων τουλάχιστον σε αυτό το παιχνίδι. Η λέξη Noob έχει να κάνει περισσότερο με την εμπειρία που έχεις ή οχί και κυρίως με τον τρόπο που επιλέγεις να παίξεις.

Π.χ. αν θες να πας για kills και περιμένεις μόνος σου σε μία ξεχασμένη γωνία της πίστας για να πετύχεις κανένα δύο περαστικούς και παράλληλα φτύνεις κανονικά την ομάδα σου σε ένα objective match από την οποία περιμένεις να σου κερδίσει και το game τότε είσαι καρα-noob για μένα.

ή σε ένα FFA game να είσαι ξεχασμένος κάπου μέχρι να τελειώσει το match για να χτυπάς 3-4 περαστικούς. (όχι το Sniping) Σκοπός είναι η νίκη. Αν μπορείς να είσαι κρυμμένος και να μήν σε πέρνουν είδηση (αλλάγη θέσεων, silencer κ.λ.π) και παρεις την νίκη τότε μαγκιά αυτού που το κάνει. Όμως συνήθως αυτό που παίζει είναι να βλέπεις παίχτες να κατασκηνώνουν κανονικά με ένα πολυβόλο στο χέρι, να κοιτάνε τον ίδιο δρόμο μέχρι το τέλος και να καταλήγουν με score 6-2, 7-3. Αυτό είναι κάπως χαζό.

ela re si giani....edo tosous exthrous exoume katharisei me tosa opla stin aravoniastika me ton plasti tha kolisoume?

alithia ti perk xrisimopoiei i aravoniastikia gia na se katharisei?
                  [/b]

ΗΑΗΑ άστα Νίκο! Είναι πλάστης ενισχυμένος! Στα σίγουρα ξεκινάει με Deep impact και extra damage για σίγουρο αποτέλεσμα

Μόνο με κάλυψη απόκριψη και UAV/JAM με βλέπω να την γλυτώνω

Comment

Όπως ακριβώς το λες είναι jper. Σε κάθε FPS έχω βαρεθεί να βγαίνει ο καθένας και να βρίσκει ένα διαφορετικό όπλο ή perk που θεωρεί noob. Θυμάμαι στο Resistance άλλοι λέγανε οτι είναι noob όπλο το LAARΚ, άλλοι το shotgun, άλλοι το Bullseye, άλλοι τα 40mms, έλεος πια! Απ' την στιγμή που όλα τα όπλα και όλα τα perks είναι διαθέσιμα στον καθένα και απ' την στιγμή που όλα μα όλα έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Δεν υπάρχουν noob όπλα και perks στο COD4, υπάρχει noob τρόπος παιξίματος και αυτός είναι κρύβομαι σε μια γωνιά, δεν συμμετέχω ουσιαστικά στο παιχνίδι και περμένω μήπως περάσει κανείς από δίπλα να τον πυροβολήσω

Comment

Level (1st prestige 44) Δυστυχώς μου έκανε μία τσαχπινιά το COD και χάθηκε έτσι απλά ένα ολόκληρο prestige μιας και όταν πάτησα για να ξεκινήσω το 2ο απλά με πήγε ξανά στην αρχή του 1ου [/b]
                      Το έχεις ψάξει να δεις αν έχει συμβεί και σε άλλους αυτό ή μόνο σε εσένα?Προσωπικά αν μου συνέβαινε κάτι αντίστοιχο θα είχα φάει τη μεγαλύτερη ξενέρα της ζωής μου
                      Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Το έχεις ψάξει να δεις αν έχει συμβεί και σε άλλους αυτό ή μόνο σε εσένα?Προσωπικά αν μου συνέβαινε κάτι αντίστοιχο θα είχα φάει τη μεγαλύτερη ξενέρα της ζωής μου
                        [/b]
                        Καλα εχουν παθει και αλλοι διάφορα τετοια

Comment

[/b]

Ναι από διάφορα που έχω διαβάσει συστυχώς δεν είμαι ο μόνος που την έχει πάθει. Δεν έχω δει άλλον να έχει χάσει ένα ολόκληρο prestige level αλλά μερικοί έχουν χάσει αρκετά levels κυρίως τις εποχές που τα στατιστικά κάποιων ημερών χάνονταν έτσι απλά από τους servers ή δεν καταγράφονταν καθόλου. Τώρα μάλλον είναι πιο καλά τα πράγματα. Πάντως έχω δει και άλλα τρελά να έχουν πάθει ορισμένοι όπως να μην ξεκλειδώνουν τα classes, οπλα, perks όταν ξεκινούν νέο prestige! . Ένας είχε φτάσει level 23 και δεν του είχε ανοίξει τίποτα!.

Comment

Επειδη βαρεθηκα τους noobαδες του live αποφασισα να παιζω μονο με M14 και desert eagle που ειναι τα αγαπημενα μου οπλα, απλα για να προσφερω θεαμα με one shot headshots.. με τα αλλα παραειναι ευκολο..

ειμαι στα 7000 kills 6800 deaths περιπου... το παιζω πολυ gung-ho το παιχνιδι..

Comment

http://files.filefront.com/OUTFOXEMs+Nasty...;/fileinfo.html

Είναι ένα αρκετά καλός οδηγός με σημεία κλειδιά για την τοποθέτηση claymores. Δεν είναι δικός μου ο οδηγός αλλά πραγματικά έχουν κάνει αρκετά καλή δουλειά οι δημιουργοί του. Φυσικά δεν μπορεί να περιέχει όλα τα σημεία αλλά σίγουρα δίνει μία καλή εικόνα για τον τρόπο που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς τα claymores. Πολύ βασικό είναι ότι πολλές από τις επιλογές του συγκεκριμένου οδηγού έχουν να κάνουν με games "search and destroy" και είναι προσαρμοσμένα ανάλογα με το ύφος του συγκεκριμένου τύπου παιχνιδιού και την θέση των σημείων όπου πρέπει να τοποθετήσει κάποιος βόμβα ή να την απενεργοποιήσει. Πάντως σε γενικές γραμμές αρκετά από τα σημεία αυτά μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κανείς και σε παιχνίδια FFA αλλά και σε team deathmatches.

Σχετικά με τα stats μου έφτασα αισίως τα 18.500 kills αλλά το K/D δυστυχώς είναι κάπως πεσμένο σε σχέση με πρίν στο 1.79

Δεν βαρίεσαι αυτά έχει η ζωή

Comment

Εγώ είμαι κοντά στα 9,000 kills αλλά έχω αρχίσει και το ψιλοβαριέμαι λίγο το παιχνίδι. Δεν φταίει το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό αλλά πιο πολύ τα προβλήματα που έχει και τα οποία 3 μήνες μετά ακόμα δεν έχουν διορθωθεί: host ended game, lag όταν είναι πολλά άτομα στον χάρτη (το πολλά είναι σχετικό, το Resistance δεν είχε ποτέ πρόβλημα ούτε με 40 παίχτες ), party που διαλύονται καθώς οι μισοί μπαίνουν στο παιχνίδι και οι άλλοι μισοί μένουν απ' έξω κλπ.

Βέβαια μπορεί να χρειάζομαι και λίγο διάλειμα από τα online FPS καθώς τον τελευταίο χρόνο έχω κλείσει γύρω στις 900 ώρες και γύρω στα 40,000 kills σε RFOM, COD4 και UT3 και χρειάζομαι λίγη αποτοξίνωση. Μάλλον θα κάνω θεραπεία με Uncharted και Silent Hill Origins

Comment

Working...
                                X