Kαλά τρελό κόλλημα το παιχνίδι.... Απόκτησε και τρομερό σασπένς η πλοκή, είμαι πολύ περίεργος να δω που το πάει. Απ'οσο έχω δει από χαρακτήρες. μακράν βάζω πρώτες τις σεκανς του Ethan με δεύτερο τον Shelby. Tα γραφικά και η ατμόσφαιρα είναι απίστευτα...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Heavy Rain
Collapse
X
-
Ωραία έτσι μπράβο, εγώ από την άλλη θα αργήσω λίγο να το πάρω.
Για spoilers προτείνω τη δημιουργία spoiler thread.
Comment
-
To τέλειωσα ήδη μια φορά το game στις 15 ώρες και χθες το τέλειωσε και ο αδερφός μου. Αντί να κάνω κάπάκια δεύτερο playthrough, έβαλα τον αδερφό μου να παίζει κι εγώ παρακολουθούσα για να δω πως θα εξελλιχθεί. Ουσιαστικά λοιπόν, είδα το ίδιο έργο με διαφορετική εξέλλιξη και φινάλε. Είναι τρομερό το πόσες σκηνές έχασα τη πρώτη φορά ή πόσες σκηνές δεν είδε ο αδερφός μου στο game του. Και στα δύο playthroughs πέθαναν χαρακτήρες.
Το Heavy Rain σαν εμπειρία είναι ενδιαφέρον κυρίως επειδή βάζει τον παίχτη στο ρόλο του σκηνοθέτη. Είναι σαν να βλέπεις ένα καλογραμμένο αστυνομικό/ψυχολογικό θρίλερ/δράμα και να διαλέγεις εσύ πως θα εξελλιχθεί η πλοκή. Ο χειρισμός του για μένα πέρνει άριστα. Δεν είναι μόνο ο τρόπος εφαρμογής του στις σκηνές αλλά και η συναισθηματική φόρτηση που μεταδίδει στον παίχτη. Είναι ένα καταπληκτικό μείγμα για όποιον λατρεύει κινηματογράφο και videogames, μακάρι στο μέλλον να δούμε κι άλλη τέτοια απόπειρα.sigpic
Comment
-
Εκλεψαν το "am"
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΤΟ HEAVEY RAIN
Τα γράμματα A και M εξαφαίστηκαν μυστηριωδώς απο το γνωστόι "i amsterdam" που βρίσκεται έξω απο το μουσείο Plaza στο Αμστερνταμ. Στη θέση τους εμφανίστηκε ένα οριγκάμι και αυτό είναι που...
αφήνει υποψίες οτι η κίνηση αυτή ειναι ενα διαφημιστικό κόλπο της SONY για την κυκλοφορία του πιαχνιδιού "Heavy Rain". Τα γράμματα εμφανίστηκαν λίγο αργότερα σε σελίδα δημοπρασιών αλλά οι έρευνες για το τι ακριβώς έχει συμβεί δεν έχουν βγάλει ακόμα κάποιο πόρισμα
Comment
-
Heavy Rain sells 500,000 units in week one
κι εγώ ακόμη δεν το πήρα:xp:
Comment
-
Υψηλή ζήτηση για το Heavy Rain
Η Sony ετοιμάζεται να εφοδιάσει την αγορά με περισσότερα αντίτυπα του τίτλου
Comment
-
Το τελειωσα και εγω,μοναδικος τιτλος για αυτη την γενια παει την λεξη adventure ενα σκαλοπατι ποιο πανω, δεν εχω να πω πολλα μιας και ο deus με καλυψε στα περισσοτερα, ητανε ενα ατμοσφαιρικο θριλλερ που συγκρινεται ευκολα με ''καλα'' χολυγουντιανα σεναρια με την διαφορα οτι απο το ρολο του παθητικου παρατηρητη σε βαζει στο ρολο του ενεργου σκηνοθετη.
Το μοναδικο αρνητικο στοιχειο του τιτλου πιστευω ειναι οτι δεν υπαρχει game over που σημαινει οτι μπορεις να αποτυχεις σε ολα τα QTE του παιχνιδιου χωρις κανενα αρνητικο αντικτυπο, ισα ισα ξεκλιδωνεις εναλλακτικα σεναρια, οταν παιζεις ενα game πρεπει να μπορεις να κερδιζεις αλλα και να χανεις, επρεπε να σκαρφιστουν κατι ωστε να υπαρχει και η επιλογη του game over
Καποια plotholes που αναφερονται απο πολλους μερικα εξηγουνται αν ξαναπαιξεις το game... και καποια αλλα που δεν εξηγουνται ας τους δωσουμε ''ποιητικη αδεια
παμε τωρα για το platinum
MASSIVE story spoilers
1) Θα προτιμουσα στο ρολο του scott να μας δινανε τον ρολο της lauren, θεωρω λαθος το γεγονος οτι μπορεις να δεις τις δευτερες σκεψεις του scott (γιατι οι πρωτες που δεν βλεπαμε ποτε για ευλογους λογους ητανε ''πως θα καλυψω τους φονους που εκανα''
2) Πολλα σκηνικα αν τα δεις λεπτομερως εξηγουνε την συμπεριφορα του scott
οπως:
α)σκουπιζει τα αποτυπωματα απο το τηλεγωνο που χρησιμοποιησε ο δολοφονος για να καλεσει την αστυνομια απο την στιγμη που ο ιδιος ο scott δεν ακουμπησε ποτε
β)η δυσφορια στην επισκεψη στο νεκροταφειο, οπως και η δυσφορια του με την επιμονη της lauren να λυσει το μυστηριο
3) Το τριτο trial....με διαφορα απο τις ποιο intense σκηνες στην ιστορια των videogames...πονουσα μαζι με τον ethan
4) Oταν ο scott καιει ολα τα στοιχεια που εχει μαζεψει και αποκαλυπτεται οτι ειναι ο δολοφονος....genius moment-scene
Comment
-
Μολις το ενοικιασα,δυστυχως δεν παιζει πολυ ρευστο για να μπορεσω να το αγορασω τωρα.Οποτε,θα πεσει πολυ καψιμο μεχρι την Δευτερα.Αν και με προβληματιζει καπως αυτο,για πειτε μου την γνωμη σας οσοι το εχετε τερματισει:πιστευετε οτι θα χαλασει καπως το ολο feeling του παιχνιδιου αν το παιζω βιαστικα προκειμενου να δω οσο περισσοτερα μπορω;
Comment
-
Originally posted by Pritt@r@s View PostΜολις το ενοικιασα,δυστυχως δεν παιζει πολυ ρευστο για να μπορεσω να το αγορασω τωρα.Οποτε,θα πεσει πολυ καψιμο μεχρι την Δευτερα.Αν και με προβληματιζει καπως αυτο,για πειτε μου την γνωμη σας οσοι το εχετε τερματισει:πιστευετε οτι θα χαλασει καπως το ολο feeling του παιχνιδιου αν το παιζω βιαστικα προκειμενου να δω οσο περισσοτερα μπορω;sigpic
Comment
-
Tελικά προτίμησα να τελειώσω το Heavy Rain παρά να παίξω FF XIII.
Χτες το ξεκίνησα, σήμερα το τερμάτισα, σε 3 sessions όλα κι όλα. Συνολικά δε νομίζω να μου πήρε πάνω από 10 ώρες. Αυτό φυσικά είναι καλό γιατί έχει πολύ υψηλό replay value και δε θα ήθελα τραγική διάρκεια.
Εντυπώσεις θετικότατες, η μόνη μου ανησυχία ήταν το φινάλε, τελικά όμως έκλεισε πολύ καλά. Το ποιος ήταν ο δολοφόνος δεν το περίμενα, αν και σε αυτά θα αναφερθώ στο ανάλογο topic.
Τα μόνα παράπονα είναι κάποιες τεχνικές ατέλειες (πολλές φορές κοβόταν ο ήχος και παρατήρησα μερικά κολλήματα), κατά τα άλλα όμως μιλάμε για έναν άρτιο τίτλο. Επίσης παρατήρησα σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις ότι οι επιλογές που έκανα δε μεταφέρονταν στα επόμενα chapters. Ίσως να φταίει το ότι έκανα μερικές φορές load για να δω τη διαφορετική εκβαση της ιστορίας. Μπορεί κάπου να μπερδεύτηκε το παιχνίδι. Στο δεύτερο playthrough (που θα αργήσει) θα το πάω σερί χωρίς load για να δω τι παίζει.
Μπράβο στην quantic dream, κατάφερε να ανταπεξέλθει στα τεράστια standards που έθεσε με τις ανακοινώσεις και τα videos της. Το δε Fahrenheit το ξεπέρασα κατά πάρα πολύ. Εύγε.
Comment
-
Mέχρι στιγμής από αυτό που έχω παίξει, περίπου μία ώρα χθες το βράδυ, προκείται για το παιχνίδι με την πιο επιβλητική ατμόσφαιρα στο PS3. Το σενάριο φαίνεται καταπληκτικό με το game να ξεκινάει με έντονο τρόπο. Τέλος τα γραφικά, από άποψη καθαρά πολυγώνων και λεπτομέρειας παντού, νομίζω πως είναι τα καλύτερα του PS3. Πολύ περισσότερα αργότερα.
Comment
Comment